Soluvnud pole siin keegi.
Mina isiklikult lootsin konstruktiivsesse dialoogi laskuda aga iga su väite kohta kehtib madexi lisatud pilt.
Tunnistan, et HoNis on asju mida ma tahaks Dota2-s näha. Näiteks vector casting.
Ning tõesti, pole vaja teha 50 mängu et asjadest aru saada. 500 tundub optimaalsem arv. _________________ www.lemps.pri.ee
Olen piisavalt teinud nii DotAt, Dota 2-te kui ka HoNi - isiklikuks eelistuseks on siiski antud hetkel HoN jäänud.
1) Jah, kogukond on trolle täis - olen friends listi saanud nii mõnedki normaalsed inimesed ja mängin nendega.
2) Unit response time vahe on väike? No tule taevas appi! See on ilmselgelt "kiirem" mäng kui Dota (kui alguses HoNi peale läksin tundus mäng jube väle olevat, nüüd tundub Dota uimane).
3) Hakates rääkima mängijate arvust siis - LoL on kõige ägedam!
Dota 2 enam ei pelanud, sest läks masendavaks kätte. Mäng algab juba 1 vend rage quitib. Siis tulista 4vs5. Concede votet polnud ning mängud kestsid seetõttu 50 minni kuni 1h (kuna support player, siis minu farmist seal kasu pole kui meie carry matsu ei jaganud). Ranking on olemas või puudub ikka?(pole ammu mänginud)
Dota 2 enam ei pelanud, sest läks masendavaks kätte. Mäng algab juba 1 vend rage quitib. Siis tulista 4vs5. Concede votet polnud ning mängud kestsid seetõttu 50 minni kuni 1h (kuna support player, siis minu farmist seal kasu pole kui meie carry matsu ei jaganud). Ranking on olemas või puudub ikka?(pole ammu mänginud)
Kui keegi rage quitib mängu alguses, siis Sa ei kaota juu midagi ja saad 3 minuti pärast vabalt ära minna. Või on sul parem RMK'd peksta HoNis? _________________ BF3 platoon : http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655240976803519/ BF3 nick : KrisRhazta
Tegemist on 3 erineva mänguga mis oma sisult võivad olla sarnased, aga gameplay on täiesti erinev.
Kiirus nende mängude puhul on täiesti illusoorne (LoLi kogemust mul palju ei ole).
Kaua läheb Dotas aega gankimisega? Kaua HoNis? Kaua läheb aega esimeste towerite pushimisega?
Minu arusaama järgi toimuvad need asjad põhimõtteliselt ühel ajal (krt creep campi stackimine ja pullimine toimub isegi praktiliselt samal ajal).
See, et sa pead ühes mängus natukene herodega rohkem ette mõtlema, kuidas ja kuhu oma spellid castida, ei näita küll seda kui "aeglane" mäng on.
Dota2 võrreldes HoNiga nõuab rohkem ette mõtlemist lihtsalt ja kui sa seda ei taju või ei viitsi teha, siis mingi suvaliselt lahmida, et see teeb mängu halvaks - no pls.
Lisaks sellele oled sa HoNi mänginud kordades rohkem (ilma selle ajalugu uurimata) ja oled tutvunud herodega ja tead mis need teevad, see et ühes mängus on sarnased heroed ei tähenda, et nad ka asju samamoodi teevad.
Mis järgmiseks, tuled väitma, et starcraft: broodwar ja starcraft 2 wings of liberty on täiesti samad mängud?
Miski lambist trollima tulla ühe mängu foorumisse, kuna sa said peksa selles mängus ja väita, et see teeb mängu halvaks, no anna olla
50 mängu on ilmselgelt liiga vähe et aru saada üldse kuidas elementaarne mängu mehhaanika töötab (alustame lasthittmisest ja lõpetame unitite pathimisega).
Kui tuua võrdluseks nüüd starcrafti alalt siis võiks väita (võttes arvesse herod kui rassid), et sa mängisid starcrafti 5 mängu ja proovisiid selle aja sees 1 rassi ning nendest mängudest 4 sa kaotasid. Seejärel ronid sa vastava teema foorumisse seda risustama väidetega, et tegemist on halva mänguga ilma neid põhjendamata.
Ja graafika on nagu ikka, kellele ema kellele tütar, minu arvates neid mänge ei olegi võimalik mingi super trooper graafikaga teha ja olgem ausad, kes kurat mängib sellist mängu graafika pärast? Meeldib keset teamfighti vaadata jões oma peegelpilti?
mul on dotas mingi ~600 mängu ja ~51% winrate, enamus sellest on solo queue ja päris ausalt mingite väidetega, et concede teeb mängu paremaks, sa küll kuhugi ei jõua.
