Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
prtv
HV Guru
|
27.08.2012 21:18:37
|
|
|
The_Boss kirjutas: |
Release preview ta mul on. |
Nojah, RTM's võeti Aero ka ära.
_________________ |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.08.2012 22:09:08
|
|
|
siinus kirjutas: |
läbipaistvust ega "kumerusi" ei saagi kuidagi tagasi? Ülimalt kole on kogu see teema seal. |
Eip. Rangelt keelatud. Kõik peab kandiline nüüd olema. Isegi Windows 8 ja MS logo . Airy & Premium look MS enda sõnade järgi
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
27.08.2012 23:06:30
|
|
|
UEFI boodiga ei pea õnneks windowsi logo nägema enam.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.08.2012 00:11:17
|
|
|
Võib ka No GUI Boot kasutada MSConfig-st
|
|
tagasi üles |
|
 |
Forgotten
HV kasutaja
|
28.08.2012 10:51:30
|
|
|
Appid ei tunnista mobiilset internetti või saab seda kuskilt muuta ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
28.08.2012 11:24:05
|
|
|
Tundub, et asi on win8's kinni. Release Preview'ga oli sama kala.
Nimelt, süsteem ei oska normaalselt sleepi langeda. Võimalik, et OCZ Revodrive segab midagi, aga pole kindel. Win7'ga toimib ilusti.
Muidu pole probleemi lihtsalt külmalt üles bootida. Tuleb suht mõne hetkega üles. Aga mugav on, kui tööks vajalik kraam, mis eelnevalt pooleli jäi, oleks kohe kasutusvalmis.
Mõni kord AMD CCC ei taha ka fungata. Paneeli saab lahti, mööda menüüsid saab liikuda, aga ükski seade ei jõustu. Kui mängida tahan, siis eyefinity peale lülitamiseks tuleb mõnikord restart teha. Nii preset (hotkey'ga), kui ka käsitsi üles sättimine.
Ootan praegu igasuguseid draivereid veel. Inteli RST (draiver, kui ka halduspaneel) on täitsa puudulik. Kasutusel on RAID0 (4xVelociraptor) ja RAID1 (2x2TB). Win7 peal sai päris hea ülevaate raidide tervistest.
Puudust tunnen ka Asuse AI Suite'ist. Kui Win7 oma proovin installida, siis blokitakse USB'd ja muud jubinad ära (Driver Blocked Due to Compatibility Issues). Ja siis hakata seal midagi taastama on katastroof. Olemas vaid 1 PS/2 port ja klaveriga üksi on windowsis keeruline midagi halduspoole pealt teha. Suutsin 2 korda formatit teha, kuni pihta sain, et just AI Suite see süüdlane on.
Eriti eepiline on veel see, et kui tahan USB pulgalt "UEFI boot mode'i" installida, siis pean käsitsi pulga FAT32 failisüsteemi formattima ja xcopy abil failid peale kopeerima. See Windows 7 USB DVD Download tool vms formatib pulga NTFS'iks, millelt UEFI mode'i bootida ei saa.
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
28.08.2012 12:58:54
|
|
|
Tundub et täiesti hapu ja testimata asi välja lastud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Blitzkrieg
HV kasutaja
|
28.08.2012 17:41:51
|
|
|
kust saab lubada, et desktopil olles msn-I notification ilmuks. E-maili kohta leidsin selle aga messagin kohta pole leidnud. Näitab ainult lock screenil või siis metros olles.
_________________ Life do not change us, we change the life! |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
28.08.2012 22:11:35
|
|
|
Mingi bug. By default peaks näitama.
Minu win 8 bugid:
1. "Sõnumside" app suvaliselt disconnectib. Valides "võrgus" ei ühenda ta ära. Aitab windowsi välja-sisse logimine.
2. Kui windows on lukus vms ja tuleb "meil" või "sõnumside" appist mingi teade ja sinna vajutada, läheb windows lolliks. Aitab välja-sisse logimine.
3. Formaatides ühe formaatimata partitsiooni, ei ilmu seda "computerisse". Arvatavasti aitab välja-sisse logimine jälle Eks katsetan.
Edit: ja nii oligi.
Kui muidu The IT Crowd-is levinud lause "have you tried restarting it?", siis nüüd hakkab vist olema "have you tried relogging?"
