Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
31.08.2012 23:38:22
|
|
|
airm kirjutas: |
salatoimik kirjutas: |
Oskab keegi täpsemalt rääkida, mis krdi ruutereid ja muud kama vaja on tunneli tegemiseks digiboxi jaoks.  |
vaja on vlan id numbriga 4 paketid lahti teha ja edasi suunata digiboxile(ilma vlan 4 numbrita). |
Ma pean silmas, kui ma tahan ~50km DTV ühendusest eemal vaadata.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
01.09.2012 13:38:59
|
|
|
airm kirjutas: |
Oskab keegi täpsemalt rääkida, mis krdi ruutereid ja muud kama vaja on tunneli tegemiseks digiboxi jaoks.  |
vaja on vlan id numbriga 4 paketid lahti teha ja edasi suunata digiboxile(ilma vlan 4 numbrita). |
Ma pean silmas, kui ma tahan ~50km DTV ühendusest eemal vaadata. |
Ilmselt oleks kõige lihtsam mõni vidin, mis oskab multicastist unicasti teha. Vlc näiteks. 20 Mbps üleslaadimise puhul ei pressi tõenäoliselt üle 5-6 vaadatava kanali.
Raudvarana saad http://www.sysmaster.com/products/multicast_unicast_converter.php.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
01.09.2012 13:57:31
|
|
|
Ei ei ei, ma ikka tahan täit paketti.
EDIT: Leidsin
tsitaat: |
Ostad kaks normaalset ruuterit, näiteks MikroTik RouterBOARD 750 (40 eur) või 750GL (60 eur).
Ühe ühendad sõbra juures Elioni ruuteriga ja teise oma Sonera fiibri ruuter otsa.
Viimase külge käiba ka Elioni Amino või Motorola digiboks.
Ruuterid häälestad tegema OpenVpn bridge mode:
http://wiki.mikrotik.com/wiki/OpenVPN |
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
mannatera
Kreisi kasutaja

|
01.09.2012 14:59:13
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Pole õrna aimugi, millise Elioni ühenduse otsas istud, aga VID 100 on internet ja VID 4 on IPTV. UDP proxy pead samuti lubama.
Mul on ASUS RT56U, aga selle peal ei toimi asi stabiilselt, kanalivahetusel läheb katki. Edu konfamisel, tõenäoliselt lõpeb asi fiaskoga. |
Vaatasin Thomsoni confist järgi ja mul oli interneti jaoks vid 10 (kminternet) ja 4 oli iptv, aga sellega ikka ei tööta. Pole netti ega IPTV'd, mis selleks UDP proxy numbriks on üldse? Ja mis nendeks PRIO'deks panema peab, saan aru et tegemist priorityga, aga millisel teenusel peab kõrgem olema.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
01.09.2012 16:47:43
|
|
|
mannatera, lõpeta piinlemine ja aja sinna DD-WRT peale, edasi toimi juba minu õpetuse järgi...
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7216654#7216654
Kuna Elion IGMP Proxyt ei toeta (Erinevalt välismaistest teenusepakkujatest), ei saa sa seda ikkagi muudmoodi normaalselt tööle:
Pailaps kirjutas: |
Pole õrna aimugi, millise Elioni ühenduse otsas istud, aga VID 100 on internet ja VID 4 on IPTV. UDP proxy pead samuti lubama.
Mul on ASUS RT56U, aga selle peal ei toimi asi stabiilselt, kanalivahetusel läheb katki. Edu konfamisel, tõenäoliselt lõpeb asi fiaskoga. |
RT-N56U & RT-N66U vahe ongi kiibistikus, esimesele DD-WRT tuge pole ja ka niipea ei saa tulema.
Asi nimelt selles et stock firmware ei lase sul trunki konfida WAN pordile, nii et KMI "native" vlan oleks untagged ja IPTV vlan4 tagged.
Laiali hiljem harutad need juba ruuteri Switchi osas, kus siisetuleval vlan4`jal tag küljest võetakse ja IPTV vlan eraldi porti suunatakse.
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
mannatera
Kreisi kasutaja

|
01.09.2012 20:33:54
|
|
|
Ma ei piinle, kust sa selle välja lugesid? Ma lihtsalt loobun Elioni IPTV teenusest kui ma nende tehnilisest toest ei saa tehnilisi parameetreid, mida IPTV confimiseks vaja on. Linuxit ma ei karda ja stock fw's on ka kenasti telnet access olemas ja saab ka käsurealt asjad ära teha. Asi on lihtsalt selles, et kuskil ei ole neid parameetreid, mille järgi üldse saaks confida.
