Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy W (I8150) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 11.04.2012 20:10:16 vasta tsitaadiga

Ma võtsin emt-st 249. Kvaliteedi eest võib ju maksta icon_wink.gif
Leviga pole minul ühtegi probleemi, kui samas vana telefoniga ja diil kaardiga katkes pidevalt ära ja levipulgad olid nullis, siis enam seda muret pole.

Vaatasin, et neid kotte telefonile on ka erinevaid. Ei tahaks seda, et kott rikub telefoni välimust. Võiks kott ikka olla kaitsev ja kena disainiga. Eks veel ringi vaatama.
[muudetud 11.04.2012]
Sain neti tagasi. Midagi oli seadetes uuesti vaja panna. Panin teise launceri ka peale ja mälu kasutus langes meeltult, kui tavaliselt 270-315 vahel, siis nüüd ilusti alla 200
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
xenover
HV kasutaja
xenover

sõnum 11.04.2012 21:39:06 vasta tsitaadiga

Mu elukaaslasel on tegelikult kah siseruumides leviga pisikesed jamad. Hakib aegajalt. Oh well, see selleks.
Koti ostsime talle kohe kaasa. 11€ Bugatti lillat värvi ümbris icon_cool.gif. Nii fäänsi, et hoia ja keela. Välja natuke veninud juba kahjuks aga muidu hea toode thumbs_up.gif.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.04.2012 20:17:51 vasta tsitaadiga

Sai siis naisele kah see imeloom soetatud ning teine nüüd jumala sillas, ainult, et helistada ei saa.
Kui täpne olla, siis helistada saab, aga sind ei ole üldse kuulda (ma ei pea silmas halba kuuldavust, vaid ikka konkreetselt nagu oleks muted) ning sina teisi samamoodi ei kuule.
Teen parasjagu firmware update'i - kellelgi teisel pole kokkupuudet?

Panin uusima peale, so far so good. Ehk lahendas see probleemi.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kuufo
HV kasutaja

sõnum 16.04.2012 20:30:46 vasta tsitaadiga

Endal oli sama probleem. Ainult et mul lisaks helistamisele ei töötanud ka sõnumid. Tarkvara uuendus ei aidanud (probleem tuli tagasi). Samas kui peale lasin custom tarkvara, siis kadusid antud probleemid silmapilkselt. Juba kuu aega selle probleemita

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1525387 -- kasutan seda, töötab imehästi, telefon kusjuures ka kõvasti kiirem.

Lootuse kaotanud Samsungi enda tarkvara arendajates. Levinud viga antud telefoniga, kuid parandust njetu.

Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 17.04.2012 09:23:31 vasta tsitaadiga

Paigaldamine tundub suht 1,2,3... kas seal on mingi fail rate ka?
Ei ole kunagi mobiili flashinud. Garantiist ma kujutan ette, et jään ilma või ehk peaks siis originaal os'i kuidagi backuupima ning garantii case korral peale laskma - ?

tagasi üles
Kuufo
HV kasutaja

sõnum 17.04.2012 19:40:07 vasta tsitaadiga

No mina tegin ClockworkMod Recoveryga enda tarkvarast backup-i. Aga jah garantii kohta ei oska ma midagi öelda. Ise läksin selle peale välja, et loodan, et katki ei lähe icon_biggrin.gif
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 18.04.2012 09:41:10 vasta tsitaadiga

Kas mõni Tallinnlane siin omab mingit varu nendest screen protectoritest ka, ei viitsi kuidagi väljamaalt tellida... ei tea kas teist samas vaja ongi, kui asi vutlaris istub?
Samas mine tea, mis teda seal naise käekotis rünnata võib...

tagasi üles
xenover
HV kasutaja
xenover

sõnum 18.04.2012 22:20:03 vasta tsitaadiga

Ma netis lugesin selle "muted call" vea kohta. Software upgrade pidavat aitama neh. Endal pole kordagi juhtunud seda, st elukaaslane pole kurtnud. Kilede kohta nii palju, et ekraan tundub piisavalt tugevast klaasist olevat. Kiled ainult koguvad mustust ja määrduvad kergelt. Kuid paranoilisele kasutajale on kaitsekile kindlasti hädavajalik icon_smile.gif
tagasi üles
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 19.04.2012 12:18:07 vasta tsitaadiga

Muutmälu sööb see telefon ikka meeletult. Pidevalt ~300(+/-10%)
Vahepeal tundub küll, et on jube uimerdis.
Aku peab tegelikult väga hästi vastu. Viimati võtsin laadimisest ära esmaspäeva hommikul ja kolmapäeva õhtul panin uuesti laadima, kuigi aku oli veel alla 40% alles.

