Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kullar
HV kasutaja

|
30.08.2012 11:47:12
|
|
|
Pean silmas just seda, et tegemist on sony lipulaevaga, kuid päris paljudel on probleeme(tõsi paistab, et alates 4'st versioonist). Ehk saavad teised kommenteerida, et kas viimase uuendusega kadusid vead ära, mis varem olid olemas.
_________________ Online Perekonna Eelarve, Keerukamad veebipõhised infosüsteemid jms |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewil-apple
HV kasutaja

|
30.08.2012 13:10:21
|
|
|
Sul on õigus. Lipulaeva kohta oli liiga palju debiilseid muresid alates ICS-iga, kuid selle viimase patchiga tundub telefon tip-topp oleva.t
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
02.09.2012 19:59:03
|
|
|
Mina olen ka Xperia S mudelis pettunud ja just sellepärast, et hoolimata GSM Only reziimist katkevad pidevalt kõned sellepärast, et levi kaob ära mitmeks sekundiks ja siis on jälle põhjas. Kahel korral on käinud telefon garantiis ja viga pole leitud ega kõrvaldatud. Garantiiremondi ajal kasutuses olnud vana Nokia töötas laitmatult ja ei täheldanud kuu aja jooksul ühtegi leviprobleemi ega katkenud kõnet mis Xperia S-l on igapäevane probleem kui helistada natukene rohkem.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewil-apple
HV kasutaja

|
02.09.2012 20:50:43
|
|
|
Just rääkisin tuttavaga ja tundub, et isegi kõige uuemad patchid pole seda leviprobleemi parandanud. Rääkida saab põhimõtteliselt ainult 2G-ga ja muudel režiimidel katkevad kõned tihti. Kas see on nüüd see pluss, mis inimesi seda mudelit ostma paneb?
Ja huvitav et see kõigil eksemplaridel ei esine...
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
02.09.2012 21:39:25
|
|
|
Minul ongi 2G reziimis kogu aeg ja ikkagi on leviprobleemid ja levi kaob lampi ära mitmeks sekundiks. Korda pole suudetud teha kahel korral ja viga pole leitud. Nõuan makstud raha tagasi ja annan telefoni ära. Ostan omale midagi muud millega helistada ka ikka saab normaalselt.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
03.09.2012 13:14:05
|
|
|
Viimane firmware keeras ikka aku vastupidavuse täitsa metsa, aku kukub 100%-0%-i peale 6h ilma suurema kasutuseta
|
|
Kommentaarid: 707 loe/lisa |
   |
4 :: |
563 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
03.09.2012 13:20:45
|
|
|
Jaanus kirjutas: |
Viimane firmware keeras ikka aku vastupidavuse täitsa metsa, aku kukub 100%-0%-i peale 6h ilma suurema kasutuseta  |
Palju uuendusest möödas on?
Esimesed 4-5 laadimist võib värskelt uuenduse järel olla üsna jõhker akukulu (mingisugused korrastused toimuvad), kuid mingist hetkest peaks normaliseeruma.
Kui mitte siis võib aidata tehase seadete taastamine, kuid ei pruugi.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
03.09.2012 13:30:22
|
|
|
Nädal täpselt möödas, üle 5x laetud
|
|
Kommentaarid: 707 loe/lisa |
   |
4 :: |
563 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirage
HV veteran
|
03.09.2012 14:18:32
|
|
|
Miski hoiab telefoni "ärkvel"
_________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°> |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reijo83
HV vaatleja
|
03.09.2012 20:36:11
|
|
|
Tähelepanekuid: Uue softiga on vist siiski aku vastupidamist suurendatud, telefoni nr valikusse minnes sipa kiilub kinni, kaamera tööle rakendamine kui ekraan on lukus kasutades ekraanil nuppu samuti paneb asja korraks mõtlema, viimati kasutuses olevate appide lehe nende ära lohistamine on kül väga sujuvaks muutunud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikrom
HV kasutaja

