Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Metsjeesus
HV Guru

|
21.09.2012 22:12:45
|
|
|
Coop anyone? Siin v bl2.
32 zerk ja 37 out, perseni uniike ka kui soovi...
Ma ei tea ainult, kuidas stiimis asi käib. Nimi on eXe v on vaja emaili?
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
22.09.2012 11:08:53
|
|
|
Delta kirjutas: |
Tegin prooviks demo läbi. Pole paha. Vasikavaimustusest karjuma ei hakka, aga päris kena ajaviitekas. Normal raskus tundub vähemalt demo ulatuses olema ehk pisut lihtne. Igatahes 20 taala eest on seal mängu küll ja küll. SP online nõude ja RMAH puudumine on ainult boonuseks. |
Seleta siis rahvale ka miks RMAH puudumine sinule , kui single player mängijale , bonuseks on.
Vastust kus manitakse, et mängijad kellel on rohkem raha saavad teiste ees eeliseid ma tõsiselt ei võta. TL2 on moditav ja kindlasti on ka mingi variant kuidas bonuseid originaal mängu kantida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
22.09.2012 11:34:14
|
|
|
SirAskAlot kirjutas: |
Seleta siis rahvale ka miks RMAH puudumine sinule , kui single player mängijale , bonuseks on. |
See peaks ju loogiline olema ometi. Diablo 3s on dropid seotud AHs olevate sama itemi hulgaga. Mida rohkem on itemit X AHs, seda vähem seda dropib ehk loot on D3s kõike muud, kui random.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
22.09.2012 11:39:17
|
|
|
Scart kirjutas: |
Seleta siis rahvale ka miks RMAH puudumine sinule , kui single player mängijale , bonuseks on. |
See peaks ju loogiline olema ometi. Diablo 3s on dropid seotud AHs olevate sama itemi hulgaga. Mida rohkem on itemit X AHs, seda vähem seda dropib ehk loot on D3s kõike muud, kui random. |
jep... ja ma ütlesin kunagi kohe kui rmah veel ei töötanud, et nii saab olema ja ONGI, et dropid sõltuvad rmahist.... enamus naersid välja mind aga vot minge p....e nüüd!
torchlight2 ftw võrreldes selle diablo käkiga
d3 oli siuke pettumus, et ma üldse ei kujuta ette kuidas see võimaik on blizzi puhul.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
22.09.2012 11:53:50
|
|
|
Scart, vandenõu teooriad on lahedad eks:P
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
22.09.2012 11:57:45
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
Scart, vandenõu teooriad on lahedad eks:P |
Või siis seda on lahatud kümnete threadide ulatuses nii mitmeski foorumis ja jõutud ka peaaegu sinise confirmini, et nii ongi.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
22.09.2012 12:54:45
|
|
|
See on sinu enda valik, kas sa kasutad mode või mitte. Sama moodi nagu kasutati D3-s rikastumiseks erinevadi exploite/bote jne.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
22.09.2012 13:02:01
|
|
|
see oleks tõesti nii, kui single player ja online oleksid eraldi charidega. Aga online poole pealt mõjutab see, kuidas keegi teine endale asju selga modib ka minu mängu kogemust.
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
22.09.2012 13:25:57
|
|
|
Samas sa ei ole kohustatud mängima nende inimestega koos kes on omale hankinud muud moodi kui seda originaal mäng. Kui hoomad midagi selist, vaheta mängu...
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lammas00
HV vaatleja
|
22.09.2012 13:50:17
|
|
|
Esimest korda kuulen sellist nalja, et modimine on mängule kahjulik. Sellist jama on kohe keeruline kommenteerida.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
22.09.2012 13:59:04
|
|
|
Lammas00 kirjutas: |
Esimest korda kuulen sellist nalja, et modimine on mängule kahjulik. Sellist jama on kohe keeruline kommenteerida. |
Kõik on ju harjunud, et neid enam modida ei saa, kui võtta arvesse viimati välja lastud mänge, Activision/EA jne. poolt.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
22.09.2012 14:07:09
|
|
|
modimine pole paha, pahad on gold jms modid onlines.
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
22.09.2012 14:16:05
|
|
|
Või siis seda on lahatud kümnete threadide ulatuses nii mitmeski foorumis ja jõutud ka peaaegu sinise confirmini, et nii ongi. |
Läks veits TL2-e teemast kõrvale . Vabandan selle pärast.
Viska nüüd peast minema see mida sa tahad uskuda ja mõtle asjale rahulikult ja võibolla ka loogiliselt.
Esiteks ei võtaks selline süsteem arvesse neid miljoneid asju mis on mängijate pankades ja charide peal. Seega miks hakata arendama mingit süsteemi mis ei arvesta suuremat osa kasutuses olevat looti ?
Teiseks . Võtame mõned AH kauplemis stsenaarimuid.