Hong kongist tellisin endale kiled ja kotikese ka ära. Eks need kiled ole kasulikud, kui laps aeg-ajalt mängib(talking Tom). Kunagi ei tea, et äkki müün 3 kuu pärast maha ja kui välimus on nagu uus, siis saab ikka paremat hinda ka küsida.

masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 22.04.2012 08:58:11 vasta tsitaadiga

Ostsin ka selle telefoni nüüd, esimesed muljed on positiivsed. Olles ennem soni xperia x10 omanik ja seda ma kasutasin pikka aega, peab ytlema, et válimus on muidugi 'odavam', aga sisu (hardware) on etem. Samas pole need 2 telefoni samast hinnaklassist ka.
Ise rootisin ta kohe ára, cwm recovery ka peale lastud. Igatahes, kui puhastada tel. veits neist samsa oma programmidest, saab hyper kiire looma. Oleks vaid custom kerneleid rohkem ja valikut rommide hulgas...
Kysin suurelt ringilt, kas ICS ka on ametlikult lubatud vói peab CM9 ootama..?
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
Charly
HV vaatleja

sõnum 22.04.2012 17:07:06 vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:
Ostsin ka selle telefoni nüüd, esimesed muljed on positiivsed. Olles ennem soni xperia x10 omanik ja seda ma kasutasin pikka aega, peab ytlema, et válimus on muidugi 'odavam', aga sisu (hardware) on etem. Samas pole need 2 telefoni samast hinnaklassist ka.
Ise rootisin ta kohe ára, cwm recovery ka peale lastud. Igatahes, kui puhastada tel. veits neist samsa oma programmidest, saab hyper kiire looma. Oleks vaid custom kerneleid rohkem ja valikut rommide hulgas...
Kysin suurelt ringilt, kas ICS ka on ametlikult lubatud vói peab CM9 ootama..?

Ametlikku ICS appgreidi Samsung pole sellele telefonile teatanud, samas on ICS selle jaoks siis valmis saanud just hiljuti, nädalat kaks tagasi, veel küll alpha staatuses, aga XDA foorumist näeb infot. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1576874

Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 11.05.2012 17:11:24 vasta tsitaadiga

Sain Hong Kongist endale kaitseümbrised ära. Tellisin kohe 2 tk.
Eestis oleks sama asja eest maksnud 5.5 €, aga sealt sain 1.78 € tk ja tasuta saatmine.
10 aprill läks teele ja täna 24 sain kätte.

______________________________________________________________________________________________________________________
[muudetud 11.05.2012]
Ma olen tegelikult selles telefonis pettunud.

See mu esimene nutitelefon ka, seega alguses ei osanud väga midagi arvata. Arvasingi, et nii on ja peabki olema.

Mul on 3 rakendust üldiselt alla tiritud: Angri birds, Poweramp ja Talking tom 2

Koledalt palju kasutab seda mälu. 351MB maksimaalne ja pidevalt 300 lähedal või üle. Ja ma ei tea, kas sellest tingitud ka see mõtlemine, mida ta aeg-ajalt teeb.
Tundub, et see android sureb vahepeal lihtsalt ära seal.
Sai just valitud selline "võimas". 1,4 GHz tundus olevat selline mõnusalt suur näitaja, aga pole ennast ära õigustanud.

Nagu ma aru saan, siis paljud telefonid ise enda järgi ära seadistanud...
Aga minusugusele, kes ei tea esmane kord mida teha, siis ilmselt targem mitte näppida...?
tagasi üles
G2rry
HV kasutaja
G2rry

sõnum 16.05.2012 09:39:20 vasta tsitaadiga

Sai ka endale nädal tagasi soetatud selline masin ning tegu ka minu esimese nutikaga. Siiani olen üsna rahul, kuid küsimusi on üksjagu.

Esimeseks, mul sama värk et kõned katkevad, probleem selles et vist hoian kuidagi valesti. Kui klahviluku peale lükkan kõne algul siis katkemise mured on kadunud enamasti.

Teine asi et mis pagana pärast ta nii palju rami võtab?

Kolmas kuidas saab igast programmide autorunid kinni keerata. Vahest lampi mingi galerii ja kies air jne asjad töötavad kuigi ma sunnin nad advanced task killeriga kinni. Loetud minutitega töötavad need asjad jälle.

