Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ECMadis
HV kasutaja

|
05.08.2012 00:34:55
|
|
|
Õnneks piisas UPnP disablemisest
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
05.08.2012 21:50:43
|
|
|
Tere!
Kas keegi oskab öelda, palju on: "motion blur amount" algne asetus?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
05.08.2012 22:28:00
|
|
|
KuriVaiM1 kirjutas: |
AK-st saab totaalne engineerfield |
Arvestades, kui hästi saaks tegelikult large conquestis (firestorm, kharg jms.) korraliku tank tiimiga mängida ja võrrelda seda total braindead pub playeritega. Siis kandub see brain dead fuckfest ka sinna armored killi. Nii et võid jus mõelda et hirmus hirmus on, aga ruulima hakkavad vaid korralikult sisse töötatud tiimid.
Tankiga mängides on koostöö sama tähtis kui heliga näiteks.
Aga ei ole mina veel yhtegi mõistusega gunnerit näinud pubides.
Tank encounteri puhul näen ainult HMG tanki vastu täristamas, mitte välja hüppavat engi, kes parandaks oma tanki.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
06.08.2012 07:36:37
|
|
|
Kristocfc, või siis on gunneri kohal mingi recon, kes tahab safe transporti kuskile künkale. Kaotades samas tanki.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
06.08.2012 21:37:40
|
|
|
Üritan siin üle pika aja mängu proovida, aga Origin näitab, et et Kasutajanimi, ID või parool on vale. Ka meelde tuletus ei toimi, sest ütleb, et ka toote võti on päris vale. Mida põrgut, kas keegi on mu key nüüd vahepeal rotti pannud.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
06.08.2012 21:56:27
|
|
|
munakull, proovi battlelog lehel meili aadressiga sisse logida ja sealt mängu käivitada.
|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
dRifteR
HV kasutaja
|
06.08.2012 22:00:13
|
|
|
Tahetakse nüüd vist, et parooli muudaksime. Nüüd vaja paroolis vähemalt 1 suur-, väike täht ja number ning 8kohaline. Eelnevalt oli leebem.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
06.08.2012 22:13:46
|
|
|
rääkige mulle ka, mis toredaid mega-hüper-super-modifikatsioone ja häkke te kasutate, et mingid tüübid lasevad sinu jeti teise jetiga 1 sekundiga pilbasteks. varemgi see teema üleval olnud, kui mina kütan vastase jetile pikalt sisse, siis heal juhul saan disabled... nagu kõigil elukutselistel pilootidel oleks mingi ultra jet aimbot peal, jabur lihtsalt.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markxy10
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
06.08.2012 23:16:44
|
|
|
yeah, ma saan aru küll, et piloteerides tulevad oskused kuidas kellelgi sabas olla, ja kuidas targetit leadida. Aga kas lennukitel on siis mingid hotspotid või? Et kui tulistad mootorisse, siis on kohe sodi, ja kui lased kerre siis võidki puristama jääda? See mind huvitab. Ma olen korudvalt vastasel sabas olnud ja täispikalt main guniga tuld andnud, kõik hitmarkerid. Tüüp lihtsalt pöörab ära ja heal juhul saan disable. Piisab aga mingil elutul mehel mulle sekundiks sappa tulla, ja minu lennuk on selle hetkega täiesti sodi.
Kus on loogika?
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
06.08.2012 23:19:41
|
|
|
Ping?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
06.08.2012 23:21:44
|
|
|
no vahet pole mis ping on. mul võib olla ping 9, mul võib olla ping 20, mul võib olla ping 50. vastasel võib olla ping sama või erinev, täpselt sama keiss.
Muidugi võib see minna sinna kapsaaeda, mis mul pidevalt on - vastased lihtsalt lasevad seinte tagant maha, tapavad mind minu pildis ühe kuuliga ära (kuigi nemad on mulle juba 10 kuuli sisse lasknud, proovitud ühe sõbraga kusjuures! pingi erinevus ca 10!). ehk siis network smoothing ja lag compensation at its finest küllap. broken game is broken.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
06.08.2012 23:27:14
|
|
|
kas olete mõelnud sellele, et kui teile tundub nostop raske, kuid aegajalt joppab müstiliselt, siis tegelt on see nonstop kõigil
kui ilged kahtlused, siis registreerige kasutajanimed ja pidage statistikat - muidu usun pigem juhust, kui reeglipärasust
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
06.08.2012 23:35:39
|
|
|
No mina olen reaalselt mängu reliisist mänginud ja peale igat patchi on konkreetselt minu jaoks mäng aina hullemaks läinud. Mida patch edasi, seda rohkem hitreg probleeme ja aina rohkem müstilisi suremisi. Küll vastased ei saa pihta ja muu selline asi.
Ei ole mingi top klanni mängur, aga suudan täiesti asjalikul tasemel mängida. Aga sellegipoolest on tohutult wtf momente, kus näiteks pooli minu laske ei registreerita. eriti nunnu muidugi suurema pingi rahva vastu. ma olen muljetanud küll sellest, aga miskil põhjusel keegi teine seda "ei koge" või siis ei taha tunnistada, et nad kogevad. Võrguseadmed on mul paremad kui see thompsoni valge käkk ja muude asjadega probleeme nagu ei esine. Nii, et võta näpust...
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
06.08.2012 23:52:41
|
|
|
painkillah kirjutas: |
No mina olen reaalselt mängu reliisist mänginud ja peale igat patchi on konkreetselt minu jaoks mäng aina hullemaks läinud. Mida patch edasi, seda rohkem hitreg probleeme ja aina rohkem müstilisi suremisi. Küll vastased ei saa pihta ja muu selline asi.
Ei ole mingi top klanni mängur, aga suudan täiesti asjalikul tasemel mängida. Aga sellegipoolest on tohutult wtf momente, kus näiteks pooli minu laske ei registreerita. eriti nunnu muidugi suurema pingi rahva vastu. ma olen muljetanud küll sellest, aga miskil põhjusel keegi teine seda "ei koge" või siis ei taha tunnistada, et nad kogevad. Võrguseadmed on mul paremad kui see thompsoni valge käkk ja muude asjadega probleeme nagu ei esine. Nii, et võta näpust... |
Ka mina kogen seda...
Endal on kuradima korralik ühendus, ping üle 50 ei lähe, ja ometigi tühjendan salvesid vendade peale ja ikka liiguvad raisad.
Ja jälle ajab mind närvi see kuradima seina taga suremine... Tehku korda see hit-reg. Siiamaani on olnud absoluutselt kõik FPS'id serveri-poolse registreerimisega - miks kurat siis nüüd teisiti peab olema? Laialtlevinud meetod töötab ju ilusasti!
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
06.08.2012 23:57:14
|
|
|
küllap on osaliselt põhjus suures infovahetuses (destruction ja sõidukid jms). Kuigi tegelikult ei oleks ka see probleem korraliku ühendusega. Lihtsalt valdav enamus mängijabaasi istub ikka veel aastal 2012 mingi nuustiku jura taga, või on seadmed absoluutsed käsnad - siis tulebki mingit hübriidpaska vorpida, et ka vaesel vollil, kes küll 1k€ se PC jõuab osta kuid võrgu alla raha ei pane, oleks midagi mängida. Hei hoo tulevik.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Helbeke
HV kasutaja

|
07.08.2012 00:00:40
|
|
|
Ei ole mingi top klanni mängur, aga suudan täiesti asjalikul tasemel mängida. Aga sellegipoolest on tohutult wtf momente, kus näiteks pooli minu laske ei registreerita. eriti nunnu muidugi suurema pingi rahva vastu. ma olen muljetanud küll sellest, aga miskil põhjusel keegi teine seda "ei koge" või siis ei taha tunnistada, et nad kogevad. Võrguseadmed on mul paremad kui see thompsoni valge käkk ja muude asjadega probleeme nagu ei esine. Nii, et võta näpust... |
Jah, terve see teema on su hala täis. Sõida vahelduseks rattaga vms.
