Ei saa aru nendest sõitjatest, kes teetööde alal panevad iga 50m tagant hazard reporti või hommikuti iga 100m tagant ummikut... Suht tüütu sealt läbi sõita. Kas nende reporte kuidagi ignoreerida/peita ei saa?
Ei saa aru nendest sõitjatest, kes teetööde alal panevad iga 50m tagant hazard reporti või hommikuti iga 100m tagant ummikut... Suht tüütu sealt läbi sõita. Kas nende reporte kuidagi ignoreerida/peita ei saa?
Lolle leidub jah,. jääb vaid loota et nad lihtsalt väsivad.
Aga settings, advanced ja sealt show on map tab. Saad valida mida kuvatakse ja mida mitte. Eesti ummik algab juba 15 sekundi paigalseisust
Tegelikult ta enamasti paigal seistes ka küsib kas oled liikluses või ei. Paned ei, siis ummikut ei genereerita. Kuigi to popup on suht lühikest aega ees.
Paar päeva tagasi oli hea juhus, linnas olid mingid võistlused, liiklus piiratud jne. Läksin siis ringi.
Keeran kõrvalteele, sõidan rahulikult 90-ga, keeran sealt kõrvalteelt suuremale ära ja terve too sõidetud kõrvaltee jupp märgiti waze poolt ära mingiks aeglase liiklusega lõiguks 40km/h
Muideks, kuidas siin suhtutakse, kui kaardile on märgitud majad ja numbrid?
Spoiler
Waze foorumis mõningad tüübid põhimõtteliselt on suremise äärel, kuna kaardil on liiga palju infot _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Tegelikult ta enamasti paigal seistes ka küsib kas oled liikluses või ei. Paned ei, siis ummikut ei genereerita. Kuigi to popup on suht lühikest aega ees.
Paar päeva tagasi oli hea juhus, linnas olid mingid võistlused, liiklus piiratud jne. Läksin siis ringi.
Keeran kõrvalteele, sõidan rahulikult 90-ga, keeran sealt kõrvalteelt suuremale ära ja terve too sõidetud kõrvaltee jupp märgiti waze poolt ära mingiks aeglase liiklusega lõiguks 40km/h
Muideks, kuidas siin suhtutakse, kui kaardile on märgitud majad ja numbrid?
Spoiler
Waze foorumis mõningad tüübid põhimõtteliselt on suremise äärel, kuna kaardil on liiga palju infot
Täiesti elementaarne, et on majad ja nende numbrid
Tegelikult on mul hoopis küsimus- miks viimased kolm päeva, kui waze tööle panen, siis automaatselt hakkab mind navigeerima töö juurde. Tavaliselt panen waze tööle ja viskan kuskile sahtlisse, autol ja siis kuulen, kuidas kukub ei-tea-kuhu suunama. Nüüd siis selgus et tööle. Ja käima pannes tuleb ka popup a la "kas sa lähed tööle", kui seda ei näe ja ei pane cancel hakkab kohe juhatama... _________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Tegelikult on mul hoopis küsimus- miks viimased kolm päeva, kui waze tööle panen, siis automaatselt hakkab mind navigeerima töö juurde. Tavaliselt panen waze tööle ja viskan kuskile sahtlisse, autol ja siis kuulen, kuidas kukub ei-tea-kuhu suunama. Nüüd siis selgus et tööle. Ja käima pannes tuleb ka popup a la "kas sa lähed tööle", kui seda ei näe ja ei pane cancel hakkab kohe juhatama...
Ta õpib sinu käiitumismustreid ja vastavalt kellaajale ning asukohale jagab soovitusi: hommikul tööle, õhtul koju _________________ KES SOOVIB, SEE PROOVIB
Tegelikult on mul hoopis küsimus- miks viimased kolm päeva, kui waze tööle panen, siis automaatselt hakkab mind navigeerima töö juurde. Tavaliselt panen waze tööle ja viskan kuskile sahtlisse, autol ja siis kuulen, kuidas kukub ei-tea-kuhu suunama. Nüüd siis selgus et tööle. Ja käima pannes tuleb ka popup a la "kas sa lähed tööle", kui seda ei näe ja ei pane cancel hakkab kohe juhatama...
Pärast mõningast kasutamist ilmus mulle ka see, aga tegemist on eriti totra lahendusega - kuidas peaksin keset sõitu märkama, et järku on pisike popup ekraanil. Lülitasin välja: Settings -> Advanced -> Auto-learn routes to frequent destinations.
