Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 165, 166, 167 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 11.09.2012 22:11:41 vasta tsitaadiga

9 killi mängus teha on jube, nagu üksinda mängiks kõigi vastu icon_lol.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
erick
HV Guru
erick

sõnum 12.09.2012 13:19:19 vasta tsitaadiga

Olen siin vahepeal ameeriklasi grindinud. Räägiks lähemalt sellisest tankist nagu Sherman M4A3E2.

Tegu on Tier VI tankiga.

Tugevused:

+ ülikiire laskmisega kahur (2,79 sek laadimine, 128 pen, 115 dam)
+ väga hea soomustatus (177mm torni esiosa, 100mm kere esisoomus 45-kraadise nurga all)
+ hea kiirusega keerav torn ja kere
+ hea juhitavus
+ ebanormaalselt hea kahuri elevatsioon (silma järgi 45 kraadi) ja depressioon (silma järgi 10+ kraadi)

Nõrkused:

- aeglane tippkiirus (35km/h)
- kõrge profiil
- kahuri madal pen
- mürsu lennukiirus

Moodulid:

Ventilaator +5% crew
Gun rammer -10% load time
Enhanced gun laying drive -10% aim time

Mängukogemus ja isiklik arvamus:

Tegu on tõsiselt hea tier VI masinaga. Terves mängus on Tier VIs ainult üks tank, mis on minu arust hetkel M4A3E2-st parem ja see on KV-1S. Üllataval kombel töötab aeglase kiiruse, hea esisoomuse ja kiire kahuri kombinatsioon väga hästi. Sõidad positsioonile, võimalusel hull down mõnel sirgel, ja kukud kütma. Keskmises mängus teen ma umbes 30 lasku, neist tabab ~25. Laskemoona on sellel tankil kaasas 107 mürsu jagu, mis tähendab, et võib torust kütta nii palju kui jaksad. Ja jaksab see tank tulistada palju. Tihtipeale lased vastase pihta teades et mürsk ei penetreeri, aga on hea võimalus et see lööb tal sihiku kriitilisel hetkel (loe: kui ta valmistub sinust šveitši juustu tegema) paigast. Lisaks tähendab kiire laskmine eriti madalama tieri mängudes palju, palju kille. Ka suured pole immuunsed sellele, kui nende külje alla ujuv tank hakkab iga 2,79 sekundi tagant neisse 115 dämmi pumpama, soovitatavalt ammoracki kaudu. ~1000 däm'i lendab kahurist välja 24,26 sekundi jooksul.

Kuigi kiire laskmine on vahva, peab kahuri varjupoolena tooma välja madala penetratsiooni (128mm). See tähendab näiteks, et enda tieris tekivad probleemid tankide nagu T-150, KV-1S, VK3601H tornisoomuse läbistamisega eest. Eelnimetatute kere esisoomuse läbistamine on raskendatud, peab weakspotte või alumist glacist laskma, aga kahuri 0,4 täpsus tähendab, et pikematelt distantsidelt kui 75m ei saa sellele loota. Teise M4A3E2-ga kokku sattudes peab lootma vaid flankimisele - läbi esisoomuse, kui see on vähekegi nurga all, ei toimu mingit penetreerimist, 177mm tornisoomusest rääkimata. Samas on tegu korraliku flankeriga, kiirendus on keskmiselt hea, aga madal tippkiirus muidugi pikemaid manöövreid vaenlase tule all ei võimalda.

Kõrgema tieri tankidega kui VI, välja arvatud prantslased, on flankimine juba kohustuslik. Healt positsioonilt pole sel viisil mingi probleem lõpetada näiteks Tiiger II, Ferdinand.

