Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sold OUT
no credit

|
15.08.2012 16:02:03
|
|
|
Krt see grupiviisiline suremine oli küll masendav, õnneks spawnisin kohe kamenka juurde tagasi ja sain oma asjad laiba juurest kätte, samas kõrval jälle keegi sõitis atv'ga ja jäi seisma. Logisin igaks juhuks välja
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fallout
HV kasutaja

|
15.08.2012 17:16:19
|
|
|
kui LU15 restart tuleb siis võiks keegi mulle PS-i saata vms, ma logisin bensuka juures välja ja ehk peale resa on kopter jälle olemas
_________________ Trying is the first step towards failure! |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
15.08.2012 17:21:59
|
|
|
Ma sheffan LU 3 serveris, hea rahulik ja recruit mode kah
Zeleno juurde olen jõudnud... deer standid on ikka suht pettumus olnud siiamaani
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kruvi
HV kasutaja
|
15.08.2012 18:13:48
|
|
|
Ise leidnud viimasel ajal AKMx2 M4A3CCO, selleks läbi käinud mingi 6 deerstandi, ehk pooltes on relvad olnud.
Vahepeal jälle oli põud ja ei olnud midagi huvitavat tükk aega.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
15.08.2012 19:17:54
|
|
|
kurat... olin windy mountain juures ja oli vaja korra mäng kinni panna paariks minutiks... uuesti sisse minnes oli kiri, et sain surma ja siis spawnisin kuskil "tühjal väljal" ilma gearita... õnneks oli seal veel õnnetuid kellel ühel kotist sain winchesteri võtta ning teisi hakata tapma... sain sealt alice packi, palju verd, morfiini, relvi, ammot jms... nüüd spawnisin kuskil rannikul jälle... krdi alfa... mul oli enne jumala korralik varustus kogutud
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cromaclear
HV kasutaja

|
15.08.2012 19:52:56
|
|
|
carlking kirjutas: |
kurat... olin windy mountain juures ja oli vaja korra mäng kinni panna paariks minutiks... uuesti sisse minnes oli kiri, et sain surma ja siis spawnisin kuskil "tühjal väljal" ilma gearita... õnneks oli seal veel õnnetuid kellel ühel kotist sain winchesteri võtta ning teisi hakata tapma... sain sealt alice packi, palju verd, morfiini, relvi, ammot jms... nüüd spawnisin kuskil rannikul jälle... krdi alfa... mul oli enne jumala korralik varustus kogutud |
Debug Forest on selle koha nimi
_________________ BF3 platoon : http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655240976803519/
BF3 nick : KrisRhazta |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
2 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
15.08.2012 20:15:04
|
|
|
kurat... olin windy mountain juures ja oli vaja korra mäng kinni panna paariks minutiks... uuesti sisse minnes oli kiri, et sain surma ja siis spawnisin kuskil "tühjal väljal" ilma gearita... õnneks oli seal veel õnnetuid kellel ühel kotist sain winchesteri võtta ning teisi hakata tapma... sain sealt alice packi, palju verd, morfiini, relvi, ammot jms... nüüd spawnisin kuskil rannikul jälle... krdi alfa... mul oli enne jumala korralik varustus kogutud |
Selle eest saab bani.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
15.08.2012 21:23:52
|
|
|
Krt see grupiviisiline suremine oli küll masendav, õnneks spawnisin kohe kamenka juurde tagasi ja sain oma asjad laiba juurest kätte, samas kõrval jälle keegi sõitis atv'ga ja jäi seisma. Logisin igaks juhuks välja  |
selle eest võib ka bani saada
chesm6mmi, oleks võind mapi üles otsida, oleks hea laagreid olnud otsida
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
jreinula
HV kasutaja
|
16.08.2012 00:26:01
|
|
|
Laagrid saavad wipe'i ju iga 24h takka, kui nad ei ole kaardi piirides.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fallout
HV kasutaja

