Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
14.10.2012 10:12:22
|
|
|
aivar1988 kirjutas: |
Lahe, eksole. Kuidas mingi poolearuline saab 30€ kompensatsiooni ja tasuta kõneminuteid mitmeks kuuks ei millegi eest ja kui kellelgi ongi tõsine mure siis lastakse suure kaarega pähe. Äri on imeline asi. |
mine ka vastavasse saatesse ,ennast debiiliks tembeldama ja saad ka kompensatsiooni, et firma maine säiliks ja sa vait jääksid. Niisama lunima minnes ei saa midagi...
|
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
14.10.2012 10:12:46
|
|
|
Ricard kirjutas: |
Kui nüüd oktoobri lõpuga kaovad Smardi soodusplaanid ära |
Miks nad ära kaovad?
Uusi enam ei tule?
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
14.10.2012 10:26:02
|
|
|
-KRANTS- kirjutas: |
aivar1988 kirjutas: |
Lahe, eksole. Kuidas mingi poolearuline saab 30€ kompensatsiooni ja tasuta kõneminuteid mitmeks kuuks ei millegi eest ja kui kellelgi ongi tõsine mure siis lastakse suure kaarega pähe. Äri on imeline asi. |
mine ka vastavasse saatesse ,ennast debiiliks tembeldama ja saad ka kompensatsiooni, et firma maine säiliks ja sa vait jääksid. Niisama lunima minnes ei saa midagi... |
Eks see võimalus on kõigil telefon kätte võtta ning saatesse helistada aga ilmselt takistab tõesti see teles end debiiliks tembeldamine enamikke. Ise meedias töötanud tean väga hästi, kuidas montaazis võib storyt igatpidi väänata.
Muide, kas keegi härra väikse näpu küüsi pani tähele?
_________________ Battlelog: Aivar1988 |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ricard
HV kasutaja
|
14.10.2012 10:38:03
|
|
|
Hiid kirjutas: |
Miks nad ära kaovad?
Uusi enam ei tule? |
No nii on Tele2 lehel kirjas> "Eripakkumine kehtib kuni 31.10.2012."
Aga avastasin, et jaanuari lõpuni saaks kasutada "tudengipakkumist".
Saata tuleb 2,70€ maksev sms, mille eest saab 30 päeva jooksul 5GB internetti. Paketti saab tellida kuni 31.12.2012.
Mis edasi saab, ei tea. 12 või 14€ kuus maksta on juba liiga ränk minu jaoks.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.10.2012 12:02:03
|
|
|
Miks nad ära kaovad?
Uusi enam ei tule? |
No nii on Tele2 lehel kirjas> "Eripakkumine kehtib kuni 31.10.2012."
Aga avastasin, et jaanuari lõpuni saaks kasutada "tudengipakkumist".
Saata tuleb 2,70€ maksev sms, mille eest saab 30 päeva jooksul 5GB internetti. Paketti saab tellida kuni 31.12.2012.
Mis edasi saab, ei tea. 12 või 14€ kuus maksta on juba liiga ränk minu jaoks. |
Need 12 ja 14 euri peaks edasi võimaldama kasutamist, kas siis 42 või 44 päeva. Vähemalt mailides on seda klienditeenindus küll lubanud, et see pidavat säilima.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
17.10.2012 17:14:08
|
|
|
radist87 kirjutas: |
globostrat kirjutas: |
Ja peangi ilmselt Tele2-st lahkuma, 10+ aastat klient kahe numbriga. Tele2 väidab et ta eksis eelmistes arvetes järelmaksu osamaksete numeratsiooniga (loomulikult enda kasuks) ja ma olen neile veel ühe osamakse võlgu kui heas usus olin kindel et eelmise arve põhja tegin juba viimase osamakse. Olin seisukohal et sellise kliendile valetamise puhul mul on moraalne õigus nõuda selle viimase ootamatu osamakse tühistamist ja hoiatasin et vastasel juhul lahkun. Tele2-lt sain ainult vabanduse mis 0 euro väärt mulle.
Pole probleem, maksan siis selle ootamatu osamakse veel neile ja siis lahkun mõlema numbriga järgmisel nädalal. End of.
