Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 8 ja 8.1 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 321, 322, 323  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
prtv
HV Guru

sõnum 27.08.2012 21:18:37 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
Release preview ta mul on.

Nojah, RTM's võeti Aero ka ära.

HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 27.08.2012 22:09:08 vasta tsitaadiga

siinus kirjutas:
läbipaistvust ega "kumerusi" ei saagi kuidagi tagasi? Ülimalt kole on kogu see teema seal.

Eip. Rangelt keelatud. Kõik peab kandiline nüüd olema. Isegi Windows 8 ja MS logo icon_biggrin.gif . Airy & Premium look MS enda sõnade järgi icon_razz1.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 27.08.2012 23:06:30 vasta tsitaadiga

UEFI boodiga ei pea õnneks windowsi logo nägema enam.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 28.08.2012 00:11:17 vasta tsitaadiga

Võib ka No GUI Boot kasutada MSConfig-st thumbs_up.gif
tagasi üles
Forgotten
HV kasutaja

sõnum 28.08.2012 10:51:30 vasta tsitaadiga

Appid ei tunnista mobiilset internetti või saab seda kuskilt muuta ?
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 28.08.2012 11:24:05 vasta tsitaadiga

Tundub, et asi on win8's kinni. Release Preview'ga oli sama kala.
Nimelt, süsteem ei oska normaalselt sleepi langeda. Võimalik, et OCZ Revodrive segab midagi, aga pole kindel. Win7'ga toimib ilusti.
Muidu pole probleemi lihtsalt külmalt üles bootida. Tuleb suht mõne hetkega üles. Aga mugav on, kui tööks vajalik kraam, mis eelnevalt pooleli jäi, oleks kohe kasutusvalmis.

Mõni kord AMD CCC ei taha ka fungata. Paneeli saab lahti, mööda menüüsid saab liikuda, aga ükski seade ei jõustu. Kui mängida tahan, siis eyefinity peale lülitamiseks tuleb mõnikord restart teha. Nii preset (hotkey'ga), kui ka käsitsi üles sättimine.

Ootan praegu igasuguseid draivereid veel. Inteli RST (draiver, kui ka halduspaneel) on täitsa puudulik. Kasutusel on RAID0 (4xVelociraptor) ja RAID1 (2x2TB). Win7 peal sai päris hea ülevaate raidide tervistest.

Puudust tunnen ka Asuse AI Suite'ist. Kui Win7 oma proovin installida, siis blokitakse USB'd ja muud jubinad ära (Driver Blocked Due to Compatibility Issues). Ja siis hakata seal midagi taastama on katastroof. Olemas vaid 1 PS/2 port ja klaveriga üksi on windowsis keeruline midagi halduspoole pealt teha. Suutsin 2 korda formatit teha, kuni pihta sain, et just AI Suite see süüdlane on.

Eriti eepiline on veel see, et kui tahan USB pulgalt "UEFI boot mode'i" installida, siis pean käsitsi pulga FAT32 failisüsteemi formattima ja xcopy abil failid peale kopeerima. See Windows 7 USB DVD Download tool vms formatib pulga NTFS'iks, millelt UEFI mode'i bootida ei saa.

pinTero
HV veteran
pinTero

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.08.2012 12:47:31 vasta tsitaadiga

Keegi Thinkpad X60/X61 peal on RTM'i proovinud? Hetkel tundub, et võimatu on akutoitel kaabliga võrku kasutada, kui ühtegi USB sisendseadet külge pole ühendatud ... Koomastab ära süsteemi.
Täpsem jutt sellest seiklusest: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7234088#7234088
tagasi üles
Oliverk
HV veteran

sõnum 28.08.2012 12:58:54 vasta tsitaadiga

Tundub et täiesti hapu ja testimata asi välja lastud.
tagasi üles
Blitzkrieg
HV kasutaja

sõnum 28.08.2012 17:41:51 vasta tsitaadiga

kust saab lubada, et desktopil olles msn-I notification ilmuks. E-maili kohta leidsin selle aga messagin kohta pole leidnud. Näitab ainult lock screenil või siis metros olles.
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 28.08.2012 22:11:35 vasta tsitaadiga

Mingi bug. By default peaks näitama.

Minu win 8 bugid:
1. "Sõnumside" app suvaliselt disconnectib. Valides "võrgus" ei ühenda ta ära. Aitab windowsi välja-sisse logimine.
2. Kui windows on lukus vms ja tuleb "meil" või "sõnumside" appist mingi teade ja sinna vajutada, läheb windows lolliks. Aitab välja-sisse logimine.
3. Formaatides ühe formaatimata partitsiooni, ei ilmu seda "computerisse". Arvatavasti aitab välja-sisse logimine jälle icon_biggrin.gif Eks katsetan.