|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
16.08.2012 01:55:46
|
|
|
Kust nii palju saite neid ? mingi hacker möllas jälle v
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
16.08.2012 03:50:13
|
|
|
DrZ kirjutas: |
Kust nii palju saite neid ? mingi hacker möllas jälle v  |
Ise häkivad
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
16.08.2012 09:18:11
|
|
|
Niru, et nii lühike video.
Peaksid Frapsi apgreidima veidi.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
16.08.2012 09:42:23
|
|
|
Cracker kirjutas: |
Krt see grupiviisiline suremine oli küll masendav, õnneks spawnisin kohe kamenka juurde tagasi ja sain oma asjad laiba juurest kätte, samas kõrval jälle keegi sõitis atv'ga ja jäi seisma. Logisin igaks juhuks välja  |
selle eest võib ka bani saada
chesm6mmi, oleks võind mapi üles otsida, oleks hea laagreid olnud otsida  |
Selle eest saan banni kui häkker kogu serveri mängijad massimõrvab?
Nyydseks olen aru saanud, et see "atv heli" on hoopis yks mängu enda muusikaklipi osa
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
PAUKA
HV veteran

|
16.08.2012 09:47:10
|
|
|
Oijah, eilne oli fun, ikka teine asi kohe kambaga toimetada vs. üksi nikerdamine, ja noh, kino sai ka ikka niiet vähe polnud
|
|
Kommentaarid: 207 loe/lisa |
   |
191 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fallout
HV kasutaja