Kusjuures kui mingi mitte ajuvaba Tele2 ülemus seda teemat loeb ja talle ei meeldi klienditeeninudse lahendus (või pigem lahenduse puudus), siis kirjutagu mulle: rebel@stv.ee. Aga kahtlen väga et kirjutatakse... |
Kas meili peale tulnud arved on üle vaadatud ja järelmaksu osamaksed kokku loetud? Sealt peaks näha olema, kas ja kelle möödapanek see jama on. See, et Tele2-l numbrite kokkulugemisega raskusi on ei tule just uudisena. |
Sorry et kohe ei vastanud, oli üks ärasõit. Tele2 kinnitas et ta eksis osamaksete nummerdamisega. Mina olen seisukohal et sellise eksimuse eest, mis kestis üle aasta ja mille tulemusena mul on üks ootamatu osamakse praegu maksta, peab ka maksma Tele2 ise omast taskust, juhul kui Tele2 on soliidne firma kes hoolib oma mainest ja pikaajalistest kliendisuhetest. Juhul kui mina olen sunnitud seda raha maksma - ja mul praegu pole valikut sest Tele2 vaikib ja arve maksmise tähtaeg on homme - ja juhul kui tagasiarveldust ei pakuta ASAP, siis Tele2 lihtsalt lakkab olemast minu mobiilsideoperatoor, järgmisest nädalast kuna numbriliikuvus võtab veidi aega.
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
17.10.2012 17:30:21
|
|
|
globostrat, maksad praegu arvest ainult selle osa, mida sa ei vaidlusta. Kui pead ka telefoni osamakse siiski maksma, siis võid seda hiljem teha. Seaduse järgi ei pea tähtajaks maksma seda osa mida vaidlustad, vaid selle maksad vajadusel siis kui vaidlused läbi.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
18.10.2012 10:27:45
|
|
|
Vahur kirjutas: |
globostrat, maksad praegu arvest ainult selle osa, mida sa ei vaidlusta. Kui pead ka telefoni osamakse siiski maksma, siis võid seda hiljem teha. Seaduse järgi ei pea tähtajaks maksma seda osa mida vaidlustad, vaid selle maksad vajadusel siis kui vaidlused läbi. |
Vaidlused on minu arust läbi, klienditeenindus juba eelmisel nädalal keeldus kompromissist mis seisneks selle summa tühistamises. Arve sai eile õhtul 100% makstud. Ei viitsi enam Tele2 peale oma aega ja närve raisata.
|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
18.10.2012 10:45:22
|
|
|
Viimati, kui Tarbijakaitse Tele2-ga vaidlemisse kaasasin, soovitas Tarbijakaitse arve täies ulatuses ära maksta, kuniks nad asja menetlevad. Asi selles, et kuni otsust pole tehtud, on Tele2 õigus sinu tarbitav teenus võlgnevuse korral sulgeda ja krt teab, mida veel teha (maksehäireregistrid jms jama).
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
18.10.2012 12:50:56
|
|
|
Nüüd selline positiivne update mul: keegi ilmselt veidi tähtsam kui tavaline klienditeeninduse töötaja saatis mulle meili kus lubatakse see probleemne summa maha kirjutada. Ja soovitatakse ka olemasolev pakett vahetada soodsama lahenduse vastu. Väga meeldiv. Kahju ainult et klienditeenindus ei demonstreerinud sellist konstruktiivset ja kliendisõbraliku lähenemist algusest peale. Kahju et tuleb avalikult lärmata selleks et saada positiivse lahenduse sest lärmata mulle eriti ei meeldi, aga selline see elu on
|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
18.10.2012 12:54:00
|
|
|
Klienditeenindusel on enamasti etteantud piirid ja normid mida nemad ületada ei tohi ja mida nemad ütlema/soovitama peavad.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Morpheus15
HV veteran

|
18.10.2012 22:56:14
|
|
|
Nüüd selline positiivne update mul: keegi ilmselt veidi tähtsam kui tavaline klienditeeninduse töötaja saatis mulle meili kus lubatakse see probleemne summa maha kirjutada. Ja soovitatakse ka olemasolev pakett vahetada soodsama lahenduse vastu. Väga meeldiv. Kahju ainult et klienditeenindus ei demonstreerinud sellist konstruktiivset ja kliendisõbraliku lähenemist algusest peale. Kahju et tuleb avalikult lärmata selleks et saada positiivse lahenduse sest lärmata mulle eriti ei meeldi, aga selline see elu on  |
Minule pakuti enam vähem samamoodi telefoni remont ja kui vead ikka ilmnevad siis vahetavad telefoni välja. Lisaks sellele soovitati paketi vahetus teha.
_________________ hwbot profiil
Kommentaari saate profiili peale seda kui olete ise selle lisanud! |
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
18.10.2012 23:23:37
|
|
|
Morpheus15 kirjutas: |
...Lisaks sellele soovitati paketi vahetus teha. |
See paketivahetuse soovitus on küll kihvt asi - neile kihvt, sest reeglina see pole kliendi jaoks tasuta protsess
|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Henry
HV veteran
|
19.10.2012 10:51:54
|
|
|
See paketivahetuse soovitus on küll kihvt asi - neile kihvt, sest reeglina see pole kliendi jaoks tasuta protsess  |
Kui tehakse mingi ässdiil, siis on paketivahetus üldjuhul tasuta.
