DeTHiCa., IR LEDid. Paar lehte tagasi panin paar pilti ka asjandusest, kuid vahepeal tuunisin veidi. Kui huvi, võin värskeid pilte ka teha. _________________ Twitch.tv/allavett
Seiklesime täna UK200-s. Sain ma vana chariga tina kui läksin poistele vastu jat teepeale jäi Rog castle. Lihtsalt astusin ümber nurga ja teiseltpoolt astus vastu teine mängija, mul M4A1 CCO SD ja tal mingi AK, sain tina. Spawnisn Drakoni ja jooksin uuesti rogi, u 10min. Keha oli peidetud ja sain kaheraudse algatuseks. Trippisin poistele siis vastu Staroye poole, saime kokku, teepeal midagi ei leidnud eriti. Dolinas leidsime kopterivraki, saime sealt camo clothinguid paar tk. Siis selgus, et üks omadest oli ATV-ga lähedal matsu pannud, tõstsime asjad ATV kõrval olevasse telki Dolinast välja 100m mööda teed, teeäärde. Sealt haarasin näppu M4A1 CCO ning hakkasime põhjapoole minema. Üsnakohe avastasin metsaserval ratasteta URALi mis oli pilgeni head paremat täis. Sain SVD Camo , M107, Ghillisuit, NVG, GPS jne. Kahju, et kott nii väike oli.
Seiklesime täna UK200-s. Sain ma vana chariga tina kui läksin poistele vastu jat teepeale jäi Rog castle. Lihtsalt astusin ümber nurga ja teiseltpoolt astus vastu teine mängija, mul M4A1 CCO SD ja tal mingi AK, sain tina. Spawnisn Drakoni ja jooksin uuesti rogi, u 10min. Keha oli peidetud ja sain kaheraudse algatuseks. Trippisin poistele siis vastu Staroye poole, saime kokku, teepeal midagi ei leidnud eriti. Dolinas leidsime kopterivraki, saime sealt camo clothinguid paar tk. Siis selgus, et üks omadest oli ATV-ga lähedal matsu pannud, tõstsime asjad ATV kõrval olevasse telki Dolinast välja 100m mööda teed, teeäärde. Sealt haarasin näppu M4A1 CCO ning hakkasime põhjapoole minema. Üsnakohe avastasin metsaserval ratasteta URALi mis oli pilgeni head paremat täis. Sain SVD Camo , M107, Ghillisuit, NVG, GPS jne. Kahju, et kott nii väike oli.
Lasin täna mingid HV jobud Chernos maha. Ei mäleta nime, aga Cherno tehase katuselt üritas mind Firestationis maha lasta, ebaõnnestus ja läksin selga, kus nottisin sita maha. Üllatuseks ei olnud alt-f4 vend.
Spoiler
Hackeri auto;)
Mu vennal ja minul kahepeale oli vahepeal rohkem head stuffi autos kui seal Tuleb piisavalt laagreid tühjaks teha ja relvad ühte serverisse koguda
Ei pruugi olla hackeri auto. _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
Lasin täna mingid HV jobud Chernos maha. Ei mäleta nime, aga Cherno tehase katuselt üritas mind Firestationis maha lasta, ebaõnnestus ja läksin selga, kus nottisin sita maha. Üllatuseks ei olnud alt-f4 vend.
esiteks: vali sõnu
teiseks: see et mingid HV jobud sind maha tahavad võtta on su enda süü kuna sa pole mumbles. Kahju et sa surma ei saanud _________________ Trying is the first step towards failure!
esiteks: vali sõnu
teiseks: see et mingid HV jobud sind maha tahavad võtta on su enda süü kuna sa pole mumbles. Kahju et sa surma ei saanud
Ma vaatan et mõned on siin päris isaks kätte ära läinud
Jah, rahunege, muidu homme tuleb Ivolinna ja teeb säru _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Kui ikka kaasfoorumlasi ja mängukaaslasi sitaks sõimatakse siis lähen isaseks ära jah.
Minu sügav vabandus et ei soovi siin roppusi ja negatiivseid kommentaare näha teisite inimeste suhtes.
Teen nüüd kõne emale ja ütlen talle et ta kasvatas mind valesti. _________________ Trying is the first step towards failure!
Täna siis mängisin natuke leidsin orlovi lähedalt ikaruse bussi päris hea leid peale kuuajast mängu pausi tundub,
et oli kellegi jäetud sest mootor oli punane väike trip tehasese ja motor olemas sõitsin sellega kuhugi metsa Xlemi ja Berezino vahel
Paar lehte tagasi panin paar pilti ka asjandusest..
Algne variant.
Homme siis värked pildid ja veidi juttu kah.
Nonii! Sai eile suure suuga lubatud..
Kuidas siis vigurivalmistamine välja võiks näha?
1) Mina alustasin freetrack seadme tegemist veebikaamera sobivuse kontrollimisega. Selleks vaatasin üle FreeTrack lehel oleva kaamerate nimekirja.
