Minimum Spec:
Processor: 3.0 GHz dual core or better
Memory: 4 GB system RAM
Hard Disk Space: 9 GB
Video Card: DirectX 9 compatible with 512 MB video RAM or better (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850)
Sound: Windows compatible sound card
Recommended Spec:
Processor: 2.4 GHz quad core or better
Memory: 4 GB system RAM
Hard Disk Space: 9 GB
Video Card: DirectX 9 compatible with 768 MB video RAM or better (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850)
Sound: Windows compatible sound card
Ei usu hästi neid süsteeminõudeid. Miinimum ja soovituslik sama videokaart ja täpselt sama hulk mälu? Ja miinimum mälu 4 gb? Naljamehed, see tähendab siis ju, et 32-bitise windowsi omanikud mängu jooksutada ei saagi.
tõenäoliselt kõige rohkem potentsiaali selle aasta mängudest imo, treilereid vaadates näeb asi suht hea välja ja samas ka uusi ideid. loodan et lõpp-produkt näeb sama hea välja samuti meeldis mulle Arx Fatalis ja Dark Messiah väga
nii jura tundus, et lausa ei suutnud oma silmi uskuda et nagu käid ringi ja vehid käega ning rahvas lendab kuskile lõpmatusesse ära lihtsalt? oh yes, bring on the epic ideas või siis targeti mõrvamine...lähed tüübi sisse, astud rõdu serva juurde, tuled tüübi seest välja ja lükkad ta üle ääre...what kind of a fucking genius neid asju välja mõtleb?
vanasti olid mõned mängud, kus pidi mõtlema ja proovima katsetama mõnikord tunde, et mingi ülesanne tehtud saaks ja kui sai siis oli ka vastav sense of accomplishment. nüüd võtad mingi helendava junni, paned selle ühe klahvivajutusega teise junni peale ja oh great, you've used a very unique way to reach your goal _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kutsu, ei näe pointi toetada kompaniid, kes pea tervet idaeuroopat venemaaks lahterdab.
Ma nõustun sinu arvamusega, aga Dishonored on mäng mida ma olen see aasta kõige rohkem oodanud. Kõige rohkem ajab mind närvi see, et Steami ei lase osta mõndasid mänge. (Batman Arkham City, Rage, Skyrim jne). _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.