kuradid mõnitavad ka veel rsk a kusjuures videost on umbes vaadata nagu me tuleks autost välja a ma ei tulnd küll nagu, laks käis ja surnud ja rohkem ma ei teadnud midagi...
kuradid mõnitavad ka veel rsk a kusjuures videost on umbes vaadata nagu me tuleks autost välja a ma ei tulnd küll nagu, laks käis ja surnud ja rohkem ma ei teadnud midagi...
Kui ma tahan standalone DayZ serverit teha, siis kas ma pean selle serveri jaoks ostma eraldi ARMA2:CO või piisab kui ma kopeerin oma olemasolevast armast kaustad sinna ja näitan installi ajal pathi? Panin faile laadima ja kui leian mingi normaalse quad-core raua, lükkan private-hive serveri püsti äkki isegi
Kuna server jookseb arma 2 peal, siis peab serveril olema ka cd-key, ehk arma2 peab olema installitud.
Mul jookseb oma privaat server(privaat hive ka) oma masinast millega ma ise ka mängin seal. ST et sama cd-key pealt jookseb server ja klient.
Kui tahad et oleks dedicated server eraldi masinas, siis peab olema originaal arma CD key sellel ka. _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
Kui ma tahan standalone DayZ serverit teha, siis kas ma pean selle serveri jaoks ostma eraldi ARMA2:CO või piisab kui ma kopeerin oma olemasolevast armast kaustad sinna ja näitan installi ajal pathi? Panin faile laadima ja kui leian mingi normaalse quad-core raua, lükkan private-hive serveri püsti äkki isegi
Kuna server jookseb arma 2 peal, siis peab serveril olema ka cd-key, ehk arma2 peab olema installitud.
Mul jookseb oma privaat server(privaat hive ka) oma masinast millega ma ise ka mängin seal. ST et sama cd-key pealt jookseb server ja klient.
Kui tahad et oleks dedicated server eraldi masinas, siis peab olema originaal arma CD key sellel ka.
Asi selge, siis sellega edasi ei maadle hetkel.
Võin armoryt ja co-op missione hostida. Kuni kellelgi tekib idee standalone server teha, siis jätkab katsetamist. Private-server-hive mõte oleks eksperimenteerida erinevaid asju, niisama DayZ mängimiseks kõlbavad suvalised LU15/UK205/LU172 jt serverid, mis on ametliku hivega ühendatud.
Kui tahad et oleks dedicated server eraldi masinas, siis peab olema originaal arma CD key sellel ka.
One player (CIV) is a serial killer dressed as a civilian and his only goal is to kill 10 prostitutes (marked on map) in towns and villages. Majority of players are Cops (WEST) lead by Police Chief (in a nice suit, btw) and they are located in Berezino HQ. Their goal is to find the serial killer. They need to patrol the towns and respond to calls that dispatcher from HQ makes. Dispatcher (played as AI) recieves tips from civilians (AI). Third side are two criminals (EAST) dressed as civilians. They two have various tasks planned and they can complete them in random order. Their only goal is to create chaos and to make Cops' job harder. For each completed task they recieve new better equipment at their home. Their home town is independent and protected by Russian Army (AI) and Cops are not allowed to enter that zone or Russians would kick their asses with much superior power.
For every dead prostitute Cops recieve better equipment, ranging from assault rifles to scout helicopters and armored vehicles.
Edastaksin oma SOS teate : )
Asun 070:070 kandis ning suutsin oma kirve ära kaotada.
Nälg tirib juba verevarusid maha !
Toorest liha on, aga tuld raiska ei saa teha.
Ehk siis kui keegi sinna kanti täna liigub palun mumbles mulle öelda - kordineeriks väikese päästeoperatsiooni.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.