Otse kodulehelt ostes on 2€ soodsam kui Steamist jah
Täpselt 6,99€ läks mul kontolt maha. Varsti proovib järgi mida see endast kujutab. Video oli paljulubav. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Juhtus sama mis TotalBiscut oma videos mainis, ehk "I accidentally 5 hours of it". Julgen väga soovitada seda mängu kui selline gameplay meeldib. Super
Sain ka nüüd korralikult asja testitud. Esimene play ja sain kenasti Sector 4 lõppu, siis sain sisse kahjuks ja läbi oligi
Teine kord suutsin kohe end kellegi kõva otsa kukutada ja pääsu polnud.
Olen viimased paar päeva päris kõvasti seda mängu näppinud. Alguses oli päris tore, kuid aina enam hakkab häirima see, et kohutavalt palju sõltub sinu edukus õnnest.
* Peab vedama, et ületamatult raske vastase otsa ei koperda.
* Peab vedama, et need vastased, kelle sa alla tulistad, sulle õigeid asju annavad, sõltuvalt sellest, mida sul just hetkel vaja on.
* Peab vedama, et piisavalt poode leiad.
* Peab vedama, et poes sinule vajalikku varustust müüakse.
* Peab vedama, et vastasele pihta saad.
* Peab vedama, et vastase rakette vältida suudad.
* Peab vedama, et endale abilisi juurde leiad (või satud poe otsa, kus neid müüakse).
Liiga palju sõltub puhtast õnnest. Minu meelest võiks rohkem rolli mängida sinu enda micro oskus, strateegia ja erinevate buildide planeerimine ja koostamine.
Ostu ei kahetse, kuna selle hinna eest pakub mäng meelelahutust küllaga, kuid game design külje pealt käib see liigne random dice roll'idele keskendumine natuke närvidele.
Hetkel 6h pelanud, ning ühe korra läbi teinud siis algelise laevaga. Väga rahul
Mul 9h jutti imekombel. Hetkel päris kaugel ja laev on hästi komplekteeritud.
Easyga hetkel lükkan. Eile oleks pea normaliga ja basic laevaga ära teinud, aga ei joppand
Panen igaks juhuks lõpu spoileritesse
Spoiler
Kui mitu korda viimase flagshipiga võidelda tuleb? Vana laseb kolmandal spawnimisel mingi 4-5 raketti korraga + hunnikuga teleporditakse vanasid minu laeva
Panen igaks juhuks lõpu spoileritesse
Spoiler
Kui mitu korda viimase flagshipiga võidelda tuleb? Vana laseb kolmandal spawnimisel mingi 4-5 raketti korraga + hunnikuga teleporditakse vanasid minu laeva
Ma sain ühe korra madistada ära, kuid siis oli ka laev suht ribadeks aga päris kaasahaarav mäng oma lihtsuse poolest. _________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Boss hüppab minema lahingut automaatselt? = nii ongi sisse ehitatud.
Võtsin ta küll maha enda meelst ja nägin plahvatusi ka vist.
ainult sellele küsimusele vastust ootan "jah" "ei" stiilis
Ärme relvade kohta ka väga spoili, igast huvitavaid asju ja combosid on võimalik panna
Soovitan kõigil algul easyga asi endal selgeks teha ja proovida läbi mängida. Normal palju raskem.
Naljakal kombel muidugi jõudsin ma Normaliga lõppu ja easyga olen seni veidi varem surma saanud
Tüdruk hakkas ka asja proovima, küll ikka kirus ja palus, mis toimub
Enda kohta võin veel öelda, et u 25x surma saanud (16h mängitud) (katsetanud ka natuke erinevaid asju) ja nüüd oskan väga vabalt juba nõrkusi ja tugevusi ära kasutada. Harjutamise asi! + õnne ka vaja
Olen viimased paar päeva päris kõvasti seda mängu näppinud. Alguses oli päris tore, kuid aina enam hakkab häirima see, et kohutavalt palju sõltub sinu edukus õnnest.
* Peab vedama, et ületamatult raske vastase otsa ei koperda.
* Peab vedama, et need vastased, kelle sa alla tulistad, sulle õigeid asju annavad, sõltuvalt sellest, mida sul just hetkel vaja on.