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
02.09.2012 07:32:34
|
|
|
Kuidas sellest sisse ehitatud Messengerist lahti saab ? Windows 8 RTM
|
|
tagasi üles |
|
 |
krustok
HV vaatleja
|
02.09.2012 10:57:48
|
|
|
martin366 kirjutas: |
Kuidas sellest sisse ehitatud Messengerist lahti saab ? Windows 8 RTM |
Parem klõps tile'il ja uninstall?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aivvah
HV vaatleja

|
03.09.2012 00:24:04
|
|
|
Ega see aero eriti hea ei ole. Eriti kui vanem arvuti. Uutematel ehk pole probleemi. Pooviks mõnele http://winaero.com/comment.php?comment.news.95
Olen rahul Win 8., kuigi mõned asjad on mis häirvad. See kes viimati sisse logis ja pärast välja logib, siis arvuti taaskäivitamisel või sisselülitamisel logib kohe kasutajasse sisse. Kui on üks kasutaja siis pole probleemi, aga Mul on mitu kasutajat. Mega vähe kasutab mälu Win 8 x64bit. Arvuti tööle pannes 400-700Mb. Kui veebis olen, siis 1Gb. Win 7 oli kasutusel 1Gb ja rohkem. Saan öelda et Win 7 pakaa ja seda kindlasti. Win xp kasutan ka aga Win 7 mitte. Mõned mängud töötavad paremini kui Win 7.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
03.09.2012 07:39:54
|
|
|
Aivvah kirjutas: |
Ega see aero eriti hea ei ole. Eriti kui vanem arvuti. Uutematel ehk pole probleemi. Pooviks mõnele http://winaero.com/comment.php?comment.news.95
Olen rahul Win 8., kuigi mõned asjad on mis häirvad. See kes viimati sisse logis ja pärast välja logib, siis arvuti taaskäivitamisel või sisselülitamisel logib kohe kasutajasse sisse. Kui on üks kasutaja siis pole probleemi, aga Mul on mitu kasutajat. Mega vähe kasutab mälu Win 8 x64bit. Arvuti tööle pannes 400-700Mb. Kui veebis olen, siis 1Gb. Win 7 oli kasutusel 1Gb ja rohkem. Saan öelda et Win 7 pakaa ja seda kindlasti. Win xp kasutan ka aga Win 7 mitte. Mõned mängud töötavad paremini kui Win 7. |
Loodan ainult, et hinnad liiga krõbedad ei tule winil.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
03.09.2012 10:23:48
|
|
|
Mul töötab RTM (64-bitine) ilusti Lenovo X61s peal, nii võrgutoitel kui akutoitel. Samas eetrikaabliga pole proovinud, ainult wifiga on kasutuses. Kui õhtul meeles on siis proovin ka eetriga järgi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.09.2012 16:14:29
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
Aivvah kirjutas: |
Olen rahul Win 8., kuigi mõned asjad on mis häirvad. See kes viimati sisse logis ja pärast välja logib, siis arvuti taaskäivitamisel või sisselülitamisel logib kohe kasutajasse sisse. Kui on üks kasutaja siis pole probleemi, aga Mul on mitu kasutajat. Mega vähe kasutab mälu Win 8 x64bit. Arvuti tööle pannes 400-700Mb. Kui veebis olen, siis 1Gb. Win 7 oli kasutusel 1Gb ja rohkem. Saan öelda et Win 7 pakaa ja seda kindlasti. Win xp kasutan ka aga Win 7 mitte. Mõned mängud töötavad paremini kui Win 7. |
Loodan ainult, et hinnad liiga krõbedad ei tule winil. |
Win8 tuleb viimaste aastate soodsaim windows
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
03.09.2012 17:03:12
|
|
|
muidu keegi ei ostaks
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.09.2012 17:14:16
|
|
|
muidu keegi ei ostaks |
kardan, et ei aita ka see odavam hind
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
03.09.2012 17:17:07
|
|
|
muidu keegi ei ostaks |
Tahvlitele see ju siiski sobib
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
03.09.2012 17:30:10
|
|
|
Ma ei näe küll põhjust osta x86 arhitektuuriga tahvel. Aga see selleks.
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
03.09.2012 17:35:58
|
|
|
Äkki oskab keegi mõne hea idee sekka visata:
*Koduarvutis on tehtud "accept incoming connections" ja ruuteris sobiv port suunatud.
*Olles sülearvutiga võõras kohas ühendan tavaliselt üle mingi kolmanda võrgu oma kodusesse arvutisse VPNi kaudu.
*tracert näitab, et kogu liiklus juhitakse läbi koduse võrgutunneli. Remote desktop suudab ühenduse luua IP alusel, kodune masin näitab ühendatud klienti.
