Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Norht Chilean G
Kreisi kasutaja
|
07.09.2012 00:42:56
|
|
|
Casio Commando kvalifitseerub kuulikindlaks... Acro on lihtsalt mõne tihendiga variant S-ist.
[quote="H_K"]Minu arvates vaatate valest otsast seda acro S-i, selle telefoni peamine tugevus on ju just seesama IP sertifikaat. Need kellel on vaja telefoni, mis ka märjas taskus kestaks ja mida saaks kraani all puhtaks loputada, nende jaoks on acro S näol tegemist arvestatava telefoniga. Sarnase tehnilise võimeka sisuga, niiskus-tolmu kaitsega telefone ei ole turul paraku jalaga segada.
Võrrelge ikka võrreldavaid asju.
'Xperia™ acro S' ja 'Motorola RAZR M' võrdlus on sama kui võrrelda kuulikindlat mersut tava mersut ja siis ohkida, et esimene rüüpab rohkem kütet on raskem ja kallim ja üldse pole kuulikindlus argument mille pärast oleks nõus rohkem maksma [/quote]
_________________ Tag written by one North Chilean Guanacos, several specially trained Equadorian Mountain llamas and 76,000 Battery llamas from Llama Fresh Farms Ltd. near Paraguay. |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
09.09.2012 13:56:44
|
|
|
Ostsin omale elisast, esmased muljed on head. Ennem on olnud sony x10 ja samsa galaxy w, niiet vórdlus momenti nigu oleks. Suuruse kohapealt paistab enam váhem sama olevat nagu x10. raskuse poole pealt ka vist... ei maleta enam tapselt
Android lippab küll kenaste, ametlikult saab ka bootloaderi lahti ja rootida on imelihtne.
Yks sakslane váitis foorumis, et garantii sáilis tal ka peale buutlooderi avamist, niiet páris ok kohe selle koha pealt. Akut olen hullult koormanud nüüd ja pean ytlema, et páeva lópuks sai juba 13% peale. Normaalse kasutamise juures, kestab paar páeva (2G vórgus) kindlasti.
Seda siis default romiga. Seni veel paistab xda ka uutest rommidest suht hóre olevat, peab ootama veel. Varsti peaks vast cm9 ka stabiilselt jooksma.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
11.09.2012 17:55:06
|
|
|
Nagu arvata oli, kehvik.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackhawk
Kreisi kasutaja

|
13.09.2012 18:36:38
|
|
|
Nüüdseks kasutanud paar nädalat. Olen suhteliselt rahul praegu, aga mõned tarkavara vead häirivad, nt suhteliselt tihti on nii, et lülitan neti sisse, ülevale lööb H märgi ilusti ja puha, aga netti programmid minna ei saa, ühesõnaga tegelik ühendus puudub, tavaliselt aitab see et lülitan korra välja ja siis uuesti sisse, aga ühekorra ei aidanud muu kui, et pidin restardi tegema.
Isiklikult meeldib see dokk, mis kaasa tuleb, nii hea ja mugav on telefoni laadida.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
welps
HV vaatleja
|
13.09.2012 19:17:21
|
|
|
blackhawk kirjutas: |
Nüüdseks kasutanud paar nädalat. Olen suhteliselt rahul praegu, aga mõned tarkavara vead häirivad, nt suhteliselt tihti on nii, et lülitan neti sisse, ülevale lööb H märgi ilusti ja puha, aga netti programmid minna ei saa, ühesõnaga tegelik ühendus puudub, tavaliselt aitab see et lülitan korra välja ja siis uuesti sisse, aga ühekorra ei aidanud muu kui, et pidin restardi tegema.
Isiklikult meeldib see dokk, mis kaasa tuleb, nii hea ja mugav on telefoni laadida. |
Ega juhuslikult pole telefon Elisa võrgus? Mu LG P970 teeb sama nalja alates ajast, mil liitusin Elisaga. Enne oli aasta Tele2s ja ei märganud kordagi, et nii oleks jebinud, Elisaga teeb seda pidevalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
blackhawk
Kreisi kasutaja

