Ma usun küll, et 60fps on silky smoothim. Endal jooksis kunagi Bioshock 60 fps Ati HD-3870 peal.
Voolav vesi nägi kena välja küll.
24-30 fps on põhimõtteliselt juba teatud määral silky smooth.
------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT
Pikema video (14 min) encodimisega läheb umbes 9h.
Aga lühema sain juba YT ülesse.
juba videost on näha et hakib nii mis jube
aga kui ise rahul oled siis miks ka mitte
Minu CPU peal hakib 1080p flash video YT'is, aga GPU peal DXVA'ga jookseb silky smooth _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
"Silky smooth" tõesti... Sellise fps´ga shooteris on rind koguaeg haavleid täis.
Mina ei saa surma. Mõne korra siiski sain, kui kõige raskema raskusastmega esimest korda mängisin. _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
Youtube on muidugi 30fps max, aga see selleks. Eelmise videoga on vahe koheselt märgatav, mängitavusest rääkimata. _________________ Experience is gained immediately after it is needed.
viimati muutis .:MDK:. 19.08.2012 11:39:17, muudetud 1 kord
Ma usun küll, et 60fps on silky smoothim. Endal jooksis kunagi Bioshock 60 fps Ati HD-3870 peal.
Voolav vesi nägi kena välja küll.
24-30 fps on põhimõtteliselt juba teatud määral silky smooth.
------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT
Pikema video (14 min) encodimisega läheb umbes 9h.
Aga lühema sain juba YT ülesse.
Õu mai kaad. Kui mul see nii jookseks, läheks kohe poodi uue video järgi.
Endal on motion blur peal. Tundub et on enamvähem smooth. Tegelt on täielik läbu. Isiklikult sellise slideshow'ga mängida ei taga. Kruviks heaga detaile vähemaks kuni jooksma hakkab. Kui ei hakkagi, siis kohe poodi 7750 järgi... Sellega saab phmtlslt kõike mängida. Mitte full, aga see polegi tähtis..
Ma enne uue video soetamisele ei hakka mõtlema kui fps on alla 10.
Ja sätted tuleb põhja keerata, et ilusam välja näeks. _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
Suvaline näide: mäng Singularity http://www.yougamers.com/gameometer/10403/
Miinimum nõue on ATI Radeon X1800 ja nüüd GT 630 ei vasta min nõuetele _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
Megadux, Tegelikult BF3 miinimum on 9800GT. Vähemalt siis oli kui ma oma 8800GTS-ga üritasin seda käima lükata _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.