|
06.09.2012 18:38:28
|
|
|
Mul pigem vastupidi, uue softiga jälle akul lühem vastupidamise aeg. Hämmingusse ajab ,et tagasi on see ajuvaba vaikus mõlemal pool toru. Ehk siis kumbki osapool ei kuule üksteist kui kõne käima läheb. Tuleb lihtsalt uuesti helistada ja ometi eelmise softiga (kaua seda oli, 1 kuu?) seda probleemi enam ei esinenud kordagi.Ning sellele kõigele lisaks nüüd Wifi sisselülitamisel jookseb levi nulli, rääkimise ajal ja muude toimingute ajal seda juhtunud pole.
_________________ As the great warrior poet Ice Cube once said: "if the day does not require an AK, it is good" |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
viisnurk
HV kasutaja

|
10.09.2012 23:55:28
|
|
|
Kui laadija järgi siis põõrab avakuva ka telefoni kallutades, ilma laadijata seda teha ei lase. Kellelgi veel nii?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
ergo66
HV vaatleja
|
11.09.2012 09:00:20
|
|
|
isiklikult sain selle telefoni kätte juuni esimestel päevadel, ja kõigest 288 euriga elisast, ning ütleme nii et parim telefon mis mul seni olnud on, lugesin siin kõne katkemis probleemidest kuid isiklikult seda esinenud ei ole, akut peab küll tihti laadima aga no vajadusel paneb 2 päeva jutti akuga ära kui just filmi ei vaata ega ei mängi, ja nett on stabiilselt sees, ma olen väga rahul
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanza
HV vaatleja

