Mis ajast vargus on õigustatud? Vendorilt keegi asju ära ei varastanud. Mängu keegi ei häkkinud. Vendor müüs asja odavamalt, kui oleks pidanud. Jõuab lõpuks kohale?
Sa ei osta poest allahinnatud kaupa vaid nõuad, et see müüdaks sulle täishinnaga? Palju õnne sulle siis.
Tõin lihtsalt sama ajuvaba näite kui sinu oma oli.
Täiesti mõttetu "arutelu" siin. Osad inimesed kindlasti "exploitisid" seda tahtlikult, paljud aga mitte.
In the end ANeti oma viga ja igast otsast debiiline otsus. Sellepärast nad nüüd perma banne eemaldavadki, sest said aru kui debiiline see oli.
viimati muutis Velociraptor 01.09.2012 17:25:05, muudetud 2 korda
greencow OK. sai sinu jaoks ehk liiga keeruline näide.
Bännitud "expoiter" on jalakäija, kuna tema läks vöötrajal üle tee (ostis soodushinnaga asju) Sina ehk jalakäijale otsasõitnu oled mängu looja. Õigustad oma tegevust sellega, et jalakäija on ise süüdi, kuna arvas, et vöötrada (vendor) andis talle õiguse üle tee minna(arvas, et vendorilt võib asju osta).
DrZ kirjutas:
Täiesti mõttetu "arutelu". Osad inimesed kindlasti "exploitisid" seda tahtlikult, paljud aga mitte.
In the end ANeti oma viga ja igast otsast debiiline otsus. Sellepärast nad nüüd perma banne eemaldavadki, sest said aru kui debiiline see oli.
Õigus.
Psych0 kirjutas:
Kristoferr kirjutas:
Mis ajast vargus on õigustatud? Vendorilt keegi asju ära ei varastanud. Mängu keegi ei häkkinud. Vendor müüs asja odavamalt, kui oleks pidanud. Jõuab lõpuks kohale?
Sa ei osta poest allahinnatud kaupa vaid nõuad, et see müüdaks sulle täishinnaga? Palju õnne sulle siis.
Tõin lihtsalt sama ajuvaba näite kui sinu oma oli.
Seleta lahti, kust otsast mu näide ajuvaba oli. Sinu näide oli ilmselgelt mööda, aga hea, et sa sellest ka ise aru said.
ehk siis, vendorilt relva ostmine ja vendorile relva müümine on bänni väärt tegevus? sedasi nagu ei julgekski vendoreid kasutada ...
see, et arenanet hinna puusse pani polnud kindlasti mitte mängijate viga ja selle eest bänniga lajatada on ikka äärmiselt jabur.
exploit on see kui sa mängu mehhaanikas bug'i avastad ja seda ära kasutad. Vendorilt asjade ostmine/müümine on täiesti 100% mängu seaduslik funktsioon.
Noh, isiklikult jätaks selle 27 eurose auto ostmata, sest liiga kahtlane tunduks. Või noh, võibolla ka ostaks, aga kui pärast vastu näppe saaksin, siis teaksin keda süüdistada ja automüüja see igaljuhul ei oleks....
Kuidas üldine seis praegu professionitega on? Et mida on palju ja mida vähe jne. kindlasti on juba silma hakanud.
Kuna hetkel sikutab nii 4GB alla mäng siis valingi keda mängida. Warrior ja Guardian on need kelle vahel pendeldan aga miskipärast arvan, et iga kolmas on warrior või eksin?
Kuidas üldine seis praegu professionitega on? Et mida on palju ja mida vähe jne. kindlasti on juba silma hakanud.
Kuna hetkel sikutab nii 4GB alla mäng siis valingi keda mängida. Warrior ja Guardian on need kelle vahel pendeldan aga miskipärast arvan, et iga kolmas on warrior või eksin?
Engineer & Necromancer olen vähem kohanud kui teisi.
PS. Steamis on näiteks vahest mängud olnud kogemata liiga odavalt müügil mõned minutid. Ostsin ruttu ära ja pole ära võetud ega bani saanud. Pärast on lihtsalt foorumis olnud palju nutmist nende poolt, kes ei haaranud kohe võimalusest kinni.
viimati muutis Strom 01.09.2012 18:02:43, muudetud 1 kord
Kristoferr, ajuvaba sellepoolest, et ühel hetkel võtad sa seda sõnasõnalt ning teine hetk vägagi kauge illustratsioonina. Siis pendeldad niimoodi edasi-tagasi ning mõte läheb vahepeal 3 korda kaotsi.
Tobedad perma-bännid muidugi. Hoiatus oleks siinkohal paslik olnud ning liig-odava geari eemaldamine. Olgem ausad - mitte igaüks ei ole no-lifer MMO mängija, kes jagab kõigest kõike jooksupealt lahti või on kursis üleüldse exploitimise kirjutatud või kirjutamata reeglitega.
Päris maailmas on enamasti nii, et kui kaupmees paneb toote kogemata odavamalt müügile siis selle hinnaga ta seda ka peab müüma ning pärast tuleb vaid ise-end kiruda. Ostja ostab selle hinnaga mis on märgitud ning ei ole see ostja süü. Piisavalt palju on-line poodides ringi vaadata siis leiab selliseid apsakaid pidevalt. Teinekord saab mõni tutika arvuti 10 dollariga või wide-screen teleka viiekümpiga. Ning müüjatel pole enam midagi kobiseda. Sellise hinnaga oli toode müügis ja nii on.
Vahest nutetakse ja halatakse vms aga üldjuhul lepitakse kahjuga.
Seega hoiatus mängijatele, selgitus, et see oli viga ning gear eemaldada mängust. The End. Poleks keegi halanud üleliiga ning kõik oleksid enamuses rahul ja mõistvad.
Keegi viitsib seletada mis see Overflow on, mingi aken ütleb et olen overflow järjekorras kuigi tegelikult olen juba sellel mapil.
Suht segane värk ikka selle mänguga eriti kui betat pole enne näppinud
Keegi viitsib seletada mis see Overflow on, mingi aken ütleb et olen overflow järjekorras kuigi tegelikult olen juba sellel mapil.
Suht segane värk ikka selle mänguga eriti kui betat pole enne näppinud
overflow on sama ala teine server lihtsalt.
kuna mingites alades liiga palju rahvast
Overflow on nö eraldi server, kuhu sind ajutiselt pannakse, kui see zone/maailm, kuhu sa minna tahtsid on hetkel täis. Samal ajal võid sa seal progressida, raha teenida jne kuni sinu jaoks koht vabaneb. See progress mis sa overflows teed ära ei kao. Kui koht vabaneb, siis tuleb sulle pop up message, et kas soovid main serveriga liituda. Sarnane süsteem oli kasutusel ja SWOTR-is.
Ärka veel vara üles vabal päeval : D Mingi New build viskab välja siis mingi maintance loobib välja koguaeg : D _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Nagu ma US mängijatelt aru olen saanud, siis seal on kõik serverid pmst täis ja inimesed lihtsalt ei saagi mängu mängida, sest pole serverit millega liituda
Ega kuidagi pingi ei ole võimalik vaadata, ennem kui serveriga liitud ?
Nagu ma US mängijatelt aru olen saanud, siis seal on kõik serverid pmst täis ja inimesed lihtsalt ei saagi mängu mängida, sest pole serverit millega liituda
Sellest võib siis järeldada, et mäng on müünud üle ootuste hästi
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.