Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kraaks
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToivoLep
Kreisi kasutaja
|
28.08.2012 20:47:56
|
|
|
Niisiis kunagi rääkisin loo katkisest blenderi kaanest. Euronics väitis, et garantii alla see ei kuulu ja igavene jama oli. Lõpptulemusena philipsis siiski vahetati kaas ilma ühegi kobinata uue vastu (no laps oleks ka ju aru saanud, et defekt). Kõige parem oli sealjuures, et kaupa vastu võttes oli täpselt sama komplekt meeskonda tööl. Vahetuse vanem suutis jääda enam-vähem aumeheks, müüjal olid aga silmad väga maha keeratud - tundsin ennast hästi! Eriti hea oli see, et toona oli samal ajal kellelgi mingi teema klappidega vms Näha oli, et kordus sama teema - vanem ütles, et saada ära igal juhul, isegi kui näha, et lõhutud vms
Igatahes euronicsist on selle jama eest kakamaitse päris suur suus. Olen teinud ostud teistest kohtadest kuid millegipärast sai siiski veel üks sügavkülm ostetud. Igatahes viskan siit kiitused rocca "kräsupealise" (heas mõttes) tumeda juukselise noorsandi poole - konsooli teemas on abiks olnud ja käivet on tõstetud.
Igatahes kaubatundmise teema kohta ütleks, et jah peab tundma. 5 eurose peltsipaberi rulli hoidja kohta tõesti ei ole midagi teada kuid tehnilisematest toodetest ootaks küll õigesisulisi seletusi. Kui ei osata siis irvitan, et mille alusel tooted üldse müüki on võetud. Ma olen hetk ise müügimees ja toimetan alates õmblusmaterjali lõikuritest tipp diagnostika seadmeteni ja ma küll ei kujutaks ette kui kliendile glükomeetri mõõteprintsiibi seletuse asemel midagi kokku jogan... Naljamehed!
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
29.08.2012 10:26:02
|
|
|
Bumer kirjutas: |
marxveix kirjutas: |
Euronicsil tegelt suht suur juurdehindlus osadel kaupadel.
Näiteks:
Euronics BD-D5100 139.- (Soodus 79.-)
Elion BD-D5100 49.-
Vahe 30.- eurot, väikse vidina pealt  |
On jah kohati mõttetu pood. Vaatasin ka ühte samsungi kodukino, mis Euronicsis maksab 1299 samal ajal kui mitmes muus eesti netipoes maksab see 2/3 sellest hinnast ehk üle 400 euro vähem. Müstiline hinnavahe. |
See on tegelikult igalpool meil nii. Juurdehindlus on tohutu. Sai käidud kuskil kinga poes ja oli mingisugune ale... kingad maksid ise ca 50 euri ja hind oli lastud 15 peale ja olen enam kui kindel, et nad teenivad isegi selle nii nimetatud " allahindluse " pealt veel endale lisa. Vastasel juhul poleks asjal ju mõtet. Ja see kehtib meil siin kahjuks kõikide kaupade puhul. Kui tahate midagi allahindlustest näha ja kuulda siis minge soome ja vaadake seal hindu ja kuidas asi toimib. Tuttav ostis firmakauplusest soodukaga 4 asja ja sai lisaks viienda pealekauba enda vabal valikul, hetkel siis jutt riietest.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToivoLep
Kreisi kasutaja
|
29.08.2012 18:44:41
|
|
|
Juurdehindlus lepinguvälisel pudil on tihti peale 200-300%. Põhjus otsigem vast ajaloost...
|
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.08.2012 15:21:41
|
|
|
ma ei näe midagi, mingis x formaadis vist see pilt seal. tavalkat euronicsi tavaari ma moblas näen
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
30.08.2012 15:25:17
|
|
|
PDF.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.08.2012 15:34:39
|
|
|
nüüd avastasin
minu arust midagi erilist küll seal ei olnud, õhtul vaatan täpsemalt
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
silvermann
HV vaatleja
|
30.08.2012 16:03:01
|
|
|
Hästi panevad küll jah:
40PFL5507K/12 Teler Philips 40" LED LED TELER 859,00 € 739,00 € -13,97%
Teised poed pakuvad alates € 520.