|
11.09.2012 23:53:27
|
|
|
softis kirjutas: |
Kuidas raadio on peale viimast uuendust? Ikka katki? |
Peale uuendust töötas küll nagu peab, ju siis tehti korda.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
12.09.2012 10:34:20
|
|
|
Kõige selle siin kirjutatu peale tundub mulle ka, et mul oleks nagu oma isendiga vedanud. Mingeid märkimisväärseid etteheiteid küll ei ole oma Xperiale.. võibolla ma ei piitsuta teda piisavalt?
Samas küsimus ka - kas kalendrirakendusele kuidagi ei õnnestuks tekitada selliseid alerte, mis annaksid endast märku pideva heliga, kuni ma nad välja lülitan? Praegu see, kui kalendri meeldetuletus tavalise notification heliga ennast maha mängib, võib lihtsalt märkamatuks jääda õigeaegselt. Või tuleks mingi alternatiivne kalendrirakendus installida? Olen soovitustele avatud - peab nii google kui exchange kalendriga toime tulema.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
12.09.2012 10:55:56
|
|
|
Fukiku kirjutas: |
Kõige selle siin kirjutatu peale tundub mulle ka, et mul oleks nagu oma isendiga vedanud. Mingeid märkimisväärseid etteheiteid küll ei ole oma Xperiale.. võibolla ma ei piitsuta teda piisavalt?
Samas küsimus ka - kas kalendrirakendusele kuidagi ei õnnestuks tekitada selliseid alerte, mis annaksid endast märku pideva heliga, kuni ma nad välja lülitan? Praegu see, kui kalendri meeldetuletus tavalise notification heliga ennast maha mängib, võib lihtsalt märkamatuks jääda õigeaegselt. Või tuleks mingi alternatiivne kalendrirakendus installida? Olen soovitustele avatud - peab nii google kui exchange kalendriga toime tulema.  |
Kas ta ise ei jää mingi intervalliga kordama?
Marketis peaks olema neid meeldetuletuse pikendajaid ka, vähemalt vastamata kõne meeldetuletajat, tõenäoliselt siis ka kalendri meeldetuletuse tarvis, kahjuks ise pole katsetanud ja ei oska konkreetset soovitada.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
12.09.2012 11:54:12
|
|
|
Fukiku, ehk oleks mõistlik alarm antud asja kohta üles seada? Kui vaikimisi alarm pole piisavalt pikaks seadistatav, saab ka alternatiive leida, mis hulka võimalusterohkemad.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
12.09.2012 13:05:18
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Samas küsimus ka - kas kalendrirakendusele kuidagi ei õnnestuks tekitada selliseid alerte, mis annaksid endast märku pideva heliga, kuni ma nad välja lülitan? Praegu see, kui kalendri meeldetuletus tavalise notification heliga ennast maha mängib, võib lihtsalt märkamatuks jääda õigeaegselt. Või tuleks mingi alternatiivne kalendrirakendus installida? Olen soovitustele avatud - peab nii google kui exchange kalendriga toime tulema.  |
Kas ta ise ei jää mingi intervalliga kordama?
Marketis peaks olema neid meeldetuletuse pikendajaid ka, vähemalt vastamata kõne meeldetuletajat, tõenäoliselt siis ka kalendri meeldetuletuse tarvis, kahjuks ise pole katsetanud ja ei oska konkreetset soovitada. |
Minu meelest ainuke märge on see, et sinine tuluke vilgub nagu ka kõigi muude tähelepanu vajavate sündmustega. Muus osas on lihtsalt ekraan meeldetuletust täis ja kõik.
mikk36 kirjutas: |
Fukiku, ehk oleks mõistlik alarm antud asja kohta üles seada? Kui vaikimisi alarm pole piisavalt pikaks seadistatav, saab ka alternatiive leida, mis hulka võimalusterohkemad. |
Ma ei näe põhjust, miks ma peaks kalendrist hakkama sündmusi dubleerima veel ise äratuskella peale.. see on ju sinu mõte? Kalender võiks ise pakkuda võimalusi meeldetuletusele erinevat agressiivsuse taset sättida.
Toob ka meelde teise küsimuse - kas mingi nipiga telefonis kalendris sündmust ühest kalendrist teise kopeerida saab? Liigutada saab, jah - vahetad ära sündmuse juures, et millise kalendri sündmus on, aga mõnda asja tahaks dubleerida nii isiklikku kui töökalendrisse, et oleks märge maas igal pool.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
12.09.2012 15:28:14
|
|
|
Telefoni "Kalendris" saad määrata ise, kas su telefon näiteks vibreerib, lisaks suvaline helin või muusikapala. meeldetuletuse kestvus enne ja pärast sündmust jne..
rakendused-> Kalender-> jne.
Toob ka meelde teise küsimuse - kas mingi nipiga telefonis kalendris sündmust ühest kalendrist teise kopeerida saab? Liigutada saab, jah - vahetad ära sündmuse juures, et millise kalendri sündmus on, aga mõnda asja tahaks dubleerida nii isiklikku kui töökalendrisse, et oleks märge maas igal pool. |
Ise kasutan http://www.fjsoft.at/en/ kalendrisse sissekannete määramiseks. Töötab paraleelselt nii kodu kui ka tööarvutis.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
egert96
HV vaatleja
|
12.09.2012 16:54:01
|
|
|
Kas sellele tuleb 4.1 uuendus?
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
12.09.2012 19:28:02
|
|
|
egert96 kirjutas: |
Kas sellele tuleb 4.1 uuendus? |
Xperia S_le on Sony selle lubanud jah.
See on parem, kui lihtsalt ROMi vahetamine.
Xperia S Boot Manager allows you to multi-boot different ROMs
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
12.09.2012 19:47:25
|
|
|
tsitaat: |
This way you could enjoy the benefits of CyanogenMod, but if you needed to use the camera or HDMI functions you could easily switch back to stock by rebooting the handset. |
Hah, paris viitsiks iga kord telefoni rebootida selle parast.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
13.09.2012 00:06:37
|
|
|
Toob ka meelde teise küsimuse - kas mingi nipiga telefonis kalendris sündmust ühest kalendrist teise kopeerida saab? Liigutada saab, jah - vahetad ära sündmuse juures, et millise kalendri sündmus on, aga mõnda asja tahaks dubleerida nii isiklikku kui töökalendrisse, et oleks märge maas igal pool. |
Mina kasutan sellist asja nagu Google calendar sync (eeldab gmaili olemasolu) aga kuratlikult mugav asi...muudan telefonis või gmail keskkonnas või outlookis enda kalendrit aga igalpool on muudatus kohe olemas.
Konktaktide jaoks on ka analoogne asi olemas ja kasutan.
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
13.09.2012 07:35:04
|
|
|
Veebipõhise sünkimise eelis on tõesti, et on kalender ja muud andmed igalpool kättesaadav.
Samas piisab mulle ka töö- ja koduarvuti variandist, nendes on samuti (telefonis ka) andmed omavahel sünkroniseeritud. Eeldab muidugi värskeimate andmetega telefoni ühendamist üle Wi-Fi, bluetooth või kaabellühenduse antud arvutiga.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |