virisemiseks annavad põhjuse ebaõiglased adminikutsikad kui veel kohale pole jõudnud, bänn on bänn vahet pole mis asendist väänati, kraana snaiper admini näide on küll idiootsuse tipp, absoluutselt ei õigusta ebamoraalset käitumist = 0 argument heretic666, fail _________________ "Mõtle kriitiliselt"
sain ka oma esimesed vitsad , norm server - sitaks seal pelanud aga täna tehti selgeks et admini ei tohi korduvalt mobile artyga ownida ...
Ma ise mängin sniperiga haruharva. Eile 1x võtsin snaiperi, juhuslikult tapsin adminni ära. BÄnni ei saanud, küll aga sain päris kohe peale talle tehtud headshoti "killed by admin" kirja ja tegelane suri mitte millestki
Samas see hala sittade adminnide üle on minu arust suhteliselt koomiline kuid ühtlasi mõttetu. Juba üle kümne aasta on näha olnud, et admin on kuningas ja nii ka on. Kui mees ise jooksutab serverit, siis minu silmis on tal ka õigus selleks, et olla sitt admin. Kui tahab käituda nagu laps või idioot, siis las minna. Alati saab ju mujal mängida. Kui aga mujal ei taha mängida ja just sääl liivakastis tahad oma aega veeta, siis tuleb leppida ka kohalike kommetega (või nende puudumisega).
Samas see hala sittade adminnide üle on minu arust suhteliselt koomiline kuid ühtlasi mõttetu. Juba üle kümne aasta on näha olnud, et admin on kuningas ja nii ka on. Kui mees ise jooksutab serverit, siis minu silmis on tal ka õigus selleks, et olla sitt admin. Kui tahab käituda nagu laps või idioot, siis las minna. Alati saab ju mujal mängida. Kui aga mujal ei taha mängida ja just sääl liivakastis tahad oma aega veeta, siis tuleb leppida ka kohalike kommetega (või nende puudumisega).
Kellelgi veel hiirega mingeid jamasid on? Vahel oleks nagu hiire tracking kaoks ära. Kasutan küll juhtmevaba hiirt aga teistes mängudes toimib ilusti
Mul Logitechi G700, vahel juhtub ka nii lahendus mul. Kõige pealt on/off seejärel juhe taha ja lasen laadida natuke, siis läheb korda... mul vähemalt. _________________ kraater.ee
Selline käitumine võib olla õigustatud, kui tema server ei ole seotud mingisuguse globaalse mängijate ranking süsteemiga.
Kuna BF3 puhul nii on, siis adminnid ei ole mingilgi moel kuningad ja nad ei tohi bannida/kickida mängijad oma vaba tahte järgi. Kui seda soovivad, siis võetakse ranking serverilt ära ja las siis teevad midaiganes tahavad - paras lanparty.
Aga kaeba siis, las võtavad. See on ühiskondliku vastutuse teema. Kas oled kõrvalseisja, kes ainult viriseb või teed ka midagi seleks, et maailm paraneks?
Antud puhul ei ole minu arust tegemist piisavalt tõsise probleemiga, et viitsiksin oma aega ja kaloreid selle lahendamisele kulutada.
KuriVaiM1, Kui kaob siis mitu korda järjest, siis tükkaega raha ja jälle mingi hetk?
raha pole kunagi aimides -RMB all (ei ole toggle seadistusega) aga vahest lambist võtab eest sihiku ära kuigi hoidsin RMB all _________________ "Mõtle kriitiliselt"
ei saa.... krt tegin just metro roundi venelaste poolel ja kuidagi eriti agaralt joosti mu granaatide ette.. 95/1 oli K/D ratio.. hoidsin hinge kinni, et banni ei saa, sest korduvalt sõimati cheateriks, aga läks lihtsalt kuidagi ladusalt. meedikud olid ka muidugi mega tasemel, sest eks neid plahvatuses "surma saamisi" oli ikka vast 10 ära, aga vanad kohe elustasid nagu kord ja kohus
ei tea, ei vali mingeid kindlaid servereid.. vaatan, et rahvast oleks palju ja ping oleks väike ja map mulle meeldiks.. kogu muusika
Eriti nõme on kui kõik hästi läheb ja siis paar ossi oma 200-300-se pingiga sisse ronivad. Tõmbab vähe lagama kätte küll vahepeal.