1. AH-s on mingit asja 100 tk. Suht madala hinnaga, samas asi on suht väärtuslik ja kindlasti müüdav . Mängijale kukub sama asi. Mis ta järgmiseks teeb ? Kas paneb asja müüki (madala hinnaga) või ootab natuke lootusega , et äkki on järgmisel nädalal turul parem olukord ja ta on suht kindel et saab asja eest 2 korda parema hinna ?
2. Mingit asja on AH-s ainult 1 ja seda müüb spekulant hirm kalli hinna eest. Järgmine mängija kes asja müüki paneb vaatab eelmist hinda ja paneb ka mingi müstilise hinna. Ja järgmine ... lõpuks on olukord kus AH-s on mingit asja 100 tk ja keegi ei taha neid sellise hinna eest osta.
3. AH-s tegutseb keegi spekulant kellel on piisavalt raha , et hindasid mõjutada temale meeldivas suunas ja tekkinud olukorrast kasu saada.
Nendest 3-st näitest peaks vast piisama näitamaks, et teoreetiliselt võib tekkida olukord kus mängijatel tekib mulje , et blizzard jagab looti AH-s müüdavate asjade alusel.
Tegelikult ei näe ma põhjust miks keegi peaks mingi RMAH seotud dropi süsteemiga mässama hakkama.
Sellisel süsteemil oleks mõtet kui mängijate hulk on väike ja suure hulga random võimalikkuse tõttu ei pruugi mõnda asja kunagi kukkuda. Sellisel juhul oleks see mängijatele pigem kasulik.
Antud hetkel peaks mängijate hulk olema piisav et sellise süsteemiga midagi märkimisväärselt mõjutada ja mängijate /spekulantide AH tegevuse ennustamine pole ka just lihtne tegevus.
Algne küsimus jäi siiski õhku
Isegi kui selline dropi süsteem on kasutusel, siis kuidas mõjutaks see negatiivselt single player orienteeritud mängus mängijate elamusele kus pole mingit kohustust AH-d kasutada ?
Endal on küll mulje , et pigem on tegu spekulantide ja kulla ärikate poolt ette söödetud teemaga mida üritatakse igal juhul õhutada. Nende huvides on kõige enam , et RMAH taoline asi kaoks ja põleks igavesti põrgus.
Võite endalt küsida palju kõik kulla müüjad kaotasid RMAH tõttu ja palju nad kaotaksid tulevikus kui kellelgi õnnestuks midagi sellist mõnda MMO-se sisse ehitada. See on üsna tõenäoline RMAH taoline asi võib tulla kuumaksuvabasse MMO-sse.
Lühidalt kokkuvõttes.
Fakt on see , et raha eest saab alati eeliseid osta. RMAH ei ole selleks ainuke võimalus.
Kõigge suuremad võitjad on kummalisel kobmbel mängijad , sest nad võvad kindlad olla et ei saa scami ja bani.
Teine kes võidab on antud juhul Blizzard.
Ja lõpetuseks on ka keegi kes kaotab - Tüüpiline kullamüüja , scammerid jne.
Võite siis endalt küsida kes teile ajupesu teeb ja tõde varjab
Blizzard ? võimalik , aga milleks?
Kullamüüjad ? Palju tõenäolisem . Rahad mis selles äris liiguvad on märkimisväärsed ja RMAH taoline asi kujutab neile tõsist ohtu. Nende ainuke võimalus ongi foorumites mingeid teooriaid tekitada, negatiivseid kommentaare postitada ja mängijatele ajupesu teha.
FBI , KGB , Rohelised Mehikesed ? Vabalt. Me kõik teame, et nad püüdlevad absoluutse kontrolli poole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
greencow
HV kasutaja
|
22.09.2012 14:33:50
|
|
|
Või siis seda on lahatud kümnete threadide ulatuses nii mitmeski foorumis ja jõutud ka peaaegu sinise confirmini, et nii ongi. |
Lühidalt kokkuvõttes.
Fakt on see , et raha eest saab alati eeliseid osta. RMAH ei ole selleks ainuke võimalus.
Kõigge suuremad võitjad on kummalisel kobmbel mängijad , sest nad võvad kindlad olla et ei saa scami ja bani.
Teine kes võidab on antud juhul Blizzard.
Ja lõpetuseks on ka keegi kes kaotab - Tüüpiline kullamüüja , scammerid jne.
|
Isiklikult ka mingisse tarka luudisüsteemi ei usu, aga lisaksin siia nimekirja selle, et mina kui mängija olen kaotaja, sest kõik head itemid on müügis päris raha eest ja ma ei suuda õigustada sellise asja peale raha kulutamist. Turg jaotub kaheks, ühes vahetatab keskklass keskpäraseid itemeid ja teises liiguvad pärselt ostmist väärt itemid mängijate koorekihi seas.
Lisaks veel niipalju, et kõik farmerite feedid mida ma vaadanud olen, kiidavad seda süsteemi, sest neil on lihtsalt palju rohkem klientuuri.
