Made my day. Täna üks vastastest kirjutas mängus nii: "Every time I play with french tanks I lose 50% hp because they are so ugly"
Aga kellelgil on veel lagi probleeme? Üsna imelik, sest tavaliselt on ping 30-50ms, kuid nüüd viimasel ajal on 250-300 isegi vahepeal. Porri ei tõmba ja nett on korralik.
Nii mängitakse T44´ga. Väike ohverdus platooni poolt ja STAHP!
Võit! Lahing: Malinovka 25. september 2012. a. 1:10:24 Masin: T-44 Kogemused: 3 854 (x2 esimese lahingu puhul iga päev) Krediiti: 47 593 Lahingu saavutused: Äss, Snaiper, Täpsuslaskur, Meisterlaskur, Valdamise märk: "Tankiäss"
Lahingueeskiri:
- Mängurežiim: Rünne;
- Kuni 6, järgu raske- või keskmised tankid;
- Ajalimiit: 10 minutit;
- Premiumtankide, -mürskude ja -tarvikute kasutamine on lubatud;
- Kaardid: Prokhorovka, Erlenberg, Liivajõgi, Karjala
Paluks tähele panna, et kõik karikavõistluse esimese päeva mängud mängitakse ilma kohtuniketa. Kohtunikud haldavad mänge alates 1/4 mängudest.
Auhinnafond:
(20 ja enam tiimi)
1. koht - 6000 kulda igale mängijale;
2. koht - 4500 kulda igale mängijale;
3. koht - 3500 kulda igale mängijale;
4. koht - 2500 kulda igale mängijale;
5. - 8. koht - 1000 kulda igale mängijale;
Ilmselt vajame üht liiget oma 3v3 ^^ juurde.
Mõlemal meil eliit KV1S koos korraliku meeskonnaga (100% ja skillid jooksmas) ja mänguoskus kah veits üle keskmise. Sama ootaks ka liitujalt.
Ei pea mängima KV1S. Võib olla ka 3601 või 12T näiteks. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Ilmselt vajame üht liiget oma 3v3 ^^ juurde.
Mõlemal meil eliit KV1S koos korraliku meeskonnaga (100% ja skillid jooksmas) ja mänguoskus kah veits üle keskmise. Sama ootaks ka liitujalt.
Ei pea mängima KV1S. Võib olla ka 3601 või 12T näiteks.
Amx 12t on light nii et temaga ei ole midagi teha.
12T on suurepärane lõpetaja. Ma mängin temaga isegi. T6 lahingus on ta väga hea tank. 1:1 ma ilmselt võtaks sellega tihti KV1S kah ära.
Tema ainuke miinus on et ta pole nii särtsakas, kui light tank olla võiks. Venelased andsid kriips kahele mootori ja 12T´le 2 prantslast lükkama. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Vahepeal selline tehniline küsimus - paljud siit on proovinud 8.0 beetat - kuidas siis on seal multicore toega? Kui kõik-kõik-kõik põhja keerata, kas suudab mäng kasutada rohkem kui ühte CPU tuuma?
Niipalju olen tähele pandnud,et HT väljas toimib asi paremini+veel 2 tuuma neljast.
Enda arvamus,et win üritab jagada mängu kasutust kõigi 8 loogiliste tuumade vahel ja see ajab cache umbe
kuna mäng ise piinab ainult ühte tuuma.Mõni tark vast oskab paremini lahti seletada aga muutusi pole prose
kasutuse osas 7.5 vs. 8.0. _________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus.
Jube loll värk. Mõtlesin et võtan siis ka osa 1x1 lahingust. Päeval regasin, printisin paberile igast õpetused asjad, juba kella 19:50-st arvuti taga jne... ja siis selline asi et ei tule ega tule kutset (teine osapool pidi kutsuma).
Ootan ootan, midagi ei tule, räägin tüübiga et kutset pole, see väidab et 3 x juba saatnud. siis mingi 10 min mängu õigest algusest hiljem tuli kutse, ma panin kohe accept ja siis see räägib et ma olen juba kaotanud ja liiga hilja jne... Kas võib olla et tüüp venitas meelega kutse saatmisega? Kuhu kaevata? Tegin balti liiga foorumisse postituse ka aga rong on juba läinud anyway.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.