Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Guild Wars 2 (eestlased serverisse Far Shiverpeaks) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 71, 72, 73  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris hakkad mängima ja miks? Põhjenda teemas ...
Far Shiverpeaks
57%
 57%  [ 73 ]
Desolation
16%
 16%  [ 21 ]
Midagi muud. Täpsustan ja põhjendan teemas.
25%
 25%  [ 33 ]
hääli kokku : 127

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.09.2012 19:50:53 vasta tsitaadiga

Mõni hea kirjaoskusega WoWi mänginu võiks sarnasusi ja erinevusi kirja panna. Päris huvitav oleks lugeda.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vahusprei
HV vaatleja

sõnum 02.09.2012 21:51:54 vasta tsitaadiga

Tere! Ostsin ka mängu, aga nüüd tuli välja, et ei saagi kahjuks mängida. Müüksin accounti maha, kus on hetkel level 50 guardian. Tegelane on Far Shiverpeaksi serveris. Andke teada, kui huvi pakub.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Helseth
HV kasutaja

sõnum 02.09.2012 23:15:26 vasta tsitaadiga

Kirjade saatmine on maas? Pillub "unavailable" iga kord.

Edit:
Sain ära saadetud, vaja oli saajaks panna chari nimi, mitte accoundi oma. Mingil põhjusel topib ta saajaks automaatselt accoundi nime, kui sõbrale saata.

Aga teise serverisse ei ole ikka võimalik kirju saata?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Apostel
HV vaatleja
Apostel

sõnum 03.09.2012 01:45:15 vasta tsitaadiga

Olen Orduga 2 dungeoni teinud - mõlemad on olnud päris challenging ja lõbusad. Level 30 Ascalonian Catacombs oli esimene. Level 40 Caudecus's Manor oli tunduvalt lühem kui AC, kuid kuna me tegime CM-i ainult neljakesi, siis saime selle käigus päris mitu korda surma.

Põhiline, mis takistab dungeonite nautimist on üleüldised bugid ja party probleemid. Suhteliselt tihti on probleeme kõigi viie liikme saamine samasse dungeon instanci. Tegu on üsna vastiku probleemiga, sest kui sa oled kamba kokku pannud ja seejärel ei saa üldse dungeoni koos sissegi... noh ütleme, et see pole väga mõnus kogemus.
Tegime ka AC explorer mode-i ning võrreldes story mode-iga on explorer mitu korda raskem. Me suutsime küll esimestele bossidele ära teha, kuid lõpuboss otsustas buggida ja ei ilmunud kohalegi ning seega jäi dungeon lõpetamata. Kuradi kahju icon_mad.gif

tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 03.09.2012 11:27:07 vasta tsitaadiga

Nagu ma siin varem maininud olen, siis ArenaNet oleks võinud ikka lihvida korralikult veel mängu ning pikemalt BWE'sid ning stress teste teha. Aga noh, siiamaani on lõbus olnud ning bugide juures silma kinni pigistanud. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.09.2012 12:45:28 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
exploit on see kui sa mängu mehhaanikas bug'i avastad ja seda ära kasutad. Vendorilt asjade ostmine/müümine on täiesti 100% mängu seaduslik funktsioon.
Vendoritega äritsemine siis ei olegi mängumehaanika? Bug on asjadele määratud hind. Ei tasu mängida ullikest kui on ilmselge, et säärane asjade töötamine ei ole mingil juhul normaalne.

Aga teemasse, sai siis eile õhtul lõpuks vaba hetke ning tegin tegelase Far Shiverpeaks'i ära. Paraku üle mobiilse neti oli lag "sutsu" suure võitu ning suurt miskit veel ära teha ei jõudnud. Eks mingi hetk üritan mõnda kaasmaalaste gildi end smuugeldada kuid hetkel on üsnagi võimatu oletada millal selleks võiks vaba aeg tekkida.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 03.09.2012 13:18:36 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Vendoritega äritsemine siis ei olegi mängumehaanika? Bug on asjadele määratud hind. Ei tasu mängida ullikest kui on ilmselge, et säärane asjade töötamine ei ole mingil juhul normaalne.

