Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris hakkad mängima ja miks? Põhjenda teemas ... |
Far Shiverpeaks |
|
57% |
[ 73 ] |
Desolation |
|
16% |
[ 21 ] |
Midagi muud. Täpsustan ja põhjendan teemas. |
|
25% |
[ 33 ] |
|
hääli kokku : 127 |
|
autor |
|
Strom
HV vaatleja

|
28.08.2012 21:02:47
|
|
|
Krunge kirjutas: |
aga keegi ju ei taha ka mingi piigi järgi servereid ostma hakata |
Ei peagi ostma, võiks ju rentida lisavõimsust. Arvatavasti pole küsimus mitte riistvaras, vaid hoopis tarkvaras mingid bugid tekitavad chain effecti.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Teaq
HV vaatleja
|
28.08.2012 21:23:42
|
|
|
Kui charre transferida proovin siis viskab mängust lihtsalt välja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Krunge
HV kasutaja
|
29.08.2012 00:05:15
|
|
|
Teaq kirjutas: |
Kui charre transferida proovin siis viskab mängust lihtsalt välja. |
Mul kah hangus, aga kui sisse logisin uuesti, siis oli kolitud
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
1 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
29.08.2012 00:20:47
|
|
|
ot: |
Väike vaheinfo neile, kellel GW2-s FPS maru madal, ~15. Sai just ühe kasti puhul probleem lõpuks lahendatud ja internetis ei leia lahendusi, küll aga kuhjaga täpselt sama mure kurtmist (väga erinevad videokaartide põlvknnad, nii AMD kui ka Nvidia kasutajatelt).
Probleemiks oli see, et PCI-E töötas vaid 1x kiirusel kui GPU oli koormuse all, näiteks: pci-e 3.0 x16 @ x1 1.1 (peaks aga olema antud juhul pci-e 3.0 x16 @ x16 1.1). See tähendab väga suurt jõudluse kadu. Kontrollida saab seda GPUZ programmiga ja samuti saab rakendada GPUle koormuse ilma mängu käivitamata vajutades küsimärgile seal samas selle PCI-E info juures.
Aitas lihtsalt see, kui BIOS-is CPU frequency muuta +1. Lahe bug.. Koormuse all nüüd pci-e 3.0 x16 @ x16 1.1 ja fps 80 kandis (7850). |
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
rasmer
HV kasutaja

|
29.08.2012 01:34:44
|
|
|
On ikka tohutult asju, mida see mäng teeb väga hästi (maailma ilu, questide süsteem, telepordi süsteem, skillide süsteem jne jne). See promo jutt, mis enne räägiti, et kõik on tehtud mängijate huve arvestades paistab tõsi olevat. Paar asja, mis mulle otseselt ei istu, on ka muidugi, see nuppude spämmimine kui surma saad + SWTOR personaly story jättis võimsama mulje, aga see võib ka sellest olla, et ma GW 2 suht alguses alles. Igal juhul väga rahul praegu ja ma pole veel proovinud WvW-d, sPVP-d, craftingut, instance-id jne.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
29.08.2012 02:50:44
|
|
|
tsitaat: |
A reminder to North American players who pre-purchased or pre-ordered a physical copy of the Standard Edition, European players who pre-ordered the game, and any players who pre-purchased the Collector’s Edition: remember to pick up your Guild Wars 2 box and final serial code to continue playing!
These players will need to return to the retailer where they made the original transaction in order to receive their retail game boxes and final serial codes.
Pre-Order customers have 2 days after launch day —Aug 28 — to apply the final serial code to their account, while Pre-Purchase customers have 5 days after launch to do this. After this grace period ends, you will be unable to access the game until you apply the final serial code. |
dafuq? mul nt gamestarist see mingi early early asi sai kunagi ostetud. nüüd sealt veel mingit koodi vaja?
Räägin nüüd natuke esimest 1-15 charride alast. Pmst alustasin mängimist laupäeval. Olen nüüd igal päeval päris kõvasti mänginud. Kokku... mm... 30 tundi vb tuleb ära mängimist 4 päeva peale? Igatahes just nüüd jõudsin läbida terve level 1-15 ala. Tulemus... level 20. Kuradi vahva mng ikka. Kohati tuli selline nostalgia peale ja mäng tegi ikka väga rõõmsaks, kui mõni moment meenutas millegi pärast sõrmuste isandat või world of warcrafti classicus möllamist
Samas ärge seda 1 ala = 30 h gameplay = 20 levelit seaduspärasusena võtke kolasin alal väga palju ringi ja uudistasin. mitmeid evente tegin mitu korda, sest see oli lõbus ja see tasustati mulle. ühtlasi mainin ära, et mängus saab kõigi proffide tegemise eest xp. seega oma osa xp'st tuli ka nt ette juhtunud kola kaevamist, raiumisest, korjamisest jne
olles minevikus tohutult palju wowi, aoc, wari ja veel mõnda mmod mänginud ei kujuta ma enam ette, millise kuuaksulise mmo eest oleksin nõus maksma, kui sellise kvaliteediga kuumaksuta mäng on tehtud. seda ma ei usu enam, et wow suudab (vähemalt minu jaoks) eales guild wars 2ga konkureerida. samas see oleks ka kohatu võrdlus, sest wow on iseenesest vanem mäng (mis siis, et expansion veel tulemas) - vb oleks õigem võrdlus selle blizzrdi müstilise tuleviku mmo'ga... codename hydra vms... aga selllest ei tea me sittagi, nii et mis siin ikka võrrelda.
nii et neiud ja noormehed, orgunnige endale guild wars 2 praegu on mäng väga tore. ma ei usu, et see ära rikutakse, aga minu jaoks nt wow rikuti ära... tbcga ja tulevaste expansionitega. äkki suudavad nad guildwarsiga sama teha
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
29.08.2012 06:36:57
|
|
|
sai ka eile siis alustatud. peab mainima et ka pve hetkel alguse alades päris mõnus.
linuxi all läbi wine toimib suurepäraselt ning minu rauaga medium/high sätetel 1920x1080 reso peal enamasti 35+ fps v.a väga suurte rahvamasside seas kus aeg-ajalt 20 peale viskab.
graafika on ilus ja combat on huvitav. eile paar tundi jõudsin mängida aint seega pikemalt hetkel kommenteerida ei oska.
aga paistab et üle pika aja üks normaalne mmorpg välja tulnud.
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
ddrikk
Kreisi kasutaja

|
29.08.2012 09:33:29
|
|
|
Kuidas siis Eesti guildil läheb Far Shiverpeaksis ? Mõtlesin ka mäng uuesti osta
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
pro
HV kasutaja
|
29.08.2012 10:22:03
|
|
|
mul viskas välja tegi update ja enam jlle log sisse ei saa
(kas serverid läxid maha?)
_________________ In game name:lusikas |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
29.08.2012 10:26:05
|
|
|
pro kirjutas: |
mul viskas välja tegi update ja enam jlle log sisse ei saa
(kas serverid läxid maha?) |
Support lehel oli märkus hoolduse kohta. Kuna see lõppeda võib pole aimugi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
junGle
HV kasutaja

|
29.08.2012 12:49:43
|
|
|
Sain Far Shiverpeaks sisse, aga miski kahtlased FPS probleemid on.. beta weekend ajal oli fps suurem kui praga igaljuhul.. setting : best appereance panen siis on fps18-20 .. sis kui kõige sitema graafika panen siis on aint 30-35 ... et nagu mis see mäng tahab CPU räigelt või mis jama on.. et graafikat vahetades eriti miskit ei muutu... miskit optimization guide teab keegi? või kuidas seda fixida ( videoks 9800gt)
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ruks
HV vaatleja

|
29.08.2012 13:26:19
|
|
|
hvallimagi kirjutas: |
Kuidas siis Eesti guildil läheb Far Shiverpeaksis ? Mõtlesin ka mäng uuesti osta  |
Hästi läheb, palju liikmeid ning tore seltskond.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Teaq
HV vaatleja
|
29.08.2012 13:48:04
|
|
|
Ruks kirjutas: |
Kuidas siis Eesti guildil läheb Far Shiverpeaksis ? Mõtlesin ka mäng uuesti osta  |
Hästi läheb, palju liikmeid ning tore seltskond. |
Kellele whisperida tuleb, et invite saaks muidu? Infot võiks panna esimesse posti, et oleks kohe näha, kus mis toimub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
29.08.2012 14:22:36
|
|
|
Spoiler 
Kalevlased liiguvad mängu launchis serverisse Far Shiverpeaks.
Lisan siia nimesid, keda friend listi lisada ja/või whisperida, et guildiga liituda:
- Gelisob.5308
- Gunteraz.7651
- Chaser.2938
- Piupau.7862
- Suhktuhkur.9078
- Scartstorm.9250
Kui peale joinimist ütleb you're not in a guild, siis on teil vaja G uild tabist valida kalevlased ja Represent |
Kalevlased
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Apostel
HV vaatleja

