Jep, ma ei ole proff lennukis ja enamus asiste vendade käest saan peale mõnda aega taevas tiirutamist sumpsi. Aga point selles oligi, et saan tohutult hitmarkereid, teinekord lausa terve "cooldowni" jagu, aga kill ei saa. Samas kui vastane mind laseb, "tunnen" ma vaid ühte kiiret ja lühikest purakat ja läbi see sõit minu jaoks ongi. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Siiamaani on olnud absoluutselt kõik FPS'id serveri-poolse registreerimisega - miks kurat siis nüüd teisiti peab olema? Laialtlevinud meetod töötab ju ilusasti!
Toimuks tabamuse arvutamine serveris siis oleks see just kehvem mitte parem.
Selgita palun.
Absoluutselt igas teises mängus toimubki tabamuse registreerimine serveris.
Ehk siis kõik mängijad on serveri silmis võrdsed ning loeb mängijate Internetiühenduse latentsus.
ei tegelikult koli konsooli peale üle... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
LKits, prediction oli iirc olemas vähemalt q2-s, kui mitte juba mingist quakeworldist alates... '96 või '97. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
küsimus on miks mu hitid, mis minu pildis registreerivad (osa sellest kombineeritud hitregist toimub lokaalselt, e siis hitmarker) ei registreeri vastase "mängus" (ehk siis teine osa mängust, serveripoolne hitreg, mingil põhjusel minu andmeid ei aksepteeri). _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Praegu on BF3, aga veidi katki. Olenemata sellest, kas sul on 10 või 500 ping, on sul ikkagi suht suur võimalus vennale niimoodi tina anda, et tema silmis ta sureb seina taga. BF3 ei pea sa vastavalt pingile ettepoole sihtima - minu arust teistes mängudes peab.
Ma just seda silmas pidasingi, et praeguse süsteemiga ei pea hitboxide asukoha pärast muretsema. Minul isiklikult selle süsteemiga tabamuste registreerimisega suuri probleeme ei ole. Ainsad lasud mis ei registreeru on need mille vahetult enne suremist teinud olen. Põhjuseks ilmselt see, et selleks ajaks kui minu info serverisse jõudis olin mina serveris juba surnud. BC2 algusaja hit-reg probleemidest tunduvalt parem.
Muidugi on selle süsteemi ainus miinus suurem erinevus hitboxi ja tegeliku asukoha vahel mille tõttu "läbi seinte" surma saab aeg ajalt.
londiste, seda ma ju terve aja mõtisklengi...ka siis peab täpselt laskma mootorisse või kokpiti, et kere pihta ei kõlba üldse... võimaitea ka. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Kuidas nüüd selle user.cfg faili fps näidu käsklus oligi? Render.drawfps 1 peaks olema ju? Mul see on, kuid fps-i mängu avamisel ei hakka kuvama. Ning muidugi on see user.cfg fail BF3 installika kaustas.
trip, Ka user.cfg failina toppides BF3 installika kausta, kus see käsk sees, peab toimima/avama fps-i näidu automaatselt kohe, kui mäng avaneb. Enne formatit toimis kenasti.
LKits, prediction oli iirc olemas vähemalt q2-s, kui mitte juba mingist quakeworldist alates... '96 või '97.
Ise kogesin selle kliendi-poolse hit-regiga esmakordselt kokku UT99 zeroping.
Töötas ilusasti, aga registreerimine toimus ikkagi serveris. Klient andis küll märku, et sooritas lasu ja ei pidanud pingi võrra ette sihtima, aga siiski server kontrollis, kas tõesti oli nii. Ei kogenud küll, et oleksin nurga taga surnud, kuigi mäng ei ole just väga aeglane... Aga see selleks. Loodan, et nad parandavad selle.
Ja parandada on neil oi oi kui palju. Muideks sa võid ju neile tagasisidet saata ja soovitada neil see ka parandada.