DD-WRT mind ei huvita absoluutselt. Kõike saab teha ka stock fw'ga ja on vähemalt kindel olla, et kõik töötab nii nagu vaja.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
01.09.2012 20:38:37
|
|
|
libe kirjutas: |
indrekp kirjutas: |
jeesus188 kirjutas: |
nagu libe ütles, asi pole riistvaras |
Tegelikult ikka on küll, jõudlust peab nö teleri sisesel protsessioril ikka olema, et rakendust ja krüptot jooksutada. Samuti peab vastav teler sellist riistvara sisaldama. Teadaolevalt püütakse ikka igale mudelile mis vähegi tehniliselt võimaldab, seda appi valmis treida kuid esmalt tuleb võimalus ikkagi uuematele mudelitele, ka täna müügis olevatele kallimatele seeriatele, täpsemalt ei nimetaks sest ei taha ise mingit lubadust anda. |
jutt oli sellest, et d6500 ja d7000 prosed on samad |
D-seerial e. eelmise aasta mudelitel vist oli jah, aga jutt on ikka ES-seeriast e. tänavustest, kus ES7000 ja ..8000 on juba kahetuumalise prosega.
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
01.09.2012 22:13:16
|
|
|
mannatera kirjutas: |
Ma ei piinle, kust sa selle välja lugesid? Ma lihtsalt loobun Elioni IPTV teenusest kui ma nende tehnilisest toest ei saa tehnilisi parameetreid, mida IPTV confimiseks vaja on. Linuxit ma ei karda ja stock fw's on ka kenasti telnet access olemas ja saab ka käsurealt asjad ära teha. Asi on lihtsalt selles, et kuskil ei ole neid parameetreid, mille järgi üldse saaks confida.
DD-WRT mind ei huvita absoluutselt. Kõike saab teha ka stock fw'ga ja on vähemalt kindel olla, et kõik töötab nii nagu vaja. |
Elioni tehniline tugi ütleb sulle viisakalt, et Asus ei ole toetatud ja thats it. Vaidle niipalju kui soovid.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.09.2012 22:50:17
|
|
|
Ma lihtsalt loobun Elioni IPTV teenusest kui ma nende tehnilisest toest ei saa tehnilisi parameetreid, mida IPTV confimiseks vaja on
|
optimist
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
01.09.2012 23:17:25
|
|
|
DD-WRT mind ei huvita absoluutselt. Kõike saab teha ka stock fw'ga ja on vähemalt kindel olla, et kõik töötab nii nagu vaja. |
Sellisel juhul soovin sulle edu
Ja õnnitlen Starmani või STV`d uue kliendi puhul
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.09.2012 23:19:00
|
|
|
sa nagu tahad, et ettevõte avaldaks sulle firma saladusi?
muideks sa oled laisk, teatud confid siin olemas kusagil millegi jaoks....
aga mul suht kama 2, aga sa tegid õhtu sellegipoolest rõõmsaks
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
01.09.2012 23:42:32
|
|
|
samahästi võiks mobiilifirmad telefoni andmeside seaded salajasteks kuulutada ja neid avaldamast keelduda...
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
3 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
mannatera
Kreisi kasutaja

|
01.09.2012 23:43:17
|
|
|
sa nagu tahad, et ettevõte avaldaks sulle firma saladusi? |
Aitäh, et minu õhtu rõõmsaks tegid kõva firma saladus küll see. Veidike laupäeva õhtust jebimist ja sain asja tööle. Aga noh siin teemas ongi rohkem teiste kallal ilkuajad ja sellised ümmarguse jutu mehed, ega ma suuremat siit ei lootnudki
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.09.2012 01:54:00
|
|
|
Aitäh, et minu õhtu rõõmsaks tegid kõva firma saladus küll see. Veidike laupäeva õhtust jebimist ja sain asja tööle. Aga noh siin teemas ongi rohkem teiste kallal ilkuajad ja sellised ümmarguse jutu mehed, ega ma suuremat siit ei lootnudki  |
sa sitapea ei oska lugeda või milles asi
muideks sa oled laisk, teatud confid siin olemas kusagil millegi jaoks... |
kas helistasid elioni ja nad meeleldi jagasid infi?
pakun et ei. nii
ufo56 kirjutas: |
Harju sellega, see on hv |
ja saa vooluga kaasa.........
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
03.09.2012 09:04:54
|
|
|
Kurjam, see elioni ruuteri USB pordi külge ketta ühendamine ja FTP tegemine on ikka jaburdus... 90% transferidest hangub ära, maksimaalselt 2MB/s kiirus, ketast näitab poole väiksemana... ma ei tea...
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
03.09.2012 09:19:08
|
|
|
Aitäh, et minu õhtu rõõmsaks tegid kõva firma saladus küll see. Veidike laupäeva õhtust jebimist ja sain asja tööle. Aga noh siin teemas ongi rohkem teiste kallal ilkuajad ja sellised ümmarguse jutu mehed, ega ma suuremat siit ei lootnudki  |
No aga äkki paned siis selle ekraanipildi oma seadetega siia ka, et järgmistel lihtsam oleks?