Statistika

Hetkel on mul mängitud 41 mängu (kõik maksimaalse konfiguratsiooniga), win rate on 71%, accuracy on 76% ja tapetud on keskmiselt ligi kaks vastaste tanki iga mängu kohta. Selle statistika juures on see mu hetke parima effiga masin. Soovitan soojalt!
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
PixeRated
HV vaatleja

sõnum 12.09.2012 13:43:54 vasta tsitaadiga

Pean eelnevale kiituseks juurde mainima et ei märka ühtegi viga kirjelduses ning ka minujaoks oli Jumbo kõige parem kogemus üldse Tier 6 peal, tänu sellele esisoomusele oli vahest topis olles tõsine mausi tunne. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 12.09.2012 13:45:47 vasta tsitaadiga

Hea ülevaade, aga ma pole neist kunagi suurt ohtu näinud, ka VK3601 mängides. Eks iga tank on täpselt nii hea kui on mängija ise, nii et ju sa oled väga hea mängija thumbs_up.gif
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 12.09.2012 13:46:00 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Olen siin vahepeal ameeriklasi grindinud. Räägiks lähemalt sellisest tankist nagu Sherman M4A3E2.

Tegu on Tier VI tankiga.

Tugevused:

+ ülikiire laskmisega kahur (2,79 sek laadimine, 128 pen, 115 dam)
+ väga hea soomustatus (177mm torni esiosa, 100mm kere esisoomus 45-kraadise nurga all)
+ hea kiirusega keerav torn ja kere
+ hea juhitavus
+ ebanormaalselt hea kahuri elevatsioon (silma järgi 45 kraadi) ja depressioon (silma järgi 10+ kraadi)

Nõrkused:

- aeglane tippkiirus (35km/h)
- kõrge profiil
- kahuri madal pen
- mürsu lennukiirus

Moodulid:

Ventilaator +5% crew
Gun rammer -10% load time
Enhanced gun laying drive -10% aim time

Mängukogemus ja isiklik arvamus:

Tegu on tõsiselt hea tier VI masinaga. Terves mängus on Tier VIs ainult üks tank, mis on minu arust hetkel M4A3E2-st parem ja see on KV-1S. Üllataval kombel töötab aeglase kiiruse, hea esisoomuse ja kiire kahuri kombinatsioon väga hästi. Sõidad positsioonile, võimalusel hull down mõnel sirgel, ja kukud kütma. Keskmises mängus teen ma umbes 30 lasku, neist tabab ~25. Laskemoona on sellel tankil kaasas 107 mürsu jagu, mis tähendab, et võib torust kütta nii palju kui jaksad. Ja jaksab see tank tulistada palju. Tihtipeale lased vastase pihta teades et mürsk ei penetreeri, aga on hea võimalus et see lööb tal sihiku kriitilisel hetkel (loe: kui ta valmistub sinust šveitši juustu tegema) paigast. Lisaks tähendab kiire laskmine eriti madalama tieri mängudes palju, palju kille. Ka suured pole immuunsed sellele, kui nende külje alla ujuv tank hakkab iga 2,79 sekundi tagant neisse 115 dämmi pumpama, soovitatavalt ammoracki kaudu. ~1000 däm'i lendab kahurist välja 24,26 sekundi jooksul.

Kuigi kiire laskmine on vahva, peab kahuri varjupoolena tooma välja madala penetratsiooni (128mm). See tähendab näiteks, et enda tieris tekivad probleemid tankide nagu T-150, KV-1S, VK3601H tornisoomuse läbistamisega eest. Eelnimetatute kere esisoomuse läbistamine on raskendatud, peab weakspotte või alumist glacist laskma, aga kahuri 0,4 täpsus tähendab, et pikematelt distantsidelt kui 75m ei saa sellele loota. Teise M4A3E2-ga kokku sattudes peab lootma vaid flankimisele - läbi esisoomuse, kui see on vähekegi nurga all, ei toimu mingit penetreerimist, 177mm tornisoomusest rääkimata. Samas on tegu korraliku flankeriga, kiirendus on keskmiselt hea, aga madal tippkiirus muidugi pikemaid manöövreid vaenlase tule all ei võimalda.

Kõrgema tieri tankidega kui VI, välja arvatud prantslased, on flankimine juba kohustuslik. Healt positsioonilt pole sel viisil mingi probleem lõpetada näiteks Tiiger II, Ferdinand.

Statistika

Hetkel on mul mängitud 41 mängu (kõik maksimaalse konfiguratsiooniga), win rate on 71%, accuracy on 76% ja tapetud on keskmiselt ligi kaks vastaste tanki iga mängu kohta. Selle statistika juures on see mu hetke parima effiga masin. Soovitan soojalt!

