Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 577, 578, 579 ... 581, 582, 583  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 18.08.2012 12:29:03 vasta tsitaadiga

in-sane. Sa oleksid pidanud ütlema et lehekülg ei lae ära vms. Siis live supporti vend oleks sul ise ära lisanud mängu Originisse. Teen pidevalt vene keydega nii kuna vahel ei saa aktiveerida.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
in-sane
HV kasutaja
in-sane

sõnum 18.08.2012 12:33:54 vasta tsitaadiga

No keiss pole ju selles. Ta ütles mulle, et sa oled neid juba kasutanud ilma, et ma oleks üldse maininud. Ja ütles et ei saa lisada kasutatud keyd sinna.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 18
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 18.08.2012 12:48:21 vasta tsitaadiga

in-sane kirjutas:
No keiss pole ju selles. Ta ütles mulle, et sa oled neid juba kasutanud ilma, et ma oleks üldse maininud. Ja ütles et ei saa lisada kasutatud keyd sinna.
hmm, ma olin oma keyd steamis kasutanud, läbi steami mitu korda mängu reinstallinud, ikka sain origini ka lisada...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.08.2012 13:27:31 vasta tsitaadiga

in-sane kirjutas:
Noh jah mailide kohta täpselt ei mäleta mängisin ammu aga error mis origin annab on järgnev:

We're sorry, this code cannot be redeemed here. Please redeem your code at the following site: https://activate.ea.com/applyentitlement.do. FAQ

Ja kui sinna lehele lähen login kenasti sisse proovin uuesti ja ei kolbigi suunab jälle sama pasa peale.

Kas vajadusel ühelt accountilt teisele asju saab eksportida?

E:

Nii rääkisin live chatis EA vennaga.
Teistele ka siis teadmiseks, kui oled juba DVD pealt installinud korra selle mängu ja enda activationi ära teinud DVD pealt siis ei ole kahjuks ühtegi võimalust kuidas sa saaksid korralikult Origini accountiga uuesti rediimida. Kuna sa oled need koodid juba ära kasutanud. Nii et ei jää muud üle kui DVD pealt jälle lasta ja automaatne aktiveerimine teha mängu käivitades.

Oot kuidas sa emaili ei tea, siis sa ei saa mängidagi ju? icon_eek.gif Kõigepealt tee see selgeks kas mäng on ikka sama konto all, millega sa ka Origini logid!

Mina installisin ka DVD pealt ja Origin'i polnud sel ajal veel väljas, aga kuna mul on EA asjad kõik ühe konto all, siis sai ikka. Kas lisati automaatselt, ise lisasid sealt lehelt või kui see ei toiminud, siis EA suppordi jutul käisid ja nad said vaadata kas sul on mäng sellel kontol olemas ja lisasid Origini!
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
Kromosoom
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.08.2012 13:29:27 vasta tsitaadiga

DefXtreme, +1 Mul oli sama, DVD pealt installisin BC2 ja kui tuli välja Origin ning BF3, siis oli see mul juba automaatselt Origin'i lisatud !
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
KoldK
HV veteran
KoldK

sõnum 18.08.2012 14:26:47 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru miks friendi taotlused ei toimi.
Keegi saadab sõbrakutse mulle, aga mul ei tule mängus ühtegi teadet.
Oskab öelda keegi milles kala?
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 18.08.2012 14:28:49 vasta tsitaadiga

See asi on kogu aeg katki olnud. Proovige üksteisele siis kutse saata kui korraga online olete, kui mängu vahepeal kinni panete siis kaob kutse ära.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
KoldK
HV veteran
KoldK

sõnum 18.08.2012 16:38:53 vasta tsitaadiga

Oi jah, medic on ikka puhas nauding olla.
Jube hea vaadata kuidas mingid assault vennad ei näe, et ma oma MG36 neid passin tükk aega kuni tuleb korralik valang peale.
Täna sai proovitud kuidas skill on MG3, aga MG36 optikaga niivõrd harjunud, et jamh. Muidugi tulejõud on MG3 ikka võimas.
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 28.08.2012 13:34:41 vasta tsitaadiga

KoldK kirjutas:
Oi jah, medic on ikka puhas nauding olla.
Jube hea vaadata kuidas mingid assault vennad ei näe, et ma oma MG36 neid passin tükk aega kuni tuleb korralik valang peale.
Täna sai proovitud kuidas skill on MG3, aga MG36 optikaga niivõrd harjunud, et jamh. Muidugi tulejõud on MG3 ikka võimas.

