Dice ikka oskab üllatada. Paar assignmenti mis tehtud oli, nüüd battlelog näitab, et ikka ei ole tehtud küll.
Engineeril 25 shotguni killi läinud ja teisest assignmentist 20 miini killi ka läinud. Way to go DICE
Kuna said need tehtud? Alles nüüd ja peale seda vaatasid kohe? Kui jah, siis Battlelog mõnikord ei updategi nii kiirelt ära.
Ei, üks sai tehtud päris ammu ja teine üsna hiljuti. Ja ilusti näitas ka koguaeg, et mõlemad on tehtud. Nüüd järsku kadunud.
http://www.hot.ee/rets13//BF3.png
Battle feed näitab ka seda. Teist, mis ammu tehtud sai, ei viitsinud otsida.
Dice ikka oskab üllatada. Paar assignmenti mis tehtud oli, nüüd battlelog näitab, et ikka ei ole tehtud küll.
Engineeril 25 shotguni killi läinud ja teisest assignmentist 20 miini killi ka läinud. Way to go DICE
Oskab keegi aidata, olen pisut googeldanud aga pole aitavat vastust leidnud.
Nimelt lennukitel ei tööta airbrake(seega hoo maha võtmine ja maandumine on võimatu).
Ehk keegi teab, milles võib asi olla.
Nimelt lennukitel ei tööta airbrake(seega hoo maha võtmine ja maandumine on võimatu).
Ise kaklesin kunagi sama asjaga.
BF3settings vms. oli programi nimi, millega sai ise neid nuppe määrata endale sobilikuks.
noh hind ei kukugi... kaua pean ootama meelitavad pappi välja nahad
kukkuda ei ole eriti kuhugi. 3 lisa ju veel tulemas. enne viimast võibolla lastakse alla nende jaoks kes pole veel raatsinud osta eraldi ühtegi. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Just paar posti tagasi pandi see video siia.
Kõige rohkem esmapilgul tundus mulle meeldivat see kõrb. Peab vist ka Premiumi ära soetama enne PC-le väljatulekut. Ei raatsi päris 3 nädalat ka nüüd oodata.
Just vaatasin, et seal Dlcompare saidil polegi Online-Goldi Premiumit hinnakirjas. Kuid kõige odavamalt saaks nagu näha ikkagi soodsamalt, aga vaid mõned sendid - 32.47
Ostan ka vast septembri algul kunagi ära. Enne AK PC-le tulekut peaks ära võtma.
caarel123, nu näed, mina sain punni viina vahelt
94% on tõmmatud ja battlelog tunnistab ka et mul premium olemas..... seega, sealt lehelt võib osta küll, asi toimib.
heretic666, Oli see naljaga või veidike tõsidusega, kuid see on kindel, et midagi sellist suurt, olgu see mis iganes muu, nad enam küll sisse ei too BF3. BF3 saab nö lõplikult valmis (kõik DLC-d jms) järgmine aasta ja siis juba tuleb peale BF4, millega saavad hakata jälle raha tasku ajama enda lollide ideedega.
Ei käsigi. Aga vot, EA lihtsalt oskab inimesi neid ostma panna. Mulle meeldib iseenesest Battlefield 3 mäng, kuid ei meeldi see, et EA täiesti selgelt vaikselt hakkab kõigilt pmst Premiumit nõudma, kes vähegi normaalselt mängu mängida sooviksid nii nagu peab. Paljud serverid nõuavad Premiumi olemasolu (üks põhjus, kuidas meelitada Premiumit ostma, kuigi iseenesest Premiumi olemasolu ei annaks mitte kui midagi sealsetes serverites juurde), samuti ka see, et non-Premium liikmed peavad ootama mitmeid nädalaid, et uutele DLC-le ligi pääseda (AK-ga tõsteti ootamisaega lausa 3 nädalani). Lihtsalt sunnitkse Premiumit ostma, et korralikult mängida saaks.
DLC-d on ka tegelikult üsna kallid. 1 DLC võiks ~5-7€ olla, mitte 15€. Eks see Premiumi/DLC-de kallisus ka on põhjuseid, miks ma ei taha väga Premiumit soetada.
//E: DLC-de hindade koha pealt tooksin võrdluseks nt vanilla BF3, mis maksab vaid 20€ (vene versioonid veelgi odavamad, ~12€). Nii et DLC-d on ilmselgelt suhteliselt kallid.
Ilmselge on see, et nõudlus seesuguse mängu vastu on suur. Kes ikka on BF-i fänn ja tahab seda mängida, see ka ostab seesuguse raha eest endale lisasi jms. See polegi mingi hinge hind, aga oleme reaalsed, et siiski selliste DLC-e eest on ikka küll parajalt suur summa, pmst terve vanilla mängu summa. Aga midagi teha ju pole ja tuleb leppida sellega, et BF-i seeriate vastu nõudlus suur. Täiesti loogiline ja mõistetav, et EA kasutab ära sellist võimalust.
Aga see summa on vaid 1 miinustest Premiumi puhul minu silmis. Muid põhjuseid tõin ka eelmises postis välja.
Ma ka vahepeal jälle kuu-kaks ei mänginud. Eile tegin pool tunnikest ja täna veidi pikemalt, ca 200 killi jagu. Aga miski tõmbav faktor endalgi ära kadunud. Võibolla seetõttu, et pole harjunud läpakaga mängima.
Polnud mänginud kaks kuud, tuli mõte, et võiks üle pika aja mängida. 10 minutit olin ja rohkem lihtsalt ei viitsinud. Tee mis tahad, kuid ei paku enam huvi.
Pole ise ka ikka väga pikka aega mänginud lihtsalt kuna Windows 7 all jookseb terve arvuti Realtek/PunkBuster jama tõttu kokku ning Windows 8 all on jõudlus jube mis jube ehk nii kui FPS alla 60 kukub, siis kisub asi hakkima, mis teeb elamuse kohutavaks.
Ise kaklesin kunagi sama asjaga.
BF3settings vms. oli programi nimi, millega sai ise neid nuppe määrata endale sobilikuks.
Kasutan algusest peale seda programmi, proovinud sellega ja ka ilma. Ikka ei tööta. Lambist suve alguses lakkas töötamast. Mängin küll väga vähe aga vahel harva satun ka hävitaja pulti ja võiks ikka asja korda saada.
Polnud mänginud kaks kuud, tuli mõte, et võiks üle pika aja mängida. 10 minutit olin ja rohkem lihtsalt ei viitsinud. Tee mis tahad, kuid ei paku enam huvi.
Ma olen siin vahelduva eduga pause ikka teinud (lausa kuni mitu kuud), aga varem või hiljem tagasi pöördunud. krdi hea mäng ikka _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.