praegune kellaaeg 21.06.2025 20:24:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
31.07.2012 13:00:02
|
|
|
igatahes mina sain selgeks et linux kahjuks on pask ja selleks ta jääb...ei pea normaalseks et tänapäeva mõistes võimsamal masinal ei jookse paar päeva tagasi allalaetud 12.04LTS normaalselt.iga liigutuse peale crashib terve ubuntu.Windussiga pole ka sellist piixu näinud.....proovitud ka goolist saadud nippe/trikke,ei lase miskit teha,.kohe crashib järjekindlalt ja ongi nii.Samal kõvakettal jookseb näiteks win7 edukalt,ei crashi...Sai tehtud raua teste,asjad korralikult toimivad,seega viga ikka tarkvaraline.Sai ka linuxi teavitatud nende praagist,et kõige peale nende ubuntu 12.04 LTS crashib....Muide enne ametliku 12.04 ilmumist allalaetud 12.04 ei crashinud kuskilt otsast,jooksis palju paremini.Enam täpsemat veakirjeldust ei anna panna...
_________________ Ära taha olla see,kes sa ei ole.Ole see,kes sa oled ja peagi märkad et olid see,kes tahtsid olla |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
31.07.2012 13:30:31
|
|
|
Veakirjelduse järgi võib ka eeldada, et kernelis puudub mingi draiveri tugi. Endal vana netbookiga nt ei laadinud üldse end ülesse (ei imesta ka muidugi, Z520/GMA500 on üldse väga halvasti toetatud).
Installides muidugi valisin selliselt, et tõmbaks igale paketile kohe uuema versiooni peale.
Lahendasin aga selliselt, et copysin natuke vanema (stock 12.04) kerneli peale ning uuendasin grubi.
Muidugi Googlest võib just otsida antud emaplaadi või kiibistiku kooslust 12.04LTS'iga.
Ma ei tea kas see aitaks, aga proovida võid muidugi ka xubuntu-desktopi peale panna (ubuntu desktop võib liiga graafikajanuline olla). Vähemalt virtualboxis töötas mul xubuntu desktop (xfce) tunduvalt kiiremini kui ubuntu oma.
Üleüldiselt muidugi ei saa ka Linuxit maha teha. Võimalus on muidugi ise ka kompileerida kernel ning tweakida kõik vastavalt vajadustele.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
31.07.2012 14:30:46
|
|
|
... ma siit nagu mingit konkreetset veakirjeldust välja ei lugenudki, pelgalt tõdemus, et LTS jooksis kokku ja on seega paha LTS on reeglina väga stabiilne, probleeme võivad tekitada mingid eksootilised riistvaralised kooslused või spetsiifiline funktsionaalsus, mis pole mingil põhjusel (korralikult) toetatud. Põhjused peituvad enamjaolt selles, et riistvara toodetakse kahjuks pea-asjalikult windoozat silmas pidades ja seetõttu toimib ka windooza all kõik kenasti. Linux püsib paljuski tempos vaid tänu vabatahtlike arendajate heale tahtele, paraku jõuavad suurkorporatsioonid rohkem toota, kui need vähesed arendajad kasutamiskõlblikuks muuta, seega pole midagi parata, kõike ei jõuta lõpuni nii ära lihvida, et iga mõeldav ja mõeldamatu kooslus, mida misiganes maailma nurgas keegi kokku kruvida mõistab, garanteeritult toimiks. Arva ära, miks ei paku Apple oma süsteemi misiganes kooslusele ? Justnimelt sellepärast, et nad ei suudaks siis enam stabiilsust ja probleemivaba toimimist garanteerida, mis on nende üheks eduvõtmeks alati olnud. Mõelda nüüd, et Apple sugune rikas kommertsfirma juba seab endale selliseid piire, siis on äärmiselt ülekohtune eeldada, et need käputäis, enamjaolt vabatahtlikke, arendajaid suudaks teha imet ...
   |
2 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
ferry
HV vaatleja
|
31.07.2012 15:10:31
|
|
|
Lasin oma masinale (graafika NVIDIA GeForce6100 nForce405) peale soovituslikud draiverid. Nuud pilt suhteliselt puudulik, et mitte oelda kasutamiskolbmatu. Reinstall?