"tapfiringust" oled midagi kuulnud? võtad PKMi.. seisa mõnest seinast umbes 100m kaugusele ja proovi.. lased umbes kaks lasku sekundis, klikkides IGA lasu jaoks eraldi hiirt, suht kiiresti.. üritades sihtida sama punkti. Kuulide hajumine resetib sel viisil ja kuulid jooksevad suht samasse kohta.. sõltuvalt kaugusest võid lasta ka pisut kiiremini, andes 2-3 lasuga lühikesi valanguid..

Nüüd võta oma MG36 ja pane oma tavaline valang samasse kõrvale ja võrdle aukude asetust..

see "basic" PKM omab su läikiva MG36 ära, MG36 optika muutub veel madina sees ohufaktoriks, sest vaateväli kõrvale on piiratud, sa ei näe kui keegi kõrval liigub (kui FOV on default 55 siis ei näe muidugi niikuinii)

Muidugi kui teha kiireid üksiklaske MG36-ga siis on see jälle omakorda ballistiliselt sutsu parem (madalam damage aga tera väiksem hajuvus ja kiirem tuli) aga eelistaks ikka pelada "raud sihikuga" mis ei piira nii karmilt vaatevälja kõrvale.. optikat pole ka vaja kui kombineerid spottimise ja tapfiringu.. lihtsalt hoiad sihikut punasel täpil ja tinutad mõõduka kiirusega.. PKM teeb rohkem viga kui MG36.. kui on "duell" MG36 vennaga siis sina harilikult PKMiga võidad..

miskipärast on pooled meedikud a la "võtan MG36, MMS perk peale ja iga liikuva vastase pihta tinutatakse oma 50 kuuli järjest.." MMSiga saab automaattulel mingil määral tõesti pihta aga kes vähegi külmema närviga on kasutab alati üksik-paaris laskudega törtsutamist ja tabab rohkem ning kiiremini kui vastutulev kuulirahe..

Kui pelad hardcore siis pole muidugi vahet, seal võid niisama ka spreyda, ikka midagi tabad ja tapad..ja enamus tinutab samamoodi puusalt vastu ka..
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 27.11.2012 15:44:23 vasta tsitaadiga

Keegi mängib ka veel? Krt BF3 tüütas mind paari päevaga ära seda lasen siiani edasi icon_razz.gif Kunagi võiks Squad DMi teha rahvaga.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
v0ltage
HV kasutaja

sõnum 27.11.2012 18:04:42 vasta tsitaadiga

Olen ise arvatavasti kambas, pole jälle ammu mänginud icon_smile.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 28.11.2012 19:04:19 vasta tsitaadiga

kas servereid enam ongi..? v.a a la isla/arica 24/7
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 29.11.2012 01:08:14 vasta tsitaadiga

aht0 kirjutas:
kas servereid enam ongi..? v.a a la isla/arica 24/7

Servereid on nagu muda, vähemalt minul siin norramail leiab väga madala pingiga servereid igast modist.
Eelmine nädal tegime töökaaslasega rushi, üks ühel pool lauda teine teisel pool, mõlemad samas squadis ja väga hästi tiimi töö sujus, kuigi tegelane mängis BC2 esimest korda.
Peale 5 tunnist mängu ja kasti õllet polnud enam aim kõik see parem icon_razz.gif aga lõpuks sain näha kui hea see mäng tegelt oleks kui oma pundiga peale lennata thumbs_up.gif beer_yum.gif
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 11.01.2013 12:32:17 vasta tsitaadiga

Sai siis re-install tehtud mängule ja kuna autoriseerimis ticketeid oli 2 järgi pöördusin live supporti poole. Küsisin kas oleks võimalik reset teha autoriseerimisele, selle peale öeldi, et oodake natuke ja mingi hetk hiljem anti siis uus cd key mängule. Muidugi ma oleks tahtnud oma vana keyd säilitada, aga kui uus siis uus mis seal ikka. Kena vähemalt, et sedagi tegid. icon_smile.gif

