Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
01.10.2012 19:18:37
|
|
|
Tühja sa virised, parem on ikka kui crane camper admini lased maha ja saad perm bani [admin decision] põhjusega .
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
01.10.2012 20:19:09
|
|
|
virisemiseks annavad põhjuse ebaõiglased adminikutsikad kui veel kohale pole jõudnud, bänn on bänn vahet pole mis asendist väänati, kraana snaiper admini näide on küll idiootsuse tipp, absoluutselt ei õigusta ebamoraalset käitumist = 0 argument heretic666, fail
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
01.10.2012 21:50:34
|
|
|
Ei mõelnudki kedagi/midagi õigustada, andsin teada et analoogne häda endal ka esinenud.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
02.10.2012 13:52:01
|
|
|
Kellelgi veel hiirega mingeid jamasid on? Vahel oleks nagu hiire tracking kaoks ära. Kasutan küll juhtmevaba hiirt aga teistes mängudes toimib ilusti
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
02.10.2012 19:23:34
|
|
|
KuriVaiM1 kirjutas: |
sain ka oma esimesed vitsad , norm server - sitaks seal pelanud aga täna tehti selgeks et admini ei tohi korduvalt mobile artyga ownida ...
[img] |
Ma ise mängin sniperiga haruharva. Eile 1x võtsin snaiperi, juhuslikult tapsin adminni ära. BÄnni ei saanud, küll aga sain päris kohe peale talle tehtud headshoti "killed by admin" kirja ja tegelane suri mitte millestki
Samas see hala sittade adminnide üle on minu arust suhteliselt koomiline kuid ühtlasi mõttetu. Juba üle kümne aasta on näha olnud, et admin on kuningas ja nii ka on. Kui mees ise jooksutab serverit, siis minu silmis on tal ka õigus selleks, et olla sitt admin. Kui tahab käituda nagu laps või idioot, siis las minna. Alati saab ju mujal mängida. Kui aga mujal ei taha mängida ja just sääl liivakastis tahad oma aega veeta, siis tuleb leppida ka kohalike kommetega (või nende puudumisega).
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
02.10.2012 19:25:59
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
Kellelgi veel hiirega mingeid jamasid on? Vahel oleks nagu hiire tracking kaoks ära. Kasutan küll juhtmevaba hiirt aga teistes mängudes toimib ilusti  |
Mul kaob parema klõpsuga sihik ära vahepeal ja pean uuesti vajutama aga arvan, et võibolla mul hakkab lihtsalt hiir otsi andma. Võibolla ka mitte..
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
UnknowFunk
Kreisi kasutaja

|
02.10.2012 19:31:33
|
|
|
Soetasin CQ
_________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos. |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
02.10.2012 19:36:21
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Samas see hala sittade adminnide üle on minu arust suhteliselt koomiline kuid ühtlasi mõttetu. Juba üle kümne aasta on näha olnud, et admin on kuningas ja nii ka on. Kui mees ise jooksutab serverit, siis minu silmis on tal ka õigus selleks, et olla sitt admin. Kui tahab käituda nagu laps või idioot, siis las minna. Alati saab ju mujal mängida. Kui aga mujal ei taha mängida ja just sääl liivakastis tahad oma aega veeta, siis tuleb leppida ka kohalike kommetega (või nende puudumisega). |
Selline käitumine võib olla õigustatud, kui tema server ei ole seotud mingisuguse globaalse mängijate ranking süsteemiga.
Kuna BF3 puhul nii on, siis adminnid ei ole mingilgi moel kuningad ja nad ei tohi bannida/kickida mängijad oma vaba tahte järgi. Kui seda soovivad, siis võetakse ranking serverilt ära ja las siis teevad midaiganes tahavad - paras lanparty.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
02.10.2012 19:52:31
|
|
|
KuriVaiM1, Kui kaob siis mitu korda järjest, siis tükkaega raha ja jälle mingi hetk?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
KoldK
HV veteran

|
02.10.2012 19:54:28
|
|
|
Üle pika aja jälle korralik lagg tekkis sisse lambist. Endal läks ka ping suhteliselt kõrgeks (ei tea millest),
mingit torrentit vms avatud pole jne.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
yodalr
Kreisi kasutaja