Linuxi enda omadega enam-vahem naitas, aga krassis 2 korda paevas.
Noustun uhe eelpookommenteerijaga - piix.
P.S. postitatud tutre netbookilt - sellest moningane tappide puudus.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Skorzeny
HV kasutaja
|
31.07.2012 19:22:30
|
|
|
hallhunt kirjutas: |
igatahes mina sain selgeks et linux kahjuks on piix ja selleks ta jääb...ei pea normaalseks et tänapäeva mõistes võimsamal masinal ei jookse paar päeva tagasi allalaetud 12.04LTS normaalselt.iga liigutuse peale crashib terve ubuntu.Windussiga pole ka sellist <b>piixu</b> näinud.....proovitud ka goolist saadud nippe/trikke,ei lase miskit teha,.kohe crashib järjekindlalt ja ongi nii.Samal kõvakettal jookseb näiteks win7 edukalt,ei crashi...Sai tehtud raua teste,asjad korralikult toimivad,seega viga ikka tarkvaraline.Sai ka linuxi teavitatud nende praagist,et kõige peale nende ubuntu 12.04 LTS crashib....Muide enne ametliku 12.04 ilmumist allalaetud 12.04 ei crashinud kuskilt otsast,jooksis palju paremini.Enam täpsemat veakirjeldust ei anna panna... |
Halisemise ja hädaldamise asemele võinuks mõne veateate tuua.
Toodud andmete põhjal saab järeldada vaid ühte - crashib tihend tugitooli ja arvuti vahel.
|
|
   |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
01.08.2012 17:35:02
|
|
|
tihend arvuti ja tugitooli vahel ainus mis töötab normaalselt.Suure surmaga sai välja imetud mööda kahtlaseid ussiteid,et GNOME settings daemon lihtsalt crashibja seda peale apteitimist.Ja sedagi veateadet nägin ainult resal korraks,jõudsin lõpuks lugeda kokku peale 5.resa,kuna sedagi näidati ainult niimoodi möödaminnes korraks...Nagu oletasin et xdiagnoos näitab,pold seal essugi.Aga gconfig editoriga sain niipalju paremaks et vähemalt crashi ajal ei vilgu num lockOtsingi siin kuskilt kõige algupärasema 12.04 üldse nagu raskelt tundub see viimane ametlik väljalase 12.04 LTS jooksvat,sest enne ametlikku väljalaset jooksis asi igasmõttes kergelt .Proovin,ehk Bleachbit ja preload suudab selle asjaga miskit tarka teha...
EDIT:On kellelgi veel probleeme GNOME settings daemoniga?ja kuidas selle jama lahendasite?
EDIT2:asendasin igatahes ubuntu linux mint 13´ga.See tundub olema stabiilem.Sai proovitud ka Lubuntut,aga ei meeldinud selle kujundus ja lasin ta minekut.Peab leidma aja ja kubuntu/xubuntu ja järgi proovima,nii sportlikust huvist,et mis endast kujutavad:)Siiani lemmik linuxitest,mille vastu pole ei ühtegi kobinat,ja mis töötas tõesti laitmatult oli Debian 6.Ja kuni versioonini 12.04LTS oli ka ubuntu üks parimatest,ei tea mida sellega seal nüüd puusse panti,aga nii nagu kuulda oli,tahtsid linuxi arendajad teha samasugust tiigrihüpet nagu tegi pisipehme xp´lt vistale.Tulemusi teame juba.tükk jeblamist,enne kui asja sai.Aga mingi aeg kindlasti võtan ubunni ette kui olen linux mindiga saanud selle käsurea teema selgeks.Miks sellega õpin?seks et mint ei crashi ja niigi kui ma alles õpin käsurida,siis kui süs veel crashib ka.....Keegi võiks öelda sellist asja,et kui ma toksin terminali käsu,siis mida ma vajutan järgmiseks?enter? mingi värk tean oli TAB´ga....