|
16.08.2012 10:00:55
|
|
|
allavett kirjutas: |
Niru, et nii lühike video.
Peaksid Frapsi apgreidima veidi.  |
Maksab liiga palju
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
16.08.2012 10:05:52
|
|
|
Sai ka üleeilselsest alustatud defult geariga ning mõne aja pärast oli pea kõik olemas, ning ootasin vaikset pimetata aega et saaks m4 sd-ga vaikselt sompse lasta. viskasin siis suurima koti selga ja see ääreni m4 sd stanage salvi täis ja kamenkasse. ja nii kolm korda järest, Ennem kui meid täna öösel rahvaga kamenka lääne laagris maha võeti oli 915 sombi killi (arvatavasti oli seal ainult paar kodaniku vs [HV]
Sai siis kiirelt uuesti sinna kogunetud ja pikemaks ajaks jäädud, ja juhtus see mis meil kombeks. lasti uuesti seal meid maha
Aga kui eile õhtul online tulin siis sponisin balotol ja võtsin suuna põjapoole kuhu tuldi mulle gorkasse järgi uraliga. Sealt läksime polanasse shopama, sinna ka jäid muu vimased öisest püha üritusest m4 sd salved. Linnast lahkudes jäi maha nii sada lipa. Sealt suundusime dolina poole, et vaataks auto sponi aga seal polnd midagi, samuti ei ostud midagi asjaliku ette võta. Suur nõupidamine peetud ja vahtralehega kodanikule paranka piku surutuna põhja poole telke vaatama. Pobeda dam-il oli üks atv mis küliti. proovisin teist õigeks ajada. Kui just sain õigeks aetud kadus lihtsalt teine ära.
See ei heidutanud meid. Istusin sõõriku ette ja lääne poole minekit. Kelegi antud kordinaate kontrollima. Aga migagi head ei olnud seal. Enne telklasse jõudmist avaldas üks HV kodanik lõuna kaldalt soovi meiega ühineda. sõitsime rahulikul kamenka poole, kodaniku võtsime peale zelena ja pavlova vahel peale ning selleks ajaks oli veel üks äsja alustanud kodanik just kamekas spoonind ninsinnapoole läkime kui vaatan et keegi enne kamekt keset teed jookseb, panin ühe silma kohe kinni ja lapats põja ning tuld. Ja ta piinad lõpetatud olidki.
Selleks ajaks kui me jõutsime kodaniku juurde kes esimesi dayz samme õppis oli saanud ta järgu suht arvestatava agro, millest osa saatsime kenasti ka orbidile. (Vahepeal tuli meelde et mull karul keeb )
Näitasime siis rohelisele ida laagri platsi ja läksime laagri platsi manu. passisime seal suht kaua kui just tahtsime cerno poole likuma hakate. kuulsin lasku esi klaasi. pooled kes polnud veel autosse jõudnud said kohe paari grammi jagu raskemaks ja mina kaasa arvatud.
Ei saanutki aru kes ja kui palju neid oli aga minu 915 zombi killi läinud oligi. Ei saanudki 1000 täis. (läksin haklliha kastete tegema)
Teised kes uusti sponisid hakkasid kiirelt enda ludi poole jooksma ja suureks üllatuseks oli ural alles ja ka võõraid laipu.
Lõpuks kui mängu valmis jälle, otsisin õiget kohta ja teise korraga õnnestus kamenkasse saada. jooksin siis kiirelt laagrisse ja jäime seal juba kohale jõudnud rahvaga kaugema kandi rahvast ootama. Võtsin endale termali ja avastasin mingi laiba kui sinna lähedale sponis just üks noob keda kukuti kohe maha laskma.
Saadi tast jagu suht kiirelt. Mingi pool minutit hiljem käis meie ligidalt üks pauk ja kodanik surnud. Kiirelt termaliga üles mäe poole skänima ja oppa kakas kodaniku jooksid, üks viskas pikali. teine jäi korra seisma kükakile. kui tule avasin sinnapoole hakkas kükakil kodanik liikuma ja jäin siis arvatavasti snaiprit tulistama lasin paar lasku temast üle aga teised läksid kindlalt suht väga täpselt aga peale esimest salme ei muutunud olukord paremaks, vaid kaotasime juba teise HV kodaniku. Läksin kuuse taha relva laadima kui proovisin teiselt poolt tulistada teist. sain tule enda peale aga veel õnnestus sinnapoole saata 5-6 kuuli. Lõkuks sai meist üks autosse istutud ja ka natukene maad sõidetud kui lasti kuul rehvi. Rattast tal ei õnnestunud parandada.
Mis siis ikka kiirelt uuesti sponida. ja oh imet baloto. kiirelt baloto laagrisse seal oli käind suht korralik laamendamine telgid puud maha sõidetud. Üks telk oli õnneks püsti, rabasin kiirelt kuulipilduja. Samal ajal kui osad rahvast mööda mapi laiali ja ka mõni sponis kamenkas ja laagri poole joostes avastati et ural jalutama läind. samal ajal oli liitund lu 15-ga üks hacker kes sponis igale poole ATV-si ning lasi tümmi Ning ka juba nähti ka meie helesinist, armsaks saanud uralit. Rabati mõned atv-d ja kihutati järgi. cernos läks üks meist uralile vastu et juht maha lasta, aga ei õnnestunud, üks pani atvga matsu jäi vaid üks atv uralit jälitama.
Enne elektrot otsutas ta ette sõita et peatada teist. Aga ural sõitis talle peale kus ta kasutas juhust ja võttis juhtimise üle ning sõitis edasi nii et võras kodanik istub sull kõrval. Aga enne elektrot jäi seisma et see ak-ga kodanik maha lasta, aga kajuks logis to suurest hirmust välja
Läksime ilama suuremata kaduteta kamenka laagrisse kus oli neid ATV_Si rohkem kui üks võtsime geari ja ma läksin enda ühte telki et täiendada enda varusi, kuna kamenka laagris mitu korda asju lihtsalt võttes saavad nad lõpuks suht otsa.
Teised parajasti veetsid aega kiirendamisega ja teiste õigeks lükamisega. Mingi hetk läksime kõik cernosse kus kõik atvd küliti aeti ja osa ronisid korsna otsa ja jäid lõksu zombide poolt. käisin kuulikaga neid vabastamas. Meelitades neid atv taha ja proovides neid maha lasta.
Tahtsime hakata ära minema, ja mina tahtsin veel ühest barnist atvga läbi sõita kui sain natukene pihta. kiirelt cerno poole nina aja nagu alati juhtub asju mida püüad vältida. Väga kaugelt enne silda viskas atv õhku ja mandusin karavi põhjas. selt väja hiilides kuulsin auto enda kõrvalt mööda sõitmas ja oligi kõik.
Avastasin et veritsen ja jooksin kiirelt omade poole kui saime rõõmustava teate et me meil on nüüd kopter
Ja kõik korras ja paak ääreni täis. Jäime neljakesi veel kopterit ootama cerno kõrvale.
Lõpuks kui kopter kohal ja juba õhus, avastasime et mittekeegi pole kuulikate peal otsustsime kiirelt cerno hotelli katusel maanduda kuhu ka üks kodanik arvas et see on koht kui jääda.
Kangi väänaja näitas enda oskusi ja tegi backflip-i ja guba lahe poole suund. Jõutsime just guba lahele kui lihtsalt otsustati et nüüd oleks just õige aeg restarti teha
Sai pikk aga ei saand ka joonistamatta jätta, lihtsalt oli suht hea üritus... ja see jätkub
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
6 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fallout
HV kasutaja