Minu isend, Logitech c510, on seal ilusasti olemas, aga ilma lisamärkusteta IR-filtri kohta. Kuna oli kindel plaan IR LEDe kasutada tegin igaksjuhuks väikese kontrolli TV-puldiga. Panin kaamera tööle, suunasin puldi kaamera poole ja vaatasin kas kaamera tuvastab põleva LEDi. Tuvastas, aga valgus oli küllaltki nõrk. Peale seda sai kõvasti guugeldatud, mille käigus sain teada, et kaameral on siiski IR-filter. Mille eemaldamiseks oli ka juhend olemas.
IR-filtri eemaldamisest paar pilti:
Spoiler
Lisaks sai kaamera silma ette paigaldatud väike tükk disketist, mis üleliigset valgust vähendaks:
Spoiler
2) Kui kaameraga valmis, hakkasin freetrack seadme ehitamiseks tarkust koguma. Kõige suuremaks abiks selle juures olid need 2 freetrack foorumi teemat: Easy build setup with SFH485P, Anyone can build this ! ja Your point model constructions, Share pics and details.
Välimuselt soovisin saavutada midagi sarnast selles blogis olevaga.
3) Seadme valmimiseks kulus mul:
1x 3V CR 2032 patarei (toiteks);
3x osram sfh485p IR LEDi;
3x 20R 1/4W takisti (takisti suurus sõltub toitest);
1x auto tahavaate peegel (kuulliigendi jaoks);
1x traadist riidepuu (LEDe hoidva raami jaoks);
1x pükste riidepuu lõks (seadme kinnitamiseks kõrvaklappide külge);
1x jalgratta esituli (seadme sisse-välja lülitamiseks);
natukene isoleerteipi, juhet, termorüüd ja tina.
Paar pilti valmis seadmest:
Spoiler
4) FreeTrack programmi seadistamine.
4.1) Alustada tuleks seadme valiku ja mõõtude (dimensions) ning asukoha (position) määramisega
Spoiler
Nii palju, kui ma aru olen saanud, siis asukoha määramisel on horizontal x-telg, vertical y-telg ja depth z-telg
4.2) Kui sellega valmis, siis võiks seadme tööle panna ja timmida nii kaua, kui kõik LEDid on kenasti reas ja omavahelised kaugused tunduvad enam-vähem õiged:
Spoiler
4.3) Järgmine asi võiks olla Profile tääbi alt tundlikuse mudimine. Minul on sellised sätted seal:
Spoiler
4.4) Viimane asi võiks olla kurvide timmimine.
Spoiler
** 4.3 ja 4.4 juures on olulisekt muutujateks Arma 2 puhul: YAW=paremale-vasakule; PITCH=üles-alla; Y=kallutamine paremale-vasakule ja Z=zoooom.
**** Kindlasti läks midagi meelest ära või on lihtsalt veidi segane..
*******Mõnusat meisterdamist!
Mängid reaalselt ka nii ? Suht kahtlane on kui vaatad paremale/vasakule/alla ja ekraani näed ainult silmasnurgast
Ja vaevalt see nii täpne on kui niisama mängides ? Aga noh mida ma tean, võin eksida kah vabalt.
Iseenesest päris lahe
Mängid reaalselt ka nii ? Suht kahtlane on kui vaatad paremale/vasakule/alla ja ekraani näed ainult silmasnurgast
Ja vaevalt see nii täpne on kui niisama mängides ? Aga noh mida ma tean, võin eksida kah vabalt.
Iseenesest päris lahe
mis kamm sellega on, ütleb praktiliselt kõigi serverite puhul et required 1.62.95883 mul oleks nagu lihtsalt 1.62
asjad tõmbasin just kõik, ilusti kõige uuemad.
If you're getting the Login->Respawn at coast bug, it is likely from games failing to load (hang @ Loading after you select the mission).
If you pick a server and get stuck with that, you can load another instance of Arma/Launch another game through Dayz Commander, etc and select a KNOWN WORKING server that you've played recently. If using DayZ Commander do not allow it to close the other instance.
Once you load fully into the KNOWN WORKING server, your position should be fixed and you can close the STUCK@LOADING task/game (through Task Manager).
Should keep your position legit so no spawn on coast.
Then you can continue to test for other good servers.
_________________ Trying is the first step towards failure!
Nii ja minu kogemus eilsest. Ehk siis kui tanel selle urali oli kätte saanud siis saime kuskil mapil kokku, leidsin ise esimest korda ühe atv ja ühe motika. Kui lõpuks urali juurde jõudsin suutis tanel just juba surma saada Igastahes võtsime urali ja muud sõiduvahendid ja sõitsime ringi kuni üleval airfieldi juures mingi telka juures kui telgist asju võtsin siis üks HV-lane lihtsalt tiris mu sealt nagu eemale ehk siis mingi glitsh et näitas mind surnuna vms ja lasi mind lohistada kuigi ma elus olin. Ja see plnd viimane imelik asi, siis mõtsin et okei ju server kalab et login välja ja uuesti sisse küll siis okei on, aga uuesti sisse logides lausa 2 korda spawnisin ma linnuna!! ehk siis:
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.