* Peab vedama, et piisavalt poode leiad.
* Peab vedama, et poes sinule vajalikku varustust müüakse.
* Peab vedama, et vastasele pihta saad.
* Peab vedama, et vastase rakette vältida suudad.
* Peab vedama, et endale abilisi juurde leiad (või satud poe otsa, kus neid müüakse).
Liiga palju sõltub puhtast õnnest. Minu meelest võiks rohkem rolli mängida sinu enda micro oskus, strateegia ja erinevate buildide planeerimine ja koostamine.
Ostu ei kahetse, kuna selle hinna eest pakub mäng meelelahutust küllaga, kuid game design külje pealt käib see liigne random dice roll'idele keskendumine natuke närvidele.
Üldiselt ma nõustun selle õnne asjaga. Olen vahel surma saanud S2-4 juba selle tõttu, et midagi rumalat kukub ette.
Samas pean mainima, et nüüd 20h+ läbi juba, kogemusi on kõvasti ja enam halvad dropid ei morjenda.
Tuleb vaadata, mis on ja üritada buildi luua.
väike tip ka rahvale, aga igaksjuhuks panen spoilerisse:
Spoiler
kui te laeva ei hävita, vaid suudate sealt olendid maha niita (kas mingid relvad, pommid või mu uus lemmik boarding), saate suuremal hulgal resource'i + võimalus leida mingi relv või muu kasulik vidin või isegi crew member.
Normalis on see hädavalik.
Aga kui plaanite boardingut läbi crew teleporteri kasutada, siis kindlasti enne MAXige see ära - palju microt tuleb teha ja vahel kutid kiiresti välja tõmmata. Hea on ka enne mõni breach v firebomb laeva visata ja sensor (2) abil vaadata, mis neist saanud ja millal kuhu hüpata.
Hea mäng. Easyga korra läbi tehtud, nüüd pusin normali peal. Kipun ikka kotti saama vahest. Teinekord tulevad vastaste raketid ikka otse väga halba kohta.
Olen kah täiesti haaratud sellest mängust. Mõned päevad nüüd mänginud ning paar laeva isegi lahti saanud. Minu muljed nendest on järgmised:
Kestrel A - tavaline brawler, toimib täiesti adekvaatselt igas olukorras ja tundub siiani parim "keskmine tee" olevat. Laevas on piisavalt inimesi ja piisav relvastus ning shield, et julgelt vastastele peale lennata.
Stealth A - üks keeruliseimaid laevu, millega lennanud olen. Meeskond on piisav, kuid laeval puudub kilp, mistõttu tuleb lahingusse minna ettevaatlikusega. Küll aga on hea radar ja sensorid, mis annavad parema ülevaate olukorrast. Ka relvastus on Kestrel A-st nõrgem. Väga huvitav gameplay, aga tricky to master.
Engi A - väga mõnus alternatiiv Kestrelile. Tavalise head-on võidutulistamise asemel on see masin keskendunud sellele, et enda EMP relvaga hoiad vastase kahjutuna niikaua kui su droon siis vastase ära nokib. Ka meeskond koosneb Engidest ja inimestest, mis on hea, kuna aegajalt on kasulik, kui tulnukad pardal. Õnneks on ka kilp olemas, mistõttu võib vastastele selga ronida. Väga võimekas masin, kui enda EMP relva kasutama õppida.
Engi B - Engi A modifikatsioon, kus on vaid 1 Engi meeskonnas, ülejäänud on pardal olevad droidid. Lahingus saab tiba paremini hakkama kui Stealth A, kuid siiski väga keeruline masin. Ei ole siiani seda veel korralikult (loe kaugele) lendama saanud. Puuduvad ka sensorid, seega laev on koguaeg pime. Relvastusest on suur laser ja suur EMP, mis teevad mängu alguse raskeks.
Siiani olen pm esimese asjana alati vastase relvasid sihtinud. Kui nendel on mingi tüütu droon, siis selle järgmiseks võtnud, muul juhul aga kilbikeskuse. Aga üks mõte on mul koguaeg olnud, et äkki oleks tore hoopis hapnikuballoone sihtida ja meeskond surnuks lämmatada lihtsalt - kas keegi on seda proovinud?
