Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy W (I8150) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
xenover
HV kasutaja
xenover

sõnum 10.03.2012 21:17:06 Samsung Galaxy W (I8150) vasta tsitaadiga

Selline iludus siis.

Suhteliselt äsja tuli Eestis müügile.

Tähtsamad parameetrid:

*3.7" mahutundlik LCD ekraan WVGA eraldusvõimega (252 ppi)
*1.4 GHz ühetuumaline protsessor
*512 MB RAM
*5 MP AF kaamera LED välgu ja 720p videosalvestusega
*Android 2.3.5 GB
*ja igast muud tüüpilised kellad ja viled

Pikemalt GSMArenas.

Kellel olemas, muljetage mis meeldib ja mis mitte.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Charly
HV vaatleja

sõnum 15.03.2012 01:09:47 vasta tsitaadiga

Olen nüüd neljandat nädalat selle telefoni omanik, ja seni 99% rahul - ainuke miinus, et minu Cellular Line bluetooth handsfree'd see aparaat üles ei leia. Ka eile tehtud firmware uuendus, mida Kies pakkus, ei toonud lahendust selles osas. On kellelgi veel sarnast muret? Kas on ka lahendus olemas? Oma vana Nokia 6555 peal oli paar nupuvajutust ja asi toimis.
Seni parim tulemus ühe laadimisega on 3 ööpäeva ja mõni tund peale, suhteliselt okei, enamasti jääb sinna kahe ööpäeva ja kopikate peale. Kodus on enamasti wifi sees, kui see pidevalt maha lülida, saaks akuaega ilmselt juurdegi.
Üks asi, mis suunas selle telefoni poole, oligi just disain, väljanägemine. Ei ole mingi anonüümne liistakas nagu Galaxy S sarja aparaadid. Kätte istub samuti mõnusalt. Ja võimsust minu vajaduste tarbeks igati piisavalt, ei tunne vajadust dualcore prose järele. Homme saabub 16-gigane mälukaart ka, siis saab hakata GPS-tarkvarade ja muude mahukate appidega majandama muretult.
Kokkujooksmisi vms pole olnud, ainult Kiesi kaudu majandades appdeite oli draiverite leidmisel Windowsi poolel probleeme, mis said manuaalse otsingu ja installiga lahendatud.

P.S. Android on 2.3.6 juba peal poest tulles, mitte 2.3.5

xenover
HV kasutaja
xenover

sõnum 17.03.2012 22:50:38 vasta tsitaadiga

Mul elukaaslane ostis kah täna selle telefoni ära lõpuks. Hetkel väga rahul. Peal on jah Android 2.3.6, out of box. Ilusa disainiga tõesti. Käes ka väga mugav hoida.
Charly, sa muidu mõnda screen protectorit kasutad? me elukaaslasega mõtlesime, et peaks kah ostma aga see 5€-e, mis Elisa pakkus on ilmselgelt liiga kallis.
Mõtlesin, et peaks eBayst mingi $3 eest 5 tükki ostma. Ei tea kunagi ette, kui ekraanile võib kriimustus tekkida.
tagasi üles
Gunn056
HV vaatleja
Gunn056

sõnum 17.03.2012 22:55:06 vasta tsitaadiga

xenover kirjutas:
Mul elukaaslane ostis kah täna selle telefoni ära lõpuks. Hetkel väga rahul. Peal on jah Android 2.3.6, out of box. Ilusa disainiga tõesti. Käes ka väga mugav hoida.
Charly, sa muidu mõnda screen protectorit kasutad? me elukaaslasega mõtlesime, et peaks kah ostma aga see 5€-e, mis Elisa pakkus on ilmselgelt liiga kallis.
Mõtlesin, et peaks eBayst mingi $3 eest 5 tükki ostma. Ei tea kunagi ette, kui ekraanile võib kriimustus tekkida.

Kas ostsite Tallinna Elisast?
Eelmine nädalavahetus oli see telefon kõikidest Elisa Tallinna esindustest otsas - infotelefonilt soovitati 19.03 uuesti uurima hakata...
tagasi üles
xenover
HV kasutaja
xenover

sõnum 18.03.2012 12:19:35 vasta tsitaadiga

Tallinnast lasime Paidesse saata ühe, tegelikult icon_smile.gif Seega eeldatavasti peaks neil ikka olema neid Tallinnas.
tagasi üles
postal
HV vaatleja

sõnum 18.03.2012 16:45:38 vasta tsitaadiga

edit.
tagasi üles
seier
HV vaatleja

sõnum 18.03.2012 18:18:11 vasta tsitaadiga

Charly kirjutas:
Olen nüüd neljandat nädalat selle telefoni omanik, ja seni 99% rahul - ainuke miinus, et minu Cellular Line bluetooth handsfree'd see aparaat üles ei leia. Ka eile tehtud firmware uuendus, mida Kies pakkus, ei toonud lahendust selles osas. On kellelgi veel sarnast muret? Kas on ka lahendus olemas? Oma vana Nokia 6555 peal oli paar nupuvajutust ja asi toimis.

