no tglt ma ei saa aru milleks see foorum on, olen u 5 korda juba abi küsind ja keegi ei tee väljagi, kui keegi ei tea nendest 3D monitoridest midagi siis võiks mainida et ei oska aidata, käin koguaeg vaatamas kas keegi on küsimusele vastand, selline tunne nagu kõik ignoreeriks mind kui leiate et 3D pole mõtet osta siis soovitage mõnda teist 24-27'' monitori.
Keegi on kursis millal ASUS PB278Q PLS LED LCD siia banaanivabariiki jõuda võiks ja mis hinna klassi ta jääda võiks ? Praegu peale Delli polegi midagi valida kui korraliku high res resolutionit tahad ja 600€ väga ei kutsu seda ostma.
kellelgi on LG IPS235?
Küsimus on selline, et kas ta mängimiseks sobib?
Enne kasutasin Samsung syncmaster 2043nwx ja nende vahe on ikka võimas aga no millest me räägime ka, üks oli tavaline lcd väheste värvidega ja see on ikkagi IPS paneeliga. Blueray filmidel on ikka väga ilus selge pilt ja suurim omadus v.a värvid on vaatenurgad, et ole kuidas tahad kuid pilt on ikka sama ja ei pea enam monitori koguaeg keerama hakkama. Usun, et igal uuemal monitoril on juba võimalus LED tulukest välja lülitada kuid minujaoks samuti suur boonus. Mänginud olen paari mängu ja värvid on ikka väga nauditavad ja ilusad kuid fpsorite vaatenurgast ma ei tea nüüd öelda, kas sellega saab paremini csi mängida või mitte kuigi nagu öeldakse, siis õige mängur võib iga monitori ja 5€ hiirega hullu lasta.
Vahepeal olen tähele pannud, et kui külmkapp külmetusreziimile läheb siis monitor viskab paariks sekundiks pildi tasku kuid kas see rikub ka midagi või mitte ma ei tea öelda, mõni asjatundja ehk ütleb paar sõna lähemalt. (Aga mul seda 3 korda juhtunud pea 6 nädalajooksul, niiet mind see ei häiri)
Isiklikult ta ei väsita mul enam pimedas silmi ka, niiet minujaoks .
Ei öelnud, et ei kõlba. Ütlesin, et pole mängmiseks "kõige parem" otsustades seda reageerimisaja järgi.
Kui keegi on testeinud seda kiiretes kaadrites, et kas silmaga märkab midagi või mitte, siis võib kõneleda.
Muidu kui üle 10 ms, siis võib kiirete kaadritega miskit märgata.
Pildi kvaliteet on kindlasti antud isendil normaalne.
Ahjaa. Google kaudu lg kodulehele minnes näitab jah miskipärast selle mudelile 14 ms. Aga kui toksida käsitsi aadressi reale Lg.com siis eestikeelses keskkonnas näitab 5 ms. Imelik lugu!
Mu meelest ega väga olulist vahet neil ei ole. Esimene on nõks aeglasem ja puudub ka pivot funktsioon. Aga kas 30€ lisaraha seda väärt on , et monitor on pivot funktsiooniga ja 3 ms kiirem seda pead ise otsustama. Oleneb kui nõudlik kasutaja oled ja mida täpselt vajad.
Sinu valik ja kindlasti ka päris hea valik.
Küsiks kas kellelgi on 25" LED LG 3D? TN paneeliga ja 5ms reageerimisajaga. Kas see TN Paneel on tuntavalt halvema kvaliteediga kui ips monitorid? 3D huvitaks seetõttu, et erinevatelt satelliitidelt on saada mitmeid 3D pildiga tv kanaleid. Ühendan sat vastuvõtja hdmi väljundiga monitori külge. Hetkel on tavaline monitor aga tahaks 3D proovida. Ja telekad jäävad mu suhteliselt väiksesse magamistuppa liialt suurteks seetõttu eelistaks lihtsalt monitori.
Midigi, tegelikult ei tohiks ka reageerimisajas nii suurt vahet olla. ilmselt midagi lg saidil viltu. aga eks sa jaga muljeid kui kuvari kätte ja proovida saad.
60hz juures on ühe kaardi muutumiseks sisuliselt aega 16ms, nii et kõik alla selle on ok. ghostimise häda ongi selles, et siiani on paljudel monitorides mõned worst-case scenariod, kus mingid konkreetsed üleminekud sellest rohkem aega võtavad.
Siidiuss, tn-paneelil pole häda midagi niikaua kui sa sellele otse otsa vaatad. või äärmisel juhul horisontaalis veidi kõrvalt. imelike nurkade alt, ja eriti ülevalt-alt vaadates läheb pilt käest ära. korralikest värvidest on tavakasutajal enamasti niikuinii savi. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Või nii. Mul mingi 7 aastat vana Lg 22 tolline. Huvitav kas uuel 3D monitoril 2D pilt kehvem või parem. Huvitav ka see, et Lg kodulehel pole 25 tollist 3D monitori. Aga netipoodides osadel on seda võimalik tellida ja osadel on toode arhiveeritud. Kas see tähendab seda, et monitor ei ole eriti läbi müünud või ei ole eriti hea ja seda ei taheta eriti sisse võtta. Osta tahaks aga natuke kripeldab see asi kui palju halvem ta reaalselt ipsidest on.
Mul LG DM2752D 3D monitor. Teler tegelikult, aga kasutan monitorina. Oli vaid 20 eur kallim, kui 2D variant M2752D. IPS monitor nagu IPS monitor ikka, passiivne 3D, 2 paari prille hinna sees. Ei oska ta kohta midagi väga head või halba öelda.
Tervist kõigile! Sooviks kohalikelt guurudelt abi saada!
Seis selline, hetkel olemas monitor HP 24 L2445w ja soov on osta veel 2 monitori juurde. Põhiliselt ehitan seda iRacingu (üks hea mäng) kasutamiseks kuid ka igapäevaseks kasutamiseks pole kah paha omada
Kaardiks mis peaks seda kõike välja vedama on MSI HD6950 2GB GDDR5 TWINFROZR III. Samas äkki antud kaart seda välja ei vea ja jääb liiga nõrgaks siis ost tuleb edasi lükata ... aga kui jätkub siis äkki soovitaksite mõni monitori mudel mis oleks sobilik enam-vähem juba olemasoleva monitoriga? Hetkel ei teagi mille järgi vaadata mudelit (resolutsioon, jne.?!?).
Kuna lähiajal kavatsen paika panna mudeli mida kavatsen osta (2tk.) siis pakutud enda poolt varem mudelile on lisatud veel üks variant (nati kallim) Dell U2412M. Mida arvate, milline variant on parem:
1. SAMSUNG S24B420BW?
2. Dell U2412M?
P.S. Selle aja jooksul vahetasin kaardi nati võimsema vastu (Sapphire HD 7970 3GB).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.