Lisaks peab nentima, et servereid on euroopa kohta ka väga väheks jäänud võrreldes varasemate aegadega. " ja nii nad tapsid Kenny "

Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 11.01.2013 20:14:19 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:

Lisaks peab nentima, et servereid on euroopa kohta ka väga väheks jäänud võrreldes varasemate aegadega. " ja nii nad tapsid Kenny "

BF3 tappis BC2 ära.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
KoldK
HV veteran
KoldK

sõnum 11.01.2013 20:55:53 vasta tsitaadiga

Suvel sai viimati BC2-te lastud. Nõustun patrick615, et BF3 tappis BC2 ära.
Olgem ausad, tegelikult on BF3-s rohkem võimalusi ja tegevust, asi ei muutu niivõrd üksluiseks ja vaheldust on tunduvalt rohkem kui seda oli BC2-s.
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 11.01.2013 21:17:25 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Olgem ausad, tegelikult on BF3-s rohkem võimalusi ja tegevust, asi ei muutu niivõrd üksluiseks ja vaheldust on tunduvalt rohkem kui seda oli BC2-s.

See on ainult sinu arvamus. Endal BF3 premium ja kohe mitte ei suuda seda cräppi mängida.
BC2 ainus fps minu jaoks pmst icon_rolleyes.gif

Aga jah, sellega olen nõus, et servereid vähe icon_neutral.gif
tagasi üles
tommu1
HV vaatleja

sõnum 12.01.2013 14:13:09 vasta tsitaadiga

Endal ka bf3 premium.Aeg-ajalt seda lasta ple hull aga hetkel põhiliselt ikka bad company 2!

Väike enda monteeritud videoklipp ka siis! http://www.youtube.com/watch?v=d5l62PGlYsE
tagasi üles
dud66
HV veteran
dud66

sõnum 16.01.2013 09:36:42 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
tsitaat:

See on ainult sinu arvamus. Endal BF3 premium ja kohe mitte ei suuda seda cräppi mängida.
BC2 ainus fps minu jaoks pmst icon_rolleyes.gif

+1

BF3-e sai proovitud aga paari tunni pärast lükkasin ikka BC2-e tööle thumbs_up.gif

Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 16.01.2013 15:30:06 vasta tsitaadiga

Puht huvipärast küsin, et miks siis BF3 ei meeldi?
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 16.01.2013 19:21:15 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:
Puht huvipärast küsin, et miks siis BF3 ei meeldi?

igav, rutiin.. üle kolme nädala jälle paar tundi pelasin bf3.. ja jälle siiber.
BC2 ei mängi enam ammu,pole servereid konfidega mis istuks, või siis olen neist bannitud.
tagasi üles
tommu1
HV vaatleja

sõnum 17.01.2013 18:33:02 vasta tsitaadiga

Sai siis väike klipp jälle tehtud. http://www.youtube.com/watch?v=Lm9XFKZYZZ8
tagasi üles
Erlendl8
HV kasutaja
Erlendl8

sõnum 23.01.2013 15:44:58 vasta tsitaadiga

väga veider, Euroopa servereid näitab nimekirjas vaid 7 ning kui võtan kõik filtrid maha ilmub veel 4 serverit juurde icon_rolleyes.gif . Samas kui kui olen teistelt küsinud siis väidetakse et neil näitab serverid 700+.
tommu1
HV vaatleja

sõnum 23.01.2013 18:05:42 vasta tsitaadiga

Järjekordne meistriteos siis.Äkki leidub kedagi kellega saaks ka koos mängida ja kes voicechatist oleks huvitatud http://www.youtube.com/watch?v=sevmnpyt2CE
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 23.01.2013 18:15:25 vasta tsitaadiga

Erlendl8 kirjutas:
väga veider, Euroopa servereid näitab nimekirjas vaid 7 ning kui võtan kõik filtrid maha ilmub veel 4 serverit juurde icon_rolleyes.gif . Samas kui kui olen teistelt küsinud siis väidetakse et neil näitab serverid 700+.

Endal näitas 400+ aga filtrid olid peal ja all gamemodes. Pole teab mis palju aga mina olen alati oma mängud tehtud saanud. thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 577, 578, 579 ... 581, 582, 583  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.