_________________ Ära taha olla see,kes sa ei ole.Ole see,kes sa oled ja peagi märkad et olid see,kes tahtsid olla |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
01.08.2012 18:40:22
|
|
|
tsitaat: |
Keegi võiks öelda sellist asja,et kui ma toksin terminali käsu,siis mida ma vajutan järgmiseks?enter? icon_redface.gif mingi värk tean oli TAB´ga.... |
Enter jah. Tab näitab reeglina, kuidas poolikut käsku lõpetada saab või lõpetab selle, kui on ainult üks võimalus.
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Skorzeny
HV kasutaja
|
02.08.2012 01:15:44
|
|
|
tihend arvuti ja tugitooli vahel ainus mis töötab normaalselt.Suure surmaga sai välja imetud mööda kahtlaseid ussiteid,et GNOME settings daemon lihtsalt crashibja seda peale apteitimist.Ja sedagi veateadet nägin ainult resal korraks,jõudsin lõpuks lugeda kokku peale 5.resa,kuna sedagi näidati ainult niimoodi möödaminnes korraks...Nagu oletasin et xdiagnoos näitab,pold seal essugi.Aga gconfig editoriga sain niipalju paremaks et vähemalt crashi ajal ei vilgu num lockOtsingi siin kuskilt kõige algupärasema 12.04 üldse nagu raskelt tundub see viimane ametlik väljalase 12.04 LTS jooksvat,sest enne ametlikku väljalaset jooksis asi igasmõttes kergelt .Proovin,ehk Bleachbit ja preload suudab selle asjaga miskit tarka teha...
EDIT:On kellelgi veel probleeme GNOME settings daemoniga?ja kuidas selle jama lahendasite?
EDIT2:asendasin igatahes ubuntu linux mint 13´ga.See tundub olema stabiilem.Sai proovitud ka Lubuntut,aga ei meeldinud selle kujundus ja lasin ta minekut.Peab leidma aja ja kubuntu/xubuntu ja järgi proovima,nii sportlikust huvist,et mis endast kujutavad:)Siiani lemmik linuxitest,mille vastu pole ei ühtegi kobinat,ja mis töötas tõesti laitmatult oli Debian 6.Ja kuni versioonini 12.04LTS oli ka ubuntu üks parimatest,ei tea mida sellega seal nüüd puusse panti,aga nii nagu kuulda oli,tahtsid linuxi arendajad teha samasugust tiigrihüpet nagu tegi pisipehme xp´lt vistale.Tulemusi teame juba.tükk jeblamist,enne kui asja sai.Aga mingi aeg kindlasti võtan ubunni ette kui olen linux mindiga saanud selle käsurea teema selgeks.Miks sellega õpin?seks et mint ei crashi ja niigi kui ma alles õpin käsurida,siis kui süs veel crashib ka.....Keegi võiks öelda sellist asja,et kui ma toksin terminali käsu,siis mida ma vajutan järgmiseks?enter? mingi värk tean oli TAB´ga.... |
Et siis Ubuntu 11.10 pealt Ubuntu 12.04 peale üle minnes viis Canonical läbi tiigrihüppe?
Räägid äkki sellest lähemalt?
Kui kasutasid Ubuntu 12.04, siis mida ikkagi kasutasid - Unity't või Gnome3'e või GnomeClassic'ut või äkki hoopis Cinnamon'i?
Ega sa proovinud oma Gnome Settings Daemon'i Terminalis käivitada?
Mingit kisa tolle asjanduse kohta ei ole kuulnud nagu.
Küll on aga suhteliselt ebastabiilne LinuxMint13 Cinnamon ...
Mate Desktop'i julgen küll soovitada.
btw, Cinnamon töölaua võid ka Ubuntu'le peale lasta, lisad vastava ppa repo ja tegutsed.Ikka normaalsem kui see krdi värdjalik Unity või Gnome3.
