Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris hakkad mängima ja miks? Põhjenda teemas ... |
Far Shiverpeaks |
|
57% |
[ 73 ] |
Desolation |
|
16% |
[ 21 ] |
Midagi muud. Täpsustan ja põhjendan teemas. |
|
25% |
[ 33 ] |
|
hääli kokku : 127 |
|
autor |
|
Ivarios
HV vaatleja
|
27.09.2012 12:22:46
|
|
|
gekomees kirjutas: |
Tore jah, et on midagi 6 kuud teha, aga pärast kuute kuud ei ole mängijaidki, kelle vastu legendary relva kasutada. Vaatasin neid requiremente ja teadsin kohe, et see nolife grindimine ei ole minu ega ühegi teise inimese jaoks, kes mängib mänge, et lõbutseda, mitte et jõuda mingi maksimumini. |
Siinkohal pean jah nõustuma sellega et need kes lihtsalt seda mängu "ilu" ning avastamise pärast mängivad kaua mängus vastu ei pea (lõpuks hakkab igav).
Kuid need kes on avastanud enda jaoks MMOde teise võlu --- ehk siis teamplay, need püsivad seal veel aastaid (loomulikult eeldusel et nad on leidnud soliidse meeskonna).
Ning ka grindimist saab muuta enda jaoks meeldivaks (mitte küll alati )
|
|
tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
28.09.2012 12:34:04
|
|
|
Kõik see jutt on eeldusel, et ANet mitte ühtegi content patchi poole aasta vältel välja ei lase.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
28.09.2012 12:51:12
|
|
|
tsitaat: |
Siinkohal pean jah nõustuma sellega et need kes lihtsalt seda mängu "ilu" ning avastamise pärast mängivad kaua mängus vastu ei pea (lõpuks hakkab igav). |
(lvl80 ranger) PVP ja WvsW ei tee korjan asju teen evente, koopaid craftin mulle on küll tegevust piisavalt hetkel. Kui daily ära teed ega palju sa rohkem ikka päevas mängid.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
28.09.2012 17:43:12
|
|
|
Suht kindel, et mingi osa tiimist töötab juba tasulise expansioni kallal.
Kui Anet toimib nagu esimese GW ajal, siis peaks ka seni tulema contenti mõõdukalt juurde.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
carbz
HV kasutaja

|
29.09.2012 10:44:35
|
|
|
Esimest legendaryt ei näe mitu kuud veel? http://www.guildwars2guru.com/topic/67228-world-first-legendary-bifrost-but-got-deniedtrolled/
Vennal on inventorys kõik vajalik olemas, ja raudselt pole tema ainukene.
Legendaryde statsid on paremad kui 80 exol, kui nad nerfinud pole neid. ~15 damaget ja +3 all stats, pole peaaegu midagi, aga siiski.
500 badge organiseeritud WvW meeskonnaga annab sulle korraliku tüki vajaolevast Karmast, aga Orri farmimisest vast ikka ei pääse. Muidu, kui kulda oskad kokku ajada, ei ole nõudmised enam üldse ekstreemsed.
E: Uued WvW vastased peaks täna olema, hea õnne korral tuleb 100% World Completion ära. Praegu 96.
E2: WATAFFAAAAAAAAK, 2 prantsuse serverit vastu. Suht raisatud nädal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olxter
HV kasutaja

|
29.09.2012 10:57:20
|
|
|
kas prantslane on selles mängus mingi sõimusõna?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
carbz
HV kasutaja

|
29.09.2012 12:08:40
|
|
|
olxter kirjutas: |
kas prantslane on selles mängus mingi sõimusõna?  |
Vastupidi, prantslased on äärmiselt hästi organiseeritud, lisaks sellele mängivad EU Prantsuse serverites Kanada mängijad, st. ööpäev läbi on neil keegi aktiivne.
Transferisin prantsusmaale ennast, 99% World Completion, ootan järjekordades atm
|
|
tagasi üles |
|
 |
torumees0
HV vaatleja

|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
30.09.2012 01:59:54
|
|
|
kas seal ei pidavat mitte saam mitmes guildis korraga olla?
aga et saad aint ühte esinada korraga or smth
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
30.09.2012 02:15:06
|
|
|
nardae kirjutas: |
kas seal ei pidavat mitte saam mitmes guildis korraga olla?
aga et saad aint ühte esinada korraga or smth |
mingi piirang oli kui mälu ei peta, et x hulgas saad olla ja ühte esindada. vb härral oli see x hulk täis
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
carbz
HV kasutaja