Edit: ja nii oligi.

Kui muidu The IT Crowd-is levinud lause "have you tried restarting it?", siis nüüd hakkab vist olema "have you tried relogging?"

martin366
HV Guru
martin366

sõnum 02.09.2012 07:32:34 vasta tsitaadiga

Kuidas sellest sisse ehitatud Messengerist lahti saab ? Windows 8 RTM
tagasi üles
krustok
HV vaatleja

sõnum 02.09.2012 10:57:48 vasta tsitaadiga

martin366 kirjutas:
Kuidas sellest sisse ehitatud Messengerist lahti saab ? Windows 8 RTM

Parem klõps tile'il ja uninstall?
tagasi üles
Aivvah
HV vaatleja
Aivvah

sõnum 03.09.2012 00:24:04 vasta tsitaadiga

Ega see aero eriti hea ei ole. Eriti kui vanem arvuti. Uutematel ehk pole probleemi. Pooviks mõnele http://winaero.com/comment.php?comment.news.95

Olen rahul Win 8., kuigi mõned asjad on mis häirvad. See kes viimati sisse logis ja pärast välja logib, siis arvuti taaskäivitamisel või sisselülitamisel logib kohe kasutajasse sisse. Kui on üks kasutaja siis pole probleemi, aga Mul on mitu kasutajat. Mega vähe kasutab mälu Win 8 x64bit. Arvuti tööle pannes 400-700Mb. Kui veebis olen, siis 1Gb. Win 7 oli kasutusel 1Gb ja rohkem. Saan öelda et Win 7 pakaa ja seda kindlasti. Win xp kasutan ka aga Win 7 mitte. Mõned mängud töötavad paremini kui Win 7.
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 03.09.2012 07:39:54 vasta tsitaadiga

Aivvah kirjutas:
Ega see aero eriti hea ei ole. Eriti kui vanem arvuti. Uutematel ehk pole probleemi. Pooviks mõnele http://winaero.com/comment.php?comment.news.95

Olen rahul Win 8., kuigi mõned asjad on mis häirvad. See kes viimati sisse logis ja pärast välja logib, siis arvuti taaskäivitamisel või sisselülitamisel logib kohe kasutajasse sisse. Kui on üks kasutaja siis pole probleemi, aga Mul on mitu kasutajat. Mega vähe kasutab mälu Win 8 x64bit. Arvuti tööle pannes 400-700Mb. Kui veebis olen, siis 1Gb. Win 7 oli kasutusel 1Gb ja rohkem. Saan öelda et Win 7 pakaa ja seda kindlasti. Win xp kasutan ka aga Win 7 mitte. Mõned mängud töötavad paremini kui Win 7.

Loodan ainult, et hinnad liiga krõbedad ei tule winil.

Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 03.09.2012 10:23:48 vasta tsitaadiga

pinTero kirjutas:
Keegi Thinkpad X60/X61 peal on RTM'i proovinud? Hetkel tundub, et võimatu on akutoitel kaabliga võrku kasutada, kui ühtegi USB sisendseadet külge pole ühendatud ... Koomastab ära süsteemi.
Täpsem jutt sellest seiklusest: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7234088#7234088
Mul töötab RTM (64-bitine) ilusti Lenovo X61s peal, nii võrgutoitel kui akutoitel. Samas eetrikaabliga pole proovinud, ainult wifiga on kasutuses. Kui õhtul meeles on siis proovin ka eetriga järgi.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.09.2012 16:14:29 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
Aivvah kirjutas:

Loodan ainult, et hinnad liiga krõbedad ei tule winil.

Win8 tuleb viimaste aastate soodsaim windows icon_wink.gif
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 03.09.2012 17:03:12 vasta tsitaadiga

muidu keegi ei ostaks
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.09.2012 17:14:16 vasta tsitaadiga

siinus kirjutas:
muidu keegi ei ostaks

kardan, et ei aita ka see odavam hind

tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 03.09.2012 17:17:07 vasta tsitaadiga

siinus kirjutas:
muidu keegi ei ostaks
Tahvlitele see ju siiski sobib
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 03.09.2012 17:30:10 vasta tsitaadiga

Ma ei näe küll põhjust osta x86 arhitektuuriga tahvel. Aga see selleks.
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 03.09.2012 17:35:58 vasta tsitaadiga