Sama käib ka MateDesktop'i kohta, ainult seda Ubuntu peal ise proovinud ei ole, sest Mate töölauaga Ubuntu on täiesti olemas, pealkirjaga Snowlinux.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
02.08.2012 02:34:21
|
|
|
Ärge toitke trolli.
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
5jaan5
HV vaatleja
|
02.08.2012 09:35:30
|
|
|
12.04 wubiga, kõik töötab ilusti mingi aeg, aga siis kui lähed natukeseks arvuti juurest ära, hakkab ekraan imelikult värelema, üles nurka tekib heleduse muutmise riba ja lõpuks jääb kogu süsteem üldse seisma. Millest see võib tulla? Teine asi, nii huvi pärast küsitud- olen ka varasemaid versioone kasutanud, aga sellel ei leia ma sellist kohta, kust näeks, mis programmid Ubuntu käivitamisel käima lähevad. On küll startup applications, aga see aken on tühi, nagu miski ei käivitukski. Miski asi peaks seda näitama?
|
|
tagasi üles |
|
 |
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
02.08.2012 14:27:11
|
|
|
Skorzeny, see tiigrihüpe nö kui seda nii võib nimetada,ma ka kuulsin kuskilt...et taheti nagu teha mingit hüpet...ma hetkel kasutan linux mint 13 xfce maya.Arvestades et mina ses pingviinide maailmas puhta loll veel,siis siiani pole olnud probleeme. Aga hetkel saada olevad mindid: http://www.linuxmint.com/download.php ja valisin siis ennist nimetatud xfce ja täitsa meeldib.Olge hääd seletage lollile mis oluline vahe ALGAJA jaoks on xfce,kde,gnome ja lxde deskidel?ja milline neist on algajale kõige soovitatavam?
vastates skorzu küsimustele,siis ubunn oli gnome3,selles olen kindel.ja mida kujutavad endast mate ja cinnamon desktop?
Aga maiast lähemalt rääkides,no nende jaoks kes minusugused akendajad olnud terve aeg siiani ja tahavad proovida linuxit,siis kui ei suuda hakkama saada selle gnome settings daemoniga,siis tasub täitsa mint ää proovida.Julgen soovitada julgelt sama nn versiooni mida mina kasutan,ehk xfce desktop.Pannes käima film,avades näiteks chromiumiga(google chrome koopia nö,toimib samaooodi) armastusesaal.org(java),meie foorum siin ,youtube ja lõustakas,siis OS sai kõigega edukalt hakkama igatahes.Algajatele ütlen veel igaksjuhuks üle,et tarkvarakeskus on veidi pikatoimelisem kui ubuntul,aga sisaldab akendajale sobilikku tarkvara,nagu näiteks smplayer(tundub olema kmplayeri kloon,nats meenutab bsplayerit ka),probleemideta saad skype,ID kaarti tuge üritan ka veel leiutada kuda saab.puhastamiseks on sonbilikud tarkvarakeskusest janitor ja bleachbit.Ja nende asjandustega käsurida polegi vaja näppida.Käsurida-akendaja suurim nightmare
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Skorzeny
HV kasutaja
|
02.08.2012 16:11:49
|
|
|
Skorzeny, see tiigrihüpe nö kui seda nii võib nimetada,ma ka kuulsin kuskilt...et taheti nagu teha mingit hüpet...ma hetkel kasutan linux mint 13 xfce maya.Arvestades et mina ses pingviinide maailmas puhta loll veel,siis siiani pole olnud probleeme. Aga hetkel saada olevad mindid: http://www.linuxmint.com/download.php ja valisin siis ennist nimetatud xfce ja täitsa meeldib.Olge hääd seletage lollile mis oluline vahe ALGAJA jaoks on xfce,kde,gnome ja lxde deskidel?ja milline neist on algajale kõige soovitatavam?
vastates skorzu küsimustele,siis ubunn oli gnome3,selles olen kindel.ja mida kujutavad endast mate ja cinnamon desktop?
|
KDE ja Gnome vahel valimine on maitseasi, XFCE ja LXDE, OpenBox etc on tunduvalt vähem ressursinõudlikud elik sobivad vähem võimsatele ja vanematele masinatele.