Tegemist ei olnud bugiga. Hinnad olid vendoritele mänguloojate poolt pandud. Mänguloojad lihtsalt ei mõelnud läbi, et ostetud materjale saab töödelda ja teise valuuta eest uuesti maha müüa. See on nende endi viga, mitte mängijate viga.
Kuidas osadele inimestele see kohale ei jõua on minu jaoks uskumatu. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 257 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 209
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 03.09.2012 13:25:37 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Tegemist ei olnud bugiga. Hinnad olid vendoritele mänguloojate poolt pandud. Mänguloojad lihtsalt ei mõelnud läbi, et ostetud materjale saab töödelda ja teise valuuta eest uuesti maha müüa. See on nende endi viga, mitte mängijate viga.
Kuidas osadele inimestele see kohale ei jõua on minu jaoks uskumatu. icon_rolleyes.gif

See ongi bug, kuna see oli viga, mida sai kurjasti ära kasutada. Viga lähtekoodis = bug.

Edit: Et arusaamatuks ei jää, siis ütleme, et Y on viga ning X -> Y on bug. Kui X -> Z ning Z -> Y, siis X -> Y. Nii sa neid lülisid võidki panna ning esineb bug, kuni on võimalik jõuda mingit teed pidi Y'ni.

viimati muutis Psych0 03.09.2012 13:30:30, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 03.09.2012 13:28:13 vasta tsitaadiga

Psych0 kirjutas:
Kristoferr kirjutas:

See ongi bug, kuna see oli viga, mida sai kurjasti ära kasutada. Viga lähtekoodis = bug.

Kes ütleb, et see on kurjasti ära kasutamine? Ja kes ütleb, et see oli viga? Mängulooja tegi seda tagantjärgi. Mitte kuskil ei olnud kirjas, et sellisel moel karma vahetamine kulla vastu on mängus ebaseaduslik tegevus.
Ei saanudki kirjas olla, sest mänguloojad isegi ei teadnud sellest.
Kuna kuskil polnud kirjas, et see tegevus on keelatud, siis järelikult oli see lubatud. Või elad sa maailmas, kus kõik on keelatud kuni pole lubatud?

viimati muutis Kristoferr 03.09.2012 13:30:17, muudetud 1 kord
tagasi üles
greencow
HV kasutaja

sõnum 03.09.2012 13:29:10 vasta tsitaadiga

Ausalt, aru ma ei saa kust see süüdimatus tuleb, kui saab interneti taga peidus olla. Päriselus ka nii külma närviga valetad?
27 karmaühiku eest saab mängus osta esimese tieri tööriistu ja endgame tasemel relva. See on bug. Ma ei suuda uskuda, et keegi võiks arvata, et mängu disainerid tegid sellised otsused. Palju suurema tõenäosusega oli tegu koodi/andmetabelisse sattunud näpuveaga. Selliseid asju juhtub ja neid ei saa välistada, ükskõik kui suuremahuline testimeeskond on ja kuipalju aega neile antakse.

Jah, see on nende viga. Ja mängija on kokku leppinud, et ei kasuta selliseid vigu ära(Ei exploiti), vaid annab nendest teada. Kui nüüd mängija avastas sellise vea ja tõesti ei pidanud seda veaks, ning ostis ühe sellise relva, siis ei järgnenud mitte mingeid tagajärgi. Kui mängija avastas selle vea ja ostis 50 relva või mõnel juhul paartuhat relva ja tegi need rahaks, siis rikkus ta kokkulepet ja ArenaNetil on täileik õigus kahe osapoole vaheline leping katkestada. Kui see ei meeldi, siis ära nõustu lepingu tingimustega ja küsi oma raha tagasi.

Saage aru, sellise koguse raha tekkimine ühe päevaga alles alustanud MMO majandusmudelisse keerab turu metsa. Ehe näide ilmselt diablo III, kus kuu aega pärast riliisi oli turul väikseim arvestatav rahaühik 1miljon, kes teab kuhu hinnad roninud oleks, kui RMAH oleks olemata.

Veidi teisel teemal ma nõustun, et permaban on liiga karm esimese rikkumise puhul, aga olles kunagi ammu L2-te mänginud siis ka seal lendasid bännid meeletu kiirusega. See, et Blizzard botteritel oma serverites rahus ringi joosta laseb on rahva lihtsalt ära hellitanud.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 03.09.2012 13:36:56 vasta tsitaadiga

greencow, Valetan? Sul on ikka päris hea arusaam minu postitusest icon_lol.gif . Päriselus ostaksin ma uhiuue auto 1 euriga, kui seda pakutaks. Ei kahetseks üldse. Ma olen 100% kindel, et sina teeksid sama. Ingel ei ole meist kumbki.
Loomulikult kõik jutt on õige, et sellist asja ei saa lubada. Aga põhimõte jääb samaks. See pole mängijate probleem, vaid mängulooja probleem. Mängulooja peab oma viga tunnistama, vabandama ja eemaldama valel teel teenitud kulla.
Rohkem ma sellel teemal sõna ei võta. Paistab, et Anet on oma viga vaikselt tunnistama hakanud. Ehk tuleb neil lõpuks mõistus koju.

viimati muutis Kristoferr 03.09.2012 13:37:35, muudetud 1 kord
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.09.2012 13:38:12 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Ho Ho kirjutas:

Siin kohal tuleb mängu elementaarne loogika mis iga inimese puhul peaks ütlema, et asjad ei ole õigesti. Endiselt ei tasu pugeda lolli mängimise taha stiilis "nemad tegid, oma viga". Tegid jah ning ka parandasid vea. Iga mõtlev inimene ei oleks hakanud niivõrd ilmselget asja kuritarvitama. Kes hakkas on selles ka ise vägagi otseselt süüdi (või vähemalt on lihtsalt idioot).

Bug oli võibolla veidi vale sõnastus, exploit väheke parem. Samuti buge võib esineda ka mujal kui koodis.
Kristoferr kirjutas:
Mängulooja peab oma viga tunnistama, vabandama ja eemaldama valel teel teenitud kulla.
Säärasel teel teenitud papp on juba mitu ringi teinud mängumajanduses ning selle eemaldamine on pehmelt öeldes võimatu.
tagasi üles
greencow
HV kasutaja

sõnum 03.09.2012 13:49:40 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
greencow, Valetan? Sul on ikka päris hea arusaam minu postitusest icon_lol.gif . Päriselus ostaksin ma uhiuue auto 1 euriga, kui seda pakutaks. Ei kahetseks üldse. Ma olen 100% kindel, et sina teeksid sama.

Ostaksin, aga selle autoga pikale sõidule minna ei julgeks, sest midagi peab sellise diili juures valesti olema. Ehk siis taksoparki ma 1 euroste autodega ei varustaks.
Endiselt ma ei suuda uskuda, et keegi, kes on mänginud mängu nii kaua, ei ole kordagi karmavendoriga suhelnud ja näeb esimest korda karmavendorit juhuslikult just selles kohas ning hind 27 ühikut endgame relva eest ei saaks ka siis tunduda normaalne, sest neid relvasid saaks selle aja peale kogunenud karmaga osta ilmselt päris palju. Sellise mänguaja jooksul on ka alla keskmise mängijal tekkinud arusaam karma kui valuuta väärtusest. Kui ei ole, siis on mul sellest inimesest natuke hale.
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 03.09.2012 13:53:08 vasta tsitaadiga

Ho Ho, "idioot"? Kuna Anet oma viga avalikult tunnistas ja unbännib "exploitinud" kasutajad, siis nüüd sinu kirjatüki kohaselt on idioodid ka need, kes minuga lahkarvamusel olid. Kaasa arvatud sa ise.
Aga vaata, et te palju allahinnatud kaupa ei osta. Võite kinni minna. icon_wink.gif

greencow kirjutas:
Kristoferr kirjutas:
greencow, Valetan? Sul on ikka päris hea arusaam minu postitusest icon_lol.gif . Päriselus ostaksin ma uhiuue auto 1 euriga, kui seda pakutaks. Ei kahetseks üldse. Ma olen 100% kindel, et sina teeksid sama.

Ostaksin, aga selle autoga pikale sõidule minna ei julgeks, sest midagi peab sellise diili juures valesti olema. Ehk siis taksoparki ma 1 euroste autodega ei varustaks.
Endiselt ma ei suuda uskuda, et keegi, kes on mänginud mängu nii kaua, ei ole kordagi karmavendoriga suhelnud ja näeb esimest korda karmavendorit juhuslikult just selles kohas ning hind 27 ühikut endgame relva eest ei saaks ka siis tunduda normaalne, sest neid relvasid saaks selle aja peale kogunenud karmaga osta ilmselt päris palju. Sellise mänguaja jooksul on ka alla keskmise mängijal tekkinud arusaam karma kui valuuta väärtusest. Kui ei ole, siis on mul sellest inimesest natuke hale.

OT, aga kas Sul pole piisavalt mõistust lasta oma 1 eurine auto üle kontrollida?

Kisub juba suht halenaljakaks ära.

viimati muutis Kristoferr 03.09.2012 13:54:01, muudetud 1 kord
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.09.2012 13:53:49 vasta tsitaadiga

Idioodiks pidasin noid, kes tõsimeeli arvasid et säärased hinnatasemed ongi ette nähtud ja korrektsed. Midagi peab tolle inimese mõistusega korrast ära olema kui ei suudeta aru saada, et miskit on valesti. Therefore -> idioot.
tagasi üles
greencow
HV kasutaja

sõnum 03.09.2012 13:59:43 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
greencow kirjutas:
Kristoferr kirjutas:

OT, aga kas Sul pole piisavalt mõistust lasta oma 1 eurine auto üle kontrollida?

Ei ei, kontroll oli see, mida mängijad antud hetkel ei teinud. Mina oleks sellise hinna nägemisel rõõmsalt bugi reportinud(Sooritanud kontrolli) Kõik need inimesed kontrolli ei sooritanud ja ostsid tuimalt 2000 autot hinnaga 1 euro tükk ja said vastu näppe.
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 03.09.2012 14:04:47 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Idioodiks pidasin noid, kes tõsimeeli arvasid et säärased hinnatasemed ongi ette nähtud ja korrektsed. Midagi peab tolle inimese mõistusega korrast ära olema kui ei suudeta aru saada, et miskit on valesti. Therefore -> idioot.

Ahsoo. Nii, et kõik, kes väga hea diiliga kaasa lähevad, on sinu mõõdupuu järgi idioodid. Selge pilt.

greencow kirjutas:
Kristoferr kirjutas:
greencow kirjutas:
Kristoferr kirjutas:

Ei ei, kontroll oli see, mida mängijad antud hetkel ei teinud. Mina oleks sellise hinna nägemisel rõõmsalt bugi reportinud(Sooritanud kontrolli) Kõik need inimesed kontrolli ei sooritanud ja ostsid tuimalt 2000 autot hinnaga 1 euro tükk ja said vastu näppe.

Tehniliselt vale väide, sest juhtus täpselt vastupidi. Mängulooja sai vastu näppe, kuna tema oli müüja/ostja rollis. Hiljem lihtsalt nõudis pesapallikurikaga ähvardades vara tagasi, kuna sai aru, et müüs liiga odavalt ja ostis tagasi liiga kallilt. icon_smile.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.09.2012 14:07:31 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Ho Ho kirjutas:

Ahsoo. Nii, et kõik, kes väga hea diiliga kaasa lähevad, on sinu mõõdupuu järgi idioodid. Selge pilt.
Kui see "väga hea diil" on ilmselge koma vales kohas stiilis näpukas siis jah, on idioodid tõesti. Eriti kui peale sellega kaasa minekut ning omale kuhja papi kokku ajamist veel leiavad, et neile on liiga tehtud.
Kristoferr kirjutas:
Tehniliselt vale väide, sest juhtus täpselt vastupidi. Mängulooja sai vastu näppe, kuna tema oli müüja/ostja rollis. Hiljem lihtsalt nõudis pesapallikurikaga ähvardades vara tagasi, kuna sai aru, et müüs liiga odavalt ja ostis tagasi liiga kallilt. icon_smile.gif
Kuda võtta. Mängumajanduse pea peale keeramine teeb kõigi mängurite elu päris keeruliseks. Eriti nonde, kes ei kuritarvitanud ilmselget viga.
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 03.09.2012 14:19:01 vasta tsitaadiga

Minu arust väga lihtne, devvides oli tekkinud kolma või 0'i viga (või lihtsalt loogika mismatch) ja mängijad said väga lihtsalt väga palju raha.

Need mängijad kes niimoodi mitukümmend kulda teenisid teadsid ilmselgelt, et tegu on exploidiga (et tegelt ei tohiks nii lihtsalt kulda saada). Exploitimine on mängu EULA järgi keelatud, seega ban.
ArenaNet juba sai oma kalast aru ning permabannid liftiti... mida te üldse vaidlete siin?