|
30.09.2012 11:53:37
|
|
|
Spoiler 
Esimene jupp käes, nüüd vaja mõnisada kulda teha ja nädal paar WvWs elada
|
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
30.09.2012 13:30:41
|
|
|
torumees0 kirjutas: |
enam ma ei tohiks kuskil clannis olla, et ürita mind ordu kutsuda  |
invitisin ära
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xenomorph
Kreisi kasutaja
|
01.10.2012 10:07:46
|
|
|
Mõtlesin ka endale gw2 osta aga pole veel päris kindel.Kas keegi mõnda head videot teab,kust ma mängule hea ülevaate saaks?MMO kogemus on olemas age of conanist aga nagu ma aru olen saanud siis gw2 ei sarnane kuidagi conanile.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
gekomees
HV vaatleja
|
01.10.2012 14:39:40
|
|
|
StaticX kirjutas: |
Mõtlesin ka endale gw2 osta aga pole veel päris kindel.Kas keegi mõnda head videot teab,kust ma mängule hea ülevaate saaks?MMO kogemus on olemas age of conanist aga nagu ma aru olen saanud siis gw2 ei sarnane kuidagi conanile. |
http://www.youtube.com/watch?v=NRooZqSgcAc&hd=1 lühike aga täpne, kommentaare tasuks kah seal lugeda, eriti kõige hiljutisem on hea (KLeviHart).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Qufi
HV kasutaja
|
01.10.2012 16:46:50
|
|
|
No ma ütleks niukse raha eest on mängu ikka sitaks + see on 1 time payment + expod jne pidid tasuta olema.
Ma usun et selle raha eest on küll see mäng seda väärt, mis sest et sa võibolla mängid seda ainult 3-4 nädalat ja siis hakkab vaikselt ära tüütama...
_________________ Origin: Qufi |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
01.10.2012 19:52:27
|
|
|
Qufi kirjutas: |
No ma ütleks niukse raha eest on mängu ikka sitaks + see on 1 time payment + expod jne pidid tasuta olema.
Ma usun et selle raha eest on küll see mäng seda väärt, mis sest et sa võibolla mängid seda ainult 3-4 nädalat ja siis hakkab vaikselt ära tüütama... |
Mingi tasuta DLC vast tuleb, aga expansionid kindlalt tasuta ei tule. GW(1) mudel oli, et iga ~ aasta tagant tuli üks "expansion" juurde, mis maksis ~50 eur (kokku ikka odavam kui terve see aeg mingi p2p subi maksta + expansionid polnud kohustuslikud).
Ma ennustan, et anet kasutab sama mudelit edasi.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
gekomees
HV vaatleja
|
01.10.2012 20:36:36
|
|
|
Ütleme nii, et 54€ mäng päris väärt pole, mängisin 3 nädalat, 143h. Kui osta mingi 35€ eest siis on okei ost, 20€ eest saad siis on hea ost, 54€ liiga palju. Ise olen arvutanud mängude hinnaks umbes 0.25€ mängutunni pealt, sest nii palju olen ma häid mänge mänginud, et raha tasa teha (muidugi väga head mängud on saanud palju rohkem tunde kui selle skeemi järgi "vaja"). Muidugi arvesse tuleb võtta ka igasugu soodukaid, sest normaalse hinnaga tavaliselt mänge ei osta. GW2 sai aga sõbra tungival soovil soetatud täishinnaga ja siit ka väike kahetsus. Ega see Eesti just rikas koht pole tehnika hindasid ja palku võrreldes, niiet leebe ei saa olla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ivarios
HV vaatleja
|
01.10.2012 20:49:18
|
|
|
ei saa nednest inimestets aru kes pidevalt vinguvad iga uue MMO pärast....paha see, paha teine.
Ütleks selle peale seda et kui mingit paremat lahendust ise väljapakkuda ei oska siis hangi endale elu.
Kui sa oled MMOde austaja siis on see kahtlemata praeguse aja üks parimaid.....see on FAKT
|
|
tagasi üles |
|
 |
gekomees
HV vaatleja
|
01.10.2012 20:52:47
|
|
|
Ivarios kirjutas: |
ei saa nednest inimestets aru kes pidevalt vinguvad iga uue MMO pärast....paha see, paha teine.