Mis Mate ja Cinnamon'i töölaudadesse puutub, siis tegemist Gnome2 fork'idega; kuna kasutad Mnt13, siis on sul üks neist ka hetkel kasutusel,
kuna oled stabiilsusega rahul, siis pakun, et sul arvutis LinuxMint13 Mate.
Algajal on täiesti suva, millest alustada - niikuinii tuleb alustada nullist.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
02.08.2012 17:59:54
|
|
|
Kogemusel ja töökeskkonnal pole Linuxis otsest seost. Maitse asi.
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
02.08.2012 19:20:41
|
|
|
ID kaarti tuge üritan ka veel leiutada kuda saab. |
paigalda esteid (otsi tarkvarakeskusest või terminalis sudo apt-get install esteid)
Chrome's ega Chromiumis sa seda aga käima ei saagi - Windowsi Chrome kasutab Windowsi smartcardi tuge, Linuxi oma pole teda kasutama õpetatud ja päris enda oma nagu Firefoxil, tal ei olegi. Süüdista Chrome arendajat.
Käsurida-akendaja suurim nightmare  |
Mh, ainult "tavakasutaja" puhul kehtiv. Vähegi asjalikumat administreerimist sa Windowsis ka käsureata ei tee ja Windowsi käsurida on... korruta see suurim nightmare iseendaga, st võta ruutu.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
02.08.2012 23:04:42
|
|
|
Skorzeny, hmm ma ikka arusaanud et mul arvutis linux mint xfce..kas see siis sama? Dogbert, noh ega ausalt öelda pole ses käsureas tegelt miskit nö öömaret,kui tead põhikäskusid.Vähemalt selgeks saanud mõne päevaga et millegi leidmiseks/installimiseks läheb käsk algusega sudo apt-get install (proge nimi).Ja õppimise mõttes otsin asju käsureaga,tean saab ka tarkvara keskusest....oot,aga siis ID kaarti saab toimima ainult tulirebasega?ehk siis peab selle tagasi installima...
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
marqs
HV veteran

|
02.08.2012 23:19:34
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Chrome's ega Chromiumis sa seda aga käima ei saagi - Windowsi Chrome kasutab Windowsi smartcardi tuge, Linuxi oma pole teda kasutama õpetatud ja päris enda oma nagu Firefoxil, tal ei olegi. Süüdista Chrome arendajat. |
Väidetavalt ikkagi saab. Ise ei oska kommentaari anda, rohkem mID ja O paadis.
_________________ 0xDEAD
0xBEEF |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
03.08.2012 13:25:37
|
|
|
marqs kirjutas: |
Chrome's ega Chromiumis sa seda aga käima ei saagi - Windowsi Chrome kasutab Windowsi smartcardi tuge, Linuxi oma pole teda kasutama õpetatud ja päris enda oma nagu Firefoxil, tal ei olegi. Süüdista Chrome arendajat. |
Väidetavalt ikkagi saab. Ise ei oska kommentaari anda, rohkem mID ja O paadis. |
Viimati kui kevadel uurisin, siis seda kohta ma ei leidnud ja Chromes ID-kaarti toimima ei saanud. Tore kui see variant tõesti ka toimib, aga niru, kui pangas allkirjastamise applet ikkagi ei toimi (nagu seal märgitud on). Ikkagi poolik lahendus võrreldes Firefoxiga.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Skorzeny
HV kasutaja
|
03.08.2012 15:14:19
|
|
|
Skorzeny, hmm ma ikka arusaanud et mul arvutis linux mint xfce..kas see siis sama? Dogbert, noh ega ausalt öelda pole ses käsureas tegelt miskit nö öömaret,kui tead põhikäskusid.Vähemalt selgeks saanud mõne päevaga et millegi leidmiseks/installimiseks läheb käsk algusega sudo apt-get install (proge nimi).Ja õppimise mõttes otsin asju käsureaga,tean saab ka tarkvara keskusest....oot,aga siis ID kaarti saab toimima ainult tulirebasega?ehk siis peab selle tagasi installima... |
Eiei - XFCE on ikka XFCE.
