Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
djelton
HV kasutaja

|
09.08.2012 16:18:37
|
|
|
Nii, saan arvatavasti mõonekümne minuti pärast oma uue Xperia Mini Pro kätte(läksin vana X10 mini pro pealt üle, kuna jäi ajale jalgu natukene), kuid nüüd küsimus. Nimelt, kas upgradeda ära 4.0 peale või jääda ikka vana 2.x peale? Olen aru saanud, et 4.0 pidavat parem olema, kuid ainult siis kui rootida ja bloatware maha lasta:D Kui see on tõsi, siis võib keegi mulle sheerida privaatselt mõnda head 4.0 quickrootimis tööriista. X10 Mini Pro'l oli hea, ma mäletan, usb taha, debug modesse ja klõps-klõps ja tehtud, lase aint programme maha root õigustega:D Tahaks teada kas Xperia Mini Pro'le ka midagi sarnast on, vaatasin küll XDA-s ringi, kuid midagi sellist head ei leidnud esmapilgul:(
_________________ Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
09.08.2012 16:27:17
|
|
|
djelton, 4.x jaoks "klõps-klõps" meetodit pole.
Ainus optsioon on bootloader unlockida ja custom kernel koos root patchiga selga lasta...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
09.08.2012 17:11:35
|
|
|
Aga kas 4.x siis ilma rootimata on niijulm, et tasub ennem 2.x peale jääda ja ära klõps-klõps rootida?
(Sain just mõned minutid tagasi telefoni kätte, väidetavalt mingi uuem variant, esinduses öeldi, sest tuli teistsuguste kõrvaklappidega ning karbil ilus tekst "Android 4.0 upgradeable)
_________________ Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
09.08.2012 17:24:04
|
|
|
Hetkel istungi siin uurin-puurin seda 2.3-me ja mõtlen, et kurat, nii tutikas telefon rootida päris ei raatsi, samas, ei taha piirata enda võimalusi:D Hetkel käivad mõtted, et lasen selle 4.0 peale, naudin seda natukene bloatwarega ning kui lõpuks klõps-klõps root välja tuleb, pole telefon enam nö. ahjusoe uus ning raatsib ära rootida kah:D
Facebook.com/WRoMD |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
19.08.2012 13:16:57
|
|
|
Kas Mini (pro)-ga saab Exeli faile avada ja muuta?
(Mini Pro väga mõistliku hinnaga hetkel - töötaks sel juhul säästu läpparina kui *.xls(x) faile muuta saab )
edit:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_pro-review-678p7.php
Et siis OfficeSuite(Pro?) on vastus? Sobib see xperia minile? On see kaasas? Vabavara/SE app? Kogemusi?
Klienditeenindaja ei osanud EMTis midagi kosta.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asgate
Kreisi kasutaja
|
19.08.2012 15:22:43
|
|
|
See OfficeSuite on jah kohe peal, lahti ta teeb nii Pdf, Word, Excel, PPT. Kuid muuta neid faile mul küll ei õnnestunud!
EDIT: Vähemalt see ver mis telefonil algselt peal on ei ole Pro ver. Pro ver on tasuline ja seal on tõesti võimalik ise faile tekitada ja muuta!
http://www.mobisystems.com/android_office/
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
19.08.2012 16:57:22
|
|
|
"Kingsoft Office for Android" - ilmselt töötab ja tasuta.
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
24.08.2012 15:28:16
|
|
|
Niisiis, saigi vist ära sõnatud vms:D Anyway, Xperia Mini Pro, stock tehase ICS peal, midagi rootitud pole, kõik nii nagu peab, minimaalselt saasta peal, kuid probleemideks nimelt see, et mängudes paneb lambist ise pausile, arvasin, et vigane ekraan, aga eiteagi. Harva ka kontakte muutes liigutab iseseisvalt ekraani ja ei lase muuta. Netist mis lugenud olen, on soovitatud rootida ja reflashida, aga mul tegemist tehase tarkvaraga, seega, eiteagi kas oleks abi.
Lisaks huvitav asi on see, et kuigi mul on WiFi ja mobiilne internet maha keeratud, tuleb aeg-ajalt siiski teatisi, et mulle on uus e-mail tulnud või feisbooki sõnum, kohe kui teatist avada püüan, ütleb, et netti ei ole. Nagu kustkurat ta selle notificationi välja võlub ilma netita? Ennustab?
+ kui tõesti viga siiski ICS-is, siis mida sellest arvata? Turvaline? mõttekas?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1695514
Eelmine X10 Mini Pro sai endal ära rootitud ning ka CyanogenMod peale lastud ning olin rahul, sellel telefonil seda teinud pole, kuna ei tunne eriti puudust millestki ja ei ole siiani näinud mõtet jamada(va. bloatware + reklaamid, aga nende pärast ei taha jamada/riskida jne:D)
Facebook.com/WRoMD |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
24.08.2012 18:55:17
|
|
|
Kuidas GPS toimetab Mini Prol - enda asukoha tuvastamine ja linnas liiklemine? Kiire/uimane/käib kah?
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
communique
HV vaatleja
|
24.08.2012 22:44:05
|
|
|
LKits kirjutas: |
Kuradima Android 4.0 uuendus SE Xperia Mini Pro SK17i peal muutis HD-kaamera mõttetuks. Täiega jõnksutab ja lindistamisel jääb see samuti peale.
Oskab keegi sellele lahendust pakkuda? Peaks vist suppordiga ühendust võtma - äkki nemad aitavad. |
"image stabilization" võta maha, peaks aitama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
26.08.2012 13:08:31
|
|
|
djelton kirjutas: |
Niisiis, saigi vist ära sõnatud vms:D Anyway, Xperia Mini Pro, stock tehase ICS peal, midagi rootitud pole, kõik nii nagu peab, minimaalselt saasta peal, kuid probleemideks nimelt see, et mängudes paneb lambist ise pausile, arvasin, et vigane ekraan, aga eiteagi. Harva ka kontakte muutes liigutab iseseisvalt ekraani ja ei lase muuta. Netist mis lugenud olen, on soovitatud rootida ja reflashida, aga mul tegemist tehase tarkvaraga, seega, eiteagi kas oleks abi.
Lisaks huvitav asi on see, et kuigi mul on WiFi ja mobiilne internet maha keeratud, tuleb aeg-ajalt siiski teatisi, et mulle on uus e-mail tulnud või feisbooki sõnum, kohe kui teatist avada püüan, ütleb, et netti ei ole. Nagu kustkurat ta selle notificationi välja võlub ilma netita? Ennustab?
+ kui tõesti viga siiski ICS-is, siis mida sellest arvata? Turvaline? mõttekas?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1695514
Eelmine X10 Mini Pro sai endal ära rootitud ning ka CyanogenMod peale lastud ning olin rahul, sellel telefonil seda teinud pole, kuna ei tunne eriti puudust millestki ja ei ole siiani näinud mõtet jamada(va. bloatware + reklaamid, aga nende pärast ei taha jamada/riskida jne:D) |
Anyone? Anything about anything?
Facebook.com/WRoMD |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asgate
Kreisi kasutaja
|
26.08.2012 13:13:05
|
|
|
Tehase seadete taastamist pole proovitud?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
26.08.2012 17:14:06
|
|
|
Proovitud, sama deela.
Facebook.com/WRoMD |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
16.09.2012 19:27:03
|
|
|
Kiusan jälle kaasfoorumlasi, et teema selline, et nö. vaegnägijate abi on peale jäänud brauseris ja facebookis. Nimelt üritab ja loeb mulle pidevalt brauseis ja facebookis(kuna on brauseri baasil) ette teksti mida kogemata puutun ning tänu sellele on ka brausimine häiritud, kuna ta nö. randomlilt tõmbleb lehe peal ringi ning väga keeruline on netis käia. Hetkel probleem osaliselt lahendatud Opera Mini brauseriga, kuid facebookis probleem säilib. Seadete all on kõik maha keeratud, proovisin uuesti sisse-välja lülitamist settingutel, kuid siiski on nö. jäänud peale. Päris täis tehaseseadete jne taastamist ei tahaks teha, ei viitsi uuesti kõiki asju taastada endal:D
Facebook.com/WRoMD |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
ämbrisse
HV vaatleja