Esimesel lehel tõenäoliselt on ka mõni tõsisem allahindlus, aga seal on ka moraalselt vananenud või muidu mõttetud tooted.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
30.08.2012 16:09:45
|
|
|
Korra viskasin pilgu peale ja paljusi asju küll "allahindluseks" ei saa nimetada. Aga see on see Eesti värk.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
30.08.2012 16:46:14
|
|
|
No enamus poodide "allahindlused" on ikka mõeldud ullikestele kes vaatavad mis hind on olnud enne ja mis hinnaga nüüd müüakse... omamata aimdust mis hinnaga seda tegelikult müüakse.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
30.08.2012 16:48:44
|
|
|
carlking, Ja see kehtib siin vähemalt siin Eestis nii. Nt Soomes võib allahindlusi ikka allahindlusteks kutsuda. Siin Eestis enamus soodushinnad ongi tegelikult need tavahinnad.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
30.08.2012 23:37:00
|
|
|
Njah, tõesti, allahindlused on huvitavad...
Mälukaart Kingston SD 8GB
- Tavahind 18,90€
- Kampaaniahind 12,90€
Sama asi...
- Arvutikeskus: Tavahind 6.90€
- Galador: Tavahind 5.20€
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
31.08.2012 17:01:15
|
|
|
Ja Võsareporter millegipärast lõpetab nagu ma kuulsin? Tuleb hoopis rohkem selliseid saateid teha, kus ikka korralikult ja huumoriga kritiseeritakse selliseid inimesi mõnitavaid äriettevõtteid ja nende võtteid. Ja mitte ainult kritiseeritakse vaid ka karistatakse, rahaliselt jne. Muidu nad ei õpi ju kunagi, muidu sellised "allahindlused eesti moodi" meid "rõõmustavad" ka 5 ja 10 ja 15 aastat hiljem veel. Kui keegi Inglismaal näiteks üritaks selliste allahindlustega inimesi ärritada siis ta väga kiiresti kahetseks selleks, ma tean sellest väga hästi. Meie ikkagi reisime ja loeme uudiseid ja teame kuidas asjad toimuvad tsiviliseeritud ühiskonnas. Aga meie kaupmehed on siiamaani ülbed ja/või lohakad. Ülbed sest arvavad et Eesti ikka veel idioote täis kes ostavad automaatselt kui näevad ALLAHINDLUSE silti, nagu Pavlovi koerad. Ja kui mõned kaupmehed pole ülbed siis ikka raudselt lohakad sest ei oska või ei viitsi realistlikul viisil hindade korrigeerimisega tegeleda. Eks nad õpivad veel meie abiga, kui asjad jääbad müümata + meie mõnitame neid vastu.
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
31.08.2012 21:05:45
|
|
|
globostrat kirjutas: |
Ja Võsareporter millegipärast lõpetab nagu ma kuulsin? Tuleb hoopis rohkem selliseid saateid teha, kus ikka korralikult ja huumoriga kritiseeritakse selliseid inimesi mõnitavaid äriettevõtteid ja nende võtteid. |
No mis teha, mingid lollakad valisid ju riigikokku ta.
Ehk kui veab ja järgmine kord ei valita, siis ilmselt tuleb asi tagasi
Aga jah, tundub, et euronics on kindlalt enne hinna üles kerinud ja siis soodus = tavahind
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
31.08.2012 22:34:10
|
|
|
Veel üks suurepärane eesti äriliselt enesedestruktiivse ahnuse näide:
Nikon J1/V1 hinnad Eestis, k.a. Euronicsis. Tsiviliseeritud Euroopa maades see enam-vähem läbikukkunud Nikoni EVIL eksperiment on praegu juba saadaval makstes vaid ca 50% esialgsest hinnast. Aga meil siin veel istutakse täishindadega ja oodatakse - mida, keda? Kellele see Nikoni mänguasi meeldis (ikka leidub mõni fänn, maitse asi) isegi ülepaisutatud hinnaga, see juba ostis ta ammu. Aga ei, parem ju edasi istuda ja oodata et kuskilt (teiselt planeedilt?) maandub sinisilmsete idiootide kari kes ostavad ära need ülejäänud ühikud täishinnaga. Loomulikult mingil hetkel ka siin Eestis need hinnad langevad talutavale tasemele. Seda aga alles siis kui vastavad kaamerate (televiisorite, pesumasinate jne.) mudelid on anakronismiks muutunud ja neid keegi isegi 50% hinnaga ei osta.