_________________ Yeaaaaaaah |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimoo
HV vaatleja
|
19.10.2012 11:27:00
|
|
|
Paketivahetus on iseteeninduses tasuta.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
19.10.2012 11:38:51
|
|
|
Mitte kõigil. Ja osasid pakette ei saagi iseteeninduses vahetada.
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
19.10.2012 12:12:15
|
|
|
reimoo kirjutas: |
Paketivahetus on iseteeninduses tasuta. |
Ainult kui sa oled äriklient või sul on e-arve (mis mul on) PLUSS otsekorralduse leping (mida minul ei ole ja mis mulle ei meeldi).
|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
19.10.2012 14:54:05
|
|
|
Miks nad ära kaovad?...? |
No nii on Tele2 lehel kirjas> "Eripakkumine kehtib kuni 31.10.2012." ... "tudengipakkumist".
Saata tuleb 2,70€ maksev sms, mille eest saab 30 päeva jooksul 5GB internetti. ... |
Olen siiamaani pulgas kautanud 30 päeva soodusplaani, aga alati on sellega mingi jama olnud ... mingil maagilisel moel kaob sms-st ülejäänud raha kaardilt ...
võtsin siis viimane kord uue kaardi, lasin teeninduspunktis sinna raha peale kanda kohe, et saaks tasuta30 saata
aga sooduse aktiviseerimine ei õnnestunud
helistasin infosse 0,18€ minut, seal nad ei saanud ise ka aru, mis toimub
kontrollisin saldot, 1€ oli läinud ja sooduse aktiviseerimiseks polnud enam arve jääk piisav
nüüd mõned päevad hiljem helistas müügiosakond, et mingit paketti pähe määrida ja tõstsin oma probleemi uuesti
pärast mitmeid edasisuunamisi ja poolt tundi toru otsas sain targemaks:
KÕNEKAARDILT EI SAA ESIMESE TOIMINGUNA SMS SAATA, KÕNEKAARTI PEAB ALGUSES KÕNEGA AKTIVISEERIMA (vastav telefon peab vähemalt kutsuma)
aga kus see kirjas, pole veel otsinud,
et võtke teadmiseks, kus ämber asub
_________________ Müügis: YARIS! ja FOCUS Tel: 1214*5100741*100 |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
19.10.2012 15:07:38
|
|
|
Njah - mul oli sama lugu, et tahtsin vahetada paketti ning iseteeninduse kaudu ei oleks Mobiil-ID kaasa kandunud. Oligi kohe kirjas, et Mobiil-ID ei ole võimalik kasutada Nuti 4.99 paketiga - palju õnne.
Helistasin siis teenindusse ja sealt öeldi, et loomulikult on võimalik, aga mainiti ka seda, et kui oleksin teinud netis, siis oleks Mobiil-ID leping ära lõpetatud ja siis oleks pidanud uue sõlmima - hinnaks siis 10€
Telefonist öeldi, et paketivahetus 3.20€ - sobis, vahetatud, läheb eluga edasi.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
25.10.2012 21:35:08
|
|
|
Et olen muudkui jälginud ja jälgunud seda asja, aga kas nii siis üritatakse inimesi petta v kuidas see loogiline on? Olen seda jälginud ka spetsiaalse programmiga NetWorx millega saab kiirusi mõõta. Igatahes siin on siis reaalne hetkeolukord....
Spoiler 
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
25.10.2012 21:37:11
|
|
|
Kas torrentiprogrammidel pole mitte blokeeringud peal?
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
25.10.2012 22:09:51
|
|
|
Oleneb kas Blokeeringuks pidada kiiruse vähendamist v täielikuks downloadi blokeeringuks? Mina oma pulgaga olen kimunud ka mitusada kb sec ja seda torrenti programmi väitel, tele2 mobile partner näitab siis ikka oma 700-800 vahelist kiirust
Tegelt annab vähe susserdada, siis ka töötab torrent
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.10.2012 22:22:15
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Kas torrentiprogrammidel pole mitte blokeeringud peal? |
Tele2 ei piira ise, vähemalt otseselt, midagi. Ning allalaadmiskiirus sõltub pigem ikkagi sellest, mida tirid.
Olen kasutanud ise aeg-ajalt testimisteks ametlikku ja ausat Pinguy torrentit ja koormamata kellaaegadel jookseb selle ISO download-kiirus vabalt 20 megabitti ja üle selle. Seda siis Tele2-e (kuni) kuni 42 megabitti kiirusega DC-HSPA+ võrgus ja modemiga E372.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
undo
Kreisi kasutaja

|
26.10.2012 14:05:48
|
|
|
Tiiger15, pane palun tähele, et ühel pildil on kilobaidid ja teisel kilobittid sekundis - kB ja Kb - ühikud on ju erinevad.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|