Fiery saamise tõenäosus Rare puruks laskmisel on vist mingi 0.001% või midagi. Lmao. Kuskil oli kirjas. Ehk siis jah, palju õnne. Olen ka ühe saanud. Puruks olen ka vist oma 1000 rare lasknud ka. Eks see omamoodi loto ole, aga why not eksole.
MF tõstab itemi drop chance-i, mitte kõrgemaid statte. Ning craftimisel on sul 100% võimalus saada 1 rare... ei vähem ega rohkem(eeldusel, et craftid rare itemit)
Fiery saamise tõenäosus Rare puruks laskmisel on vist mingi 0.001% või midagi. Lmao. Kuskil oli kirjas. Ehk siis jah, palju õnne. Olen ka ühe saanud. Puruks olen ka vist oma 1000 rare lasknud ka. Eks see omamoodi loto ole, aga why not eksole.
Miks see puruks laskmine parem on kui vendor?
Ja fiery who?
No ütleme nii, et ilvl 61+ itemite puruks laskmise eest saad põhimõtteliselt samapalju või isegi rohkem kulda crafting juppide näol, kui lihtsalt vendorile neid müües. Lisaks siis Fiery Brimstone leidmise shanss, mis küll jah rohkem loterii. Seda siis vaja, et Legendary Itemeid craftida.
Grupist saan veel aru, et mängitakse 24/7 vahetustega kasvõi, aga BOT?
Muidugi kui char piisavalt härjaks ajada ja siis nt. Act III sinna kuhugi kindluse müürile seisma jätta kui need mobid järjest spawnivad, saaks ka lasta 24h järjest XP tiksuda ise samal ajal magades... Vist? _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Kuidas on omavahel seotud Paragon level ja mängu raskus Mina ei annaks kõrge paragon leveli eest 5 senti kah mitte,tol tüübil seal on vist mingi 1,5 milli total kills, jesus ma ei taha isegi teada mitte palju tal mängutunde on
Paragon lvl 100, mnjah kahju inimesest
Üle 1000h olevat tüübil mängu aeg, käis korra läbi streami vaadates. Noo ja ütleme nii, kuna ta viimased 4 levelit tegi kõik streamides ja käsitsi(mis tegelikult võtab kokku selle kõige hullema osa), siis tundus küll tüüp legit olevat.
thargun, sa ei annaks paragon leveli eest 5 senti? 100 paragon leveli juures pole sul mitte mingit raha vaja investeerida MF alla. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mis see mäng on varsti 4 kuud vana, 250 tundi kuus, seda on rohkem kui mul töö tunde
See MF ei ole nii suur boonus, random on random, mul buffitult 260, nah vaevalt et mf cap midagi muudaks
Grupist saan veel aru, et mängitakse 24/7 vahetustega kasvõi, aga BOT?
Muidugi kui char piisavalt härjaks ajada ja siis nt. Act III sinna kuhugi kindluse müürile seisma jätta kui need mobid järjest spawnivad, saaks ka lasta 24h järjest XP tiksuda ise samal ajal magades... Vist?
Need lõpetavad spawnimise teatud aja järel. Sai proovitud actII spidereid koos exp geariga hell raskuses, kus saab ka spiderite eest expi + sättisin nii, et tuleks massacre killid. Kuid 330k+ expi tunnis on liiga vähe, et sellega enda pead vaevata.
Pole mõtet mingit ila ajada kui pole kursis kuidas Alkaizer seda tegi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.