_________________ i like my sugar with coffe and cream |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
07.08.2012 00:03:12
|
|
|
niikaua kuni keegi vastupidist ei tõesta, pole tegu halaga vaid põhjendatud kriitikaga. ja mul on piisavalt tegevust, lihtsalt kahju, et see üks-kaks korda nädalas kui tahaks mängida, on mäng jätkuvalt katki.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
07.08.2012 00:24:24
|
|
|
painkillah, Täiesti tuttav tunne! Siin kui märts-aprill üks patch tuli, siis minu jaoks keeras see asja täiesti pekki, suht sama jama, mida sa siin eelpool nimetasid. 2 kuud ei mänginud, aga viimane patch tegi asja jälle korda, õnneks, ja rohkem ei ole jamasid olnud. Loodetavasti nii ka jääb!
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
07.08.2012 01:24:14
|
|
|
LKits kirjutas: |
Siiamaani on olnud absoluutselt kõik FPS'id serveri-poolse registreerimisega - miks kurat siis nüüd teisiti peab olema? Laialtlevinud meetod töötab ju ilusasti! |
Toimuks tabamuse arvutamine serveris siis oleks see just kehvem mitte parem.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lehys
Kreisi kasutaja

|
07.08.2012 05:47:09
|
|
|
Kohati on registreerimisega probleeme küll,paar päeva taga oli juhus kus lasin seppale 5 kuuli järjest pähe ja ei mingit registreerimist.
Seina taga suremist on tulnud ette suht sageli.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
07.08.2012 08:55:16
|
|
|
Kuna FF pidevalt koomatab ja teeb muid trikke siis ehk aitaks see, et vahetada adobe flash vanema vers. vastu ehk siis 10.3 kindlasti aitab ka see mängitavusele kaasa, vähemalt ei tõmba ta FF-i kooma.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
07.08.2012 09:07:08
|
|
|
Helbeke kirjutas: |
Nii, et võta näpust... |
Jah, terve see teema on su hala täis. Sõida vahelduseks rattaga vms. |
Nõustun Helbekesega,
ka mina olen suht avamispäevast mänginud ja kuigi ka mind häirib BF seeria konsoolistumine on mäng täiesti mängitav ja hea mäng ning suuri probleeme pole.
Painkillahiga olen ka paar korda samas serveris olnud ja no seda nuttu sealt ikka tuleb
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
07.08.2012 20:44:15
|
|
|
vahva on kui teil asi töötab. mul on aga enamus ajast asi katki. muude "tarbijatega" pole probleeme esinenud, igasugu eri lahendusi ka proovitud, vahet mitte üks vaks. Vanasti sai enamus tüüpe põrandale notitud, nüüd lasevad miski level 10 tüübid sind seinte tagant sekundiga maha. Eks ta nii depressiivne ka pole, et nüüd koguaeg võimatu oleks - aga sellist jama pole elu sees kohanud ei CS is (peale hitbox paiknemise fixi), wolf ETs, quakes vms derivaatides. Lag või võrgu ebastabiilsus tähendas ikkagi pildis kakkuvat mudelit, millest ka üheselt aru saada oli. Siin aga sekkub arvatavasti seesamune network smoothing ja üritab vast siluda midagi, võttes "silumismaterjali" eiteakust. Vähemalt nii olen mina antud featuuri tööst aru saanud .
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
07.08.2012 21:08:38
|
|
|
kui mina kütan vastase jetile pikalt sisse, siis heal juhul saan disabled... |
sulle lihtsalt tundub, et sa kütad täiega sisse. kui sa ikka terve valangu hitmarkidega ilusti sisse lased siis teine lihtsalt lendab pilbasteks muud varianti pole. seega enamus läheb sul mööda ikka.
mäletan ise, kui esimesi kordi lendasin siis sain terve raundi jooksul ainult disablesid. mitte ühtegi killi. hiljem see muutus.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|