Neljas asi et miks see navigatsioon (sinine noolekesega ikoon) ütleb et ei toeta mingi bla bla värki ja saab ainult niisama kaarti vaadata? Kuigi siin sai Lätis käidud ja mingi teise Map värgiga näitas GPS positsiooni väga ilusti täpselt ära. (võib soovitada mingeid paremaid kaardi süsteeme)

Ning custom tarkvara nagu tahaks katsetada aga garanii lõppemise tõttu ei julge nagu kui keegi just ei kinnita et saab kindlasti originaaliks tagasi teha. Eelmine nokia(x3-02) oli hea föön aga käis 3 korda garantiis väga lampide muredega, mis tekkisid tühjast kohast. Lõpuks ostis emt selle tagasi ja nüüd nutika peale ma olen ja ütleme nii et garantiist loobuda ei tahaks naljalt.

Üldiselt siiski julgen seda telefoni soovitada soojalt. Ilus ja kerge ning lihtne kasutada. Selle raha eest väga hea!
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 16.05.2012 18:56:57 vasta tsitaadiga

Tegin eile uuenduse ka ära (seaded/teave telefoni kohta/tarkvaravärskendus).
Tahtis vist emaili ja parooli ka.

Natukene on nagu välimuse osas asi muutunud.
Enam päris 300MB kanti mälu väga ka ei jookse. Kuigi ikkagi on tunda sellist aeglast olekut.
Vajutades "telefon" peale, et helistama hakata, siis vaata, et vahest ootad 2-4 sekundit, enne kui viskab kontaktid ette.
Tõsiselt hakkab häirima see aeglus. Tegumihaldur on naljavärk tegelikult. Sel ajal, kui vajutad tühjenda mälu, siis samal ajal teevad programmid pm restarti ja lähevad uuesti tööle.

Eile öösel lugesin root/rom'de kohta. Samas ikkagi pole julgust näppima hakata.

davidco
HV veteran

sõnum 17.05.2012 15:22:58 vasta tsitaadiga

mul ei taha kuidagi kiesiga ühilduda, kuigi varem toimis. kas kuidagi vähemaks ei saa neid appse võtta - igast samsung appsid ja muu jura, mida ei kasuta?
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 26.09.2012 18:17:49 vasta tsitaadiga

Mida aeg edasi, seda hullemaks see telefon muutub.
Siiani pole julgenud seda "root" teemat näppida. Isegi telefoniraamatut avab vahest ~5 sekundit. Oh õudust.

Gunn056
HV vaatleja
Gunn056

sõnum 26.09.2012 18:26:40 vasta tsitaadiga

Sama siin... Naise telefonil samad jamad.
Vahest oma S2 kõrval seda näppides ikka kuul kokku jookseb, ennem kui midagi tehtud saab.
Peaks ka vist selle rootimise asjaga tutvust tegema...

Mirc kirjutas:
Siiani pole julgenud seda "root" teemat näppida. Isegi telefoniraamatut avab vahest ~5 sekundit. Oh õudust.
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 26.09.2012 18:31:49 vasta tsitaadiga

Gunn056 kirjutas:
Sama siin... Naise telefonil samad jamad.
Vahest oma S2 kõrval seda näppides ikka kuul kokku jookseb, ennem kui midagi tehtud saab.
Peaks ka vist selle rootimise asjaga tutvust tegema...

Mirc kirjutas:

mul küll pole seda looma enam, aga soovitan talle peale laadimist alati restarti teha, aitab nats selle lagimise puhul ka.
tagasi üles
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 26.09.2012 18:45:37 vasta tsitaadiga

Kusjuures ma olen proovinud seda restarti teha, kui hakkab eriti aeglaseks minema. Praegu proovisin restardi ära, mälu kasutus peale restarti 230-240. Ja ikka selline pidur. See telefoniraamatu avamine on ikka telefonile väga keeruline ülesanne.
Erinevad launcheri ära proovinud, aga see ka ei aita. Zeam, go jne...

Isegi 100-150 eurosed jubinad töötavad palju paremini, kui see ~249 € Samsung (emt klient), tavahind 279 €. https://www.emt.ee/sisu/-/eshop/productinfo/52980674

Oleks ette teadnud, siis oleks ostnud kasvõi 200€ LG ja see oleks ka kiirem olnud.
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 26.09.2012 20:00:56 vasta tsitaadiga

rootige ära ja custom rom peale, muutub oluliselt inimsõbralikumaks icon_biggrin.gif
tagasi üles
sund
HV kasutaja

sõnum 07.08.2013 16:48:18 vasta tsitaadiga

Upitaks siis seda teemat ja küsiks, kas on saadaval kuskil custom rom-e eesti keele toega kah. Paaris kohas olid lingid surnud:(
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy W (I8150) mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.