Mind isiklikult ei häiriks kui TL2es ka oleks RMAH, sest lootsystem on normaalselt tehtud ja on võimalik endale sobivaid juppe leida. Samas ei näe ma sellise nähtuse jaoks vajadust üheski mängus. Kui ma ostan mängu, siis maksan ma inimestele, kes on mängu valmis teinud. Konkreetselt pikslite ostmise eesmärki pole seni näinud. Jõuda kiiresti endgame-i? Seda võiks ju mängides teha. Või kui mängides sinna jõudmine on nii tüütu, siis on saast mäng lihtsalt, aga noh, Blizzardile pappi tuleb sealt RMAH-st ja nende jaoks on elu lill...
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
jreinula
HV kasutaja
|
22.09.2012 14:48:46
|
|
|
Tulen loen TL2 teemat ja saan hoopis lugeda D3 kohta. No nii ei saa
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
22.09.2012 14:52:34
|
|
|
jreinula kirjutas: |
Tulen loen TL2 teemat ja saan hoopis lugeda D3 kohta. No nii ei saa  |
Kõik on nii kinni oma RMAH-ga mis teha. Parem mängige mängu ja ärge laske mängul ennast mängida - Torchlight II!
BTW, mis levelid kellelgi on juba? Ise sain eile 3h-ga 14 peale Veteranis...
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
22.09.2012 14:54:19
|
|
|
normal ja 17
Panin diablole uninstall.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
22.09.2012 14:56:28
|
|
|
greencow kirjutas: |
Isiklikult ka mingisse tarka luudisüsteemi ei usu, aga lisaksin siia nimekirja selle, et mina kui mängija olen kaotaja, sest kõik head itemid on müügis päris raha eest ja ma ei suuda õigustada sellise asja peale raha kulutamist. |
Ma ei suuda õigustada näiteks alkoholi peale raha raiskamist. Samas ei tunne ma , at ma oleks oma päris elus sellepärast kaotaja. Samamoodi ei tunne ma , et ma oleks mõnes singleplayer orienteeritud mängus kaotaja kui keegi teine omale asju ostab.
tsitaat: |
Tulen loen TL2 teemat ja saan hoopis lugeda D3 kohta. No nii ei saa icon_neutral.gif |
Antud hetkel on see pigem psüholoogiline vestlus inimeste paranoiadest.
viimati muutis SirAskAlot 22.09.2012 15:00:13, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
jreinula
HV kasutaja
|
22.09.2012 14:57:34
|
|
|
Sven kirjutas: |
Tulen loen TL2 teemat ja saan hoopis lugeda D3 kohta. No nii ei saa  |
Kõik on nii kinni oma RMAH-ga mis teha. Parem mängige mängu ja ärge laske mängul ennast mängida - Torchlight II!
BTW, mis levelid kellelgi on juba? Ise sain eile 3h-ga 14 peale Veteranis... |
Mina isiklikult olen loobunud D3st.
Ja ise olen lvl 35 engineer hetkel.. aga normalis.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
22.09.2012 15:33:30
|
|
|
Mina isiklikult olen loobunud D3st.
Ja ise olen lvl 35 engineer hetkel.. aga normalis. |
Isiklikult pole D-3e juba kuid mänginud (arvan siiski , et mäng on hea)
Pandat ei plaani osta. (arvan siiski , et mäng on hea)
GW2 mängimiseks on raske motivatsiooni leida. (arvan siiski , et mäng on hea)
Borderlands 2 s suutsin kuidagi ühe mehe l6-ni ajada (arvan siiski , et mäng on hea)
TL2 ei plaani mängida. (arvan siiski , et mäng on hea)
kui sa nüüd kunagi rõõmsalt kilkad , et oi ma loobusin TL2-st, siis võrreldes mõne teise inimesega oled sa lootusetult hiljaks jäänud.
(antud vastus oli konkretselt ühele inimesele kes arvas, et diablo 3-st loobumine on mingi näitaja)
|
|
tagasi üles |
|
 |
jreinula
HV kasutaja
|
22.09.2012 16:12:15
|
|
|
Jah, tõesti pole mingi näitaja. Sellega näitasin oma poolehoidu TL2 poole, arvates, et see mäng on paremini välja tulnud. Kuid miks ma peaks kuulama kellegi prääksumist mängude kohta, kes isegi ei mängi neid? Mida see näitab?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bobert
HV vaatleja

|
22.09.2012 23:58:13
|
|
|
On kellelgi veel probleeme multiplayer mängimisega?
Ise ei saa kohe kuidagi multiplayerisse.. (online acc tehtud, steamiga seotud ja kõik muu mis vaja, aga ikka viskab kogu aeg "connection failed" errorit kui tahan kuskile serverisse logida)
|
|
tagasi üles |
|
 |
|