Ja siinkohal on igaljuhul Ho Ho'l õigus:
tsitaat:

ja mitte kuidagi ei saa sellist asja võrrelda "hea diiliga". Üks asi on see kui sa AH'st (või siis tradepostist) saad hea hinnaga mingi itemi, teine asi on kui mängu vendorite kaudu saab püstirikkaks. Iga mõistuse mängija saab aru et midagi on valesti ja nii olla ei tohiks. Saaksin aru kui oleks vahe olnud mingid copperid või silverid ja märgatav tulu oleks tulnud sadade itemite pealt, kuid 8 kulda on nii suur raha, et peaks aru saama küll et asi katki on
@
tsitaat:
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 03.09.2012 14:23:40 vasta tsitaadiga

Tre,

Hoian teemal silma peal eat.gif Mingi aeg kui asjad rahunevad, teen ka otsuse, et kas ostan mängu või mitte. Emotsioonid käsiksid nagu kohe osta aga mõistus käsib oodata icon_lol.gif

Equ

tagasi üles
greencow
HV kasutaja

sõnum 03.09.2012 14:23:48 vasta tsitaadiga

Hakkab tunduma, et siin on tegu olukorraga: "Ära toida trolli". Kui sulle tõesti tundub, et antud eseme eest hind 27 karmaühikut on õige, ehk siis endgamerelv=1 tieri tööriist, soovitan sul vältida karjääri majandussektoris.
Lõüütulemusena väidad sina, et see ei olnud exploit, aga nii tehniliselt kui juriidiliselt on tegu exploidiga ja ei ole minul kahju kui communitiy nende mängijate võrra vaesemaks jääb.
Igaljuhul on mul hea meel, et ArenaNet käitus ja majandust päästa proovis, kuigi osa sellest võltsitud rahast on ilmselt juba ringlusesse sattunud. Isegi natuke naljakas, mõned exploiterid valeraha eest raske vaeaga saadud varustusele socketeid külge pookinud vms, nüüd vist peavad kogu varustuse ahju viskama.
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 03.09.2012 14:33:06 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Sellel hetkel polnudki veel mängus mingit arvestatavat majandust tekkinud. Kulla väärtus, kui selline on siiani ebaselge. Mismoodi saad sa väita, et tegemist oli majanduse pea peale keeramisega. See, et erinevad kullamüüjad mängus mingi valuutakursi kehtestavad ei tähenda, et see õige väärtus on. Kursid on pidevas muutumises. Konkurents tingib hinna.

Ma olen piisavalt näiteid toonud, miks Anet valesti käitus. Samuti ma saan aru teisiti arvajatest. Lihtsalt see ei kattu minu omaga.
Ilmselt nii mõnigi postitaja siin oleks isegi seda "head valuutakurssi" ära kasutanud. Kuna seda ei juhtunud, siis nüüd parastatakse nende peale, kes kasutasid ja kiidetakse takka Aneti käitumist antud olukorras.
Hea muidugi, et nüüd asi lahendatud on ja "ausad" mängijad saavad rahulikult uusi buge reportida.

greencow, ma viimased 9 aastat tegelen spordi- ja valuutabörsiga. Ei ole geenius, aga ei saa just öelda, et mul halvasti läheb. icon_biggrin.gif

viimati muutis Kristoferr 03.09.2012 14:38:04, muudetud 4 korda
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.09.2012 14:35:41 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Konkurents tingib hinna
Kuidas mõjutab majandust valimatult raha juurde trükkimine? Kuidas erineb see tolle vea kuritarvitamisest?
tagasi üles
greencow
HV kasutaja

sõnum 03.09.2012 14:42:27 vasta tsitaadiga

Vabandust Kristoferr, aga mängu on majandusmudel sisse disainitud, see ei teki lihtsalt kusagilt. See palju raha tekib peab olema vastavuses sellega palju raha kulub. WoW on hea näide. Kui nüüd paari tunni jooksul 3000 mängijat tegid kõik 100x8 kulda, tekkis mängu vägapalju kulda, arvestades seda, et minul algusalades on kogunenud paarkümmend hõbedat.
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 03.09.2012 14:43:58 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Kristoferr kirjutas:
Konkurents tingib hinna
Kuidas mõjutab majandust valimatult raha juurde trükkimine? Kuidas erineb see tolle vea kuritarvitamisest?

Oleks antud tegevus mängus loojate poolt aksepteeritud, siis oleks tekkinud massiline kulla väärtuse kahanemine ja seeläbi kaupade hindade tõus. Pole just raske sellest aru saada?
Muide teema läheb veidi vale rada pidi. Pole kordagi väitnud, et see olukord "normaalne nähtus" oli. Tegemist oli veaga, aga mitte mängijate vaid mänguloojate veaga.
Mis iganes sõnaga seal mängus disenchantimist nimetatakse. Ei oleks tohtinud seda lubada karma eest ostetud kraamile. Sellest saadi õnneks kiiresti aru ja keerati kraanid kinni.
Lihtsalt mängijate bännimine oli lapsik.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Guild Wars 2 (eestlased serverisse Far Shiverpeaks) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 71, 72, 73  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.