|
29.08.2012 15:52:28
|
|
|
Üle ootuste hästi läheb eesti gildil Ordu. Meil on gildi embleem olemas ja just sai ka gildipank valmis. Hetkese seisuga on liikmete arv üle 80. Pean varsti uuesti gildi liikmete arvu limiiti suurendama
Ühinemiseks anna endast märku gildi saidil või whisperi mulle. Info on minu signatuuris.
_________________ Ordu - Guild Wars 2 Eesti Gild: http://ordu.enjin.com
Lühike kirjeldus: http://www.gw2guilds.org/view-guild/3440
Hetkel liikmete arv 200+. TeamSpeak kasutuses! Liitumiseks võta ühendust gildi kodulehel või ingame-s mailiga ja whisper commandiga /w Kris Kristoferson |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
29.08.2012 16:17:40
|
|
|
Ingame just suurt vist midagi ei toimu sea guildis... kõik on voice chatis?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
29.08.2012 16:19:54
|
|
|
"Sai gildi bank valmis"
Peab ise ehitama kuidagi?
Mis asjad veel on?
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
29.08.2012 16:50:37
|
|
|
Redikate kirjutas: |
"Sai gildi bank valmis"
Peab ise ehitama kuidagi?
Mis asjad veel on? |
ehitama ei pea aga seal mingi guildi punktide eest saab ,mis võtab aega palju 24h vist arendas panka.
ja nende samade punktide eest saab veel upgrade guildile, erinevad boonuseid liikmetele jne.
arendamine võtab päris kaua reaalset aega.
viimati muutis siven 29.08.2012 16:52:38, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Apostel
HV vaatleja

