praegune kellaaeg 18.06.2025 02:23:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
WuLong
HV vaatleja
|
23.10.2011 18:53:39
|
|
|
OOt mis?
Läbi browseri saab ka =D?
Kellel sellist nõtrust vaja läheb.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Killer-Bea
HV kasutaja

|
08.11.2011 21:43:41
|
|
|
DelMar kirjutas: |
Killer-Bea palju rahvast sul guilids on? üks eestlaste guild on veel - Estonia ja seal mingi 10 inimest vms. |
Meil on guildis 45 kasutajat. Osadel on 2-3 tegelast ja osad on kes tulid ja kadusid või on lihtsalt hõivatud päris eluga, online ajad ka erinevad aga umbes nii primetimes on meid 10-15. Selle mängu huvitav külg ongi et ei pea just mingi guildi liige olema, et kuskile jõuda.
Omavahel muidugi tore eesti keeles muliseda, LegacyofEstonia kellel soovi on, põhisuhtluskanal mängu chatt ja skaip.
Hetkel muud tegevust eriti ei tehtagi, daily dungeon ja raha farmimine.
Selle ühenduse kohta;
Olen läbi browseri korra paar proovinud, imelik minna. Kasutan siiski mängu launcherit nagu normaalselt, mingeid disconecte pole olnud väga. Kuna mäng on tõesti P2P siis kõiksugu neti hüppamised mõjutavad suht palju. Sama on lagiga, masinas asi kinni pole kui just väga juust ei ole, samas minu profiilis olev masin jookseb ilusasti max grafaga, ja 4jale eestlasele saab ka mängu hostida. 12alla 1 üless (0.8 +/-). Põhiline ongi korraliku ja stabiilse ühendusega host, siis ei lagi keegi ja mäng jookseb sujuvalt.
Episode 5 läbi, tuleb jääda 7ndat detsembrit ootama.
kjaups kirjutas: |
lkits, me mõlemad sama võrgu taga.
Kahtlusdasin isegi NOD32e enda tulemüüri. Keerasin kõik kinni, kuid siis hakkas juba Party loomisel crashima
Proovisin läbi IE mängu käivitad (hackshieldi käivitab läbi neti browseri nagu ma aru saan?; muidu kasutasin käivitamiseks Firefoxi), kuid tulemus sama.
Crashi reportis on märksõnaks ka ainult APPCRASH.
Oleks seal crash reportis midagi ati kohta kirjas, siis kahtlustaks videokaardi drivereid (viimased + mängu Rage clitch fix driverid).
Mõistus otsas. Video drivereid igatahes maha kiskuma ei hakka, uut windowsit peale ei pane, google ka targemaks ei tee.
Mängu-Minu-Läpaka viga: Mingi tihend lekib
Unustasin mainida, et mul EU versioon. Alguses sai USA versiooni läbi proxy mängitud, kuid see ei kannatanud isegi kriitikat.
[LISA] Anomaaliad on lõppenud. Safariga mäng käima ja jookseb ludinal  |
Grafaga ei ole siin mängus palju pistmist, see on Counter strike, ehk siis puhtalt prose mäng, räägivad et heavily modified aga ei ole. Olen ka ise teste teinud ja ainuke mis koormust saab ja korralikult on prose. Grafa on sul põhimõtteliselt idles. Miks sul mäng browseritega käivitades crashib ei oska aimata. Minul siiamaani closed beta klient mis updatesid saanud vaid. Guildi kaaslane aga sai mingi errori mille kohta Nexon ei ole tarka vastanud, reinstall aitas lahedada.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Yankuonu
HV kasutaja

|
23.01.2012 12:20:41
|
|
|
Proovin ka täna ära, palju hetkel ei oota aga eks aeg näitab.
Keegi oskab nagu midagi pvp kohta ka rääkida selles mängus?
_________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!" |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer-Bea
HV kasutaja

|
23.01.2012 12:29:41
|
|
|
Hetkel on pvp läbi event'i. 4v4 ja 2 bossi kes üksteist klobivad, saad siis kas aidata bossi tappa või peksad teist teami. Tulevikus tuleb ka Castle wars, milline see välja nägema hakkab, ei oska öelda.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Yankuonu
HV kasutaja