Enda Galaxy Ace oli samasugune mure alguses sama handsfreega, aga tegelikult leidis telefon seadme kohe üles, aga lihtsalt see leitud seade ei mahtunud ekraanile ja ekraani pidi veidi lohistama.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Charly
HV vaatleja

sõnum 19.03.2012 15:31:01 vasta tsitaadiga

xenover kirjutas:

Hetkel ei kasuta screen protectorit ega kesta, kuigi jah, võiks ju proovida miskit tellida ning vaadata, kas see ka ekraani tundlikkust mõjutab vms. Ebays ringi vaadates jäi hetkel paar huvitavat varianti silma:
http://www.ebay.com/itm/Soft-TPU-Gel-Case-for-Samsung-Galaxy-W-i8150-Screen-Film-/280842424734?pt=PDA_Accessories&hash=item416383519e
http://www.ebay.com/itm/Silicone-Case-LCD-Film-For-Samsung-Galaxy-W-i8150-a-/110785707929?pt=PDA_Accessories&hash=item19cb57bf99

Saaks siis kesta + kaitsekile korraga.

EDIT: UK Ebayst jäi veel silma selline pack: http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Silicone-Case-Samsung-Galaxy-W-i8150-Car-Charger-Film-/160703722456?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item256ab033d8

Paks kest + ekraanikaitse kile + autolaadija, maksab naela rohkem, kui lihtsalt kest + ekraanikaitse kile komplekt, nende hinnad enamasti seal 2.90 naelades.
Vaatasin just Samsungi autolaadija hinda EMT/Elioni veebipoes: 9.95 eurot...

Seier, tänud vihje eest, uurin õhtul kodus uuesti seda bluetoothi teemat, kuigi mäletamist mööda ma kerisin seda leitud seadmete listi ka ise üles-alla, töö juures katsetades leidis kolleegide aktiivse bluetoothiga läpparid ja teleka küll, kuid oma handsfreed ikkagi mitte. Kodus ei tekkinud nimekirja midagi, ainus teadaolevalt aktiivne seade oligi handsfree, ja see sinna listi ei ilmunud.

AndreR
HV kasutaja

sõnum 19.03.2012 16:23:50 vasta tsitaadiga

Ise omanud seda telefoni novembrist saati. Algul oli kahe vahel valida, kas Galaxy W või Galaxy S Plus. Kuna telefoni suurus oli oluline, siis valisin selle, mis paremini kätte sobis. Valituks osutus 3,7 tolline Galaxy W.
Esmamulje oli telefonist väga hea. Välimus oli minu maitsele sobiv, kasutada mugav, käes istub hästi, telefon toimetab kiiresti, menüüs liikumine kiire ja sujuv ning igasugu aplikatsioonid avanevad samuti kiiresti.

2 asja, mida oleksin veel soovinud näha sellel telefonil - AMOLED ekraani ja Gorilla Glassi. Ekraani poole pealt on telefoni ekraan terav ja ilusate värvidega, ei nurise väga. Samas olles ise näppinud ka AMOLED ekraaniga telefoni, siis minu silmale on AMOLED meeldivam.
2 nädalat tagasi kukkus telefon esimest korda maha, 1 meetri kõrguselt betoonpõrandale. Tulemus: puutepaneel üleni mõrasid täis. Ei tea, kas Gorilla Glassiga oleks tulemus olnud teine või lihtsalt tegu oli õnnetu juhusega, et nii kergelt katki läks.

Üks asi mis häirib on see, et telefon läheb pika kõne korral käes kuumaks ning vahest, kas katkestab kõne ära või tulevad leviprobleemid. Võib-olla on katkestamisprobleem seotud tarkvaraga ja leviprobleem ehk sellega, et telefoni valesti käes hoian, ei tea.

Kokkuvõtteks olen telefoniga rahul. Arvestades, kui odavalt see müügis on, siis telefon on oma hinda väärt.
tagasi üles
xenover
HV kasutaja
xenover

sõnum 20.03.2012 10:36:10 vasta tsitaadiga

Me elukaaslasega otsustasime mingi 2 USD eest 3 CLEAR (s.o 99 % transparent) kaitsekilet osta ebayst. Eks jääb nüüd ootama, et näha millised on. Link.
Minu arust näeb ekraan imekena välja. Kuid jah, AMOLED ikkagi trumpab üle. Aga, kuna sul, AndreR, läks ekraan mõradeks, siis on see ikkagi klaasist ?? Lihtsalt mitte Gorilla Glass, nagu ma aru saan. Isiklikult tean ma, et Gorilla Glass on pigem kriimustuste eest kaitsemiseks, aga eks ta mingi turvalisuse peaks ka kukkumise vastu andma. Samas näiteks mitmel LG Optimus 2X kasutajal ekraan ribadeks, kuigi sel Gorilla Glass. Ükski selline klaas pole ju purunemiskindel.
Kuumaks minemist ei oska kommenteerida, pole ise helistanud icon_biggrin.gif aga naine ei kurda igatahes. Eks näeb kuidas aku hakkab vastu pidama. Levi probleeme pole hetkel kogenud veel.
Tore on näha, et ka teised selle telefoniga rahul on. Oma hinna kohta, on see päris hea diil ikka.

viimati muutis xenover 20.03.2012 10:43:52, muudetud 2 korda
tagasi üles
Charly
HV vaatleja

sõnum 20.03.2012 10:38:08 vasta tsitaadiga

Kõnede ajal kuumaks minekut pole ise täheldanud. Kuumaks läheb siis, kui pikemalt Skypetada või surfida / Angry Birdsi mängida. Või noh, kuum pole õige sõna, soojaks. Aku monitoorimise app teatab sellisel ajal aku enda temperatuuriks 35 kraadi. Intensiivselt kasutades imeb aku muidugi ruttu tühjaks, aga sellise leebe igapäevakasutuse korral on seni parim akukestvus olnud 3 ja pool ööpäeva. (kõned, kodus wifi enamasti sees, liikudes vahepeal mobiilnett & Foursquare, Facebook, kerge surf marketis). Leviprobleeme ja kuuldavuse probleeme pole ka esinenud, pigem on just häälte edastamise ja vastuvõtmise kvaliteet üsna hea. Ekraani teravus ja pildikvaliteet on minu jaoks täiesti piisav, ei tundnud otseselt vajadust hankida AMOLED-ekraaniga mudelit, samuti on jõudlus täiesti piisav. Gorilla Glass võiks ju olla, aga ma õnneks pole väga telefonipilduja tüüp. Lisaks on ju kaasas ka täisfunktsionaalne Office-pakett. Bang for buck reiting on selle telefoni puhul tõesti väga hea.
Vaatan kuu lõpupoole, et missuguse kaitsekile/telefoni ümbrise komplekti siis omale tellin.

AndreR
HV kasutaja

sõnum 20.03.2012 15:30:57 vasta tsitaadiga

Puutepaneel on klaasist jah. Ekraan jäi terveks, ainult puutepaneel katki. Gorilla Glass on siiski tugevam kui tavaline klaas ja peaks rohkem vastu pidama nii kriimustuste kui ka põrutustele. Samas, kui on õnnetu juhus, siis purunevad mõlemad. Ju mul polnud siis lihtsalt õnne, et esimene kukkumine ja kohe katki. icon_smile.gif
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.03.2012 17:44:55 vasta tsitaadiga

ot:
Ei usu küll, et Gorilla Glass nüüd eriti palju tugevam on, kuid see video iseloomustab päris hästi selle tugevust: http://www.youtube.com/watch?v=tKJp9EMRjXY

xenover
HV kasutaja
xenover

sõnum 20.03.2012 18:29:51 vasta tsitaadiga

ebays on need puutepaneelid 20 dollarit tükk. No big deal icon_razz.gif
tagasi üles
Charly
HV vaatleja

sõnum 22.03.2012 13:49:53 vasta tsitaadiga

Mnjah, bluetooth handsfree probleem endiselt lahendamata, tuleb vist siis kaasas olnud juhtmega komplekti kasutama hakata. Senised otsingud välismaa foorumites pole ka mingit asist tulemust andnud.
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 03.04.2012 21:09:23 vasta tsitaadiga

Mul ka see telefon nüüd.
Esimene sellist tüüpi telefon, mõtlen nutitelefoni.

Millegipärast ma ei saa marketisse sisse. Mõnda ega laeb, siis ütleb, et mingi ühenduse kala jne.
"A network error has occurred. Retry, or cancel and return to the previous screen"

Lähen "internet" alt näiteks www.facebook.com, siis seal link, et lae alla androidile, et oleks kiirem facebookis surfata.
Sealt samamoodi edasi ei saa.

Gunn056
HV vaatleja
Gunn056

sõnum 03.04.2012 23:48:17 vasta tsitaadiga

Äkki vana tuttav interneti pöörduspunkti teema.
Ehk siis APN peaks olema internet - see mul ise ka vahest wap-i peale läheb...

Mirc kirjutas:
Mul ka see telefon nüüd.
Esimene sellist tüüpi telefon, mõtlen nutitelefoni.

Millegipärast ma ei saa marketisse sisse. Mõnda ega laeb, siis ütleb, et mingi ühenduse kala jne.
"A network error has occurred. Retry, or cancel and return to the previous screen"

Lähen "internet" alt näiteks www.facebook.com, siis seal link, et lae alla androidile, et oleks kiirem facebookis surfata.
Sealt samamoodi edasi ei saa.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 05.04.2012 13:58:59 vasta tsitaadiga

hmm, kas see telefon juba tootmisest maha kistud? icon_rolleyes.gif

Vaatasin isegi, et suht sobiv föön normi hinnaga, aga tele2 otsa saanud ja nad ei teadnud, kuna uuesti tulla võiks icon_neutral.gif

xenover
HV kasutaja
xenover

sõnum 07.04.2012 02:01:09 vasta tsitaadiga

Ei usu, et on kistud. See nii uus telefon.
Anyway, saime oma kiled kätte siis, alla kahe nädala läks. Päris hea kraam teine.
Sõrm libiseb päris korralikult (võib-olla isegi paremini kui kileta ekraanil) üle ekraani ja suurt muutust pildi kvaliteedis ei ole näha.
Igatahes hea diil 2$ eest.

WiFi teemaga ei oska aidata. Pole kogenud selliseid anomaaliaid. Google ja XDA foorum võivad aidata näiteks.
tagasi üles
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 08.04.2012 14:07:34 vasta tsitaadiga

Tellisin endale 10 kaitsekilet ära. Esimest korda sai tellimus tehtud läbi ebay. Tasuta saatmine ja maksis $2.99 USD
Eestist ostes oleks ikka väga palju maksnud 10 tk eest. Ilmselt ligemale ~20 euro kanti. http://www.kaitsekiled.ee/samsung-1/samsung-galaxy-w-gt-i8150-kaitsekile-tappisloigatud

Peaks mingisuguse kotikese ka ostma. Tööl vahepeal võib kohati tolmu koguda.

hanno
HV vaatleja

sõnum 09.04.2012 09:41:30 vasta tsitaadiga

Ma ise olen eelmise aasta detsembri kuu keskpaigast selle telefoni omanik. Ütleme nii, et mängimiseks, internetis käimiseks, appide jooksutamiseks jms. sobib see ideaalselt, aga helistamiseks ei sobi mitte kuidagi thumbs_down.gif . Välitingimustes saaks veel helistamisega hakkama, aga kuskilt hoonest seest rääkides öeldi mulle koguaeg, et kõne hakib mul. Seetõttu mul ongi helistamiseks kaasas alati vana hea Nokia E51. Sellega võib kasvõi keldrist rääkida. Kui see helistamise teema välja jätta siis ma olen suht rahul sellega icon_smile.gif. Androidi ostes võtsin kohe ka lisaks koti. https://pood.elion.ee/productInfo/84/mobiilikott-insmat-multi-case-xl/650-9980 Muidu oleks ekraan juba ammu kriime täis. Praegu ma ei näe küll ühtegi.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 09.04.2012 14:50:43 vasta tsitaadiga

Kindel et näppe kuskil antennil ei hoia? icon_rolleyes.gif
AKE
HV kasutaja

sõnum 09.04.2012 15:12:25 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Vaatasin isegi, et suht sobiv föön normi hinnaga, aga tele2 otsa saanud ja nad ei teadnud, kuna uuesti tulla võiks icon_neutral.gif

Elisas on ju müügil, hind 239.-, Tele 2 müüs 289-ga. 50 eur pole üldse väike hinnavahe kah.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 09.04.2012 16:04:30 vasta tsitaadiga

AKE kirjutas:
salatoimik kirjutas:

Elisas on ju müügil, hind 239.-, Tele 2 müüs 289-ga. 50 eur pole üldse väike hinnavahe kah.
Kliendihind jah 239€, tavahind 259€
Tele2-s saaksin 239€-ga.

Samas elionis kh 249€ oli vist.

hanno
HV vaatleja

sõnum 09.04.2012 16:08:04 vasta tsitaadiga

Normaalne, mina ostsin Elionist 299 eest. Ja see oli ka kliendi hind icon_smile.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy W (I8150) mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.