Kas inimese iga loeb nüüd ka HV liikmeks olemisel?
Mind süüdistatakse ka selle pärast et ma olen niiõelda häälemurde-ealine.
Kuigi ma pole kedagi [HV] omadest lasknud,kuulen ma ikka et olen nende teistega kuidagi seotud.
Kas inimese iga loeb nüüd ka HV liikmeks olemisel?
Mind süüdistatakse ka selle pärast et ma olen niiõelda häälemurde-ealine.
Kuigi ma pole kedagi [HV] omadest lasknud,kuulen ma ikka et olen nende teistega kuidagi seotud.
Vist mingil määral ikka loeb. Aga mina isiklikult usun, et sa oled aus mängija.
Eks teiste usaldus tuleb kuidagi välja teenida.. Ei tea nüüd küll täpselt kuidas..
HolyGrapp on "oma", meiega juba suht pikalt mänginud. Kuid nagu eelmine kord näha oli, lööb ka sinul see häälemurde-ealisus välja ( kui sind laskma hakati, disconnectisid, kuid ma loodan, et sa said mu jutust aru ning enam seda ei tee)
Asi ei ole mingis häälemurdes, asi on lihtsalt selles, et need 3 nolki olid mingid tatikad, sinu kohta holy pole keegi midagi öelnud.. _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Kas keegi Spiky nimega mängiva eestlasega on kokku puutunud? Kohtasin teda DE 905 serveris kahtlasel viisil Mingi hetk olid zombied kadunud.. mõtlesin et mingi glitch. Jalutasin veidi edasi ühte majakesse, järsku vant minu ees. Küsib kas relvi tahan.. ukse taga maas oli AS50 TWS, M4A3 CCO SD ja muud kraami, tundus kahtlane kuid võtsin üles muidugi, polnud nii ägedate leludega varem mänginud. Ja siis tüüp kadus lihtsalt ära. Hiilisin veidi eemale et veidi AFK olla ja varsti hõljus keegi mul peakohal helikopteriga, tõmbasin uttu sealt ja disconnectisin varsti .. sest midagi oli väga mäda seal serveris. Uurides tuleb välja et kahtlustel oli alust - thermaliga AS50 ja silenceriga M4A3 CCO-d Day Z-s tegelikult ei ole. Tagantjärgi mõeldes droppis ta üldse rohkem kraami kui inventory ja backpack-i ära mahuks. Varsti läks server Day Z Commanderi andmeil offline, loodetavasti adminnid avastasid häkkimise ja hakkasid midagi ette võtma. Ise kavatsen üleskorjatud kraami mingis suva serveris kuhugi ära uputada.
Ehk siis veel üks kaasmaalne kes eestlaste mainet "tõstab" _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
viimati muutis troglodyte 26.08.2012 10:45:02, muudetud 1 kord
Keegi, kes teab, et ma ivolinna nimega mängin, võiks parooli ps'i panna. Tänan. Blät, ma olen 26 ja mängin siin ahel, peaksin ka häbenema? _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Survivor/Hero tappes saad - humanity, bandiite tappes saad väidetavalt + humanity, pikka aega jooksmine viib ka humanity vaikselt + poole(ära küsi, mis loogika selle taga võib olla) . Samuti saab + humanity teise aidates (ala blood transfusion tehes)
Hero on see, kellel on kõrge humanity, tänu sellele saab ta spetsiaalse riietuse, bandiit on aga see kes tapab kõiki ja saab tänu sellele bandiiti riietuse.
Tehtud!
Üldiselt on vist lihtsam mumbles küsida.. aga noh, kui on huvilisi, siis jagan ka siin, aga ainult nö "omadele." Iseasi, kuidas ma aru saan, kes on kes, aga annan endast parima
viimati muutis allavett 26.08.2012 18:01:29, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.