|
27.01.2012 11:53:26
|
|
|
Kuhu on jäänud loogika, igas mängus kus on "Gender Lock" tehakse Main Tank pisikeseks 13aastaseks tüdrukuks, õrn ja habras Mage class tehakse bieberiks.... juhe jookseb kokku.
Edit:
Mingeid sügavamat sisu kas sellel mängul on või muutb midagi huvitavamaks teatud lvl-ini jõudes, siiani up to 20 on suht koht korduv ja sarnane eemlmisele lvl-ile jne.
Keegi oskab valgustada mis tulemas või muutumas peaks lähitulevikus olema kui lvlitega kõrgemaks veel viitsiks ronida:
1. Mingeid event-e?
2. omapärasemaid map-e?
3. muud?
_________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!" |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Status0
HV kasutaja

|
11.08.2012 08:52:26
|
|
|
Tervitus ka minu poolt. Sai siis ka mängu proovitud. Olin varem mängust kuulnud/lugenud, kuid siis see veel euroopale avatud polnud ja proxyhäkki ma ka ei teinud. Esmamulje on täitsa ok. Dungeon crawler tüüp on meeldiv, ei pea metsas, suurel mapil uitama ja oravaid tapma. Enamus NPC-sid on ka 2-3 kohas kõik koos, seega, ei pea ka neid eraldi külastama. Asi on otsekohene ja sihikindel - ainult edasi Grindi on muidugi palju, eriti, kui tahta korralikult craftida. See, et tank klass, 1 neist, naine on, eriti ei häiri, kuigi jah, gender lock on pisut tobe. Varsti peaks vibumees lisanduma, ning season 2, peaks tulema veel üks assassin tegelane (naine). Graafika on täitsa kena, isegi üllatavalt kena. Meeldib ka gruppides olev suhtumine, pole üleolevaid või niisama räuskavaid tegelasi, kuigi jah, olen veel madal level ja hetkel lahtiolevad katakombid on lihtsad ka üksikmängijale (normal-i peal )
Esmamulje siis 4/5.
Vabandust, kui jutt sai liialt pudru ja kapsad, ärkasin just hiljuti
ahjaa, mis evente puudutab, siis kodulehel on enam-vähem kirjas, mis ja kuna.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
26.10.2012 09:37:08
|
|
|
Ise suht suur fan, mänginud esimesest päevast kui closed beta avati.
Kuid pean mainima, et sellist mängu nagu Vindictus EU-s releasetud pole ja ilmselt ka ei saa olema. Eu-s on Vindictus XE mis "premierist" ikka veidi erinev.
Hetkel 4 char
Level 70 Lann (IGN xtro)
Level 70 Karok (IGN Decompose)
Level 69 Evi (IGN Mustlesk)
Level 56 Kai (IGN Shadowbend) (tuli eu 2 päeva tagasi, hetkel OP char).
Väga straight forward mäng mis mulle iseenesest meeldib.
Levelite saamiseks väga grindima ei pea, gear saamiseks mõnikord peab, AP saamiseks peab aga suht jõhkrat grind tegema.
Igal charil on suht erinev combat style. Mängu lihtsus sõltub väga palju heast reaktsioonist, heast nettiühendusest ning võimest õppida ja meeles pidada bosside käitumismustreid.
Transformation on suht lahe, saad 2 min olla kas Dark knight või Holy paladin mis annab võitluses suure eelise. Lisan siis ka traileri:
http://www.youtube.com/watch?v=UFYgbmYdiLU
Karokil ja Kai-l on bosside ahistamiseks ka special nippid, karok saab suuremate bosside mõnesid rünnakuid peatada ja bossi mõnda aega kinni hoida. Kai aga "moundib" pikkalilöödud bossi ja laseb hunniku nooli kukklase.
Julgen soovitada küll, free to play ja vähemalt mõnda aega on kindlasti fun. Ise ikka päris pikalt mänginud ja igav pole seni hakanud.
Legacy of Estonia vist suht suur guild ka juba, ise olen enda väikses guildis koos paari sõbraga (Ultramarines). HV-lasi ikka aitan kui ühendust võttate, põhiliselt olen online hetkel Kai-ga (Shadowbend).
Edit: Kolmapäeval tuli välja siis Episode 1 viimane osa. Ehk hunnik uusi dragon raide. Käimas ka halloween event kus nänni saab. Nexonile kohaselt olid ka serverid päev peale update rõõmsalt maas ja õhtupoole toimisid vaid mööndustega
_________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist? |
|
Kommentaarid: 451 loe/lisa |
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|