Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
V3rpooz
HV veteran

|
08.09.2012 22:53:12
|
|
|
Ma olen küll igasugust koledust näinud, aga see on tipp
Nimelt üritan siin tuttava vana c2d kastile win7 peale suruda. Kõik on ilus peale seda kui ma vajuta pressanykey siis loetakse veel mingeid asju sisse ja peale seda gaboooom selline asi
Spoiler 
Alugses mõtlesin, et ok vb plaat läks luhta, aga teise plaadiga proovides sama asi . Kas keegi oskab arvata või öelda mis asjaga tegu on ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
08.09.2012 23:10:15
|
|
|
logitech13 kirjutas: |
Nimelt üritan siin tuttava vana c2d kastile win7 peale suruda. Kõik on ilus peale seda kui ma vajuta pressanykey siis loetakse veel mingeid asju sisse ja peale seda gaboooom selline asi
Spoiler 
Alugses mõtlesin, et ok vb plaat läks luhta, aga teise plaadiga proovides sama asi . Kas keegi oskab arvata või öelda mis asjaga tegu on ? |
Pilt 256 colori peal? Videodriveriga midagi lahti. Või siis on videokaabli või monitoriga mingi jama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
08.09.2012 23:25:05
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Spoiler 
Alugses mõtlesin, et ok vb plaat läks luhta, aga teise plaadiga proovides sama asi . Kas keegi oskab arvata või öelda mis asjaga tegu on ? |
Pilt 256 colori peal? Videodriveriga midagi lahti. Või siis on videokaabli või monitoriga mingi jama. |
Hetkel kasutasin HDMI kaablit seda sama, mis enda arvuti peal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
08.09.2012 23:28:49
|
|
|
_marek kirjutas: |
SD mälukaarti ei tunne Win7 hästi ära, arvutil mälukaardilugeja.
9 korral 10-st tuleb selline error:
Milles asi? |
Mul tuleb sama aken ette välise kettaga kui korpuse USB pesade külge ühendan. Emaplaadi omadest toidet võttes probleemi pole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
08.09.2012 23:36:41
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Spoiler 
Pilt 256 colori peal? Videodriveriga midagi lahti. Või siis on videokaabli või monitoriga mingi jama. |
Katsetasin korraks ka mingit ORDI vista plaati, mis tegi mulle umbes samasuguse kujutise ekraanile ?
Ma nagu ei saagi aru, kas Videokaart on füüsilselt pekkis ( samas hetkel pealolev OS töötab ) või on tegu minu DVI kaabli ja monitoriga ? Parandan, kui enne ütlesin HDMI
Hetkel kasutasin HDMI kaablit seda sama, mis enda arvuti peal. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.09.2012 23:52:38
|
|
|
Spoiler 
Lase pärast installi lõppu lihtsalt graafika driver peale. Antud viga viitab sellele, et sisseehitatud driverit ei suudetud käivitada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
09.09.2012 09:30:59
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Spoiler 
Lase pärast installi lõppu lihtsalt graafika driver peale. Antud viga viitab sellele, et sisseehitatud driverit ei suudetud käivitada. |
ainus asi ongi see, et midagi ei saa peale installidagi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
09.09.2012 11:07:39
|
|
|
logitech13, Kas save modis tuleb ka selline asi peale?
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
09.09.2012 11:35:07
|
|
|
Andium kirjutas: |
logitech13, Kas save modis tuleb ka selline asi peale? |
safe modis minuteada ei saa win hakata installima ?
Hetkel on peal Win Vista. Vana vista läheb ilusti käima mis peale on, aga nüüd kui ma panen win7 plaadi või vista plaadi sisse. Loeb plaadi ülesse " press any key lalala " peale seda veel loeb plaati sisse või mis iganes ta seda teeb peale seda peaks siis ette tuleme see win installimise UI, aga selle asemel tuleb see käkerdis.
Proovisin ka tavalise VGA kaabli ja vanema monitroga, tulemus sama. Emaplaadil on ka teine PCI slot, kuhu videokaarti panin ja tulemus on ikka sama.
Ma nagu ei saagi aru, et kas tegemist on siis vigase videokaartiga, mis mingil moel ikkagi töötab selle vana Vistaga, aga nüüd uut op süsteemi peale surudes viskab sellise viguri ette.
Kahju, et mul pole ühtegi teist videokaarti millega testida. Oleks teine videokaart olemas pane tolle taha ja katsetaks siis, aga pole ühtegi võtta sellist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pwn13
HV veteran

|
11.09.2012 14:02:28
|
|
|
imelik asi, aero keerab ennast kinni, kui m2ngida ja virtualiseerida pikemat aega. Kas võib olla temperatuuriga seotud, sest läpaka suht tuline.
_________________ pWn |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
11.09.2012 19:04:18
|
|
|
pwn13 kirjutas: |
imelik asi, aero keerab ennast kinni, kui m2ngida ja virtualiseerida pikemat aega. Kas võib olla temperatuuriga seotud, sest läpaka suht tuline. |
ei pruugi, mul esineb ka vahetevahel, kui mingi (praegu ei tule meeldegi) proge lahti teen. Tähtsusetu ning harvakasutatav vidin, aga mõjutab aerot, millegipärast...
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
11.09.2012 19:10:13
|
|
|
Käivitusfaili atribuutidest saab aero automaatselt välja lülitada, kui programm töötab. Kui programm sulgub, siis aero hakkab uuesti tööle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pwn13
HV veteran

