Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 07.10.2012 00:29:00 vasta tsitaadiga

Kui ma soovin Xbox Livesse sisse logida, siis lööb ta mulle ette mingid uued kasutajatingumused vms, millega pean nõustuma. Kui nõustun, siis lööb kasutajast välja sisselogimis kohta ja ütleb, et on vaja mingit vanema luba. Kus ma seda veel teada saan, kes minu konto vanem on? Ise küll ei tea, et mingi konto oleks enda konto "vanemaks" toppinud.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 07.10.2012 04:06:44 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
Kui ma soovin Xbox Livesse sisse logida, siis lööb ta mulle ette mingid uued kasutajatingumused vms, millega pean nõustuma. Kui nõustun, siis lööb kasutajast välja sisselogimis kohta ja ütleb, et on vaja mingit vanema luba. Kus ma seda veel teada saan, kes minu konto vanem on? Ise küll ei tea, et mingi konto oleks enda konto "vanemaks" toppinud.

Alaealine?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 07.10.2012 10:24:36 vasta tsitaadiga

Veel olen küll jah alaealine. Aga siiski, kus kohast ma neid vanema lubasi ja asju sättida või vaadata saan? Selle konto olen ma ju ise teinud ja pole enda teada kedagi nö "vanemaks" toppinud.
Või Xbox Live nõuabki 18. aastaseks täissaamist ja alles siis saan sisse logida sinna või? icon_biggrin.gif
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 07.10.2012 10:58:00 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
Veel olen küll jah alaealine. Aga siiski, kus kohast ma neid vanema lubasi ja asju sättida või vaadata saan? Selle konto olen ma ju ise teinud ja pole enda teada kedagi nö "vanemaks" toppinud.
Või Xbox Live nõuabki 18. aastaseks täissaamist ja alles siis saan sisse logida sinna või? icon_biggrin.gif

Selle kontoga ei saagi enam midagi teha, pead uue tegema ja sünniaasta teise panema. Või laskma kellelgi vanemal krediitkaardiga kinnitada, et võid oma kontot kasutada. See puudutas minu mäletamist mööda vaid USA kodanikke, et kui sa oma asukohaks USA panid, siis vajad vanema luba icon_biggrin.gif
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 07.10.2012 12:19:19 vasta tsitaadiga

Ükstapuha, kellel võin lasta selle krediitkaardiga kinnitada, kes on vähemalt 18-aastane? Või siiski minu "vanem" peab seda tegema? Kuigi ei ole ma kedagi enda konto vanemaks pannud ega lasknud enda kontot kellelgi teisel teha.
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 07.10.2012 12:42:17 vasta tsitaadiga

Ükskõik kes krediitkaardiga saab kinnitada, vähemalt varem sai, kui midagi nüüd hiljuti muudetud just pole.
tagasi üles
Irww24
HV vaatleja

sõnum 28.10.2012 00:05:41 vasta tsitaadiga

Oskaks keegi öelda, kuidas seda probleemi lahendada??
Selline probleem siis, et Messenger Plus! ei salvesta enam vestlusi ( Windows 8, WLM 9 & kõige uuem Plus! ). Windows 8 lasin täna peale, 7ga oli ka WLM 9 ja kõige uuem Plus!, aga siis salvestas küll. Milles nüüd see asi võiks olla ja kas on võimalus see tööle ka saada?
tagasi üles
Keeruline.
HV vaatleja

sõnum 28.10.2012 21:15:32 Windows Live Messenger Probleemid. vasta tsitaadiga

Tere.
Mul Windows Live Messenger 2009 aasta versioon ja ma tahaks endal emotikone taastata.
Ma sain aru et tuleb mingisugune kaust ära kustutada aga sellest ma väga aru ei saanud.
Oleksin igasuguse abi eest väga tänulik.

Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 02.11.2012 16:16:45 vasta tsitaadiga

Kasutan veel vana MSNi. Mingi aeg lõppes ära uutest kontaktidest teavitamine. Nüüd läheb juba tüütuks, et ise vastu pean lisama. Mingit rohtu on? Netist ei leidnud peale maas oleva internetilehe miskit.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.11.2012 18:33:35 vasta tsitaadiga

Rajareits, Privaatsussätetes ehk asi?
http://profile.live.com sisse logida ja Privacy - Advanced
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 02.11.2012 18:44:53 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Rajareits, Privaatsussätetes ehk asi?
http://profile.live.com sisse logida ja Privacy - Advanced

Tundub nii. Tänud!
Seal oli kõik keelatud. Aga inimesed said mind lisada ikka. Lihtsalt ei öeldud neile?
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 06.11.2012 21:45:30 vasta tsitaadiga

http://www.theverge.com/2012/11/6/3609924/microsoft-messenger-retirement-skype thumbs_up.gif thumbs_up.gif
HV Guru
Tomorrow

sõnum 06.11.2012 21:51:46 vasta tsitaadiga

gan3b, Tahtsin just postitada jah. Samas ega väga vahet vist pole. Üks bloatware kaotatakse ära ja teine võtab rolli üle.
Kuigi ega MSN on kah suht välja surnud. Nii harva, kui ma seda käivitan pole kedagi kunagi online ja ka nimekiri ise on kokku kuivanud.
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 06.11.2012 21:56:01 vasta tsitaadiga

gan3b kirjutas:
http://www.theverge.com/2012/11/6/3609924/microsoft-messenger-retirement-skype thumbs_up.gif thumbs_up.gif

ma ei tea kui ammu skype juba toetab messengeri kontaktidega suhtlemist, aga ise avastasin selle mõned päevad tagasi.
väga mõnus lahendus ning messengeri ei peagi enam omama.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 06.11.2012 21:57:25 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
gan3b, Tahtsin just postitada jah. Samas ega väga vahet vist pole. Üks bloatware kaotatakse ära ja teine võtab rolli üle.
Kuigi ega MSN on kah suht välja surnud. Nii harva, kui ma seda käivitan pole kedagi kunagi online ja ka nimekiri ise on kokku kuivanud.