Olen kah täiesti haaratud sellest mängust. Mõned päevad nüüd mänginud ning paar laeva isegi lahti saanud. Minu muljed nendest on järgmised:
Kestrel A - tavaline brawler, toimib täiesti adekvaatselt igas olukorras ja tundub siiani parim "keskmine tee" olevat. Laevas on piisavalt inimesi ja piisav relvastus ning shield, et julgelt vastastele peale lennata.
Stealth A - üks keeruliseimaid laevu, millega lennanud olen. Meeskond on piisav, kuid laeval puudub kilp, mistõttu tuleb lahingusse minna ettevaatlikusega. Küll aga on hea radar ja sensorid, mis annavad parema ülevaate olukorrast. Ka relvastus on Kestrel A-st nõrgem. Väga huvitav gameplay, aga tricky to master.
Engi A - väga mõnus alternatiiv Kestrelile. Tavalise head-on võidutulistamise asemel on see masin keskendunud sellele, et enda EMP relvaga hoiad vastase kahjutuna niikaua kui su droon siis vastase ära nokib. Ka meeskond koosneb Engidest ja inimestest, mis on hea, kuna aegajalt on kasulik, kui tulnukad pardal. Õnneks on ka kilp olemas, mistõttu võib vastastele selga ronida. Väga võimekas masin, kui enda EMP relva kasutama õppida.
Engi B - Engi A modifikatsioon, kus on vaid 1 Engi meeskonnas, ülejäänud on pardal olevad droidid. Lahingus saab tiba paremini hakkama kui Stealth A, kuid siiski väga keeruline masin. Ei ole siiani seda veel korralikult (loe kaugele) lendama saanud. Puuduvad ka sensorid, seega laev on koguaeg pime. Relvastusest on suur laser ja suur EMP, mis teevad mängu alguse raskeks.
Siiani olen pm esimese asjana alati vastase relvasid sihtinud. Kui nendel on mingi tüütu droon, siis selle järgmiseks võtnud, muul juhul aga kilbikeskuse. Aga üks mõte on mul koguaeg olnud, et äkki oleks tore hoopis hapnikuballoone sihtida ja meeskond surnuks lämmatada lihtsalt - kas keegi on seda proovinud?
Olen ise proovinud ja edukas ka olnud. Selleks sul vaja muidugi mitut relva.
Võtad relvad kontrolli alla mingi Ion relvaga või raketiga ja lased fire bombi v breachi hapnikku näiteks. Väga tõhus.
Selleks muidugi, et Missile hitiks võiks kõigepealt Piloti ruumi punaseks kütta või siniseks Ioniga
Üldiselt ma nüüd enamasti Boardin, aga enne kiusan neid korralikult.
Kestral B ja Engi B ga on Easyga läbi ka tehtud, oli liigagi lihtne.
Nüüd lasen Federation Shipiga ringi, tundub ka muhe.
Spoiler
Lisalaser, kui see 20 sekundi reloadi peale panna on väga tõhus
ja ruumide paigutus on üpris hea
Boarding võiks kuidagi tõhusam olla...
Kestraliga on küll pigem nii, et lasen enne laeva pilbasteks kui üldse hakkan mõtlema et crew peale saata... pealegi crewst ilmajäämine on liiga valus et riskida peaagu (või üldse) olematu rewardi eest boardimisel. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Boarding võiks kuidagi tõhusam olla...
Kestraliga on küll pigem nii, et lasen enne laeva pilbasteks kui üldse hakkan mõtlema et crew peale saata... pealegi crewst ilmajäämine on liiga valus et riskida peaagu (või üldse) olematu rewardi eest boardimisel.
No kasuta kaht mantist või rockmeni. Teleporter viska MAXi, siis saad neid ära tuua vajadusel. 95% juhul nad peavad hea micro puhul 10 sekundit kenasti vastu.
hea oleks ka medbay upgrade - selle 10 sekundi teleporteri loadi ajal jälle healid nad üles.
Minu jaoks üks hea viis kuidas lisascrapi korralikult koguda. Boonus on tavascrapi puhul + saad rohkem lisarelvi/vidinaid, mida saad ka maha müüa , kui ei vaja.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.