No aga siin ju puudub endgame, see inferno ongi kogu praegune Diablo 3, see normal ja muu jura on lihtsalt kohustuslik bla,bla et saaks tõelist mängu mängima hakata
Ega see siis tähenda, et casual gamer seda nüüd infernos edasi peaks tegema. Esimest korda läbi tegemisel võttis ju ikka piisavalt aega, et otsustada, kas teha edasi või mitte. Kahjuks muidugi nightmare ja hell olid ikka suht liiga lihtsad või ma olen juba nüüdseks liiga palju mänginud, sest ma mäletan, kui TQ sai omal ajal läbi tehtud normalis, siis sealt edasi küll ei viitsinud enam mängida.
No, kui iga tund kukuks kõigile üks või enam "head" asja, siis kaoks kogu mängu mõte ära ju? Mul 100h ja pole veel ühtegi legedaryt saand. Ning kollaseid ka peale patchi kotitäite kaupa vendorile veetud või juppideks lastud, ning ei virise , et iga kotitäiega 1-2 head asja ei kuku. _________________
pähh. Mida D3 vajab on uus raskusaste: über-inferno!
Kõik kollid on asendatud tuunitud (a'la 5x dam, health, regenn jne) inferno actide bosside (ning minibossidega)! Kuid ei maksa arvata, et mäng liiga yksluiseks muutub. Tavarünnakutele lisatakse ka random affixid. Veel tuuakse tagasi 1.03 armastatud inv minions, shielding (ehk kõik kilbis korraga), enrage timer jne.
Uued väljakutsed ootavad kui kohe Act I tristiami väravate juures on kõikide zombide asemel Über-diablod affixidega illusion, arcane, waller ja inv minions (shadow kloonid)!
viimati muutis Gangrel 04.09.2012 00:39:38, muudetud 1 kord
pähh. Mida D3 vajab on uus raskusaste: über-inferno!
Kõik kollid on asendatud tuunitud (a'la 5x dam, health, regenn jne) inferno actide bosside (ning minibossidega)! Kuid ei maksa arvata, et mäng liiga yksluiseks muutub. Tavarünnakutele lisatakse ka random affixid. Veel tuuakse tagasi 1.03 armastatud inv minions, shielding (ehk kõik kilbis korraga), enrage timer jne.
Uued väljakutsed ootavad kui kohe Act I tristiami väravate juures on kõikide zombide asemel Über-diablod affixidega illusion, arcane, waller ja inv minions (shadow kloonid)!
Pigem võiks olla mingid uued/muudetud aread. Kaardid on ikka jube tühjad, kui kasvõi Diablo eelmise osaga võrrelda - tahaks rohkem kolle näha, mitte lageda platsi peal paari fast/extra health/shielding/invulnerable minions/fire chains tegelasega võidelda.
Killer85, Uued end game kaardid võiks küll Diablosse tulla.. DLC-dena kasvõi.. Mõned võiks über rasked olla aga samas oleks loot ka kordi parem. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
krt blizzard koguaeg blockib konto ära, kahtlustab, et mul konto varastatud? mis kamm on
1. su konto häkiti ära
2. keegi üritas su kontoga sisse logida samal ajal, kui mängisid
3. blizzardi bot arvab, et su konto häkiti ära
4. su arvutis on nuhkvara
vali ise. kindlasti on veel võimalusi. peale battlenet keskkonna wowi kontoga sidumist on blizzil mingi tsine turvaauk olnud. d3 ka bnetiga seotud... seega on ka oodata igasugust porri andmete turvalisusega.
Ps. Võta blizzardiga ühendust ja küsi, mis värk on. Loeksin meeleldi ise ka, mille alusel sind nii ahistatakse
no ei ole siin midagi, hea parema saamiseks tuleb ikka MF yles ajada.. ja 5-8h paevas taguda.