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
31.08.2012 22:42:29
|
|
|
globostrat kirjutas: |
Ja Võsareporter millegipärast lõpetab nagu ma kuulsin? Tuleb hoopis rohkem selliseid saateid teha, kus ikka korralikult ja huumoriga kritiseeritakse selliseid inimesi mõnitavaid äriettevõtteid ja nende võtteid. Ja mitte ainult kritiseeritakse vaid ka karistatakse, rahaliselt jne. Muidu nad ei õpi ju kunagi, muidu sellised "allahindlused eesti moodi" meid "rõõmustavad" ka 5 ja 10 ja 15 aastat hiljem veel. Kui keegi Inglismaal näiteks üritaks selliste allahindlustega inimesi ärritada siis ta väga kiiresti kahetseks selleks, ma tean sellest väga hästi. Meie ikkagi reisime ja loeme uudiseid ja teame kuidas asjad toimuvad tsiviliseeritud ühiskonnas. Aga meie kaupmehed on siiamaani ülbed ja/või lohakad. Ülbed sest arvavad et Eesti ikka veel idioote täis kes ostavad automaatselt kui näevad ALLAHINDLUSE silti, nagu Pavlovi koerad. Ja kui mõned kaupmehed pole ülbed siis ikka raudselt lohakad sest ei oska või ei viitsi realistlikul viisil hindade korrigeerimisega tegeleda. Eks nad õpivad veel meie abiga, kui asjad jääbad müümata + meie mõnitame neid vastu. |
Ah, selliseid inimesi on palju, kes vaatavad, kui palju "tavahinnast" on maha võetud ja ostavad selle järgi. Kasvõi mu emagi teeb nii ja ta pole ainuke, keda tean. Õnneks olen nii saanud teha, et suuremate ostude jaoks küsib minu otsust enne.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
01.09.2012 14:08:39
|
|
|
globostrat, eestimaist kaubandust tundes võib oletada, et neid eksemplare polegi rohkem kui sa oma silmaga poes näinud oled ja seega firmake mingeid erilisi ostjatemasse küll ei oota
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
exciter
HV kasutaja
|
01.09.2012 14:17:57
|
|
|
WAV kirjutas: |
Njah, tõesti, allahindlused on huvitavad...
Mälukaart Kingston SD 8GB
- Tavahind 18,90€
- Kampaaniahind 12,90€
Sama asi...
- Arvutikeskus: Tavahind 6.90€
- Galador: Tavahind 5.20€ |
Eino, loll pole ju see, kes müüb vaid see, kes ostab:)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Skorzeny
HV kasutaja
|
01.09.2012 15:05:50
|
|
|
exciter kirjutas: |
Eino, loll pole ju see, kes müüb vaid see, kes ostab:) |
Kas sellest tuleb nii aru saada, et euronicsiklient on diagnoos,
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
01.09.2012 20:20:02
|
|
|
Skorzeny, ära naera midagi, mõnikord on Euronicsis saanud võrreldes teiste poodidega odavamalt
Aga no see mis praegu toimub, ajab lausa nutma .
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.09.2012 22:39:19
|
|
|
Ollaz kirjutas: |
Skorzeny, ära naera midagi, mõnikord on Euronicsis saanud võrreldes teiste poodidega odavamalt
Aga no see mis praegu toimub, ajab lausa nutma . |
mõnikord poliitikud on ka ausad
huvitav, et ükski euronicsi esindaja asja kommentaarinud pole
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
02.09.2012 13:32:12
|
|
|
Mida neil kommenteerida, ülemused on käsud kätte andnud nii toimida ja kes tööl tahab püsida, see peab ülemuste käske täitma. Ega lihtmüüjad hinnapoliitikat välja mõtle.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
02.09.2012 23:46:57
|
|
|
Kui hinnad ei meeldi, ostke mujalt
Keegi ei hakka mingi foorumi "hala" peale hindu langetama...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToivoLep
Kreisi kasutaja
|
02.09.2012 23:59:10
|
|
|
Ega jah, see foorumi hala väga kuhugi ei vii - aga samas on konkreetsed näited all olemas kus kohast mingit kaupa odavamalt osta. Aga taas ma rõhutan, et see on täiesti puht eestlaslik juurdehindluse teema.
Ma tean konkreetselt ise inimesi kes hindade üle ägisevad aga ise (tootejuhid) mõnuga 300% juurde viskavad. Asi on turul läinud päris peese ära - muud ei olegi kui üks suur allahindluse teema. Surutakse 300% ja lastakse 280% peale. Sisuliselt võttes (olenevalt valdkonnast) jookseb rull käputäie inimeste taskusse. Tarbijate viga on aga see, et nad ei kujuta ette kui lihtne on tegelt kasvõi ise maaletoojaks hakata... Mina olen tööl maaletooja lipu all ja ajan ka ise vaikselt teemat... Kas mul on vaja stabiilselt 4000 eurost kuupalka??? Ei ole... mulle ei maitse teine eestlane...
|
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|