Pärast mõningast kasutamist ilmus mulle ka see, aga tegemist on eriti totra lahendusega - kuidas peaksin keset sõitu märkama, et järku on pisike popup ekraanil. Lülitasin välja: Settings -> Advanced -> Auto-learn routes to frequent destinations.
Nokia peal vanas Symbian versioonis V2 viskab suhteliselt pärast käivitamist ette küsimuse, et kas ma sõidan sinna või tänna. Keset sõitu pole veel küsinud. _________________ KES SOOVIB, SEE PROOVIB
Minul viskab ka alati siis selle ette kui programmi lahti teen. See "Settings -> Advanced -> Auto-learn routes to frequent destinations" peaks rohkem see olema, et ta ei õpi ära mis teedpidi kusagile sõidad.
Minul viskab ka alati siis selle ette kui programmi lahti teen. See "Settings -> Advanced -> Auto-learn routes to frequent destinations" peaks rohkem see olema, et ta ei õpi ära mis teedpidi kusagile sõidad.
jah, seda õige tee õpetamist ma ei tahaks küll, et ta ära lõpetaks.
Samas, selle kellaajaline soovitus ei saa olla, kuna mitu päeva, suvalisel ajal, kui ringi sõidan (vb siis kui sõidan parasjagu töökoha poole?) viskab selle popupi ette ja nii see läheb...
Tarkvara idee on hea aga suht bugine ja puudulik (ehk kunagi paraneb)
North UP võiks olla fiksitav - et ei läheks paigast ära, kui ekraanil midagi näpin.
Oma asukoha "favoritidesse" lisamine võiks olla mugavam.
Või näiteks vajutan näpuga mingit kohta kaardil ja lisan selle kohe mällu, seda ka minuarust pole.
FB connect ei tööta, ei telefonis ega ka arvutis. Ma selle kätte ära ei sure aga muudmoodi seal sõpru lisada ei saa ka.
Kaks eraldi sisselogimislehte on viga - üks on waze.com ja teine on world.waze.com, mõlemasse saan sisse aga ainult üks "töötab".
Kasutajaid on meeletu hulk üle maailma ja sellest pole ka mingit pro versiooni, seega teenuse kvaliteet ilmselt veidi sellepärast ka kannatab.
Aga muidu on pull jälgida küll, eriti tipptunnil, et kustkaudu kavalam minna on - paar huvitavat shortcutti ma olen juba leidnud teel tööjuurde.
Tirin ka selle appi.
Jälgin teemat.
E:
Normaalne, minut aega sain nokkida siis crashis. Kui see välja arvata siis tundub esmapilgul täitsa lahe asi.
E2: Kas enda asukohta ei saagi lemmikuteks määrata?
Kui keegi politsei kaardile märgib siis kui kaua see seal püsib?
Oma asukoha "favoritidesse" lisamine võiks olla mugavam.
Või näiteks vajutan näpuga mingit kohta kaardil ja lisan selle kohe mällu, seda ka minuarust pole.
Nii see ju käibki, seda noolt pead näppima mis tekib, siis pakub erinevaid võimalusi.
Piip kirjutas:
Aga muidu on pull jälgida küll, eriti tipptunnil, et kustkaudu kavalam minna on - paar huvitavat shortcutti ma olen juba leidnud teel tööjuurde.
Ma kasutan ka seda nippi, nt. tööl (auto-learn routes) pakub kohe kas tahad koju navigeerida ja siis näitab aja ette millal peaksid kohale jõudma. Kui see on liiga suur, valin teise tee.
Mind, jällegi, on hakanud huvitama selline küsimus, et kuidas kaardiediitoris selgeks teha "õige" juhendamine? Mitmed inimesed on teada andnud (k.a. mina ise), mingitest manöövritest, mis pole otstarbekad. Ise olen täheldanud, et sõpakal, mustamäe poole tulles, hipodroomile suundudes, ei suuna ta sõpakalt kohe vasakpöördega kosklasse (mooni tn poole), vaid parempöördega Koskla tänavale (suunaga tulika poole) ja sealt tagasipöördega, üle sõpruse puiestee, otse sõita.
Samuti on keegi Pärnu mnt ära "ehitanud" nii, et sealtmaalt, kust lisanduvad vasakpöörde rajad viljandi mnt-le (kui tulla kesklinna poolt), on tehtud nagu eraldi tee (eraldusriba/haljasalaga vms) ja kui see koht maha magada, siis navigeerides, enam vasakpöörde võimalust/reavahetust ei ole ja tuleb peale ristmikku tagasipööre teha Samuti on see tegelane oma tee lukku pannud ja muuta seda ei saa, isegi kui oskaks midagi sellega ette võtta... _________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ma nüüd ei tea, kas kustutada või mitte.
