Ei tooda mingit jama. Märkisin ilusti lõppu ära ja punaselt et ei tea kuidas vene versioonil see olema peab. Ja pealegi peaksid vene versiooni omanikud seda ise teadma. _________________
Mul on Data kaust 10.8 ja Update kaust 7.91. Kui ta on otse Originist tõmmatud, siis ei oska rohkem midagi öelda kuid vastasel juhul jääb pigem tunne, et oled midagi Data kausta juurde tõstnud _________________
Ei ole ma midagi juurde lisanud sinna peale CSJ keeltefailide.
Aga noh, mul siis tasuta rohkem mängu. Igatahes huvitav nähtus, et lausa nii palju suurem on mul BF3 kaust. Huvi pärast küsiks, et mis failid ja kui suured need on seal Data kaustas? Win32 kaust on 2,8GB suur, kuid Data kaustas olevad eraldi failid on seal kõige suuremad veidike üle 1GB ning seesuguseid on seal üle 10 faili (nende nimed algavad "cas_01", "cas_02" jne). Need vist võtavadki selle peamise ruumi ära. Teil pole selliseid faile seal?
Ei ole ma midagi juurde lisanud sinna peale CSJ keeltefailide.
Aga noh, mul siis tasuta rohkem mängu. Igatahes huvitav nähtus, et lausa nii palju suurem on mul BF3 kaust. Huvi pärast küsiks, et mis failid ja kui suured need on seal Data kaustas? Win32 kaust on 2,8GB suur, kuid Data kaustas olevad eraldi failid on seal kõige suuremad veidike üle 1GB ning seesuguseid on seal üle 10 faili (nende nimed algavad "cas_01", "cas_02" jne). Need vist võtavadki selle peamise ruumi ära. Teil pole selliseid faile seal?
Mul seesugune. Need mingid "STAGED" failid vist ongi, mis võtavad ruumi. Keegi oskab ehk öelda, mille jaoks need failid üldse on?
Win32 on seepärast suurem, et mul seal need ru failid ka alles.
Siin see kala ongi- see DIP_STAGED tuleb failide lõppu siis, kui origin hetkel neid alla tõmbab. Mina oskan vaid soovitadaseda, et kustuta need ära, sest tegelikult näivad need failid olema juba alla laetud ja valmis. Miks on origin jätnud laadimisjärgus märgi maha, seda ei tea. Kustuta ära ja tee repair.
Kuid ainult omal vastutusel
Vähemalt mina teeks nii _________________
Jäi isegi kiirel otsingul silma, et need on mingi poolikud vms failid. Kustutasin ära ning tegin repair installi ka ja mäng töötab ilusti. Tänud igatahes. Nüüd mängu suurus normis, 21GB (s.h siis ka vene keelefailid).
Ühendus katkeb pidevalt serveriga, connection timed out. Tänase päeva jooksul vist lõpetasin umbes 10st mängust 3.
Kas asi on selles, et kolisin hiljuti ning kasutan nüüd Elioni 100 Mbit/s valguskaabli asemel 20 Mbit/s vaske või on asi DICEs?
proovisin ka peale patchi siis tunnike mängida. Network Smoothing 0 tiritud, ja praktiliselt kogu rahvas kellel ping 50+ tõmbleb ringi. Ligidalt nagu ei pane tähelegi, aga kui snaipriga kaugelt vahid, siis näed ainult kuidas tüübid tõmblevad ringi. ei tea kas mingi muutus tehtud, aga prepatch sellist warpfesti küll silma ei jäänud. Omal oli ping stabiilne 22. Huumor _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Ühendus katkeb pidevalt serveriga, connection timed out. Tänase päeva jooksul vist lõpetasin umbes 10st mängust 3.
Kas asi on selles, et kolisin hiljuti ning kasutan nüüd Elioni 100 Mbit/s valguskaabli asemel 20 Mbit/s vaske või on asi DICEs?
Asi siiski vist Elionis mul analoogne asi, et sagedalt ühendus katkeb ja samamoodi näitab ka xfire, et connection lost. Olen kuulnud ühe inimese käest ka kellel Elion, et mingi kala on sees. Eile asi kordus ja võtsin Elioniga ühendust kuid nemad väidavad, et nende poolt asi igati ok. Ühesõnaga, et nemad ei näe midagi, et oleks viga olnud ja et oleks katkestusi esinenud.
Siim159, BF3 tegi mul siis repair installi ja laadis peale 2.4GB update.
Kausta enda suurus suurenes 18.6 pealt 18.9 GB peale...
Mul siis ENG BF3 LE, B2K ja CQ
Võimalik, et RU võtmega variandil on erinevad keelefailid kõik kaasas ja ENG variandil ainult inglise omad ja sellest tulenevalt on ka osadel tunduvalt suuremad BF3 kaustad
Enne viimast patchi sai ilusti mängida. Peale seda on minulgi samad probleemid tekkinud- Pole mingit kindlat aega kuid keset mängu ühel hetkel viskab välja. Näitab erroriks Connection timed out. Xfire logib kah välja. Origin läheb vahel offline. Serverites näitab stabiilset 40-60 kuid tekivad meeletud LAG momendid.
