Steam info:
Notice: Purchases of Borderlands 2 made in Estonia will be playable in Russian language only. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
puudub mingi side steami poes müüdava versiooniga ja 1c vahel, steami preorderite kohta kehtib kokkuleppe valve ja 2k games vahel.
1c bl2 pc steam versioon tuleb müüki vene sub-itega, heli tõlkimata.
season pass 1c pc versioonile tuleb ka retail kujul, ehk pmst tegu õhumüügiga nagu bf3 prem ja muud dlc-d, (tühi karp koodiga ) ja see sobib ainult 1c bl2 retail versioonile.
steamist ostetud bl2 season pass ei lähe 1c retail bl2 peale ja vastupidi.
Official statement by 1C-SoftClub (the two paragraphs relevant in this thread):
The Borderlands 2 version published by 1C-SoftClub will be compatible with the additional content and Borderlands 2 Season Pass, purchased from 1C-SoftClub (for example, from our digital outlet). Besides, all the additional content in Borderlands 2 Season Pass will also be translated into Russian.
We remind our customers that 1C-SoftClub has nothing to do with distributing Borderlands 2 via the digital service Steam. The conditions of pre-order purchases through this service as well as any incompatibility issues that exist within this service are the result of the agreements between Valve and 2K Games. 1C-SoftClub is not responsible for the versions being incompatible with those purchased directly via Steam. Any questions regarding the Steam versions of Borderlands 2 as well as other games distributed by Steam should be directed to the Sream support service.
madfury, nii et kõik need vene võtmed mis väidetavalt karpide pealt maha võetakse on ka regioonivabad?
Forte uudisest loen, et Gamestarist võetud koopia on regioonivaba ehk siis see õige. Need mis 1C alt tulevad, need lockitud jah. Enda oma kah gamestarist tulemas, niiet pääsesin üle noatera. PS Gamestari hind on odavam, kui steam _________________ Avatar by Flacko
Kellelt-kust saab odavamailt atm? Gmg on 404 ja 53$. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Uues stiimi agreementis pidi otselselt vpni kasutamine regioonipiirangust ümbermängimiseks keelatud olema. Pole ise lugenud a kui tõele vastab, võid kogu oma libraryst ilma jääda. Niiet jõudu külamehed. _________________ Avatar by Flacko
Kui see on ikkagi väga nende reeglite vastu, siis ma parem kannatan ka need 3 päeva. Libra on juba suht viisaka suurusega, et ei taha nagu ilma ka jääda.
Uues stiimi agreementis pidi otselselt vpni kasutamine regioonipiirangust ümbermängimiseks keelatud olema. Pole ise lugenud a kui tõele vastab, võid kogu oma libraryst ilma jääda. Niiet jõudu külamehed.
Jutuks hea. Bännivad tuhanded kui mitte kümned tuhanded kliendid, kes neile iga kuu raha annavad? Ma olen unlockinud uue EULA ajal juba kaks mängu ja ma ei näe, et ma bännitud oleks. Valve peaks vist siiralt peast soe olema, kui hakkaks bännima mu kontot millel on tubli 2-3 kiloeuri eest mänge peal.
eula ja ToS on alati selline "eriti kaitsev" tekst, et jumal hoidku, nemad milleski süüdi jääks ja ikka kunde süüdi tunnistada. seni kuni keegi neile kukile ei hüppa (mängu arendajad ja distribuutorid), seni ei hakata kedagi bannima, vähemalt unlockimisel kindlasti mitte.
Scart, Ise tead, kalkuleeritud risk. A kui banhammer tuleb, siis eeldaks, et ei tule ka viginat. Omamoodi räägib see ka isiksusest, kes on nõus 3e päevase headstarti nimel sadade eurode väärtuses digitaalset DRMitut kraami mängu panema (ja kes ütles, et nad kõiki bannima peavad? löövad 100 suvalist risti teistele hoiatuseks). Ma ei kritiseeri või mõnita, lihtsalt vaatan asja reaalselt risk-reward aspektist. Kes julgeb siis more power to you! _________________ Avatar by Flacko
See risk on ümmargune null, sest mitte ükski poodnik ei sulge oma ust kliendi ees, kes talle raha tahab anda. Kui ma ostaks VPNiga Vene mänge, oleks see õigustatud.
Kui igapäevaste miljonite hittidega saidid nagu Neogaf reklaamivad mängu avapostis meetodeid, kuidas Euroopas mäng varem lahti saada, siis ei ole siin küll mitte mingit bännimisvõimalust.
Uues stiimi agreementis pidi otselselt vpni kasutamine regioonipiirangust ümbermängimiseks keelatud olema. Pole ise lugenud a kui tõele vastab, võid kogu oma libraryst ilma jääda. Niiet jõudu külamehed.
Jutuks hea. Bännivad tuhanded kui mitte kümned tuhanded kliendid, kes neile iga kuu raha annavad? Ma olen unlockinud uue EULA ajal juba kaks mängu ja ma ei näe, et ma bännitud oleks. Valve peaks vist siiralt peast soe olema, kui hakkaks bännima mu kontot millel on tubli 2-3 kiloeuri eest mänge peal.
Neil on ÜLIMALT savi kui palju sul seal mänge on Sa oled paartuhat maksnud neile, see on nende silmis täiesti arulagedalt tühine summa ja nii või naa teeksid uue konto kuna sa oled reeglite vastu eksinud ja tänapäeval steam suht normaalseks asjaks ikkagi kujunenud. Win Win situation nendele.
Soovitan selle osa sul ära vaadata, siis tead, et reeglid on täitmiseks! Ära vajuta igale asjale agree kui sulle ei meeldi midagi.
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Et GMG's on "Borderlands 2 (NA)", siis see NA seal taga on mingi jama? On see tglt ikka worldwide ja regionfree - selles mõttes, et eestlastega co-opi pelada saab? Ei viska mingisse NA serverisse oma tegelastega?
Uues stiimi agreementis pidi otselselt vpni kasutamine regioonipiirangust ümbermängimiseks keelatud olema
Afaik kehtib see ainult ostmise kohta, mitte aktiveerimise _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Valve'i vend ütleb, et see ikkagi peaks olema keelatud aga keegi ei ole veel Redditis ja mujal konkreetselt öelnud, et jah teda on bännitud varajase unlocki eest. Et see on ToSi vastane, jah seda öeldakse. Mida lähemale kojuminekule ma ise jõuan, seda suurem kius on seda mängu proovida ikkagi unlockida.
Nii kaua, kui sa vaikselt omal mänge unlockid kodus ei juhtu midagi. Pole küll kuulnud, et kõik selle eest bänni saavad. Aga Steami foorumisse postitada a la "tere, mu steami konto on xxxxxxx, kasutasin VPNi et mäng enne õiget aega unlockida " ei tasuks vist
viimati muutis madness 18.09.2012 16:03:51, muudetud 1 kord
Dangit, miks pole raha, kui seda vaja?
Kuidas skill treed tunduvad? _________________ You're programmed to die when a 180-second countdown ends. The countdown resets every time you take a breath.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.