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
03.09.2012 12:35:24
|
|
|
dex, looda sa...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
03.09.2012 13:28:21
|
|
|
carlking kirjutas: |
Kurjam, see elioni ruuteri USB pordi külge ketta ühendamine ja FTP tegemine on ikka jaburdus... 90% transferidest hangub ära, maksimaalselt 2MB/s kiirus, ketast näitab poole väiksemana... ma ei tea... |
Suhteliselt lootusetu featuur thompsonitel. Kiirus on olematu ja NTFS tugi puudub enamasti.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
03.09.2012 13:40:28
|
|
|
Tegelikult ebaoluline, aga avastasin eile et ... see va amino peldik oli tööle hakanud!! Kui eelmine kord sellest siin kirusin siis jäi nagu ta jäi, eile aga vaatasin et punane tuluke oli ära kustunud... mõtlersin siis et sooh - see ka oma maise teekonna lõpetanud aga vaatsin taha ja nägin et võrk oli aktiivne, panin siis AV juhtme talle külge ja ennäe raiska töötas. Müsteerium kuubis.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
03.09.2012 13:48:24
|
|
|
carlking kirjutas: |
Kurjam, see elioni ruuteri USB pordi külge ketta ühendamine ja FTP tegemine on ikka jaburdus... 90% transferidest hangub ära, maksimaalselt 2MB/s kiirus, ketast näitab poole väiksemana... ma ei tea... |
Krt, need ruuterid surevad juba netikasutamise all ära, sa tahad veel võrguketast
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
infarkt
HV kasutaja
|
03.09.2012 15:51:02
|
|
|
Kolasin siin teemas ringi ja jäi silma kasutaja Etz poolt postitatud konf, kuidas saada dd-wrt ruuteritel iptv tööle. Kuna aga dd-wrt softi toetavatel ruuterite markidel on pordid tähistatud erinevate numbritega (osadel markidel on lan pordid 0,1,2,3 ja wan port 4, osadel markidel lan pordid 1,2,3,4 ja wan port 0) ja ka default vlan-id on erinevad, siis see konf kõikidele dd-wrt ruuteritele ei sobi. Seetõttu oleks oleks palve, kas oleks keegi lahke, kes dd-wrt peal iptv tööle saanud, viitsiks oma ruuteri gui-st vlan seadete pilt teha.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
03.09.2012 15:55:08
|
|
|
infarkt kirjutas: |
Kolasin siin teemas ringi ja jäi silma kasutaja Etz poolt postitatud konf, kuidas saada dd-wrt ruuteritel iptv tööle. Kuna aga dd-wrt softi toetavatel ruuterite markidel on pordid tähistatud erinevate numbritega (osadel markidel on lan pordid 0,1,2,3 ja wan port 4, osadel markidel lan pordid 1,2,3,4 ja wan port 0) ja ka default vlan-id on erinevad, siis see konf kõikidele dd-wrt ruuteritele ei sobi. Seetõttu oleks oleks palve, kas oleks keegi lahke, kes dd-wrt peal iptv tööle saanud, viitsiks oma ruuteri gui-st vlan seadete pilt teha. |
Ise konkreetselt konfisin selle nii ASUS RT-N16 peal..
GUI pildist on sul vähe kasu, sealtkaudu seda tööle ei saa
Spoiler 
viimati muutis Etz 03.09.2012 16:01:02, muudetud 1 kord |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
infarkt
HV kasutaja
|
03.09.2012 16:00:59
|
|
|
Etz kirjutas: |
infarkt kirjutas: |
Kolasin siin teemas ringi ja jäi silma kasutaja Etz poolt postitatud konf, kuidas saada dd-wrt ruuteritel iptv tööle. Kuna aga dd-wrt softi toetavatel ruuterite markidel on pordid tähistatud erinevate numbritega (osadel markidel on lan pordid 0,1,2,3 ja wan port 4, osadel markidel lan pordid 1,2,3,4 ja wan port 0) ja ka default vlan-id on erinevad, siis see konf kõikidele dd-wrt ruuteritele ei sobi. Seetõttu oleks oleks palve, kas oleks keegi lahke, kes dd-wrt peal iptv tööle saanud, viitsiks oma ruuteri gui-st vlan seadete pilt teha. |
Ise konkreetselt konfisin selle nii ASUS RT-N16 peal..
GUI pildist on sul vähe kasu, sealtkaudu seda tööle ei saa  |
Endal konkreetselt Buffalo WHR-G125 isend. Miks gui-st tööle ei saa, kõik läbi telneti tehtud konfi muudatused kajastuvad ju ilusti ka gui-s? Pildi võiksid ikka üles panna, äkki suudan vastavalt gui-le õiged käsud ise välja mõelda.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
03.09.2012 16:04:19
|
|
|
infarkt, GUI kaudu konfitud vlan`id on kõik tagged, sellepärast, ehk siis saad pildi ilma internetita...
Aga pilt ise siis:
Spoiler 
|
|
   |
194 |
|