|
13.09.2012 19:33:27
|
|
|
welps kirjutas: |
Isiklikult meeldib see dokk, mis kaasa tuleb, nii hea ja mugav on telefoni laadida. |
Ega juhuslikult pole telefon Elisa võrgus? Mu LG P970 teeb sama nalja alates ajast, mil liitusin Elisaga. Enne oli aasta Tele2s ja ei märganud kordagi, et nii oleks jebinud, Elisaga teeb seda pidevalt. |
Ei ole, Tele2-s olen aastaid juba. Eelmiste Xperiatega pole nii teinud, aga eks iga telefoniga mingi jura kaasneb.
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
14.09.2012 11:09:30
|
|
|
Vaata igaks juhuks võrguseadete alt APN'id üle. EMT puhul tean, et kipub vaikimisi võtma wap APN'i ja sellega ei saa osasid ühendusi loodud.
Kas tele2 puhul ka võibolla sama teema ei tea.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackhawk
Kreisi kasutaja

|
22.09.2012 12:01:34
|
|
|
Ei tea, ei ole ta midagi seal muutnud ise, lihtsalt vaja korra uuesti välja lülitada ja siis uuesti sisse, suhteliselt tüütu on see ja et väga tihti teeb seda.
Aga vaatasin, et kerged õrnad kriimud on ekraanile tekkinud juba. Hoian ilusti telefoni ja ei pane muu nodiga telefoni taskusse vaid alati hoian eraldi. Pidi olema ju kriimukindel või on sellel mingi kile tehasepoolt peale pandud juba, et vajadusel saan ise uue peale panna?
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
22.09.2012 12:16:50
|
|
|
Sony sõnul on "Scratch-resistant shatter proof glass"-iga tegu Tänan blackhawk, tänu sinule väljus Sony jälle aastateks huviorbiidist
GG1 pole 2 aasta jooksul kriimugi külge saanud...
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Norht Chilean G
Kreisi kasutaja
|
22.09.2012 16:17:53
|
|
|
Kile tehasest peal. Võrkude vahetuse või lülitamise puhul pole mingeid sideprobleeme täheldanud. Akuaeg on suvalisele androidile tüüpiliselt jura, aktiivset webi max 5-6h.
_________________ Tag written by one North Chilean Guanacos, several specially trained Equadorian Mountain llamas and 76,000 Battery llamas from Llama Fresh Farms Ltd. near Paraguay. |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackhawk
Kreisi kasutaja

|
22.09.2012 20:51:15
|
|
|
Norht Chilean G kirjutas: |
Kile tehasest peal. Võrkude vahetuse või lülitamise puhul pole mingeid sideprobleeme täheldanud. Akuaeg on suvalisele androidile tüüpiliselt jura, aktiivset webi max 5-6h. |
Okei, siis hästi kui kile ikka peal, sinna järelikult ongi tekkinud vaikselt need mikrokriimud mul...mõtsin ka juba, et "scratchproof" my ass
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Norht Chilean G
Kreisi kasutaja
|
24.09.2012 15:16:19
|
|
|
Ilma bootloaderit torkimata rootimine on õnnestunud kellelgi?
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Adebisi
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Norht Chilean G
Kreisi kasutaja
|
26.09.2012 17:31:23
|
|
|
[quote="Adebisi"][quote="Norht Chilean G"]Ilma bootloaderit torkimata rootimine on õnnestunud kellelgi?[/quote]
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 <-- see peaks nii vist toimima[/quote]
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackhawk
Kreisi kasutaja

|
09.10.2012 23:35:43
|
|
|
Keegi veekindlust ka testinud on? Mulle mingiaeg helistati kui dušši all olin ja pärast mitu tundi ei saanud korralikult helistada, sest väga halvasti oli kuularit kuulda...muidu kui veealla kastnud olen pole probleeme olnud.
Keegi kuskilt kuulnud ka millal Android 4.1 oodata on sellele
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Norht Chilean G
Kreisi kasutaja
|
10.10.2012 16:43:14
|
|
|
Vahemeres leotamine ei muutnud midagi.
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackhawk
Kreisi kasutaja

|
10.10.2012 22:09:38
|
|
|
Ei mul ka muidu pole midagi olnud, aga korra mõtlesin juba, et nii palju siis veekindel oligi
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tauri789
HV vaatleja
|
17.10.2012 09:11:09
|
|
|
Kuivata telefoni kuulari auk ära ja räägid jälle probleemideta
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaco
Kreisi kasutaja