|
16.08.2012 10:23:47
|
|
|
kopterit kuskil salvestasite ka?
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
16.08.2012 10:37:25
|
|
|
Ei jõudnud. peaks seal olema kus ta leiti. aga asukohta ei tea kust leiti. niipalju et põjast
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
6 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
16.08.2012 15:35:00
|
|
|
Spoiler 
tsitaat: |
Samuti sai alguse üleeilselsest defult geariga ja mõne aja pärast tema pea oli kõik olemas, ja ootas aega olla vaikne pimetata M4-SD koos sompse vaikselt välja. Ma viskasin koti tagasi ja see on suurim ääreni täis salvi STANAG M4 SD ja Kamenka. järest ja nii 3 korda ennem kui meile täna rahvaga taga laagris lääne Kamenka oli sombi Killi oli 915 (seal oli vist ainult paar tsiviil vs [HV]
Sai siis kiiresti tõi kokku ja uuesti väljendatud kauem aega, ja see juhtus, et me harjunud tegema. koormus meile seal jälle
Aga kui ta tuli online-eile õhtul ja võttis sponisin balotol põjapoole suunda, kuhu nad tulid mulle gorkasse uraliga. Sealt läksime Polana shopama oli ka teisi püha üritus vimased öise M4 SD kastides. Lahkudes linnast ei pidanud sadu Lipa. Sealt suundusime suunas Dolina, et vaadata auto kuid sponi polnd midagi, samuti ei ole ostetavad midagi teha asjalik. Suurepärane kohtumispaik ja vahtralehe kodanik paranka PIKU pressitud vaadata põhja telkides. Pobeda Dam, IL oli üks ATV külili. Üritasin teiste õigeks. Kui see, mida mul õigus 2. sõidetakse lihtsalt kadunud.
See ei heidutanud meid. Istusin sõõrik alla ja läände minekit. Kelegi kordinaate vaadata. Aga seal ei olnud hea migagi. Enne jõudmist telk maja on avaldanud kodanik lõuna kaldalt HV tahavad meiega liituda. Kamenka sõitis rahumeelse, tsiviil-ja võtsime pärast zelena vahel Pavlova ja pärast seda aega oli just alustanud kodanik veel üks kamekas spoonid ninsinnapoole läkime ma vaatan, et keegi kamekt enne keset teed jookseb niipea, kui ma panen ühe silma kinni ja keele ja poja tulekahju. Ja ta järeldas oli piinamine.
Selleks ajaks, kui me esimest korda dayz jõutsime kodanik, kes õppis samme ta sai suur samm suhteline agro tooteid, millest mõned saatsime orbidile kenasti. (Samas, ma mäletan, et mull keeva karul)
Ma näitasin roheline laagri ja läks itta laagri kinnitus. suhe lihtsalt rippus seal kaua, kui me tahtsime, hakates kasulikum cerno 1/2. Ma kuulsin lasku esiklaasi. Pooled, kes ei olnud veel jõudnud auto, kohe sain mõne grammi raskem ja rohkem punkti, mina kaasa arvatud.
Saanutki saa aru, kes nad on ja kui palju oli 915 aga mu zombie Killi oli läinud. 1000 ei saanud täis. (Ma läksin haklliha kaste)
Teised, kes uusti sponisid kiiresti hakkas jooksma ja enda Ludi oli suur üllatus Ural ja ainus kummaline surnukehad.
Lõpuks lõpetas mängu jälle, ma otsisin õige ja teine samal ajal õnnestus saada Kamenka. siis kiiresti jooksis leeri ja jäid seal inimesed tulevad kaugema serva inimesed ootavad. Ma pühendunud Termal ja avastasid surnukeha sinna kui lihtsalt noob kes on lähedal sponis kukuti kohe tulistada.
Jagu suhe saadi teda kiiresti. 1/2 minutit hiljem, me tulime väga lähedal ja kodanik 1 tulistas surnud. Termalia kiiresti üles mäe ja pool skänima oppa kakas tsiviil jooksis, viskas 1 alla. 2. menetlus lõpetada kükakile. Nii kui ma avas tule alustas kükakil liikumist ja siis arvatavasti vastamata snaiper tulistada mõned kaadrid teda lasta teiste suhtarve kindlaks väga täpselt, kuid pärast 1. värsid olukord ei muutu parem, kuid me kaotasime teise HV kodanikud. Läksin laadida püssi taga puu teiselt poolt üritas tulistada muu. Eeldan siiski veel suutnud tulla sinna saata viis kuni kuus kuud. Lõkuks sai üks meist istus autos ja ka lühikesteks sõidetud kuul, kui laadimise rehvi. Ratas ei ole paranenud.