Ega sul HE pole igaksjuhuks võetud, kui peakski front vs front jääma distantsi peale?
Või on HE nii mõttetu siis ?
KV1Si puhul on mul HE kaasas ikka, mõnel juhul väga kasulik.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 12.09.2012 13:59:00 vasta tsitaadiga

Nende vastu, kellest 128mm pen läbi ei võta, on HE kasutu jah. HE 185 dam ja vaid 38mm pen tähendab, et mittepentreerimsie puhul kõigepealt jagatakse dam kahega, siis lahutatakse allesjäänud soomuse paksus. 185/2 jätab alles vaid 92 dam ja nn probleemsete tankide esisoomused on kõigil 100+. Ehk HE-ga ei läheks midagi sisse.
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 12.09.2012 14:20:26 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Nende vastu, kellest 128mm pen läbi ei võta, on HE kasutu jah. HE 185 dam ja vaid 38mm pen tähendab, et mittepentreerimsie puhul kõigepealt jagatakse dam kahega, siis lahutatakse allesjäänud soomuse paksus. 185/2 jätab alles vaid 92 dam ja nn probleemsete tankide esisoomused on kõigil 100+. Ehk HE-ga ei läheks midagi sisse.

Okei, tänud info eest. Ma üldjuhul tean kõiki nüansse, aga "lahutatakse alles jäänud soomuse paksus - seda ei teadnud icon_smile.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 12.09.2012 14:38:27 vasta tsitaadiga

Õige oleks muidugi "lahutatakse allesJÄÄNUST soomuse paksus". thumbs_up.gif
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 12.09.2012 15:25:56 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Õige oleks muidugi "lahutatakse allesJÄÄNUST soomuse paksus". thumbs_up.gif

jah, nii oleks korrektsem öelda icon_smile.gif
tagasi üles
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 12.09.2012 16:18:57 vasta tsitaadiga

Kui ma ei eksi siis täpsem valem peaks olema nii:

Kui lask penetreerib:
Damage = Shell damage - Shell distance traveled

Kui lask ei penetreeri:
Damage = Shell damage / 2 - Contact area armor thickness - Shell distance traveled

Siin juures pean mainima, et ma ei tea damagest lahutatava distantsi kaalu, kuid tahan lihtsalt rõhuda sellele, et ka kaugusel on roll lõpp-kahju kujunemisel. St tegelik arvutiskäik ei ole kindlasti nii, see on lihtsustatud mõttekäik.

Tegelikkuses on lastes igal mürsul kineetiline energia mis sõltub relvast. Kineetiline energia langeb distantsiga (ning võimalik, et langemise kiirus varieerub eri mürskude vahel), millest tulenevalt langevad nii soomuse läbivuse kui ka kahju potentsiaal. Kuna aga HE moona lastes ei ole penetratsioon oluline (st ennekõike minnakse juba teadlikult kasutama seda alumist valemit), saab selle sealt välja taandada ning kogu kineetilise energia jutu tõlgendada lihtsalt kahju suuruse faktoriks.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
TeaMeTzu
HV veteran

sõnum 13.09.2012 08:15:16 vasta tsitaadiga

Kas teistel ka server maas?
rycyve
HV veteran
rycyve

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.09.2012 10:23:29 vasta tsitaadiga

Eip icon_smile.gif
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 13.09.2012 10:23:49 vasta tsitaadiga

TeaMeTzu kirjutas:
Kas teistel ka server maas?

Jah, oli küll. Tund aega oli neil serverihooldus.
tagasi üles
pliasiid
HV vaatleja

sõnum 13.09.2012 17:11:36 vasta tsitaadiga

Uus test üleval thumbs_up.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 13.09.2012 17:44:46 vasta tsitaadiga

nii.
Mul on olemas siis lõpuks yks viisakam tank, KV-1 icon_cool.gif

Äkki mõned soovitused teil meeskonna erioskuste kohta? Mida arendada, kellele mida?

Algus oli muidugi vaevaline selle tankiga, algul sain ysna kohe surma ja pettumus suur. nüüd siis hakkab tulemusi kah vaikselt tulema icon_cool.gif Olen tankiga täitsa rahul thumbs_up.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
TeaMeTzu
HV veteran

sõnum 13.09.2012 18:36:17 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
nii.