Kõige huvitavamad mängud toimuvadki siis kui 10minutil oled 0-12 (metafoorselt) kaotusseisus ja alles siis lööb pubides tõsine team play välja (wardid, smoke gankid, tark positsioneerimine mapil).
HoNi mängides enne kui vähemalt üks rax ei olnud maas meie baasis, ei vajutanud ma praktiliselt kunagi concede nuppu või votele "jah" vastust ja vahepeal mängisingi lõpuni hoolimata sellest "kui taga" me olime.
Ja see, et tulised Dota fännid lähevad ketasse kui sa ütled, et Dota on HoNi koopia, no see on arusaadav päris kuradi kõva mäng on välja mõeldud ja inimestele kes ei ole viitsinud tutvuda mängu ajalooga võib suva olla, aga enamus dota fanaatikuid on seda mänginud ikkagi peaaegu selle välja tulemisest saati alguses battlenetis ja siis mujale ning nendel on sellega seoses mälestused. Sa võiks sama hästi öelda, et Quake 4 on Unreal Tournamenti koopia või mis iganes lollust veel.
Ahjaa, vaadake selle sama teema lehekülge 19, NoName trollis seal täpselt samamoodi (siis ta aga väitis et tegemist on LoL2ga mitte HoN2-ga), minu arust võiks sellise topelt teema risustamise eest anda väikese timeouti või midagi?
Kusjuures on ranking ja sellega seoses ka ilmselt leavimised. Kui mu vend mängima hakkas(first time ever aRTS) siis algus lasi käsu peale botide vastu nagu kord ja kohus.
Kui inimeste vastu mängis oli tal oskusi juba küll ja seal madalamas bracketis on ikka väga tainad.
Ja need samad tainad quitivadki. Mängi 10-15 mängu ja oled juba piisavalt kõrges bracketis et leavereid esineb harva.
Kui keegi quitib on sul endal ka õigus max 5 min pärast lahkuda, karistust ei järgne. _________________ www.lemps.pri.ee
Kusjuures on ranking ja sellega seoses ka ilmselt leavimised. Kui mu vend mängima hakkas(first time ever aRTS) siis algus lasi käsu peale botide vastu nagu kord ja kohus.
Kui inimeste vastu mängis oli tal oskusi juba küll ja seal madalamas bracketis on ikka väga tainad.
Ja need samad tainad quitivadki. Mängi 10-15 mängu ja oled juba piisavalt kõrges bracketis et leavereid esineb harva.
Kui keegi quitib on sul endal ka õigus max 5 min pärast lahkuda, karistust ei järgne.
Hmm, ma tegin ikka korralikelt mänge kuid ei tundunud küll mingit muutust. Eks vaatab äkki kunagi proovib jälle. praegu plaan HON-is 1850 mmr saada.
Kes siin midagi vaidlema tuli. Mina avaldasin oma arvamust, kui kellelegi see ei meeldi mis seal ikka. Sulle võib ka oma arvamus jääda, mina sellest numbrit ei tee.
Mängu juurde tagasi tulles siis eile tegin 4 mängu veel, matcmaking on suht hästi lahendatud, saab loobuda kui mäng on leitud ja kui tuleb matchi korraldamisel mingi jama (keegi DC vms) siis hakatakse kohe uut matchi otsima
Kui sellele lisanduks veel matchi leidmisel (tol hetkel kui saad valida accept või cancel vms) tabel teamidest mis kokku pandi (KD, rating, leavid jms) oleks väga super.
See lag vajab jah kõvasti harjumist, sõltuvalt hero tüübist võib see asi kasuks tulla või siis vastupidi. Mingi NYX heroga tuli 2x järjest double tap ja kohe otsa triple kill. Olin oma teamis vist parima skooriga, isegi parema skooriga kui vastaste parim aga ikka saime kotti.
See, et concede panna ei saa, on minu jaoks ainult tervitatav. Mingist hetkest võiks see vb võimalik olla kuid HoNi 15min on küll absurd minuarust.
Kes siin keyd küsib, siis minuteada mingit keyd ei ole - installi steam ja mängi. Vähemalt eile 1 sõber nii liitus madinaga. _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Ilma võtmeta saab ainult spectator kliendi, millega saad vaadata teiste mängitavaid matše. Ise liituda ei saa. _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
Ilma võtmeta saab ainult spectator kliendi, millega saad vaadata teiste mängitavaid matše. Ise liituda ei saa.
