Teises kohas, kus te võtsite snipriga HolyGrapi ja Globali maha, ei näita samuti mingit skilli ei Teie ega meie kohta- iga teine mängija oskab snaipriga teise mängija kaugelt maha võtta. Pigem oli seal teie feil - 4 meest, kellest 2 vist eriti ei saanudki koptereid lasta, ehk 2 meest järel võtsid 3-4 tiirutavast 1 kopteri alla (toetun Teie mängija väitele videos, mida saab Teie enda foorumis näha, kuna ma ise ei näinud, et ükski kopter oleks alla kukkunud, lasin M249 SAWiga) ja vigastasid teisi.
Muidu räägite, et meie skill on väike, aga ise maandusite päris pikalt äsjavarastatud helikaga Maruko lähedal väikse künka tippu, mis oli igast küljest avatud. Oleks mul olnud veidikenegi parem relv kui kirves, oleks see kopter suure tõenäosusega jälle meie kätes olnud ( Lauri oli eriti kerge sihtmärk seal ja ilmselt poleks eriti probleemi olnud ka NuubikTardi mahavõtmisega, kuna vaadates tema maandumise pikka aega, oleks mul olnud piisavalt aega, et endale normaalne tulistamispositsioon leida). Aga see selleks.
Üleüldse ma ei saa aru mida te üldse taidlete siin nagu väiksed lapsed ( käib ka mõne hvlase kohta)? Kasvage suureks. See on mäng ja mõõtu saame võtta mängus tegudega, mitte taidlemisega
Meil oli jah päris hull feil, pidime kulutama morfiini ning blood bagi(kuigi tiirutasime 15-30 minutit teie kohal) ning saime 2 teie tüüpi maha.
Nuubiktard ja Lauri ei oskagi heliga lennata. Kui on keegi parem piloot online siis nemad ei lenda.
Mängus teil jah mõned taidlesid kõvasti, eriti pärast seda kui said kuuli kerre. Pidite te siis meid kõiki maha tõmbama, olime teie arust hackerid ja mida veel. Piisab ühest inimesest kes hakkab paska ajama ning kohe tuleb vastu ka.
hetkel testime vaikselt jah, hetkel 5 inimest korraga sees oli siis igastahes oli veel okei, eks näis kui vähe rohkem tuleb rahvast mis siis saama hakkab, et kui kiiresti masin alla annab=) loodame et siiski mitte
hetkel testime vaikselt jah, hetkel 5 inimest korraga sees oli siis igastahes oli veel okei, eks näis kui vähe rohkem tuleb rahvast mis siis saama hakkab, et kui kiiresti masin alla annab=) loodame et siiski mitte
Hoia kursis kuidas su kastil load on mingite playerite arvuga ja kuidas pingid on jnejne.
no masina conf on isenesest core 2 duo e6300 ja 5gb mälu ja 2x2tb raid 1-s, ja mälu eriti ei söö ja ketast ka nagu väga ei kasuta, samas ma ei tea kas see on selle dayz server controlcenteri mingi asi aga prose kasutus on pidevalt 50 vähemalt, isegi kui kedagi sees pole...
EDIT: A ja kuna meil asi tegelikult testijärgus siis võib mingeid bugisi ka olla veel, eile sai selgeks et osadel millegipärast jookseb arma kokku mingitel hetkedel seal näiteks, hetkel veel lahendust pole leidnud aga otsime
viimati muutis chesm6mmi 05.10.2012 12:44:23, muudetud 1 kord
No üldiselt võiks ju olla võimalik lihtsamini orienteeruda. Esialgu on mõttes olnud lisada kasutajale kohe spawnides: Painkiller, 3 bandage, flashlight, axe, knife, compass, matchbox. Võib-olla midagi veel.
No üldiselt võiks ju olla võimalik lihtsamini orienteeruda. Esialgu on mõttes olnud lisada kasutajale kohe spawnides: Painkiller, 3 bandage, flashlight, axe, knife, compass, matchbox. Võib-olla midagi veel.
Suht mõttetu pole?
Minu arust teeb mängu suht lihtsaks, kohe saad teisi tappa ju pmt kui sul kirves olemas.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.