Mis siis ikkagi kiiresti uuesti sponida. ja oh imet baloto. kiiresti baloto laagrisse seal oli korralik suhe käind kära telgid alavääristama puud. Üks telk oli kuni õnneks tabanud kuulipilduja kiiresti. Kuigi osad inimesed ja ka mõned laiali mööda MAP sponis Kamenka, run poole laagri ja avastas, et Ural läinud jalutama. samal ajal, 15-lu liituda üks häkker, kes sponis kuskil ATV-si, ja lase tümmi Ja ka meie oleme juba näinud helesinine, armastatud Uralita. Mõned Rabat ja juhitud ATV-d. cernos 1 meist läks Uurali pea maha lasta, aga ei õnnestunud, pane 1 atvga Matsumoto oli vaid üks Uralita ATV tagaajamine.
Enne elektri, sõlmib ta autot peatada muu. Aga pärast läks ta Ural, kus ta kasutas juhust ja võttis haldamise ja sõitis edasi truu, et istub kõrval riigi kroon. Aga see oli enne elektro-ak tulistada kodanik, kuid kajuks allkirjastatud suur hirm
Läksime vestlus ilama kaduteta Kamenka oli laagris, kus nad võtsid üle 1 ATV_Si Gear ja läksin ühe nende telgid täiendada oma ressursse Kamenka laagris mitu korda lihtsalt võttes asju, mida nad lõpuks otsa suhe.
Teised on praegu kiirendada aega ja teine õigeks lükamisega. Üks hetk, kus kõik läks kõik cernosse ATV aeti külili ja ronis osa Korsnas otsa ja olid lõksus zombisid. Läksin kuulikaga vabastama. ATV meelitades neid tagasi ja püüdes neid tulistada.
Tahtsime hakata ära minema, ja ma tahtsin veel sõita barnist atvga välja kui ma sain tabas vähe. cerno kiiresti nina suunas aega, nagu ikka, asju juhtub, et sa üritad vältida. Väga palju enne silda õhku ja viskas ATV mandusin Karavia põhja. Ma kuulsin, auto vaja kõrvale oma kõrval talle sõita ja oligi kõik.
Ma avastasin, et verejooksu ja jooksis kiiresti kui poole sain sõnumi, et meil on hea meel meil on nüüd helikopter
Ja okei, ja tank täis ääreni. Jaime neljakesi ootab endiselt helikopter cerno kõrvale.
Lõpuks helikopter oli juba paigas ja õhus, märkasime, et keegi on kate peal palli maandumine katusel on cerno kiireid otsuseid, mille puhul üks kodanik arvas, et see on koht, et jääda.
Oma oskusi ja näitas Twister kangi tegin backflip ja Guba tema suunas lahe. Jõutsime Guba lahe niisama lihtsalt otsustanud, et nüüd on õige aeg uuesti
Aga vigu ei sai kaua jäänud joonistamatta, suhe oli lihtsalt hea üritus ... ja see jätkub
|
Oh eesti keel. Kuhu sa jääd.
Spawnima on see sõna mida sa ilmselt otsid.
Andestan.
_________________ >50$ pokkeri bankroll |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
16.08.2012 16:57:10
|
|
|
Oli päris hea mängupäev, peale airstripi huumorit jooksin alla ranniku poole kus peale deerstandi leidsin heli crashi, hunnik FN fal'e, silenced bizone ja nightvision...
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel889
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvutipäss
Kreisi kasutaja

|
16.08.2012 18:44:37
|
|
|
wtf:O
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fallout
HV kasutaja

|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Helarr
HV vaatleja

|
16.08.2012 23:33:29
|
|
|
Kas telgid on tõsiselt katki? Eile panin asjad telki, salvestasin päris mitu korda. Hommikul läksin telgi juurde, ohh üllatust! Telk jumala tühi.
Autoga sama jama, kõik kaob.
On üldse võimalik telke kasutada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|