Mul siin tuttavatel.. alates uuest patchist tanaseks, 22 legendaryt leitud. ~300 mf buffed.
teine kutt.. 200 mf buffed, leidis tana juba teise 100m legendary.. ning tuli ka uus rekord, farmisime koos ja yhe act3 ajal.. 4 legendaryt.. koik muidugi pask 63-60ilvl
aga siiski. Niiet kokku votteks, kui nadalas 3 korda.. 2 tundi korraga mangid, ei juhtu kahjuks midagi.
aga kui nadalas 5+h iga paev kytta, küll tuleb ka onn sinu ouele
ma ostsin omale geari, millega saab farmida a3, mf gear nagu, maksma läks 1,5m? relv pole sisse arvestatud. mf sain 150, kuna mul on veel esemeid, millel lihtsalt pole MF, pean veel välja vahetama.
krt blizzard koguaeg blockib konto ära, kahtlustab, et mul konto varastatud? mis kamm on
Ega sa vpn/proxy kasuta?
Mul läks konto lukku 3x paar päeva jooksul proxy tõttu.
tsitaat:
We appreciate there are circumstances when use of a Proxy can be beneficial, however such services are routinely used to attempt to hide the actions of Online Trading companies and users attempting to use exploitative third party programs. As such, we do not support the use of Proxy services and if you continue to use these, we regret that this may result in further suspensions placed on your account.
If you wish to review our current Rules and Policies, they can be found at:
no ei ole siin midagi, hea parema saamiseks tuleb ikka MF yles ajada.. ja 5-8h paevas taguda.
Mul siin tuttavatel.. alates uuest patchist tanaseks, 22 legendaryt leitud. ~300 mf buffed.
teine kutt.. 200 mf buffed, leidis tana juba teise 100m legendary.. ning tuli ka uus rekord, farmisime koos ja yhe act3 ajal.. 4 legendaryt.. koik muidugi piix 63-60ilvl
aga siiski. Niiet kokku votteks, kui nadalas 3 korda.. 2 tundi korraga mangid, ei juhtu kahjuks midagi.
aga kui nadalas 5+h iga paev kytta, küll tuleb ka onn sinu ouele
Sinu juttu võib Un3v3n ümber lükata. Tema samuti palju pelanud kuid ilma MF gearita. 1.04 alguses farmisin ma vist paar päeva MAX MF-ga ja sain ühe 750k legendary, sama ajaga oli Un3v3n saanud ilma MF gearita 5-6.
1.03 ajal joppas mul MF geariga legede osas ikka täiega ~400H jooksul 30+ leget, nüüd mingi 100+h jooksul mingi 4-5 on kokku vist tulnud.
Enda jaoks olen (taas)avastanud AH-s hangeldamise ja sealt mõned eurod ja kullamiljonid vahelt saanud.
kui sul authenticatorit pole, siis erinevatelt IPdelt logimisel paneb süsteem automaatselt lukku.
Endal oli sama probleem ja helistasin blizzardisse, ainus variant oli authenticator panna ...
Kas rare itemitest on võimalik saada fieryt? Lasin kotitäie kollaseid puruks ja äkki oli kotis 1 fiery, kurat minuteada ei olnud ühtegi leget seal, või ma olen värvipime
päris hea ei olnud tuju eriti panna diablot täna sõber pressis peale sis tegime ühe act3 runni 50min ja kohe 2 leget sõbral 0 veits närvi läks ring tuli azmolt päris palju hakanud viimasel ajal bossud droppima muidu ei saanud midagi nende käest _________________ el Bambito
Fiery saamise tõenäosus Rare puruks laskmisel on vist mingi 0.001% või midagi. Lmao. Kuskil oli kirjas. Ehk siis jah, palju õnne. Olen ka ühe saanud. Puruks olen ka vist oma 1000 rare lasknud ka. Eks see omamoodi loto ole, aga why not eksole.
päris hea ei olnud tuju eriti panna diablot täna sõber pressis peale sis tegime ühe act3 runni 50min ja kohe 2 leget sõbral 0 veits närvi läks ring tuli azmolt päris palju hakanud viimasel ajal bossud droppima muidu ei saanud midagi nende käest
mojo eest saab vist päris paar kopikat.. _________________ Anar kaluva tielyanna!
Tea kas midagi viimase patchiga vaikselt muudetud, aga co-op tehes ilma NV ei kuku kohe üldse midagi?
Mänguga hiljem ühineda, siis peale elite killimist kukub omale peotäis siniseid, samal ajal kuuled kuidas teised tüüpid hakkavad asju identima.
Kui NV juba 3-4 peal on, hakkab omale ka kollaseid sadama... Tavapärane MF kusagil 60 juures. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.