Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Magix
HV kasutaja

|
15.08.2012 04:17:57
Mikrofonil on taustal 'vilin' |
|
|
Ühesõnaga kui ma oma mikrofoniga midagi lindistan (Vegas, Fraps jne), on taustal alati selline imelik vilin. Alguses ma arvasin, et see on lihtsalt halva mikri pärast - mul oli mingi suvaline 5 eur mikker - aga nüüd ostsin Turtle Beach Z2 headseti ja täpselt sama probleem (kuigi võib olla natuke vähem märgatav).
Realtek HD Audio Manageris on mul valitud "noise suppression", mis teeb asja märgatavalt paremaks, aga vilin on ikka olemas. "Default format" all on valitud 16 bits, 48000 Hz (DVD quality) - kolm valikut on peale selle veel, kaks nendest on veel hullemad, kolmas ei muuda midagi.
Ehk siis milles võiks probleem olla? Kas on vaja mingi raudvara uuendus teha? Võib saab mingite programmidega sellest lahti? Olen kuulnud, et on võimalik mingi USB ühendus osta mikrofonile, mis eemaldab kõik arvuti kastist tulevad helid vms. Heli ise ei ole VÄGA märgatav, sessuhtes et lindistused saab tehtud ja inimestega saab räägitud, aga parema meelega saaks sellest siiski üldse lahti.
Sorry kui vale alafoorum - ei leidnud õigemat kohta kuskil : P
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
1 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
MotorHead
HV veteran

|
15.08.2012 09:51:16
|
|
|
Proovi mikrofoni kaabel teistest kaablitest kuidagi eraldada. Vanasti mäletan oli see probleem, kui toitekaabel oli mikrofonikaablile liiga ligidal, suutis viimane mingi signaali sealt võtta ja igasuguseid huvitavaid anomaaliaid tekitada.
|
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magix
HV kasutaja

|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
15.08.2012 18:53:56
|
|
|
tulemus peaks olema suht sama - nagu ka sisugi.
mis su arvuti konf on? äkki paari euri eest hoopis mingi pci helikas osta, neid liigub hv's küll.
ja kui lauaarvuti puhul sul võimalus kasutada kas esi- või tagapaneeli mikrisisendit, siis kas oled mõlemad läbi proovinud?
_________________ eriti julm |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magix
HV kasutaja

|
15.08.2012 19:24:54
|
|
|
Ausalt öeldes ma pole kunagi helikaartidega tegelenud - see, mis emaplaati sisse ehitatud on, see seal küljes ongi. Arvuti on selline (ainult viimane vist siin oluline - aga mul copy/paste parajasti olemas)
64bit windows 7
22 inch monitor (1920x1080)
4 gb RAM
AMD Athlon II x2 245 processor (2,9 GHz)
Ati Radeon HD 4670 video card
MSI GF615M-P33 motherboard
Esipaneeli sisend ei ole mul vist üldse ühendatud kasti sees, seega hetkel olen ainult tagapaneeli oma proovinud. Ma eeldan, et seal peaks kvaliteet parem olema nii või naa (läheb otse emaplaati, selle asemel et mingi juhe vahel oleks?)
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
15.08.2012 21:06:43
|
|
|
Magix, Kindel, et arvuti ise ei põhjusta seda?
Pean silmas arvuti mingi ventilaator vms
Vb vedada mikker arvutist kaugemale ja proovida siis lindistada - kas vilin jäi vaiksemaks?
Vahel kõrvaga ei eristagi hästi selliseid helisid. Pärast mikri salvestust kuulad, siis imestad kui palju müra kast juurde tekitab taustale
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magix
HV kasutaja

|
18.08.2012 22:40:23
|
|
|
Yep, proovisin kaugemalt ka, täpselt sama vilin. Ja noh heli järgi on tunda, et see ei tule arvutist endast mikrofoni.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Soulflyr
HV vaatleja

|
20.08.2012 20:54:19
|
|
|
Kui otseselt enda häält läbi audio monitooringu pole vaja kuulda, siis võid vaadata, et windows Recording Device settingutes "Listen to this device" juures linnukest ei oleks.
_________________ More Power! |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magix
HV kasutaja

|
25.08.2012 18:33:40
|
|
|
Probleem lahendatud : )
Ostsin selle n.ö "emaplaadi", aitas väga palju - sound forges noise reduction ka peale ja on peaaegu ideaalne heli
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|