Keegi mõni HC servereid oskab soovitada, millel muidugi ka hea ping (~50-ga hakkab juba mul tunda andma lagi) ning rohkelt rahvast? Pelan üldjuhul Webhalleni HC serveris (kahjuks neil vaid B2K mappidega ainuke seesugune server on), kuid seal pole tavaliselt hommikuti mängijaid sees. Pole midagi muud normaalset ka leidnud seni. Kahju, et HC servereid nii vähe.
KuriVaiM1, Ei olegi, kuid ei leia ju midagi normaalset ning vägagi paljud serverid, mis tunduvad normaalsed, on tihtipeale ka tühjad. Nüüd olen märkanud, et iga refeshiga võib nimekiri ikka tunduvalt muutuda ilma filtreerimis sätteid muutmata.
Mul õnneks ei ole Battlelog nõudnud mingit parooli muutmist vms (vahepeal ka välja loginud jm). Väga ei taha ka praegusest heast paroolist loobuda.
Aga see filtreerimissüsteem tundub küll seal Battlelogis veidike bugine olevat. Ei lae korraga kõiki servereid ära - see sama, mis ennist just rääkisin. Kellelgil veel selline jama või ainult minul? Kuigi ei leia küll, et see probleem võib olla ainult mingi juhus vms minul.
Battlelog ei lase sisse!? Ütleb et vale kasutajanimi või parool .. mingi EA jamps vist jälle ...
parool muuda vähemalt 8 kohaliseks
see on ikka mingi EA jamps sest mul oli 9 kohaline ja enam ei tunnistanud seda. "muutsin" siis ära aga panin sama vana passi ja töötab jälle. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Oligi vist EA käkerdis. Panin vana parooli tagasi ja lasi sisse ... keegi justkui oleks parooli ära muutnud? Kui mitte, siis kuidas saab parool lihtsalt niimoodi p*rsse minna?
Peris korralik huvi on teada, miks mu viimane postitus ära on kadunud??? 813lk-l kirjutasin painkillahale lõpukirjandi väärilise diagnoosi ja nüüd on see kogu kammaija haihtunud???
Nonii, uus update tõi endaga kaasa minu meelest päris positiivse asja - nüüd on võimalik oma klasside seadeid enne mängu sisenemist muuta. Battlelogi sisenedes sinu statsbari all on nüüd kohvri ikoon.
Nonii, uus update tõi endaga kaasa minu meelest päris positiivse asja - nüüd on võimalik oma klasside seadeid enne mängu sisenemist muuta. Battlelogi sisenedes sinu statsbari all on nüüd kohvri ikoon.
Mul pole küll BF-l mingit updatet olnud ning ka mäng ilusti siiani inglisekeelne. Mingi muu jama oli sul siis, pead arvatavasti uuesti inglise keelseks tegema.
Mul viimased mõned päevad olnud selline anomaalia, et bf3 mängides viskab pärast tundi mängimist pildi mustaks, hääl hakkab kohapeal loopima ja arvuti freezib täielikult. Nupust restart aitab ainult.
Väga-väga tervitatav update. Muidu on üsna suva, et mäng venekeelne on, aga just see relvade menüü oli see asi, mida väga kasutada ei õnnestunud.. Nüüd kui saab seda ingliskeelses veebiliideses teha, on kõik väga mõnus
Küsisin suppordilt, et mis nemad sellest arvavad, siis nad soovitasid mul küpsised ja ajalugu ära kustutada, aga see ei lahendanud probleemi.
Veider on see, et Origini ja EA leheküljel saan ilusasti sisse logida, aga Battlelogi ei saa.
Samuti, kui panen Originist "Play", siis ta suunab ikkagi sinna battlelogi lehele ning ei logi automaatselt sisse ning manuaalselt ka ei saa.
warkriss, Saad mängu inglise keelseks ka väga kiiresti ja lihtsalt teha ju?
Jah, aga esiteks on see illegaalne, teiseks peab peale igat patchi uue <1gb faili alla sikutama ning peale panema ning kolmandaks nüüd pole ingliskeelsel mängul minu jaoks mingit eelist, sest saab ka venekeelsega hakkama.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.