Kui seni kogesin ainult CO-OP probleemi, siis nüüd on ülejäänud jamad ka minuni jõudnud. _________________
Mis loogika alusel nüüd siis tehti uue patchiga nõnda, et kui seda "smoothing" feature enabled ei keera, peab see dog dagi animation nii jubedalt hakkima.
KuriVaiM1, Pole keegi siin halanud. Lihtsalt nad pole olnud kursis, et kui on vene versioon inglise keelseks muudetud, siis peale igat patchi peab uue inglise keele patchi ka tõmbama. Võib öelda, et puhas kasutaja oma lohakus.
Chidori, Vene variandil on vaid vene keelsed failid. Nüüd, kui kustutasin need poolikud/vigased/tühja passivad failid BF3 kaustast ära (mis võtsid ~10GB ruumi), on kausta suuruseks (vene + inglise keele failid) 21,1 GB (vene failid võtavad ~1,6GB). Nii et nüüd korras mul selle kausta suurusega.
Mul ka elion 12mega ja katkestusi ei ole olnud, ka peale patchi.Küll on juhtunud et ei logi serverisse sisse esimeste kordadega ja origin lambist offline läind.
Chidori, Vene variandil on vaid vene keelsed failid. Nüüd, kui kustutasin need poolikud/vigased/tühja passivad failid BF3 kaustast ära (mis võtsid ~10GB ruumi), on kausta suuruseks (vene + inglise keele failid) 21,1 GB (vene failid võtavad ~1,6GB).
Mul kausta suurus 17,2 Gb, kah rus versioon, esimene päev peale updatet mängis korralikult, rohkem pole proovinud (täna ehk jõuab katsetada)
meesmetsast, Sul ikka kõik DLC-d ka (Vb Premiumit ka vaja, kuna minu teada Premiumi omanikel oli viimane patch suurem Armored Kill tuleku tõttu)? Nendel, kel need on, on enamasti ~19GB suur.
[quote="Leinö"][quote="koxx"]Ühendus katkeb pidevalt serveriga, connection timed out. Tänase päeva jooksul vist lõpetasin umbes 10st mängust 3.
Kas asi on selles, et kolisin hiljuti ning kasutan nüüd Elioni 100 Mbit/s valguskaabli asemel 20 Mbit/s vaske või on asi DICEs?[/quote]
Hmmm. Pole tänase päeva jooksul ühtegi Connection Timed Out errorit saanud.
Hakates nüüd järgi mõtlema, siis...
Neljapäeval läks siit kandist üle äikse pilv. Paari tunni jooksul tekkisid serveritega ühenduse probleemid. Peale seda läks ilm ilusaks ja probleemid kadusid.
Reedel ei mänginud, seega ei oska midagi lisada.
Laupäeval terve päev sombune, oli kuulda kõue kõminat ja kaugustes välku. Terve päev ühenduse probleemid.
Täna on terve päev ilus ilm olnud ja probleeme ei esine.
Oskab keegi seda kommenteerida.
Olen muidu ise 1.5 megase kaabliga neti taga.
Ja hakates järgi mõtlema veel varasema aja peale siis kipub tõesti selline muster klappima. Ühenduse probleemid tekivad mul siis kui mingi 50 km raadiuses välk üle käib.
Kaabel kaabliks kuid on siin mõni asjatundja kes võib väita 100 prossu, et minuni saabuv nett jookseb ainult mööda kaablit. _________________
tra, nüüd scout kopteril laser painter viimase patchiga rotti pandud tore
UUPS - kaaspiloot 4 koht on nüüdsest laseriga märkija
Laser painter + guided missile vms kombo enne patchi tegi päris võimsaks tegelikult selle linnukese. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
No nii. Sai siis hommikul ühes USA serveris Rushi mängitud, üle pika aja nägin kuidas inimesed tõesti tiimitööd tegid, oli ka õnne ühte sellisesse Squadi sattuda, neljakesi lihtsalt kiire rush peale (kaks meedikut, üks support ja eng) mõlemad obj. ~20 ticketi jooksul võetud. Squad chatis käis pidev info vahetamine, revivid, ammo jne tulid kiiresti kui vaja. Sai kõik tüübid ka "sõbraks" lisatud ja sai räägitud, et kindlasti ka teinekord mängime nendega koos.
Mis moodi kannatab USA serveris mängida, ping liialt kõrge ei ole?
KohviPaus kirjutas:
No nii. Sai siis hommikul ühes USA serveris Rushi mängitud, üle pika aja nägin kuidas inimesed tõesti tiimitööd tegid, oli ka õnne ühte sellisesse Squadi sattuda, neljakesi lihtsalt kiire rush peale (kaks meedikut, üks support ja eng) mõlemad obj. ~20 ticketi jooksul võetud. Squad chatis käis pidev info vahetamine, revivid, ammo jne tulid kiiresti kui vaja. Sai kõik tüübid ka "sõbraks" lisatud ja sai räägitud, et kindlasti ka teinekord mängime nendega koos.
80-100 oleks minu jaoks küll hullumaja. Olen end ära hellitanud ~20-ga, max 30. Suuremate pingidega serveritesse ei kipu minema. Nii kui suurem ping on, on ikka rämedalt tunda seda lagi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.