Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia S arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 33, 34, 35  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kullar
HV kasutaja
kullar

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.08.2012 11:47:12 vasta tsitaadiga

Pean silmas just seda, et tegemist on sony lipulaevaga, kuid päris paljudel on probleeme(tõsi paistab, et alates 4'st versioonist). Ehk saavad teised kommenteerida, et kas viimase uuendusega kadusid vead ära, mis varem olid olemas.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ewil-apple
HV kasutaja
ewil-apple

sõnum 30.08.2012 13:10:21 vasta tsitaadiga

Sul on õigus. Lipulaeva kohta oli liiga palju debiilseid muresid alates ICS-iga, kuid selle viimase patchiga tundub telefon tip-topp oleva.t
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 02.09.2012 19:59:03 vasta tsitaadiga

Mina olen ka Xperia S mudelis pettunud ja just sellepärast, et hoolimata GSM Only reziimist katkevad pidevalt kõned sellepärast, et levi kaob ära mitmeks sekundiks ja siis on jälle põhjas. Kahel korral on käinud telefon garantiis ja viga pole leitud ega kõrvaldatud. Garantiiremondi ajal kasutuses olnud vana Nokia töötas laitmatult ja ei täheldanud kuu aja jooksul ühtegi leviprobleemi ega katkenud kõnet mis Xperia S-l on igapäevane probleem kui helistada natukene rohkem.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
ewil-apple
HV kasutaja
ewil-apple

sõnum 02.09.2012 20:50:43 vasta tsitaadiga

Just rääkisin tuttavaga ja tundub, et isegi kõige uuemad patchid pole seda leviprobleemi parandanud. Rääkida saab põhimõtteliselt ainult 2G-ga ja muudel režiimidel katkevad kõned tihti. Kas see on nüüd see pluss, mis inimesi seda mudelit ostma paneb?

Ja huvitav et see kõigil eksemplaridel ei esine...
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 02.09.2012 21:39:25 vasta tsitaadiga

Minul ongi 2G reziimis kogu aeg ja ikkagi on leviprobleemid ja levi kaob lampi ära mitmeks sekundiks. Korda pole suudetud teha kahel korral ja viga pole leitud. Nõuan makstud raha tagasi ja annan telefoni ära. Ostan omale midagi muud millega helistada ka ikka saab normaalselt.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Jaanus
HV Guru
Jaanus

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 03.09.2012 13:14:05 vasta tsitaadiga

Viimane firmware keeras ikka aku vastupidavuse täitsa metsa, aku kukub 100%-0%-i peale 6h ilma suurema kasutuseta thumbs_down.gif
Kommentaarid: 707 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 563
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 03.09.2012 13:20:45 vasta tsitaadiga

Jaanus kirjutas:
Viimane firmware keeras ikka aku vastupidavuse täitsa metsa, aku kukub 100%-0%-i peale 6h ilma suurema kasutuseta thumbs_down.gif

Palju uuendusest möödas on?

Esimesed 4-5 laadimist võib värskelt uuenduse järel olla üsna jõhker akukulu (mingisugused korrastused toimuvad), kuid mingist hetkest peaks normaliseeruma.
Kui mitte siis võib aidata tehase seadete taastamine, kuid ei pruugi.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Jaanus
HV Guru
Jaanus

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 03.09.2012 13:30:22 vasta tsitaadiga

Nädal täpselt möödas, üle 5x laetud icon_sad.gif
Kommentaarid: 707 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 563
tagasi üles
Mirage
HV veteran

sõnum 03.09.2012 14:18:32 vasta tsitaadiga

Miski hoiab telefoni "ärkvel"
tagasi üles
Reijo83
HV vaatleja

sõnum 03.09.2012 20:36:11 vasta tsitaadiga

Tähelepanekuid: Uue softiga on vist siiski aku vastupidamist suurendatud, telefoni nr valikusse minnes sipa kiilub kinni, kaamera tööle rakendamine kui ekraan on lukus kasutades ekraanil nuppu samuti paneb asja korraks mõtlema, viimati kasutuses olevate appide lehe nende ära lohistamine on kül väga sujuvaks muutunud.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mikrom
HV kasutaja
mikrom

