Ei tooda mingit jama. Märkisin ilusti lõppu ära ja punaselt et ei tea kuidas vene versioonil see olema peab. Ja pealegi peaksid vene versiooni omanikud seda ise teadma. _________________
Mul on Data kaust 10.8 ja Update kaust 7.91. Kui ta on otse Originist tõmmatud, siis ei oska rohkem midagi öelda kuid vastasel juhul jääb pigem tunne, et oled midagi Data kausta juurde tõstnud _________________
Ei ole ma midagi juurde lisanud sinna peale CSJ keeltefailide.
Aga noh, mul siis tasuta rohkem mängu. Igatahes huvitav nähtus, et lausa nii palju suurem on mul BF3 kaust. Huvi pärast küsiks, et mis failid ja kui suured need on seal Data kaustas? Win32 kaust on 2,8GB suur, kuid Data kaustas olevad eraldi failid on seal kõige suuremad veidike üle 1GB ning seesuguseid on seal üle 10 faili (nende nimed algavad "cas_01", "cas_02" jne). Need vist võtavadki selle peamise ruumi ära. Teil pole selliseid faile seal?
Ei ole ma midagi juurde lisanud sinna peale CSJ keeltefailide.
Aga noh, mul siis tasuta rohkem mängu. Igatahes huvitav nähtus, et lausa nii palju suurem on mul BF3 kaust. Huvi pärast küsiks, et mis failid ja kui suured need on seal Data kaustas? Win32 kaust on 2,8GB suur, kuid Data kaustas olevad eraldi failid on seal kõige suuremad veidike üle 1GB ning seesuguseid on seal üle 10 faili (nende nimed algavad "cas_01", "cas_02" jne). Need vist võtavadki selle peamise ruumi ära. Teil pole selliseid faile seal?
Mul seesugune. Need mingid "STAGED" failid vist ongi, mis võtavad ruumi. Keegi oskab ehk öelda, mille jaoks need failid üldse on?
Win32 on seepärast suurem, et mul seal need ru failid ka alles.
Siin see kala ongi- see DIP_STAGED tuleb failide lõppu siis, kui origin hetkel neid alla tõmbab. Mina oskan vaid soovitadaseda, et kustuta need ära, sest tegelikult näivad need failid olema juba alla laetud ja valmis. Miks on origin jätnud laadimisjärgus märgi maha, seda ei tea. Kustuta ära ja tee repair.
Kuid ainult omal vastutusel
Vähemalt mina teeks nii _________________
Jäi isegi kiirel otsingul silma, et need on mingi poolikud vms failid. Kustutasin ära ning tegin repair installi ka ja mäng töötab ilusti. Tänud igatahes. Nüüd mängu suurus normis, 21GB (s.h siis ka vene keelefailid).
Ühendus katkeb pidevalt serveriga, connection timed out. Tänase päeva jooksul vist lõpetasin umbes 10st mängust 3.
Kas asi on selles, et kolisin hiljuti ning kasutan nüüd Elioni 100 Mbit/s valguskaabli asemel 20 Mbit/s vaske või on asi DICEs?
proovisin ka peale patchi siis tunnike mängida. Network Smoothing 0 tiritud, ja praktiliselt kogu rahvas kellel ping 50+ tõmbleb ringi. Ligidalt nagu ei pane tähelegi, aga kui snaipriga kaugelt vahid, siis näed ainult kuidas tüübid tõmblevad ringi. ei tea kas mingi muutus tehtud, aga prepatch sellist warpfesti küll silma ei jäänud. Omal oli ping stabiilne 22. Huumor _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Ühendus katkeb pidevalt serveriga, connection timed out. Tänase päeva jooksul vist lõpetasin umbes 10st mängust 3.
Kas asi on selles, et kolisin hiljuti ning kasutan nüüd Elioni 100 Mbit/s valguskaabli asemel 20 Mbit/s vaske või on asi DICEs?
Asi siiski vist Elionis mul analoogne asi, et sagedalt ühendus katkeb ja samamoodi näitab ka xfire, et connection lost. Olen kuulnud ühe inimese käest ka kellel Elion, et mingi kala on sees. Eile asi kordus ja võtsin Elioniga ühendust kuid nemad väidavad, et nende poolt asi igati ok. Ühesõnaga, et nemad ei näe midagi, et oleks viga olnud ja et oleks katkestusi esinenud. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Siim159, BF3 tegi mul siis repair installi ja laadis peale 2.4GB update.
Kausta enda suurus suurenes 18.6 pealt 18.9 GB peale...
Mul siis ENG BF3 LE, B2K ja CQ
Võimalik, et RU võtmega variandil on erinevad keelefailid kõik kaasas ja ENG variandil ainult inglise omad ja sellest tulenevalt on ka osadel tunduvalt suuremad BF3 kaustad
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.