jah, ja tahaks ka selle oaasi kordinaate, tegelt olen tähele pand, et see eiteamidagi ei vastagi teemadele, tegu on vist autoplayeriga _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
ka elioni võrk on stabiilselt ülekoormatud, ootan endiselt atlas statust, aga mida ei anta seda ei anta, kleinditeenindus ütleb endiselt > oleme end üle müünud. pole midagi teha, lasen morse peal edasi. _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
see on tahanteada nagi antenn, pole mingit satneti. aga elion võiks kasvi 1200bps modemigagi miskit anda _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
Sai täna Tele2 pealt EMT ja 4G peale mindud, maakoha kohta väga arvestavad 18mbs down ja 12 up. Pakett küll tegelikult L+4G ehk 12 down ja 4 up. Aga eks see ole tingitud praegusest 4G kasutajate vähesusest ka.
ja kui sa nüüd selle 18 megaga daunid, siis kui kiiresti tuleb sul teade, et olete kasutanud oma netti korrektselt, boonusena tõstame teie kiirusemäiteks 8Gbps infinibandile ? _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
aga tee proovi ja anna meilegi teada _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
ma ei tea, kas midagi valesti saab üldse teha, aga mina seda 4G ruuterit küll tööle ei saanud
Ei ühenda ära üheski võrgus, ei 2G, 3G ega 4G
Veakood 0x00060026 _________________ Hapud viinamarjad
ma ei tea, kas midagi valesti saab üldse teha, aga mina seda 4G ruuterit küll tööle ei saanud
Ei ühenda ära üheski võrgus, ei 2G, 3G ega 4G
Veakood 0x00060026
Kiire Google otsinguga ei leidnud mitte ühtegi vastet antud veakoodile.
Veakood tuleb muidu veebiliidesest? http://192.168.1.1 pw: admin . Kas seal sai SIM'i parool sisestatud?
Aga proovi igaksjuhuks ühendust võtta emti infoga, ehk neil mingit infot selle veakoodi kohta... Võibolla tuleb mingi reset teha ruuterile vms.
viimati muutis LongHorn 01.08.2012 16:04:06, muudetud 1 kord
proovin seda kaarti vanas 3GHUAWEi ruuteriss. Seal võiks nagu ju töötada
Siis uuesti seda 4Gd käivitatdes ongi justkui rebu ühtlasi _________________ Hapud viinamarjad
Vanas routeris töötab.
Nüüd uue juurde tagasi
Seda siin kusagil on maininud ka, et ta väga jõuetu on levi suhtes. Võibolla sinna on koer maetud _________________ Hapud viinamarjad
0 levi näitab, aga ära ühendas vähemalt.
Jube kehva tundlikusega on ta jahh.
Peab katsetama erinevais positsioonides ja valima parima.
Hetkel 10/1 olematus levis.
Pakett sai ostetud 8/2 _________________ Hapud viinamarjad
Moepärast sai võetud EMT'st 4G L pakett( 12/4) prooviks. tuleb tunnistada, et päris normaalne asi see 4g, mängides ping märgatavalt väiksem kui 3.5G netiga.
speedtest näitab stabiilselt selliseid kiiruseid
ainuke jama on, et signal strength ei lähe mitte mingis asendis üle 50% (75dbm), käisin läpaka väljas ja toas igal pool ringi ( väljas lagedal alal ja mastiga otse nähtavus, ühtgi segavat faktorit pole ühesõnaga :/ )
pulk e392
ja üks küsimus kui 4g pakett on ja 3g võrku ümber lülitada miks siis kiirused üle 4Mb/0.8 ei lähe. pole ette nähtud?
Lõpuks ometi on mul kaunis nett. 5a olen seda oodanud.
Pakett on 8/2, kell on 9 õhtul ja kiirus ei ole veniv tatt. Levi on vaid väga nõrk. Vihmase ilmaga, kui puud kõiguvad, võib neti maha visata. _________________ Hapud viinamarjad
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.