Lasin ka eile metrot veidi, 64 mängijaga. See on lihtsalt nauding omaette kuidas põhimõtteliselt 10 mintsa keegi kuskilt käikudest edasi ei saa ja selline andmine käib kuni
lõpuks üks pool veidi järgi annab ja edasi saab tungida.
Selline käitumine võib olla õigustatud, kui tema server ei ole seotud mingisuguse globaalse mängijate ranking süsteemiga.
Kuna BF3 puhul nii on, siis adminnid ei ole mingilgi moel kuningad ja nad ei tohi bannida/kickida mängijad oma vaba tahte järgi. Kui seda soovivad, siis võetakse ranking serverilt ära ja las siis teevad midaiganes tahavad - paras lanparty.
Aga kaeba siis, las võtavad. See on ühiskondliku vastutuse teema. Kas oled kõrvalseisja, kes ainult viriseb või teed ka midagi seleks, et maailm paraneks?
Antud puhul ei ole minu arust tegemist piisavalt tõsise probleemiga, et viitsiksin oma aega ja kaloreid selle lahendamisele kulutada.
Pole virisenud ja olen reportinud küll ning vist võeti isegi ühel minu reportitud serveril ranked staatus ära ka.
Aga selline suhtumine viib meie ühiskonna hauda. Elanikud peavad olema ikka valmis enda heaolu eest seisma.
Kui näed, et tänaval sõidetakse loomast autoga üle, siis ka ei helista politseisse ja kõnnid tuima näoga edasi?
Loomulikult pole mängureeglid samaväärsed seadusega, aga siiski sarnasust leidub - mõlemaid peab täitma, sest ToS-iga on nõustutud. _________________ itLahendused - Arvutite remont ja hooldus, veebilehtede loomine, soodne veebimajutus. Võta ühendust! Tel: +372 555 268 97 ja e-post info@itlahendused.ee
Aga selline suhtumine viib meie ühiskonna hauda. Elanikud peavad olema ikka valmis enda heaolu eest
Just just. Nii et kui järgmine kord bf3 admin teeb serveris ai ai, siis kindlasti teatage ebaõiglusest ja postitage hvsse väike nutulaul, muidu läheb ühiskond hauda ja jõuluvana ei too kommi kah vot nii!
kaks esimest varianti ei paista premium edition, ehk lisad koos mänguga olevat, vaid premium - ainult lisad.
seega peab ikka pisut üle 40€ arvestama. _________________ •ꓲꓤꓲꓘꓶꓶꓯ•
IMO vene servud on meile (eestlastele) kõige parema pingiga.
Normal mode'l on oma põhjus. Nimelt on server mõeldus tiimide vahelisteks matchideks kus kehtivad ESL'i reeglid.
Kuid ülejäänud aeg mil matchi ei toimu on kõik teretulnud
Ning sügavalt kahtlen selles et kas ikka just vene serverites on eestlastel parim ping _________________ asdf
Mis sellel Non-HC'l viga on? Tuleb õppida laskma rohkem kui 1 lask kerre..
- kahjuks üks lask ei kustuta veel vastase elu... tuleb ikka üsna mitu pihta saada
HC modet mängin alati.... COD, BF, MOH, RO jne.
lihtsalt harjumuseks saanud
ja ESL, mis asi see on...... Eesti Sisearhitektide Liit?
LKits, ainuke jama et tulistamisrežiimi ei näe kusagilt (visuaalselt režiimi vahetust pole näha) kui siis ainult väike "nõks" käib läbi, igakord testima eriti neil relvadel mida tihti ei kasuta, semi/burst/full? ja peale mingit hiljutist patchi nüüd jääbgi muudetud režiim samaks peale surma mitte et läheks vaikimisi asendisse ("full" enamus relvadel) nagu peaks _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Huvitav, kas ta nõuab rohkem ressurssi ka arvutilt?
Ning oled kindel, et EA keelustab seda? Varemgi siit teemast läbi käinud mingi mod, mis muutis BF3-e värve ning räägiti ka, et on saadud selle eest banne, kuid Dice ise ütles, et selline mod pole keelatud ja selle eest pole kedagi karistatud. Või on sellel modil mingeid muid eeliseid ka siis kui vaid värvide muutus?
Tõsi... Ei saa aru, miks kurat topiti nii suurel hulgal seda sinist sinna sisse? Selle Color Modiga tulevad kohe vanad head BF-i ajad meelde, et kutsub mindki rohkem mängima. Hetkel nii masendav see mängu üldvärv.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.