praegune kellaaeg 19.06.2025 10:31:45
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tõnis7
HV vaatleja
|
05.09.2012 12:35:13
Arvuti pilt telekasse |
|
|
Tere,
Oleks tarvis ühendada arvuti televiisoriga kuid kuna televiisor on vanemat tüüpi siis tal pole HDMI sisendit vaid on S-video. Sülearvutil on mul HDMI olemas. Kuidas ma saaksin sel juhul pildi telekasse?
|
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
08.09.2012 09:36:24
|
|
|
Kui arvutil on VGA väljund siis osadel videokaartidel saab sinna teha lihtsa VGA->RGB muunduri ja kui need osad videokaardid lasevad panna kaadri ja reasagedused teleka omad siis saab vaadata.
Tehniliselt on võimalik teha HDMI->RGB muundurit, sest HDMI pole data midagi muud kui 8 bit data lihtsas konversioonis. Aga protokolli juurde käib ka hull krüpto, mida ei ole avalikustatud ja veel hullem autorikaitsjate piirang, mistõttu ma ei tea ühtegi sellist konverterit eestis müügil. Ja kas neid üldse maailmas on.
Enamus uutel telekatel on HDMI sisend nii, et osta selle sisendiga telekas või monitor. Usu, see on lihtsaim lahendus. Või otsid mõne vanema arvuti, millel on tv-out, kuid autorikaitsjate töö tulemusena on see haleda pildiga. Kolmas võimalus on osta kuskilt Elioni Amino box ja sellel on kõik teleka analoogi väljundid olemas, saadad pildi ethernethiga teele ja vaata kvaliteetselt filme või muud meediat.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|