Mina võtan, et tegu on navigeerimissoftiga, ning pean igati loomulikuks kui metsad, majad jne on kaardile kantud.
Mitte vaid teed ja benajaamad
Samuti pole mul mingit porbleemi lugemaks sola ekraanil (mingi 3.7 tolli vist) kaarti.
Ma ei tea, mingi pseudoprobleem
E51 peal kasutasin garmin mobile + regio/eomap kaarti (mis on 100x rohkem igasuguseid asju täis joonistatud (majad, metsasihid, elektriliinid jne jne) ning kordagi ei tekkinud mul seal (mitu x väiksem erkaan kui solal) probleemi kaardi lugemisega. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
FB connect ei tööta, ei telefonis ega ka arvutis. Ma selle kätte ära ei sure aga muudmoodi seal sõpru lisada ei saa ka.
Kaks eraldi sisselogimislehte on viga - üks on waze.com ja teine on world.waze.com, mõlemasse saan sisse aga ainult üks "töötab".
Proovisin ka FB ära ühendada ja kinnitamise lehele ma jõudsin. pärast aga seda ühendust pole kuskilt näha. Täna, ülla-ülla tuli ekraanile teade, et ma sain uue sõbra ...
https://www.facebook.com/WazeApp lehel ühele sõbrale Waze meeldib, seega mingil tasandil vist FB-ühendus töötab. _________________ KES SOOVIB, SEE PROOVIB
Kui ma olen asjast aru saanud, siis ainuüksi laikimisest FB lehel ei piisa, et sõber oleks. Sõber peab olema su FB sõber ja ka tema nutifoni tõmmatud waze app peab olema fb-ga ühendatud- siis tekib sõber. Selleks ei pea waze fb lehte like'ma.
Kes see kurat neid topelt nimesid kirjutab. Valesti ka veel
hmm, mõni päev tagasi oli seal veel korras...
EDIT: Keegi meelisxxx(2) on pannud Vastse-Kuuste asemel Vastse-Kuutse ühele "tänavale"
Täpsemalt sellele, mis seal raudteejaama juurest läbi jookseb.
Ilmselt sealt ka automaatselt genereeritud.
Kuskil oli veel, aga tolle parandasin juba mingi nädal tagasi ära. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kes see kurat neid topelt nimesid kirjutab. Valesti ka veel
hmm, mõni päev tagasi oli seal veel korras...
EDIT: Keegi meelisxxx(2) on pannud Vastse-Kuuste asemel Vastse-Kuutse ühele "tänavale"
Täpsemalt sellele, mis seal raudteejaama juurest läbi jookseb.
Ilmselt sealt ka automaatselt genereeritud.
Kuskil oli veel, aga tolle parandasin juba mingi nädal tagasi ära.
... üsna kesine esitlus, ma kipun arvama, et enamik vaatajatest ei saanud arugi, millega täpselt tegemist. Programmi eripärase funktsionaalsuse kasutamist eetris üldse ei näidatudki. Lõpetuseks ka mingi mökk-mökk telefoni kasutamise kohta autos - kes keelab seda kasutada autohoidikus või kaasreisija poolt ? _________________
Ma sain sky plussi hommikuprogrammi kuulates, ühelt helistajalt ka rohkem ülevaatlikumat infot selle programmi kohta kui Ringvaatest. Kusjuures täiesti lampi tuli teemaks. _________________ Battlelog: Aivar1988
Kusjuures ma ka imestasin, et arutlevad põhiliselt selle üle, et seda on ebamugav käes hoides kasutada. Täiesti eilased. Ometigi Meelis Vill peaks tänapäevaks piisavalt guru ja elunäinud inimene olema. _________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6
Nii jutujätkuks küsiks- palju sellel Pärnus kasutajaid on? Selles suhtes oli tal õigus, et see app tasub end ära suuremate liikluskoormustega linnades. Muidugi see politsei ära märkimine on jah igalpool kasulik aga vana hea tulede vilgutamine pole õnneks veel moest kadunud. _________________ Battlelog: Aivar1988
Samas kui sõidan igapäev enaväheme ühte teed siis tean niigi ju kuskohas liiklusseisakud või ummikud on. Muidu täna korra testisin ja tundus täitsa äge olevat. Eriti põnevaks teeb see et saab teisi ka jälgida ja komme korjata
Samas kui sõidan igapäev enaväheme ühte teed siis tean niigi ju kuskohas liiklusseisakud või ummikud on. Muidu täna korra testisin ja tundus täitsa äge olevat. Eriti põnevaks teeb see et saab teisi ka jälgida ja komme korjata
Kui sa just selgeltnägija pole siis avariide toimumist ette ei näe ehk siis õnnetustest põhjustatud ning teiste mitteregulaarsete ummikute puhul on ikka abi, saad valida teise trajektoori ise ummikusse jõudmata.
