After inputting the bonus code you will receive all of the following:
1 day of free premium
5x Extra Combat Rations
5x Case of Cola
5x Chocolate
5x Improved Combat Rations
5x Strong coffee
You will be able to input the bonus code from 2:01 CEST (00:01 GMT) on the 10th of August until 1:59 CEST on the 23rd of August 2012 (23:59 GMT on the 22nd of August 2012), so don’t hesitate to do it as soon as you read this! The bonus code may only be input once per account.
Minu parim skoor lõviga.Kuigi ei saa aru mille eest selline suur skoor,olen paremini mänginud ja skoor oli sitaks madalam.
Selle mängu gameplay oli suht kehv mul.
Kristoferr, kõik on täiesti korras. Saage aru juba ükskord mis tankid on scout tankid ja mis asi on platoon...
Random. Polnud platooni tankid. Medikad siis võivad olla madalam tier?
Kergetankidele see kahe tieri reegel ei kehti. Nemad on skaudid ja pannakse kokku ka kõrgemate tieridega. Samuti pannakse kõrgematega kokku suurtükid. Muudele (TD, meediumid ja rasked) peaks kehtima kahe tieri reegel.
juhan1000, selge. Äitäh. Vähemalt keegi oskab mölisemise asemel seletada.
Ma ise sellist kirjutist kuskil tähele ei pannud, et ainult rasked ja TDd on 2tieri reegli sees. Sisuliselt muutusteta siis. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Ei ole muutusteta. Ikka aru ei saa
2 tieri reegel on ülihea, sest 3 tieri juba on overkill. kaks tieri kõrgema vastu üldjuhul teeb veel midagi ära, eriti kui keegi aitab. 3tieri kõrgem pill üldjuhul pwnib kuivalt ära. Väga oluline muutus ja minu meelest MM on palju mõnusam.
Jah, keegi mainis, et light tankid = scout ja võivad tihti kõrgetes tierides olema. Probleemi pole.
ikka väga suur vahe on, kas saad scoutina oneshoti või kannatad 2-3 laksu välja. Silmnähtavat muutust pole ka raskega. 2 Tieri kõrgema vastu ei tee enamus kaartidel ikka persetki. Ainult majade vahel küljealla saades on võimalik midagi saavutada, kui vastaseks pooletoobine on.
Leveldamine on natuke raskendatud seeläbi.
Aga pole hullu. IS-3 juba käes. Edasi läheb veidi lihtsamalt. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Oleks see vaid nii...
Kui sa oma tanki ikka nurga all hoiad ja ta sinust läbi ei lase, siis kui see oskus pole, mis see siis on?
Päris nii primitiivselt ka ei mõelnud. Sõnastan ümber. Kui sa saad 2Tieri nõrgema tankiga vastasest jagu, siis peab vastane olema mängu teadmistelt niisama rumal, kui sina tark.
Mind pole ükski 2 Tieri nõrgem tank siiani maha võtnud ja ma olen üsna kindel, et ei võta ka. Tulejõu ja armori vahe on lihtsalt nii kolossaalne. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.