|
18.10.2012 21:57:54
|
|
|
Mul peal MIUI (android, nagu ta minu arvates peakski olema, ilus ja mugav), moditud build.prop file (akukestvus märgatavalt parem) ja olen asjaga täitsa rahul.
Eriti kaameraga, täitsa kena pilti annab välja võluda, isegi pimedas. Kahju et sellist objektiivi katikut ei ole, nagu vanematel SE kaameraföönidel kunagi oli...
Kui oleksin sunnitud originaal rom-i kasutama, siis oleks just rom see, mille kallal võiks viriseda.
Aga on alternatiive, õnneks
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
18.10.2012 22:02:08
|
|
|
jaco kirjutas: |
Mul peal MIUI (android, nagu ta minu arvates peakski olema, ilus ja mugav), moditud build.prop file (akukestvus märgatavalt parem) ja olen asjaga täitsa rahul.
Eriti kaameraga, täitsa kena pilti annab välja võluda, isegi pimedas. Kahju et sellist objektiivi katikut ei ole, nagu vanematel SE kaameraföönidel kunagi oli...
Kui oleksin sunnitud originaal rom-i kasutama, siis oleks just rom see, mille kallal võiks viriseda.
Aga on alternatiive, õnneks  |
kas miui'ga on kõik töökorras? buge pole või siiski midagi on? viska linki kui viitsid, ma olen siin ka igast manti proovinud, aga MIUI on minujaoks juba x10 ajast kuidagi võõraks jäänud...
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Norht Chilean G
Kreisi kasutaja
|
24.10.2012 09:50:38
|
|
|
[quote="jaco"] moditud build.prop file (akukestvus märgatavalt parem)
[/quote]
Mis tähendab akukestvus märgatavalt parem, millise kasutuse juures parem avaldub ja millised on modifikatsioonid build.prop-is?
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
29.10.2012 15:47:17
|
|
|
Sai omale ka täna Elisast soetatud Xperia Acro S. Esmamulje on hea. Võrreldes eelkäijaga (Sony Ericsson Xperia Neo) on Acro S meeldivalt suure ekraaniga ja ka kiirem. Eriti meeldib mulle et telefonil on kaasas laadimisdokk. Nii hea on nüüd õhtuti töölt tulles visata telefon kohe sinna laadima ja hommikul või muul ajal kui telefoni vaja näppida kohe dokist võtta ja pole vaja jamada laadimisjuhtme sisse paneku ja väljatõmbamisega (telefoni USB kontaktid ju ka kuluvad). Seega olen vähemalt esialgu üldjuhul rahul Acro'ga. Väikese pettumuse valmistas vaid kaamera. Ootasin veidi enamat. Võrreldes Neo'ga nagu oluliselt kvaliteetsemaid fotosid ega videosid ei tulegi. Võibolla on ka mu latt liiga kõrgele tõstetud. Ootasin Full HD videokvaliteedist enamat kui reaalsuses oli. Teler millega telefoniga filmitud videot vaatasin oli tõsi küll vaid HD ready. Veidi mõistatuseks jäid karbis kaasas olnud Xperia NFC kirjadega jubinate otstarve.
Lisaks veel meeldib mulle telefoni vee- ja tolmukindlus. Igaks juhuks ei hakka küll tahtlikult neid praegu testima kuid kuna sõidan tööle rattaga ja on vahel oht jääda vihma kätte, siis pole muret telefoni märjakssaamise osas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
blackhawk
Kreisi kasutaja

|
31.10.2012 16:52:09
|
|
|
Need NFC jubinad jah suht mõttetud asjad. Isiklikult ka laadimisdokk meeldib väga ja veekindlus ikka ka super, tulnud ette et vaja vihmaga kasutada jne. Ei pea muretsema kui telefon märjaks saab. Olen isegi duššiall kasutanud seda ja veealla pistnud mitmeid kordi ja kõik korras
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
31.10.2012 16:56:02
|
|
|
NFC'l on ju praktiliselt piiramatud kasutusvõimalused
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|