Mingid jubedad FPS dropid on tekkinud, enne jooksis vsync peal 60+ FPS stabiilselt, nüüd äkki kukub vahepeal pikemaks 5-6FPS peale... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Vahel viskab täiesti lampi välja mängust. No response from server.. samad sümptomid nagu uPnP enabled puhul.. kuid services.msc on koguaeg lahti ja sealt manuaalselt stop pandud sellele.. ja SSDP Discoverile ka.
Battlelog oli mõnda aega maas aga nüüd toimib. Ainult, et nüüd igas serveris kohutav FPS lag, ei kannata mängida.
Ma hakkasin ka juba otsima is üle kuumeneb et siuke lag on
fps 130+ aga siukesed jõnksud see, täielik kräp see suhtluse värk.
Raudselt jälle mingi PunkBusteri värk... _________________ Just see vidin, mida sa oled otsinud...
Vahel viskab täiesti lampi välja mängust. No response from server.. samad sümptomid nagu uPnP enabled puhul.. kuid services.msc on koguaeg lahti ja sealt manuaalselt stop pandud sellele.. ja SSDP Discoverile ka.
mul just siis hakkas välja viskama välja kui panin disabled need. enable uuesti ja kõik ok. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
mul just siis hakkas välja viskama välja kui panin disabled need. enable uuesti ja kõik ok.
mul just siis hakkas välja viskama välja kui panin disabled need. enable uuesti ja kõik ok.
no siis on ~1 min serveris ja disco.
Ei tea, endal uPnP ja SSDP ilusti enabletud, ruuteris samuti uPnP sees ja kõik toimib, kui see kummaline hakkimine välja arvata.
Kui uPnP disableda, hakkab deskile loopima... _________________ ...life is random...so am I...
Krt, mäng katkub teist päeva järjest niimoodi, et lihtsalt võimatu on mängida. _________________ ...life is random...so am I...
ptui ptui ptui, aga veel pole lagi kordagi kohanud, kuigi täna crashis mäng imelikult. Heli hakkas kohapeal stutterima, pilt läks mustaks arvuti täiesti koomas. Restart.
sama siin, mingit fps dropi ega lagi pole kohanud va. mis mu enda mobiil netist tuleneb.
ainult 1x olen saanud vana hea bf3.exe has stopped working. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
If you are playing on PC, please enable the following online ports on your connection:
TCP: 80, 443, 9988, 20000-29999, 22990, 17502, 42127
UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300
Arvestades, kui hästi saaks tegelikult large conquestis (firestorm, kharg jms.) korraliku tank tiimiga mängida ja võrrelda seda total braindead pub playeritega. Siis kandub see brain dead fuckfest ka sinna armored killi. Nii et võid jus mõelda et hirmus hirmus on, aga ruulima hakkavad vaid korralikult sisse töötatud tiimid.
Tankiga mängides on koostöö sama tähtis kui heliga näiteks.
Aga ei ole mina veel yhtegi mõistusega gunnerit näinud pubides.
Tank encounteri puhul näen ainult HMG tanki vastu täristamas, mitte välja hüppavat engi, kes parandaks oma tanki.
Üritan siin üle pika aja mängu proovida, aga Origin näitab, et et Kasutajanimi, ID või parool on vale. Ka meelde tuletus ei toimi, sest ütleb, et ka toote võti on päris vale. Mida põrgut, kas keegi on mu key nüüd vahepeal rotti pannud.
rääkige mulle ka, mis toredaid mega-hüper-super-modifikatsioone ja häkke te kasutate, et mingid tüübid lasevad sinu jeti teise jetiga 1 sekundiga pilbasteks. varemgi see teema üleval olnud, kui mina kütan vastase jetile pikalt sisse, siis heal juhul saan disabled... nagu kõigil elukutselistel pilootidel oleks mingi ultra jet aimbot peal, jabur lihtsalt. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
yeah, ma saan aru küll, et piloteerides tulevad oskused kuidas kellelgi sabas olla, ja kuidas targetit leadida. Aga kas lennukitel on siis mingid hotspotid või? Et kui tulistad mootorisse, siis on kohe sodi, ja kui lased kerre siis võidki puristama jääda? See mind huvitab. Ma olen korudvalt vastasel sabas olnud ja täispikalt main guniga tuld andnud, kõik hitmarkerid. Tüüp lihtsalt pöörab ära ja heal juhul saan disable. Piisab aga mingil elutul mehel mulle sekundiks sappa tulla, ja minu lennuk on selle hetkega täiesti sodi.
Kus on loogika? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
no vahet pole mis ping on. mul võib olla ping 9, mul võib olla ping 20, mul võib olla ping 50. vastasel võib olla ping sama või erinev, täpselt sama keiss.
Muidugi võib see minna sinna kapsaaeda, mis mul pidevalt on - vastased lihtsalt lasevad seinte tagant maha, tapavad mind minu pildis ühe kuuliga ära (kuigi nemad on mulle juba 10 kuuli sisse lasknud, proovitud ühe sõbraga kusjuures! pingi erinevus ca 10!). ehk siis network smoothing ja lag compensation at its finest küllap. broken game is broken. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
No mina olen reaalselt mängu reliisist mänginud ja peale igat patchi on konkreetselt minu jaoks mäng aina hullemaks läinud. Mida patch edasi, seda rohkem hitreg probleeme ja aina rohkem müstilisi suremisi. Küll vastased ei saa pihta ja muu selline asi.