sõnum 06.09.2012 18:38:28 vasta tsitaadiga

Mul pigem vastupidi, uue softiga jälle akul lühem vastupidamise aeg. Hämmingusse ajab ,et tagasi on see ajuvaba vaikus mõlemal pool toru. Ehk siis kumbki osapool ei kuule üksteist kui kõne käima läheb. Tuleb lihtsalt uuesti helistada ja ometi eelmise softiga (kaua seda oli, 1 kuu?) seda probleemi enam ei esinenud kordagi.Ning sellele kõigele lisaks nüüd Wifi sisselülitamisel jookseb levi nulli, rääkimise ajal ja muude toimingute ajal seda juhtunud pole.
viisnurk
HV kasutaja
viisnurk

sõnum 10.09.2012 23:55:28 vasta tsitaadiga

Kui laadija järgi siis põõrab avakuva ka telefoni kallutades, ilma laadijata seda teha ei lase. Kellelgi veel nii?
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 11.09.2012 08:28:03 vasta tsitaadiga

viisnurk kirjutas:
Kui laadija järgi siis põõrab avakuva ka telefoni kallutades, ilma laadijata seda teha ei lase. Kellelgi veel nii?

Jah.

Keerata endal aitab selline app.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vexedbadger.simpletoggles.car_mode_on

ergo66
HV vaatleja

sõnum 11.09.2012 09:00:20 vasta tsitaadiga

isiklikult sain selle telefoni kätte juuni esimestel päevadel, ja kõigest 288 euriga elisast, ning ütleme nii et parim telefon mis mul seni olnud on, lugesin siin kõne katkemis probleemidest kuid isiklikult seda esinenud ei ole, akut peab küll tihti laadima aga no vajadusel paneb 2 päeva jutti akuga ära kui just filmi ei vaata ega ei mängi, ja nett on stabiilselt sees, ma olen väga rahul
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Tanza
HV vaatleja
Tanza

sõnum 11.09.2012 23:53:27 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
Kuidas raadio on peale viimast uuendust? Ikka katki?

Peale uuendust töötas küll nagu peab, ju siis tehti korda.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 12.09.2012 10:34:20 vasta tsitaadiga

Kõige selle siin kirjutatu peale tundub mulle ka, et mul oleks nagu oma isendiga vedanud. Mingeid märkimisväärseid etteheiteid küll ei ole oma Xperiale.. võibolla ma ei piitsuta teda piisavalt? icon_smile.gif

Samas küsimus ka - kas kalendrirakendusele kuidagi ei õnnestuks tekitada selliseid alerte, mis annaksid endast märku pideva heliga, kuni ma nad välja lülitan? Praegu see, kui kalendri meeldetuletus tavalise notification heliga ennast maha mängib, võib lihtsalt märkamatuks jääda õigeaegselt. Või tuleks mingi alternatiivne kalendrirakendus installida? Olen soovitustele avatud - peab nii google kui exchange kalendriga toime tulema. icon_smile.gif

tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 12.09.2012 10:55:56 vasta tsitaadiga

Fukiku kirjutas:
Kõige selle siin kirjutatu peale tundub mulle ka, et mul oleks nagu oma isendiga vedanud. Mingeid märkimisväärseid etteheiteid küll ei ole oma Xperiale.. võibolla ma ei piitsuta teda piisavalt? icon_smile.gif

Samas küsimus ka - kas kalendrirakendusele kuidagi ei õnnestuks tekitada selliseid alerte, mis annaksid endast märku pideva heliga, kuni ma nad välja lülitan? Praegu see, kui kalendri meeldetuletus tavalise notification heliga ennast maha mängib, võib lihtsalt märkamatuks jääda õigeaegselt. Või tuleks mingi alternatiivne kalendrirakendus installida? Olen soovitustele avatud - peab nii google kui exchange kalendriga toime tulema. icon_smile.gif

Kas ta ise ei jää mingi intervalliga kordama?
Marketis peaks olema neid meeldetuletuse pikendajaid ka, vähemalt vastamata kõne meeldetuletajat, tõenäoliselt siis ka kalendri meeldetuletuse tarvis, kahjuks ise pole katsetanud ja ei oska konkreetset soovitada.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 12.09.2012 11:54:12 vasta tsitaadiga

Fukiku, ehk oleks mõistlik alarm antud asja kohta üles seada? Kui vaikimisi alarm pole piisavalt pikaks seadistatav, saab ka alternatiive leida, mis hulka võimalusterohkemad.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 12.09.2012 13:05:18 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
Fukiku kirjutas:

Kas ta ise ei jää mingi intervalliga kordama?
Marketis peaks olema neid meeldetuletuse pikendajaid ka, vähemalt vastamata kõne meeldetuletajat, tõenäoliselt siis ka kalendri meeldetuletuse tarvis, kahjuks ise pole katsetanud ja ei oska konkreetset soovitada.
Minu meelest ainuke märge on see, et sinine tuluke vilgub nagu ka kõigi muude tähelepanu vajavate sündmustega. Muus osas on lihtsalt ekraan meeldetuletust täis ja kõik.
mikk36 kirjutas:
Fukiku, ehk oleks mõistlik alarm antud asja kohta üles seada? Kui vaikimisi alarm pole piisavalt pikaks seadistatav, saab ka alternatiive leida, mis hulka võimalusterohkemad.
Ma ei näe põhjust, miks ma peaks kalendrist hakkama sündmusi dubleerima veel ise äratuskella peale.. see on ju sinu mõte? Kalender võiks ise pakkuda võimalusi meeldetuletusele erinevat agressiivsuse taset sättida.

Toob ka meelde teise küsimuse - kas mingi nipiga telefonis kalendris sündmust ühest kalendrist teise kopeerida saab? icon_smile.gif Liigutada saab, jah - vahetad ära sündmuse juures, et millise kalendri sündmus on, aga mõnda asja tahaks dubleerida nii isiklikku kui töökalendrisse, et oleks märge maas igal pool.

tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 12.09.2012 15:28:14 vasta tsitaadiga

Telefoni "Kalendris" saad määrata ise, kas su telefon näiteks vibreerib, lisaks suvaline helin või muusikapala. meeldetuletuse kestvus enne ja pärast sündmust jne..
rakendused-> Kalender-> jne.

Fukiku kirjutas:

Toob ka meelde teise küsimuse - kas mingi nipiga telefonis kalendris sündmust ühest kalendrist teise kopeerida saab? icon_smile.gif Liigutada saab, jah - vahetad ära sündmuse juures, et millise kalendri sündmus on, aga mõnda asja tahaks dubleerida nii isiklikku kui töökalendrisse, et oleks märge maas igal pool.

Ise kasutan http://www.fjsoft.at/en/ kalendrisse sissekannete määramiseks. Töötab paraleelselt nii kodu kui ka tööarvutis.

egert96
HV vaatleja

sõnum 12.09.2012 16:54:01 vasta tsitaadiga

Kas sellele tuleb 4.1 uuendus?
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 12.09.2012 19:28:02 vasta tsitaadiga

egert96 kirjutas:
Kas sellele tuleb 4.1 uuendus?

Xperia S_le on Sony selle lubanud jah.

See on parem, kui lihtsalt ROMi vahetamine.
Xperia S Boot Manager allows you to multi-boot different ROMs

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 12.09.2012 19:47:25 vasta tsitaadiga

tsitaat:
This way you could enjoy the benefits of CyanogenMod, but if you needed to use the camera or HDMI functions you could easily switch back to stock by rebooting the handset.

Hah, paris viitsiks iga kord telefoni rebootida selle parast.

tagasi üles
Cyberlord
HV Guru

sõnum 13.09.2012 00:06:37 vasta tsitaadiga

Fukiku kirjutas:

Mina kasutan sellist asja nagu Google calendar sync (eeldab gmaili olemasolu) aga kuratlikult mugav asi...muudan telefonis või gmail keskkonnas või outlookis enda kalendrit aga igalpool on muudatus kohe olemas.
Konktaktide jaoks on ka analoogne asi olemas ja kasutan.
Kommentaarid: 546 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 449
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 13.09.2012 07:35:04 vasta tsitaadiga

Veebipõhise sünkimise eelis on tõesti, et on kalender ja muud andmed igalpool kättesaadav.

Samas piisab mulle ka töö- ja koduarvuti variandist, nendes on samuti (telefonis ka) andmed omavahel sünkroniseeritud. Eeldab muidugi värskeimate andmetega telefoni ühendamist üle Wi-Fi, bluetooth või kaabellühenduse antud arvutiga.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia S arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 33, 34, 35  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.