Pole tõsi, mul pole mingit võtit, steam käima ja play. _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Ah naiivitar minus tahtis uskuda Noname juttu. Läksin steam store'i ja ohhoo oligi you already own this game. Install peale ja... Jess, only spectator mode.
Kiirus nende mängude puhul on täiesti illusoorne (LoLi kogemust mul palju ei ole).
Päris hea illusioon, mille üle kurdavad väga paljud HoNi mängijad.
Lugesid ikka edasi ka mis ma kirjutasin?
Ja mis seda "illusoorsust" eriti ilmestab on see, et mulle ei meeldinud Dota2 alguses, kuna ta oli nn "aeglane", lasin ikka HoNi edasi.
Aga ma ei tea mis mind sinna Dota2-te tagasi tõmbas, peale paari sadat mängu ma ei saa enam aru kus kohas see aeglus on, päris ausalt.
Ah naiivitar minus tahtis uskuda Noname juttu. Läksin steam store'i ja ohhoo oligi you already own this game. Install peale ja... Jess, only spectator mode.
ei jopanud siis
Uurisin asja, tegin kunagi mingi hardvare küsitluse läbi, tänu sellele minu meilikonto sain kutse pelada Dota2. Mingit keyd ma ei leidnud. _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
viimati muutis Noname 27.09.2012 16:40:32, muudetud 1 kord
Kes siin midagi vaidlema tuli. Mina avaldasin oma arvamust, kui kellelegi see ei meeldi mis seal ikka. Sulle võib ka oma arvamus jääda, mina sellest numbrit ei tee.
Mängu juurde tagasi tulles siis eile tegin 4 mängu veel, matcmaking on suht hästi lahendatud, saab loobuda kui mäng on leitud ja kui tuleb matchi korraldamisel mingi jama (keegi DC vms) siis hakatakse kohe uut matchi otsima
Kui sellele lisanduks veel matchi leidmisel (tol hetkel kui saad valida accept või cancel vms) tabel teamidest mis kokku pandi (KD, rating, leavid jms) oleks väga super.
See lag vajab jah kõvasti harjumist, sõltuvalt hero tüübist võib see asi kasuks tulla või siis vastupidi. Mingi NYX heroga tuli 2x järjest double tap ja kohe otsa triple kill. Olin oma teamis vist parima skooriga, isegi parema skooriga kui vastaste parim aga ikka saime kotti.
See, et concede panna ei saa, on minu jaoks ainult tervitatav. Mingist hetkest võiks see vb võimalik olla kuid HoNi 15min on küll absurd minuarust.
Kes siin keyd küsib, siis minuteada mingit keyd ei ole - installi steam ja mängi. Vähemalt eile 1 sõber nii liitus madinaga.
See on ainus communty päästerõngas, et puuduvad KDR, rating, leavid, levelid jms ebaoluline pask. Kogu see range ja mõttetu rantimine mis toimus honis oli lihtsalt kohutav ja viis communty allakäigule ning üldiselt ka HON-i allakäigule. Ei ole vaja kogauaeg pushida ja murteseda oma statside pärast vaid mängida mängu - üritada teamiga koostööd teha. Muidugi on kogemus sitem kui mängida suvaliste ahvidega aga idee ikkagi leida oma sõbrad, voice chat jms kellega siis koos üritada. _________________ >50$ pokkeri bankroll
Siiamaani saab minuteada, lähed replayde alla ja sealt otsid läbi filtrite ennast üles (kasuta skill level filtrit et saada teada mis "grupis" sa oled). _________________ Origin: Qufi
Teen ettepaneku mingi channeli teha. Mul, nagu arvatavasti paljudel teistel ei ole võimalik kellaaja pealt mäng kokku leppida, aga paar-kolm mängu päevas ikka teha saab, siis võiks ikka mingi oma pundiga teha. Channel võiks lihtsalt olla "eesti" näiteks. Või kui midagi taolist juba olemas on, olen kõrv.
Ja minu kogemuse järgi on leavereid küll maruvähe
Teen ettepaneku mingi channeli teha. Mul, nagu arvatavasti paljudel teistel ei ole võimalik kellaaja pealt mäng kokku leppida, aga paar-kolm mängu päevas ikka teha saab, siis võiks ikka mingi oma pundiga teha. Channel võiks lihtsalt olla "eesti" näiteks. Või kui midagi taolist juba olemas on, olen kõrv.
Ja minu kogemuse järgi on leavereid küll maruvähe
Mängus sees joini Estonia, seal rahvast ikka liigub.
nii... PC Gamer saatis mulle koodi, aga näe... puudub huvi. kole oleks sellel koodil raisku minna lasta.
esimene saab endale: DOTA 2 CODE: ZCA0Z-333HB-YQI9J
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.