Äkki oskab keegi mõne hea idee sekka visata:
*Koduarvutis on tehtud "accept incoming connections" ja ruuteris sobiv port suunatud.
*Olles sülearvutiga võõras kohas ühendan tavaliselt üle mingi kolmanda võrgu oma kodusesse arvutisse VPNi kaudu.
*tracert näitab, et kogu liiklus juhitakse läbi koduse võrgutunneli. Remote desktop suudab ühenduse luua IP alusel, kodune masin näitab ühendatud klienti.
*Ping samale IPle ei vasta, SMBga ei leia arvutit üles. Kodune gateway nt vastab.
*Proovitud nii lauaarvutile endale antud IPd kui dial-in interface'ile antud IPd.
*Kui tulla otse sisevõrku, siis ping, SMB jms kõik töötab veatult.
*Vanasti Win7 ajal kasutasin täpselt samamoodi konfitult seda, töötas perfektselt

Miks ei tööta SMB share'id ja kuidas nede tööle saada? ping pole nii oluline hetkel aga nuh tore ju oleks icon_biggrin.gif

viimati muutis KillerXP 03.09.2012 17:38:32, muudetud 2 korda
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 03.09.2012 17:38:31 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
siinus kirjutas:
muidu keegi ei ostaks

Vaevalt sa tahvelarvutile Windows 8 eraldi ostma hakkad, uue tahvelarvuti soetamisel pakuvad tootjad seda W8 poolmuidu kaasa ja praegustele Androidi jooksvatele tahvlitele arvatavasti ei sobib.
Eraldi müüki tulev Windows 8 on siiski olemasoleva arvutipargi peale suunatud ja sinna ta ei sobi, kasutajad jäävad edasi varasemaid Windows versioone kasutama, XP kasutajad ei tule samuti W8 peale üle, pettuvad järjest rohkem uutest Windows versioonidest, ning kasutavad nii kaua kui võimalik XP-d edasi kuni lahkuvad sootuks Windows kasutajate hulgast.

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 03.09.2012 17:42:57 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
Mnator kirjutas:
siinus kirjutas:
muidu keegi ei ostaks

Vaevalt sa tahvelarvutile Windows 8 eraldi ostma hakkad, uue tahvelarvuti soetamisel pakuvad tootjad seda W8 poolmuidu kaasa ja praegustele Androidi jooksvatele tahvlitele arvatavasti ei sobib.
Eraldi müüki tulev Windows 8 on siiski olemasoleva arvutipargi peale suunatud ja sinna ta ei sobi, kasutajad jäävad edasi varasemaid Windows versioone kasutama, XP kasutajad ei tule samuti W8 peale üle, pettuvad järjest rohkem uutest Windows versioonidest, ning kasutavad nii kaua kui võimalik XP-d edasi kuni lahkuvad sootuks Windows kasutajate hulgast.

Äkki viid ennast natuke rohkem suurtootjate plaanidega kurssi. Kõik suurtootjad, a la Lenovo, Dell, HP, Samsnung, Asus, Acer, MSI jne, jne. toovad sügisest välja oma uued tahvelarvutid ja neil on siis meeldivalt Windows 8 peal.
Nii, et head Windows 8-ga tahvli ostmist. icon_cool.gif
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 03.09.2012 17:45:50 vasta tsitaadiga

Ma ei näe ühtegi põhjust, miks XP pealt 7 peale mitte tulla. 8 peale üleminek ei tohiks ka probleemne olla, sest sisuliselt windows 7-st ainuke erinevus on start menüü. Muid asju kasuta nagu tahad. Ja gamerid peavad nagunii 7/8 peale tulema, et uuemaid mänge normaalselt mängida (+ arvutid on ka küllalt võimsad ja uued, et 7/8 tuleb mängu jooksutamisel kasuks)

XP peale jäämisel ma näen mõtet ainult...ütleme enne 2005 aasta arvutitel.

Marie
HV Guru
Marie

sõnum 03.09.2012 17:51:20 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
....

Äkki viid ennast natuke rohkem suurtootjate plaanidega kurssi. Kõik suurtootjad, a la Lenovo, Dell, HP, Samsnung, Asus, Acer, MSI jne, jne. toovad sügisest välja oma uued tahvelarvutid ja neil on siis meeldivalt Windows 8 peal.
Nii, et head Windows 8-ga tahvli ostmist. icon_cool.gif

Kuidas see on seotud eraldi müüdava Windows 8 versiooniga, see ei müü, W8 müüb ainult koos uue tahvelarvuti ostmisega, mida ma ka eelnevalt rõhutasin.
tsitaat:
Ma ei näe ühtegi põhjust, miks XP pealt 7 peale mitte tulla

Siis ei kükitaks pool maakera elanikonnast XP peal edasi, järelikult on põhjuseid palju mida sina ei taju ja pole mõtet ka neid põhjuseid W7 kasutajatele seletama hakata, neile see nii või teisiti kohale ei jõua.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 8 ja 8.1 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 321, 322, 323  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.