ma olen alati away, aga kui vaja , siis olen alati olemas.
kahju, et nii tehakse. need mikimehed mõtlevad, et ma kolin skype üle, haha. mõelgu uuesti thumbs_up.gif

tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 06.11.2012 22:00:35 vasta tsitaadiga

Ma ka ei mõista, miks see hea uudis? IMO on MSN kordi lihtsam kasutada, kui Skype.
Kasutan muidugi vähe vanemat versiooni muidugi. Skypes on mul max 3 kontakti, kellega suhelda.
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 06.11.2012 22:03:50 vasta tsitaadiga

heikis kirjutas:
gan3b kirjutas:

ma ei tea kui ammu skype juba toetab messengeri kontaktidega suhtlemist, aga ise avastasin selle mõned päevad tagasi.
väga mõnus lahendus ning messengeri ei peagi enam omama.

Alates kuuendast versiooninumbrist.

Millest selline vastasseis Skype'ile järsku?

HV veteran
Renq

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 06.11.2012 22:06:04 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

kahju, et nii tehakse. need mikimehed mõtlevad, et ma kolin skype üle, haha. mõelgu uuesti thumbs_up.gif

jopt, kunagi tegin omele skypei kasutaja a lasin selle ka suhteliselt ruttu maha, a-patchitud messenger on minumeelest väga hea asi. kuigi jah, enamus suhtlust toimub viimasel ajal facebookis, a ikkagist on messenger siiamaani asendamatu olnud.
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 06.11.2012 22:20:49 vasta tsitaadiga

Kas Skypes núúd see offline sõnumite vãrk siis tóótab? Varem oli nii, et kui offline sõnumi saatsid, siis teine pool ikkagi ei saanud seda enne kãtte, kui mõlemad online olid. See tegi nagu suht mõttetuks selle offline asja, sest kui ajavahe on 6 või 12 tundi, siis ei satu ju eriti tihti koos online või mis...
tagasi üles
tsihh
HV veteran

sõnum 06.11.2012 22:38:03 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
Kas Skypes núúd see offline sõnumite vãrk siis tóótab? Varem oli nii, et kui offline sõnumi saatsid, siis teine pool ikkagi ei saanud seda enne kãtte, kui mõlemad online olid. See tegi nagu suht mõttetuks selle offline asja, sest kui ajavahe on 6 või 12 tundi, siis ei satu ju eriti tihti koos online või mis...

Minu arust ei ole selle koha pealt mitte kui midagi muutunud.
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 07.11.2012 00:04:15 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

tegelikult need vist pigem ühildatakse, et skypeis võid oma msni kontoga ka seffata ja asju üsna vanal viisil edasi ajada. aga skype ise jah.. no ma ei tea.. pole mulle ka kunagi meeldind icon_neutral.gif
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 07.11.2012 00:06:46 vasta tsitaadiga

Skype on mul telefonis vaid helistamiseks ja mulle kúll ei meeldi selline asi, et messengeri kontaktid seal mingeid vestlusi hakkavad úritama pidada icon_neutral.gif Ei viitsi toksida telefonis vastuseid.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 07.11.2012 01:27:59 vasta tsitaadiga

Messengeriga saab kõnesid ka teha, vähemalt viimati sai.

Isiklikult mina ei saa aru, miks Skype nii suurt netiressurssi tarbib helikõne tegemiseks. Mobiilse neti otsas asuva tegelasega on suht võimatu suhelda õhtustel aegadel.
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 07.11.2012 01:30:36 vasta tsitaadiga

LiivaneLord, siin mängib ilmsel rolli kasutatav koodek ning krüpteerimise keerukus.
ei imesta kui messenger üldse midagi ei krüpti. vähemalt chat jookseb cleartextina üle võrgu.
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 07.11.2012 01:38:29 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Messengeriga saab kõnesid ka teha, vähemalt viimati sai.

Isiklikult mina ei saa aru, miks Skype nii suurt netiressurssi tarbib helikõne tegemiseks. Mobiilse neti otsas asuva tegelasega on suht võimatu suhelda õhtustel aegadel.

No telefonist ei saa ju messengeriga kõnesid teha. Aga oled sa kunagi teinud 12h pikkust kõnet arvutist messengeriga ise? Skypega pole mingit probleemi, aga messenger jookseb esimese tunni jooksul kokku. Messenger mul rohkem ikka kirjutamiseks, seal ~100 kontakti, enamuses sellised inimesed, keda erinevates riikides kohatud. Skypes aga sugulased/pere, kellega ei kirjuta teksti eriti, kõned vaid. Núúd kui need kaks klienti kokku panna, tuleb vãlja úks suur puder ja kapsad, minu jaoks vãhemalt. Plus igasugu muud asjad, úhe nãitena Plusiga salvestatud ja grupeeritud logid, Skypele úle minnes on kõik sassis... ei viitsi siin kõigist miinustest hakata rããkimagi, kasu sellest niikuinii pole icon_razz.gif Peab katsuma asjad úmber orgunnida ja sugulased/pere g-talki úle viima, g-talki kõnesid saab ka moblast teha plus mul google telefoni number tehtud, vaja veel vanematele ka see teha ja rããgi tasuta palju tahad.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.