Mate ja Cinnamon on täiesti omatte töölauad, küll Gnome2 põhised.Unity & Gnome3 tulek on selle töölaudade-värgi täiesti sassi löönud.
näiteks senini vaid kellade-viledega-ubuntu olnud ZorinOS tuli välja oma ZorinDesktopiga ...
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
03.08.2012 23:07:41
|
|
|
marqs kirjutas: |
msVäidetavalt ikkagi saab. Ise ei oska kommentaari anda, rohkem mID ja O paadis. |
Nagu sealt lingilt lugesin, sain minagi kunagi Chromega ID=kaardi käima aga see rõõm jäi üürikeseks, mingi Chromi uuendus vms keeras asja tuksi ja hiljem ma selle õpetuse järgi enam korda ei saand. Tegelt pole ammu proovind ka, homme ehk katsetan uuesti.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
04.08.2012 10:27:57
|
|
|
posiid,kuhu xpander kadunud?on siin natuke temaga asja....
kolmas päev kasutan minti ja ma ei tea mida sellega tehtud,kuid igatahes väga aknaid ülesbuutima enam ei tiku.Igatahes bootmenust valin mikski juba automaatselt linux mint ja xp pro käin mööda Lisainfo saamiseks peab vist pöörduma arsti või apteekri poole Või on asi ses et mint toimib nagu windows...tegelt tõsisemalt,siis tundub tõega olema windowsi kloon...peris ausalt kohe,ses mõttes et olen näppind ka mace ja linuxeid,lihtsalt ei leia miskit kuskilt üles,aga mindi puhul kuidagi automaagiliselt tean kus miski asub kust ja kuidas midagi saab... sellest ka arvamus et see winni kloon.Aga siiski teiselt kettalt ma xp maha ei lase,kuna kui tekib soov mingi linux prooviks veel peale lasta,siis ma harjunud seda tegema/tirima windowsi alt.
Üks küsimus: tahtsin omale fedora 17 lasta peale....kõik ilus kena,tirisin fedora lehelt fedora 17 x86_64 live desktop faili.See ju 32/64bit? okey...hakates sisi seda installima tuleb umbes selline errror et ei saa ma installida fedorat kuna mul i686 prosse sellist nalja ma pole varem täheldanud....ei saa nüüd loogikale pihta....mint on 32bit,xp ka 32bit...millest see fedora sel juhul räägib et mul pole 32 bit vaid i686..ja mida see täpselt tähendab see ´´i686 protsessor´?vabandust lollide küsimuste eest,kuid pingviinide maailm mulle nagu seale sõjavägi.....
saan ma siis õigesti aru et ID kaardiga saan autentida/toimetada ainult tulirebast kasutades? ja chromiumiga tuleb lihtsalt uuendustest loobuda,et mitte jääda sest viimasestki toest ilma...?
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkelv
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
05.08.2012 00:05:13
|
|
|
mihkelv, selge siis...kurat natuke haige see,olgem ausad,ma vaatan et mul laeb 32 bit OS alla ja tegelikult on see siiski 64bit.Aga nüüd ma siis tean et i686 on maakeeles 32 bit ja x86_64 maakeeli 64bit.Tänud valgustamast(Y)
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
05.08.2012 07:56:30
|
|
|
Pole siin mingit maakeelt ega muukeelt. Prosearhitektuuride nimed on täiesti ametlikud - nagu intelis, nõnda ka maa peal. Hea harjumus on enne nupu peale vajutamist google käest järele küsida, millega tegemist.
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
kabush
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
11.08.2012 12:25:11
|
|
|
Heh, Lubuntu 12.04 muldvanal HP Compaq 6125nx peal jookseb täiesti käbedalt, uskumatu, uusim opsys vanaraual ja enam ei tundugi see vanaraud olema.
Ubuntu 10.04 Gnomega oli tunduvalt aeglasem.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|