|
16.09.2012 19:31:12
|
|
|
Vaata Play Store'ist, ega sul mingi selline asi peal pole nagu Screen Reader?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
16.09.2012 22:00:55
|
|
|
Ei ole ning arvutis Play poest eraldi vaadates ei suuda tuvastada, et selline programm üldse eksisteerikski. Muidu on niimoodi, et brausides, see asi mida ta ette loeb on oranzi kastikesega ümbritsetud.
Ühe probleemi uuriks ka veel ära, mida ei ole jõudnud siia kirjutama veel, nimelt galeriis nagu kui laeb thumbnailid ära, siis kohe kui kõik laetud saab, alustab uuesti laadimist, st. vaatad näiteks menüüst eri albumeid(kaustu), siis laeb thumbnailid ära ja siis nö. refreshib, nagu wtf:D
Hetkel ootan seda väikest updatet 4.1.B.0.431 pealt 4.1.B.0.587 peale Eesti regioonile lõpuks, lootuses, et äkki see parandab mõned bug'id ära(nt. hetkel jõuavad mulle mingi valemiga kõik Facebooki uuendused kohale kui wifi ja mobiilne nett on välja lülitatud, kuid kohe kui neid avada tahad, ütleb, et netti pole, sest reaalselt ongi nett väljas:D
Facebook.com/WRoMD |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
egert
Kreisi kasutaja

|
17.09.2012 12:07:59
|
|
|
djelton kirjutas: |
Ei ole ning arvutis Play poest eraldi vaadates ei suuda tuvastada, et selline programm üldse eksisteerikski. Muidu on niimoodi, et brausides, see asi mida ta ette loeb on oranzi kastikesega ümbritsetud. |
Kas settings ->accessibility on enabled ? ICSil on veits teistmoodi, aga 2.2'l on seal võimalik accessibility ette linnuke panna / maha võtta.
_________________ I need about tree fiddy.
Egert |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
17.09.2012 13:38:20
|
|
|
Natukene teistmoodi ICS'il, kuid mul on kõik nö. sellised ettelugemis asjad ja vaegnägijate asjad OFF'i keeratud(jah proovisin sisse-välja lülitada, nothing).
E: LEIDSIN!!! Tegemist on mingi Pico TTS asjaga, mida ei saa välja lülitada, aga õnneks 4.0 on hea asi ning saan süsteemiappe ilma rootimata freezida ning nüüd palju normim kasutada:D
Facebook.com/WRoMD
viimati muutis djelton 20.09.2012 21:39:37, muudetud 1 kord |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
19.09.2012 19:20:11
|
|
|
Ostsin ka SK17i ära ja tundub praeguse jutu järgi siin, et pole mõtet 4.0 peale veel ronida
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
203 |
|
tagasi üles |