*Ping samale IPle ei vasta, SMBga ei leia arvutit üles. Kodune gateway nt vastab.
*Proovitud nii lauaarvutile endale antud IPd kui dial-in interface'ile antud IPd.
*Kui tulla otse sisevõrku, siis ping, SMB jms kõik töötab veatult.
*Vanasti Win7 ajal kasutasin täpselt samamoodi konfitult seda, töötas perfektselt
Miks ei tööta SMB share'id ja kuidas nede tööle saada? ping pole nii oluline hetkel aga nuh tore ju oleks
viimati muutis KillerXP 03.09.2012 17:38:32, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
03.09.2012 17:38:31
|
|
|
Mnator kirjutas: |
muidu keegi ei ostaks |
Tahvlitele see ju siiski sobib |
Vaevalt sa tahvelarvutile Windows 8 eraldi ostma hakkad, uue tahvelarvuti soetamisel pakuvad tootjad seda W8 poolmuidu kaasa ja praegustele Androidi jooksvatele tahvlitele arvatavasti ei sobib.
Eraldi müüki tulev Windows 8 on siiski olemasoleva arvutipargi peale suunatud ja sinna ta ei sobi, kasutajad jäävad edasi varasemaid Windows versioone kasutama, XP kasutajad ei tule samuti W8 peale üle, pettuvad järjest rohkem uutest Windows versioonidest, ning kasutavad nii kaua kui võimalik XP-d edasi kuni lahkuvad sootuks Windows kasutajate hulgast.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
03.09.2012 17:42:57
|
|
|
Marie kirjutas: |
Mnator kirjutas: |
muidu keegi ei ostaks |
Tahvlitele see ju siiski sobib |
Vaevalt sa tahvelarvutile Windows 8 eraldi ostma hakkad, uue tahvelarvuti soetamisel pakuvad tootjad seda W8 poolmuidu kaasa ja praegustele Androidi jooksvatele tahvlitele arvatavasti ei sobib.
Eraldi müüki tulev Windows 8 on siiski olemasoleva arvutipargi peale suunatud ja sinna ta ei sobi, kasutajad jäävad edasi varasemaid Windows versioone kasutama, XP kasutajad ei tule samuti W8 peale üle, pettuvad järjest rohkem uutest Windows versioonidest, ning kasutavad nii kaua kui võimalik XP-d edasi kuni lahkuvad sootuks Windows kasutajate hulgast. |
Äkki viid ennast natuke rohkem suurtootjate plaanidega kurssi. Kõik suurtootjad, a la Lenovo, Dell, HP, Samsnung, Asus, Acer, MSI jne, jne. toovad sügisest välja oma uued tahvelarvutid ja neil on siis meeldivalt Windows 8 peal.
Nii, et head Windows 8-ga tahvli ostmist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
03.09.2012 17:45:50
|
|
|
Ma ei näe ühtegi põhjust, miks XP pealt 7 peale mitte tulla. 8 peale üleminek ei tohiks ka probleemne olla, sest sisuliselt windows 7-st ainuke erinevus on start menüü. Muid asju kasuta nagu tahad. Ja gamerid peavad nagunii 7/8 peale tulema, et uuemaid mänge normaalselt mängida (+ arvutid on ka küllalt võimsad ja uued, et 7/8 tuleb mängu jooksutamisel kasuks)
XP peale jäämisel ma näen mõtet ainult...ütleme enne 2005 aasta arvutitel.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
03.09.2012 17:51:20
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
....
Äkki viid ennast natuke rohkem suurtootjate plaanidega kurssi. Kõik suurtootjad, a la Lenovo, Dell, HP, Samsnung, Asus, Acer, MSI jne, jne. toovad sügisest välja oma uued tahvelarvutid ja neil on siis meeldivalt Windows 8 peal.
Nii, et head Windows 8-ga tahvli ostmist.  |
Kuidas see on seotud eraldi müüdava Windows 8 versiooniga, see ei müü, W8 müüb ainult koos uue tahvelarvuti ostmisega, mida ma ka eelnevalt rõhutasin.
tsitaat: |
Ma ei näe ühtegi põhjust, miks XP pealt 7 peale mitte tulla |
Siis ei kükitaks pool maakera elanikonnast XP peal edasi, järelikult on põhjuseid palju mida sina ei taju ja pole mõtet ka neid põhjuseid W7 kasutajatele seletama hakata, neile see nii või teisiti kohale ei jõua.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
tagasi üles |
|
 |
|