|
02.10.2012 19:55:23
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
Kellelgi veel hiirega mingeid jamasid on? Vahel oleks nagu hiire tracking kaoks ära. Kasutan küll juhtmevaba hiirt aga teistes mängudes toimib ilusti  |
Mul Logitechi G700, vahel juhtub ka nii lahendus mul. Kõige pealt on/off seejärel juhe taha ja lasen laadida natuke, siis läheb korda... mul vähemalt.
_________________ kraater.ee |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
02.10.2012 20:10:35
|
|
|
LKits kirjutas: |
Samas see hala sittade adminnide üle on minu arust suhteliselt koomiline kuid ühtlasi mõttetu. Juba üle kümne aasta on näha olnud, et admin on kuningas ja nii ka on. Kui mees ise jooksutab serverit, siis minu silmis on tal ka õigus selleks, et olla sitt admin. Kui tahab käituda nagu laps või idioot, siis las minna. Alati saab ju mujal mängida. Kui aga mujal ei taha mängida ja just sääl liivakastis tahad oma aega veeta, siis tuleb leppida ka kohalike kommetega (või nende puudumisega). |
Selline käitumine võib olla õigustatud, kui tema server ei ole seotud mingisuguse globaalse mängijate ranking süsteemiga.
Kuna BF3 puhul nii on, siis adminnid ei ole mingilgi moel kuningad ja nad ei tohi bannida/kickida mängijad oma vaba tahte järgi. Kui seda soovivad, siis võetakse ranking serverilt ära ja las siis teevad midaiganes tahavad - paras lanparty. |
Aga kaeba siis, las võtavad. See on ühiskondliku vastutuse teema. Kas oled kõrvalseisja, kes ainult viriseb või teed ka midagi seleks, et maailm paraneks?
Antud puhul ei ole minu arust tegemist piisavalt tõsise probleemiga, et viitsiksin oma aega ja kaloreid selle lahendamisele kulutada.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
02.10.2012 21:13:05
|
|
|
KohviPaus kirjutas: |
KuriVaiM1, Kui kaob siis mitu korda järjest, siis tükkaega raha ja jälle mingi hetk? |
raha pole kunagi aimides -RMB all (ei ole toggle seadistusega) aga vahest lambist võtab eest sihiku ära kuigi hoidsin RMB all
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stig
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
element10
HV vaatleja
|
03.10.2012 00:10:26
|
|
|
Kui kellelgi on soovitusi või midagi siis võite teada anda sellest kas mulle või Stig -ile[/user]
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
03.10.2012 00:43:48
|
|
|
element10, Stig, 32 slotti, kõik mod'id, kõik map'id ja mängijaid nagu murdu juures.
(mapvote ka jms. pluginid).
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
03.10.2012 00:50:16
|
|
|
Kas 40 eest saab juba ing keelse mängu koos kõigi lisadega (täislaksu) kuskilt kuidagi kätte?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
est4ever
HV veteran

|
03.10.2012 01:15:46
|
|
|
ei saa.... krt tegin just metro roundi venelaste poolel ja kuidagi eriti agaralt joosti mu granaatide ette.. 95/1 oli K/D ratio.. hoidsin hinge kinni, et banni ei saa, sest korduvalt sõimati cheateriks, aga läks lihtsalt kuidagi ladusalt. meedikud olid ka muidugi mega tasemel, sest eks neid plahvatuses "surma saamisi" oli ikka vast 10 ära, aga vanad kohe elustasid nagu kord ja kohus
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Degwees
Kreisi kasutaja
|
03.10.2012 02:46:19
|
|
|
Huvitav, kus serverites te mängite et sellised skoorid
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
est4ever
HV veteran

|
03.10.2012 11:43:02
|
|
|
ei tea, ei vali mingeid kindlaid servereid.. vaatan, et rahvast oleks palju ja ping oleks väike ja map mulle meeldiks.. kogu muusika
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
KoldK
HV veteran

|
03.10.2012 11:48:39
|
|
|
est4ever kirjutas: |
ei tea, ei vali mingeid kindlaid servereid.. vaatan, et rahvast oleks palju ja ping oleks väike ja map mulle meeldiks.. kogu muusika |
Eriti nõme on kui kõik hästi läheb ja siis paar ossi oma 200-300-se pingiga sisse ronivad. Tõmbab vähe lagama kätte küll vahepeal.
Lasin ka eile metrot veidi, 64 mängijaga. See on lihtsalt nauding omaette kuidas põhimõtteliselt 10 mintsa keegi kuskilt käikudest edasi ei saa ja selline andmine käib kuni
lõpuks üks pool veidi järgi annab ja edasi saab tungida.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
03.10.2012 12:04:05
|
|
|
Spoiler 
LKits kirjutas: |
Kuna BF3 puhul nii on, siis adminnid ei ole mingilgi moel kuningad ja nad ei tohi bannida/kickida mängijad oma vaba tahte järgi. Kui seda soovivad, siis võetakse ranking serverilt ära ja las siis teevad midaiganes tahavad - paras lanparty. |
Aga kaeba siis, las võtavad. See on ühiskondliku vastutuse teema. Kas oled kõrvalseisja, kes ainult viriseb või teed ka midagi seleks, et maailm paraneks?
Antud puhul ei ole minu arust tegemist piisavalt tõsise probleemiga, et viitsiksin oma aega ja kaloreid selle lahendamisele kulutada. |
Pole virisenud ja olen reportinud küll ning vist võeti isegi ühel minu reportitud serveril ranked staatus ära ka.
Aga selline suhtumine viib meie ühiskonna hauda. Elanikud peavad olema ikka valmis enda heaolu eest seisma.
Kui näed, et tänaval sõidetakse loomast autoga üle, siis ka ei helista politseisse ja kõnnid tuima näoga edasi?
Loomulikult pole mängureeglid samaväärsed seadusega, aga siiski sarnasust leidub - mõlemaid peab täitma, sest ToS-iga on nõustutud.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|