Äkki mõned soovitused teil meeskonna erioskuste kohta? Mida arendada, kellele mida?

Algus oli muidugi vaevaline selle tankiga, algul sain ysna kohe surma ja pettumus suur. nüüd siis hakkab tulemusi kah vaikselt tulema icon_cool.gif Olen tankiga täitsa rahul thumbs_up.gif

Eks ta nii ole. Uuendusteta tankid toovad ikka täitsa nutu kurku. Just ostsin SU-85 (praegu soodukas ikkagi) ja oh üllatust...vägagi normaalne tank, kui arvestada, et ühtegi moodulit pole uuendatud!

Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 13.09.2012 18:40:11 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
nii.

Pane repair ehk esimeseks. Kõigile.
tagasi üles
k2rn
HV vaatleja

sõnum 13.09.2012 19:01:53 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:
kr6ll kirjutas:
nii.

Soovitan meeskonnaülemale esimeseks mentor panna. Treenib mehi kiiremini icon_wink.gif
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 13.09.2012 19:10:44 vasta tsitaadiga

k2rn kirjutas:
Ertai kirjutas:
kr6ll kirjutas:
nii.

Soovitan meeskonnaülemale esimeseks mentor panna. Treenib mehi kiiremini icon_wink.gif

Jah, kui plaanid hoida masinat, siis pane Mentor commanderile. teistele repair, siis camo näiteks ja siis juba saad vaadata, mida vaja.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 13.09.2012 20:10:06 vasta tsitaadiga

kas on mõtet seda camo sellisele masinale panna?

kas keegi seda 122mm U12 kahurit kasutab KV1-l? Ilge nätaka paneb muidugi aga saab kasutada aint kildu thumbs_down.gif sellega tõmbab muidugi väiksemad masinad laksust siruli aga kas on asjal pointi või viskan selle 85mm F-30-ne tagasi torni? See on palju täpsem ja kiirem kah. Arsenalis on ka 413 mis on hullult kiire ja soomust võtab kah normaalselt aga dämm on nõks kehv icon_rolleyes.gif
tagasi üles
TeaMeTzu
HV veteran

sõnum 13.09.2012 20:24:24 vasta tsitaadiga

Mina kasutan F-30' t. See hea täpne ja damage on ka norm. See 122mm on suhteliselt mõttetu minuarust.
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 13.09.2012 20:40:11 vasta tsitaadiga

Mina panen mentori esimesena, kuna sellised mehed tõstan niikuinii juba hiljem edasi, kes juba skillini on jõudnud. Suurtele heavydele soovitan repairi rohkem kui camo. Risk, et sind trackitakse ja arty poolt ära võetakse on ikka paganama suur ning vajadusel peaks kiirelt trackid üles saama. Juurde ostaks veel toolboxi, et asja kiirendada. Camo skilli kasutan rohkem TD, SPG ja light tankide puhul. Mediumite juures on suht 50:50, peab vaatama kui suur probleem see moodulite lagunemine on.

Need masinad, millel on oluline liikumine (medium & light) olen võtnud ka selle off-road asja, et raskel pinnasel kiiremini liikuda.

Kui esimesed skillid on tehtud ning teised juba vähemalt 20% peal siis tasub hakata mõtlema esimeste skillide vahetamist perkide vastu.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 13.09.2012 21:29:27 vasta tsitaadiga

mis need perkid on icon_rolleyes.gif

tegin yhe lahingu, peaks yks parimaid tulemusi olema, arvestades et vastas oli ikka ysna hea sõjavägi thumbs_up.gif maha sain kaks tanki võetud aint, aga yks oli sama tank mis mul, võtsin lähivõitluses võidu icon_cool.gif

Võit!
Lahing: Kaevandused 13. september 2012. a. 21:19:41
Masin: KV-1
Kogemused: 749
Krediiti: 21 298
Lahingu saavutused: Valdamise märk: "II klass"
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.09.2012 22:02:29 vasta tsitaadiga

Asi kummuli? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 13.09.2012 22:05:14 vasta tsitaadiga

kummuli jah
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 165, 166, 167 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.