|
29.08.2012 16:53:03
|
|
|
Jutukamad vennad (mina kaasaarvatud) on kõik TeamSpeakis. Aga gildichat on tavaliselt teksti täis, kes küsib crafting materjale, kes mängu kohta üldiselt või otsib partnerit dungeoni jaoks jne. Kuigi vahel guildchat muutub laggiseks, kuna ArenaNetil on probleeme olnud gildsysteemiga. Mul on 2 korda olnud probleem, et üldse chatti ei näita.
Gildipank ja gildiembleem on jah upgrade-id mida peab gild researchima Influence punktide eest. Punkte teenivad kõik liikmed, kes gildi esindavad. Punkte saab pvp, dungeonite ja eventide tegemise eest. Lisaks upgreidide hulgas on hunnik boonuseid nagu XP boost kõigile liikmetele, pvp boonused, siege equipment WvW jaoks, eraldi upgreidid gildiembleemi kleepimiseks armorile ja relvadele, gildipanga suurendamine ja veel palju-palju muud.
_________________ Ordu - Guild Wars 2 Eesti Gild: http://ordu.enjin.com
Lühike kirjeldus: http://www.gw2guilds.org/view-guild/3440
Hetkel liikmete arv 200+. TeamSpeak kasutuses! Liitumiseks võta ühendust gildi kodulehel või ingame-s mailiga ja whisper commandiga /w Kris Kristoferson |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
29.08.2012 17:47:00
|
|
|
Mnjaaa... Mis asju AS guildiga teha saab (peale selle et lihtsalt on kergem leida omale dungeon / pvp kaaslast), mõtlen just selliseid ONLY for guilds asju (kui üldse on olemas?)
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
29.08.2012 17:48:37
|
|
|
Timberg kirjutas: |
A reminder to North American players who pre-purchased or pre-ordered a physical copy of the Standard Edition, European players who pre-ordered the game, and any players who pre-purchased the Collector’s Edition: remember to pick up your Guild Wars 2 box and final serial code to continue playing!
These players will need to return to the retailer where they made the original transaction in order to receive their retail game boxes and final serial codes.
Pre-Order customers have 2 days after launch day —Aug 28 — to apply the final serial code to their account, while Pre-Purchase customers have 5 days after launch to do this. After this grace period ends, you will be unable to access the game until you apply the final serial code. |
dafuq? mul nt gamestarist see mingi early early asi sai kunagi ostetud. nüüd sealt veel mingit koodi vaja?
Räägin nüüd natuke esimest 1-15 charride alast. Pmst alustasin mängimist laupäeval. Olen nüüd igal päeval päris kõvasti mänginud. Kokku... mm... 30 tundi vb tuleb ära mängimist 4 päeva peale? Igatahes just nüüd jõudsin läbida terve level 1-15 ala. Tulemus... level 20. Kuradi vahva mng ikka. Kohati tuli selline nostalgia peale ja mäng tegi ikka väga rõõmsaks, kui mõni moment meenutas millegi pärast sõrmuste isandat või world of warcrafti classicus möllamist
Samas ärge seda 1 ala = 30 h gameplay = 20 levelit seaduspärasusena võtke kolasin alal väga palju ringi ja uudistasin. mitmeid evente tegin mitu korda, sest see oli lõbus ja see tasustati mulle. ühtlasi mainin ära, et mängus saab kõigi proffide tegemise eest xp. seega oma osa xp'st tuli ka nt ette juhtunud kola kaevamist, raiumisest, korjamisest jne
olles minevikus tohutult palju wowi, aoc, wari ja veel mõnda mmod mänginud ei kujuta ma enam ette, millise kuuaksulise mmo eest oleksin nõus maksma, kui sellise kvaliteediga kuumaksuta mäng on tehtud. seda ma ei usu enam, et wow suudab (vähemalt minu jaoks) eales guild wars 2ga konkureerida. samas see oleks ka kohatu võrdlus, sest wow on iseenesest vanem mäng (mis siis, et expansion veel tulemas) - vb oleks õigem võrdlus selle blizzrdi müstilise tuleviku mmo'ga... codename hydra vms... aga selllest ei tea me sittagi, nii et mis siin ikka võrrelda.
nii et neiud ja noormehed, orgunnige endale guild wars 2 praegu on mäng väga tore. ma ei usu, et see ära rikutakse, aga minu jaoks nt wow rikuti ära... tbcga ja tulevaste expansionitega. äkki suudavad nad guildwarsiga sama teha  |
Lolwut
Ma tegin Norni 1-15 ala ka täiest läbi (kõik südamed, vistad, linnad - kõik, kirstu isegi sain selle eest) + Norni pealinnas avastasin kõik asjad ära ning selle lõpuks olin vist L15
Võib-olla tegin evente vähem... Üle ühe eriti ühtegi ei teinud. Samas siit edasi on hea teha, kui xp'i saamisega raskusi, siis kohe suht kõrvuti on Norni 15-x ala ja Charri 15-x ala.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
lambivana
HV kasutaja

|
29.08.2012 20:13:51
|
|
|
Julm lagg ikka hetkel...
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
WindWalks
HV vaatleja

|
29.08.2012 20:25:33
|
|
|
keegi head odavat kohta oskab soovitada, kust seda tasuks soetada`?
_________________ "Kes tasa sõuab - sel mädanevad aerud ära" |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kris1
HV kasutaja
|
29.08.2012 21:09:20
|
|
|
rasmer kirjutas: |
+ SWTOR personaly story jättis võimsama mulje, aga see võib ka sellest olla, et ma GW 2 suht alguses alles. Igal juhul väga rahul praegu ja ma pole veel proovinud WvW-d, sPVP-d, craftingut, instance-id jne.  |
SWTOR story jah võimsam (täielikult animeeritud ja puha), aga see ikkagi tolle mängu suur pluss. Kuid GW2 personal story pole üldse paha.
Jõudsin lõpuks oma tegelasega sylvari metsadest välja, vaheldust natuke maastikule. Kusjuures inimeste aladel on mängijaid palju rohkem kui sylvari aladel, selge vahe DEdel sees. Kiidan veelkord maailma visuaalset disaini - kõik kindlused, metsad, sood, jõed, külad omal kohal; esimest korda kui Divinity's Reachi jõudsin jäi kohe suu lahti (ei kasutanud portale, vaid jalutasin sylvari aladelt linnaväravateni). Kaardi avastamist väga palju.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
29.08.2012 21:25:08
|
|
|
WindWalks kirjutas: |
keegi head odavat kohta oskab soovitada, kust seda tasuks soetada`? |
Gamestar.ee - kui teed konto, saad seal -5€ kupongi.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|