praegune kellaaeg 21.06.2025 02:06:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
A.S.
HV Guru
|
17.10.2012 11:31:34
|
|
|
Elektriseadmete mitteväljalülitamise tegelik põhjus on enamasti täiesti tavaline inimlik laiskus. Kuna keegi aga seda vabatahtlikult tunnistada ei taha, siis tuuaksegi põhjenduseks/vabanduseks see, et seadmed lagunevad.
Ning rahaliselt pole see ühele tööl käivale ning suurt palka saavale inimesele samuti mingi probleem, need mõned(kümned) eurod kuus lisaks on pisiasi, ei vääri pistikupesa juurde jalutamise vaeva.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
17.10.2012 11:34:40
|
|
|
tsitaat: |
pistikupesa juurde jalutamise
|
nii ma ka ei viitsiks.
Kuskilt statistikast jooksis kunagi läbi, et USA's ~4 tuumajaama igapäev uhavad selle nimel, et toita ootereziimis olevat kodutehnikat. Eesti mastaap kõvasti väiksem aga mingi kopikas ikkagi.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
17.10.2012 18:53:30
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Elektriseadmete mitteväljalülitamise tegelik põhjus on enamasti täiesti tavaline inimlik laiskus. Kuna keegi aga seda vabatahtlikult tunnistada ei taha, siis tuuaksegi põhjenduseks/vabanduseks see, et seadmed lagunevad.
Ning rahaliselt pole see ühele tööl käivale ning suurt palka saavale inimesele samuti mingi probleem, need mõned(kümned) eurod kuus lisaks on pisiasi, ei vääri pistikupesa juurde jalutamise vaeva.
|
Koik see on meie spekulatsioon. Kas saaks monda kindlat t6estust?
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
17.10.2012 19:33:45
|
|
|
Kindlat tõestust millele? Et elektroonika sisse-välja lülitamisel tekivad seal igasugu termopaisumised, sisepinged, kristallstruktuuri muutused ja mida iganes, mis seadme tööiga lühendab - seda juttu oleme me kõik ilmselt kuulnud. Mina aga olen aastakümneid näiteks telerit, arvutit ja viimastel aastatel ka digiboksi pistikupesast välja tõmmanud, isegi mitu korda päevas. Pole midagi paha juhtunud ning ei juhtu ka, miks peakski. Ruuterit lülitasin ka alguses (nüüd vaid siis kui tõesti kõik on kodust välja läinud), momendil on aga telerite vaatamine sellistel aegadel, et sellel pole lihtsalt mõtet.
Kuigi olen tõesti ka näinud imeodavat telerit, mis pistiku torkamist pistikupessa mitte kuidagi üle elada ei tahtnud, mitu korda lendas toiteplokk pauguga juppideks. Seega kui ikka projekteerija pole enda tööd korralikult teinud (ja odavate seadmete korral on selline võimalus täiesti olemas), siis sellise seadme pistikut tõesti näppida ei tasu. Ehk sellisel juhul seade venitab võidukalt kuidagi garantiiaja lõpuni välja, pole vaja tootjalt selle sisuliselt defektse seadme tasuta remonti/väljavahetamist nõuda.
Seega, kes tahab uskuda, et pistikut ei tohi mitte kunagi pistikupesast välja tõmmata, siis minu poolt takistust pole, uskugu aga julgesti. Pole soovinudki seda usku mitte kuidagi kõigutada ning midagi tõestada.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|