Ütleks selle peale seda et kui mingit paremat lahendust ise väljapakkuda ei oska siis hangi endale elu.
Kui sa oled MMOde austaja siis on see kahtlemata praeguse aja üks parimaid.....see on FAKT |
Anna mulle ressursid ja ma teen sulle parema MMO. Ei ole vaja oma haiget aju pingutada selliste väljaütlemistega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ivarios
HV vaatleja
|
01.10.2012 20:55:59
|
|
|
gekomees kirjutas: |
Anna mulle ressursid ja ma teen sulle parema MMO. Ei ole vaja oma haiget aju pingutada selliste väljaütlemistega. |
tüüpiline eestlane (mitte et ma seda ei oleks)....ainult vingub kuksil, ning siis kui öeldakse et "näe, tee ära" siis on mök-mök-mök. Pole seda, pole teist.
Ühesõnaga vabandused.
viimati muutis Ivarios 01.10.2012 21:24:01, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
01.10.2012 20:58:23
|
|
|
Minu ving selle mängu suunas on, et asi haibiti rämedalt üle. Lubati maad ja taevad kokku aga ikkagi on tegu suht-koht samasuguse asjaga kui viimased kümmekond teist MMOd.
Fakt, et tegu on antud hetkel parimate hulka kuuluva MMO'ga lihtsalt näitab kuivõrd suur stagnatsioon selles žanris valitseb.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ivarios
HV vaatleja
|
01.10.2012 21:23:11
|
|
|
selle kohta ütleks et ära usu kõike mida meediast pasundatakse.
Elades EVs peaksid juba teadma lubaduse hinda...
Niikaua kui uut mängumootorit välja ei töödelda siis midagi enamat tahata on lihtsalt labane.
samm sele poole on juba astutud (kõige uuem battelfieldf)
Ning stagnatsiooniga siinkohal kohe kindlasti tegu pole..
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
01.10.2012 21:24:14
|
|
|
Ning stagnatsiooniga siinkohal kohe kindlasti tegu pole |
Räägi mida revolutsioonilist GW2 MMO maastikule tõi?
Vihje, mootor on viimane asi mis arengut kinni hoiab.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ivarios
HV vaatleja
|
01.10.2012 21:38:11
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Räägi mida revolutsioonilist GW2 MMO maastikule tõi? |
revolutsioonilist.....mina veel seda näinud pole.
Vihje, mootor on viimane asi mis arengut kinni hoiab. |
usu mind.....mootor on kõige suurem probleem. Kui töödatakse välja midagi suurt ja võimsat (mis helgib ja kiirgab) siis selle kogu asjanduse jooksutamise kõige suuremaks ankruks on riistvara. BF uus mootor suudab seda jooksutada kõrgema kvaliteediga halevamatel arvutitel.
Kui sa ütled et mootor on viimane asi mis selle arengut kinni hoiab, siis mis asi see "põhiline" probleem olla võiks? Ideed? Kui jah siis äkki oskad midagi välja pakkuda?
|
|
tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
01.10.2012 22:29:17
|
|
|
Räägi mida revolutsioonilist GW2 MMO maastikule tõi? |
revolutsioonilist.....mina veel seda näinud pole.
Vihje, mootor on viimane asi mis arengut kinni hoiab. |
usu mind.....mootor on kõige suurem probleem. Kui töödatakse välja midagi suurt ja võimsat (mis helgib ja kiirgab) siis selle kogu asjanduse jooksutamise kõige suuremaks ankruks on riistvara. BF uus mootor suudab seda jooksutada kõrgema kvaliteediga halevamatel arvutitel.
Kui sa ütled et mootor on viimane asi mis selle arengut kinni hoiab, siis mis asi see "põhiline" probleem olla võiks? Ideed? Kui jah siis äkki oskad midagi välja pakkuda? |
sa räägid graafikast? Mis see suur ja hiilgav siia puutub, mingi saja aastase wowi mootoriga võiks ka väga häid MMOsi vorpida, lihtsalt ideid on vaja ja midagi uut tuleb teha. Mitte lihtsalt, et teeme muudkui Crysiseid ja Guild warse ,mis särab küll ilusalt ,aga sisu on ikka vana ja nähtud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|