Viimasel ajal põlva/räpina kanti tundub kh, et kasutajaid tekkinud peale minu. Suht tihti ikka kedagi teist kh näha läheduses viibimas.
olc kirjutas:
salatoimik kirjutas:
Üleüldse ära , või muudan andmed õigeks?
Seal külas pole tänavatel nimesid.
Jep, seda küll, aga tegu pole ka mingi maanteega ju. Maa ameti kaardi järgi kh suht suvaline teejupp. Seega tuleb streetina märkida.
Dijital kirjutas:
Kusjuures ma ka imestasin, et arutlevad põhiliselt selle üle, et seda on ebamugav käes hoides kasutada. Täiesti eilased. Ometigi Meelis Vill peaks tänapäevaks piisavalt guru ja elunäinud inimene olema.
Oleks võinud kellegi targema sinna kutsuda rääkima. Suht pealiskaudsed vastused. Eriti kõva väide, et waze-i tegijad uuendavad kaarti. Vaevalt, puhtalt kasutajate teema. Samuti tundus, et ei tea, kuidas see raporteerimine õieti käib (legaalselt).
Ning põlvas pole mente - wtf, siin on suurem võimalus vahele jääda kui kuskil trt/tln-s
Igapäevaselt seisavad kuskil nurgataga ja hommikust õhtuni tiirutavad oma eravärvides masinaga ringi. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Eriti põnevaks teeb see et saab teisi ka jälgida ja komme korjata
Kui kommide korjamise pärast vaid asi põnev on ja kasutamist väärib- pean sind kurvastama. Mida aeg edasi, seda vähem komme sa korjata saad, kuna nende korjamiseks peab midagi ka tegema ja need teod jäävad ikka harvemaks ja vajavad suuremaid punktisummasi, et komm ilmuks.
Ma sain sky plussi hommikuprogrammi kuulates, ühelt helistajalt ka rohkem ülevaatlikumat infot selle programmi kohta kui Ringvaatest. Kusjuures täiesti lampi tuli teemaks.
Täna? Mul küll nagu kõrvu ei jäänud _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Ma sain sky plussi hommikuprogrammi kuulates, ühelt helistajalt ka rohkem ülevaatlikumat infot selle programmi kohta kui Ringvaatest. Kusjuures täiesti lampi tuli teemaks.
Täna? Mul küll nagu kõrvu ei jäänud
See oli eelmisel nädalal, kui räägiti Appidest, mis on kõvasti abiks olnud. Nädala alguse poole oli sellest juttu.
Täna? Mul küll nagu kõrvu ei jäänud
See oli eelmisel nädalal, kui räägiti Appidest, mis on kõvasti abiks olnud. Nädala alguse poole oli sellest juttu.
Nii ta oli. _________________ Battlelog: Aivar1988
Kasutasin täna esimest korda ja ainuke anomaalia, mida täheldasin oli see, et teel tallinnast vändrasse kadus 4 korda natukeseks ajaks gps'i signaal ära. Varem ei ole seda täheldanud mitte ühegi teise programmiga. Tagasi tulles panin tööle iGO ja rohkem sed aprobleemi ei olnud. Huvitav, kas see jama oli seotud Waze'ga?
Pangestub pidevalt, kõige suurem pange põhjus on ekraani teistpidi keeramine
Sony Go ja ametlikult uusim androidi versioon peal.
Sama siingi, vahest samas töötab täitsa korralikult ja teine kord siis täielikult pange.
Aga kas sellel telefonil gps fikseerib ennast ära? Mul vennal sama telefon, sateliite on nähtaval palju, aga ära ei fikseeri. Vea pidi parandama softi update, aga on see juba välja tulnud?
GPSiga pole küll probleeme olnud. Pea igapäevaselt kasutan.
Lukustab suht hetkega.
Vahest harva pole ära lukustanud, aga siis mingi telefoni poole jama sest ka teistes rakendustes pole toiminud. Peale telefoni resa jälle tiptop. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kuidas tee lukustajale teade saata, et ta tee avaks, et saaks muudatuse teha? Ma e isaa neist aru, kes oma suured teed lukku panevad, ei tea, mille hirmus ja väiksemaid teid/kõrvalteid ühendada ei saa sellepärast _________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.