|
12.09.2012 09:57:53
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
Käivitusfaili atribuutidest saab aero automaatselt välja lülitada, kui programm töötab. Kui programm sulgub, siis aero hakkab uuesti tööle. |
Peale resa hakkab tööle. Viimasel ajal sellist probleemi kohanud alles, kunagi samu asju kasutades polnud probleeme.
_________________ pWn |
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
13.09.2012 08:55:24
|
|
|
Järsku tekkis win7 x32 imelik anomaalia.Kui kustutad,ümbernimetad või teisaldad siis kaust või fail jääb muutumatuks,akent uuesti avades on äramuudetud.Win ikooni alt vasakust ekraaninurgast ka EST muutuks RU-ks ilma mingite seadete muudatusteta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vaegkuulja
Aeg maha 30
|
13.09.2012 15:53:29
SteadyState analoog Windows 7 'le? |
|
|
Mis võiks olla Microsofti SteadyState analoog Windows 7'le? Microsoft seda enam ei tooda ja Windows 7'le see ei sobi. Soovitatud on Deep Freezerit, aga see on üldse mingi imelik asi ja analoog pole ta kaugeltki. Deep Freezerid on ainult kaks reziimi - kas virtuaalne kirjutus mis peale booti ära kaob või siis virtualiseerimise välja lülimine. SteadyState aga omas ka kolmandat reziimi - virtualiseerimine jätkus ka peale bootimist samast kohast. Kui midagi installid, siis reeglina vajab arvuti ikka restarti. Kuidas nad lollid sellest aru ei saa?
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
15.09.2012 19:12:38
|
|
|
mul on jama, iga kord kui lähen mängu hakkab kastil mingi asi piiksuma....
OS on win 7 pro (original)
CPU intel core i3-2100
RAM - 4 GB
x64 bit
kas asi on proses või videokaardis ???
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.09.2012 09:54:13
|
|
|
mhei kirjutas: |
CPU intel core i3-2100
RAM - 4 GB
x64 bit
kas asi on proses või videokaardis ??? |
vaata emaplaadi manuali, seal on piiksud kirjas .......mingi arv piikse on mingi viga
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
17.09.2012 08:52:30
|
|
|
CPU intel core i3-2100
RAM - 4 GB
x64 bit
Tõenäoliselt protsessor kuumeneb üle. Tüüpiliselt on protsessori jahutus tolmu täis. Tolmuimeja või suruõhk on abiks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrek309
HV kasutaja

|
17.09.2012 11:02:16
|
|
|
CPU intel core i3-2100
RAM - 4 GB
x64 bit
toiteplokis või ennem seda, näiteks UPS. või on voolujuhtmed videokaardi küljes halvasti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
X-Tream99
HV kasutaja
|
17.09.2012 12:07:38
|
|
|
Windows kalab. Olin vahepeal reisil 5 kuud ning raal seisis nurgas ja kogus tolmu. Tulin siis koju ja vaatasin muidugi, et Windowsil on miljoon appdeiti vaja teha ning kisab koguaeg, et updates ready-updates ready. Tegin siis updated ära ja asi klaar - või vähemalt ma arvasin nii. Lugu on selline, et iga kord, kui ma arvuti sulgen, siis teeb Windows apdeite, aga miskipärast näib, et ta ei suuda neid korralikult ära teha, sest iga jumala kord, kui ma arvuti taaskord avan, siis teeb ta taaskord mingisugust update. Ühesõnaga nii sulgedes kui avades üritab Win 7 update teha, aga ei vii seda vist kunagi lõpuni, sest noh.... siiani pole need kuradi updated valmis saanud. Olen proovinud ka nii, et teen ise nö. update ära arvutis, vajutan "install updates" peale ja teeb update ära ning ütleb mulle, et "The updates were successfully installed" - aga lühikese aja pärast lausub, et "Windows could not install important updates
Your computer was restarted to finish installing updates. Click to see how to fix the problem and install new updates."
|
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
17.09.2012 12:35:20
|
|
|
Vaata upteiteri ajaloost, mis update täpsemalt pekki läheb ja sitkuta MS kodukalt käsitsi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
X-Tream99
HV kasutaja
|
17.09.2012 13:11:22
|
|
|
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
17.09.2012 13:41:39
|
|
|
Võib ära tühjendada kausta C:\Windows\SoftwareDistribution. Siis kustutatakse installitavad uuendused ära ja seda jama sul enam ei tule.
Kui tahad siiski neid installida, siis võid uuesti panna uuendusi otsima ning installi ainult need, millel linnuke ees. Ära esialgu ise rohkem linnukesi pane. Alles hiljem, kui kriitilised uuendused on edukalt installitud.
SFC ja readiness tool vaja ka muidugi ära teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
23.09.2012 12:20:13
Proxy |
|
|
:evil:Win 7 ei lase täiendusi allalaadida,annab errorit 80072EFE.Nagu oleks probleem tulemüüri sätets.Symantec aga oli sellised seaded pannud,et control paneli kaudu tulemüüri sätteid muuta ei saanudki,sai siis Avast free installitud.Ei aita ka tulemüüri väljalülimine,probleem on proxy serveris.Isegi Avast-is ei saa automaatselt registreerida,tuli manuaalselt teha ja eesti keele allalaadimine ei õnnestu.Samas aga Avast-i update toimib.System restores nii vana tastepunkti kui vaja pole,imagest aga taastada ei viitsi,olgugi,et olemas.Troubleshooting ei suutnud loomulikult probleemi tuvastada...........
Kas on mingi lahendus proxy-le.Probleem tekkis peale proxy switcher-i installi (praegu mahainstallitud),enne uninstalli jäi seadeks "direckt" ja ei oleks tohtinud probleemi olla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|