Ei ole mingi top klanni mängur, aga suudan täiesti asjalikul tasemel mängida. Aga sellegipoolest on tohutult wtf momente, kus näiteks pooli minu laske ei registreerita. eriti nunnu muidugi suurema pingi rahva vastu. ma olen muljetanud küll sellest, aga miskil põhjusel keegi teine seda "ei koge" või siis ei taha tunnistada, et nad kogevad. Võrguseadmed on mul paremad kui see thompsoni valge käkk ja muude asjadega probleeme nagu ei esine. Nii, et võta näpust... _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
No mina olen reaalselt mängu reliisist mänginud ja peale igat patchi on konkreetselt minu jaoks mäng aina hullemaks läinud. Mida patch edasi, seda rohkem hitreg probleeme ja aina rohkem müstilisi suremisi. Küll vastased ei saa pihta ja muu selline asi.
Ei ole mingi top klanni mängur, aga suudan täiesti asjalikul tasemel mängida. Aga sellegipoolest on tohutult wtf momente, kus näiteks pooli minu laske ei registreerita. eriti nunnu muidugi suurema pingi rahva vastu. ma olen muljetanud küll sellest, aga miskil põhjusel keegi teine seda "ei koge" või siis ei taha tunnistada, et nad kogevad. Võrguseadmed on mul paremad kui see thompsoni valge käkk ja muude asjadega probleeme nagu ei esine. Nii, et võta näpust...
küllap on osaliselt põhjus suures infovahetuses (destruction ja sõidukid jms). Kuigi tegelikult ei oleks ka see probleem korraliku ühendusega. Lihtsalt valdav enamus mängijabaasi istub ikka veel aastal 2012 mingi nuustiku jura taga, või on seadmed absoluutsed käsnad - siis tulebki mingit hübriidpaska vorpida, et ka vaesel vollil, kes küll 1k€ se PC jõuab osta kuid võrgu alla raha ei pane, oleks midagi mängida. Hei hoo tulevik. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Ei ole mingi top klanni mängur, aga suudan täiesti asjalikul tasemel mängida. Aga sellegipoolest on tohutult wtf momente, kus näiteks pooli minu laske ei registreerita. eriti nunnu muidugi suurema pingi rahva vastu. ma olen muljetanud küll sellest, aga miskil põhjusel keegi teine seda "ei koge" või siis ei taha tunnistada, et nad kogevad. Võrguseadmed on mul paremad kui see thompsoni valge käkk ja muude asjadega probleeme nagu ei esine. Nii, et võta näpust...
Jah, terve see teema on su hala täis. Sõida vahelduseks rattaga vms. _________________ i like my sugar with coffe and cream
niikaua kuni keegi vastupidist ei tõesta, pole tegu halaga vaid põhjendatud kriitikaga. ja mul on piisavalt tegevust, lihtsalt kahju, et see üks-kaks korda nädalas kui tahaks mängida, on mäng jätkuvalt katki. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
painkillah, Täiesti tuttav tunne! Siin kui märts-aprill üks patch tuli, siis minu jaoks keeras see asja täiesti pekki, suht sama jama, mida sa siin eelpool nimetasid. 2 kuud ei mänginud, aga viimane patch tegi asja jälle korda, õnneks, ja rohkem ei ole jamasid olnud. Loodetavasti nii ka jääb!
Siiamaani on olnud absoluutselt kõik FPS'id serveri-poolse registreerimisega - miks kurat siis nüüd teisiti peab olema? Laialtlevinud meetod töötab ju ilusasti!
Toimuks tabamuse arvutamine serveris siis oleks see just kehvem mitte parem.
Kuna FF pidevalt koomatab ja teeb muid trikke siis ehk aitaks see, et vahetada adobe flash vanema vers. vastu ehk siis 10.3 kindlasti aitab ka see mängitavusele kaasa, vähemalt ei tõmba ta FF-i kooma.
Jah, terve see teema on su hala täis. Sõida vahelduseks rattaga vms.
Nõustun Helbekesega,
ka mina olen suht avamispäevast mänginud ja kuigi ka mind häirib BF seeria konsoolistumine on mäng täiesti mängitav ja hea mäng ning suuri probleeme pole.
Painkillahiga olen ka paar korda samas serveris olnud ja no seda nuttu sealt ikka tuleb
vahva on kui teil asi töötab. mul on aga enamus ajast asi katki. muude "tarbijatega" pole probleeme esinenud, igasugu eri lahendusi ka proovitud, vahet mitte üks vaks. Vanasti sai enamus tüüpe põrandale notitud, nüüd lasevad miski level 10 tüübid sind seinte tagant sekundiga maha. Eks ta nii depressiivne ka pole, et nüüd koguaeg võimatu oleks - aga sellist jama pole elu sees kohanud ei CS is (peale hitbox paiknemise fixi), wolf ETs, quakes vms derivaatides. Lag või võrgu ebastabiilsus tähendas ikkagi pildis kakkuvat mudelit, millest ka üheselt aru saada oli. Siin aga sekkub arvatavasti seesamune network smoothing ja üritab vast siluda midagi, võttes "silumismaterjali" eiteakust. Vähemalt nii olen mina antud featuuri tööst aru saanud . _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
kui mina kütan vastase jetile pikalt sisse, siis heal juhul saan disabled...
sulle lihtsalt tundub, et sa kütad täiega sisse. kui sa ikka terve valangu hitmarkidega ilusti sisse lased siis teine lihtsalt lendab pilbasteks muud varianti pole. seega enamus läheb sul mööda ikka.
mäletan ise, kui esimesi kordi lendasin siis sain terve raundi jooksul ainult disablesid. mitte ühtegi killi. hiljem see muutus. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.